My room makeover

Hej, det var ett tag sedan jag bloggade (för jag har jobbat). Så nu kommer ett inlägg :)

Bilderna visar mitt rum, före och efter. Kommerntera gärna vad ni tycker! :)

 

 

 

Så vad tycker ni? Förbättrad eller vad! Skriv, kommentera, berätta vad ni tycker...

Jobb, jobb och jobb

Igår började jag jobba på Blekeskolan. Jättekul, och trött är jag. Jag har också hållt på sedan här hemma att sätta ihop möblerna. Jag har bara två saker kvar att göra på mitt rum, så imorgon blir jag klar :) Så då ska ni få se före-bilder och efter-bilder. Ska bli roligt att se skillnaden på 4 dagar.

IKEA

Idag har jag varit på IKEA och handalt nya möbler m.m. Dels; Malm toalettbord, Malm 6 lådors byrå, Lack bord 2st, Sultan sängben; allt detta i ek. Och så har jag köpt Jorun matta, Majken tyg, Lersta lampa, Dimma dimmer och lite annat smått och gott. Allt detta kostade ca 4000:-
   Så denna veckan ska jag jobba på Bleke fritids och tjäna pengar. Det är *ganska* jobbigt att behöva gå upp tidigt och inte ha lika mycket tid att fixa hemma, när jag ska vara klar senast på fredag då vi ska ha kusinträff. Så mycket av "kvällstiden" har gått åt till att sätta ihop möbler. Jag har bara byrån och sängbenen och en spegel att fixa imorgon. (Och bli av med allt annat)

Go'natt

Ansikstbehandling



Idag har jag varit på Vackra Hudvård och Design och fått en klassisk ansiktsbehandling.
   Jag kom dit och fick vänta i ett väldigt litet (men mysigt) rum. Sedan fick jag gå in i behandlingsrummet och ta av mig skor och tröja. Efter det, lade jag mig på en riktigt skön säng. Cecilia började fråga mig om min hud, hur jag upplevde den, om jag har haft några problem etc...

Hon började rengöra mitt ansikte med en rengöringsmjölk, som luktade jättegott. Och en enzympeeling (en peeling som inte har några korn eller fröer) pellade hon med och tog bort med en våt, varm handduk.
   Nu var det dags för portömning, så ångapparaten togs fram för att rengöra på djupet och för att öppna porerna. Sedan använde hon en fuktgivande ansiktsmask (jag har tydligen torr hy). Jag fick en oberskrivligt skön massage på ansikte, hals och nacke med varma lavastenar. Till sist fick jag en fuktgivande dagkräm och min hud såg fantastisk ut.
   I detta ingick också rådgivning, vad hon tyckte passade bäst för huden. Man fick ställa frågor som man hade. Lite allmänna tips och professionella tips.

Rekommenderas verkligen till alla! Alla borde få unna sig 1 timme av detta. Det är så välgörande för Dig! Man känner sig så glad och fin och avslappnad när man går där ifrån.

Läs gärna mer på deras hemsida om fler behandlingar och erbjudande: http://vackra.net

Vackra

Imorgon (8.00) ska jag, min lillasyster och mamma ha "frukostkalas" med släkten. Jag tänker sova så länge jag kan iallafall!
   Sedan ska jag på ansiktsbehandling kl. 13.30 på Vackra hudvård och design. Så jag är riktigt glad och förväntansfull redan. Jag beställde en klassisk ansiktsbehandling för 425:- Se fler behandlingar på deras hemsida:

http://www.vackra.net/?p=behandlingar

Så idag har städat ordentligt på mitt rum (och rensat ut allt). Det har nog aldrig varit så fint =)
   Bilder får ni imorgon!
Och tills dess, Ha det bäst!

D:fi

Idag har jag inhandlat mig D:fi - ett skitbra vax, på Cut i Ystad för 169:-









Det luktar riktigt gott, är lätt att tvätta ur och det håller hela dagen.
Detta är dagens tips till alla korta frisyrer!

Mitt firande idag :)

Idag har jag och några kompisar firat min 16-års dag. Det var jag, Wille, Colin, Gustav och Jacob. Det var riktigt trevligt! Vi åt pizza...



Sedan väntade vi på efterrätten som var äppelpaj med vaniljsås, medan vi hade roligt. Riktigt mumsigt var det!





Och inget smink hade jag faktiskt på mig. Jag är stolt över mig själv :) Men kvällen blev lyckad ändå. Stora tack till er, grabbar! Ni gjorde min dag fanstastisk! :D



My Sweet 16



Idag fyller jag 16 år!
   Så senare idag (efter jag sovit) har jag en del att fixa. Ska fixa lite grejer till min fest som jag ska ha med några kompisar under dagen.

Idag är det min dag. 
                                                                                        
                                                                                               André Olsson.

Sommar-scrub

Bläddra ner lite! Jag ändrade receptet på sommar-scruben en del. Det blev mycket bättre då! Prova gärna, vad har du att förlora, utom döda hudceller?

Alice in Wonderland




Fick hem Alice i Underlandet, den nya filmen av Tim Burton. Jag älskade verkligen filmen. Många känslor fanns med och sminket var underbart! Jag skulle själv vilja göra något liknande, men vet inte riktigt var jag skulle hitta det. Det är teatersmink, som är mer färgstrakt så att det syns bättre. Jag gillar verkligen Den galna hattmakarens (Johnny Depp) outfit! Den är väldigt kreativ.
   Filmen handlar om Alice som har haft en och samma dröm ända sedan hon var liten. Hon drömde om en kanin som hade väst, en katt som log, att man målade rosor röda... Detta var delar av ett minne. Hon hade varit i Underlandet tidigare, men glömt det. I underlandet har en blå fjärilslarv, en skriftrulle då det står vad som ska hända, även i framtiden. Då ser de att det är Alice som ska bekämpa en ond drake. För att få den vita Drottningen på tronen igen. Så "figurerna" gör allt för att få Alice tillbaka till Underlandet och rädda deras värld. När hon väl gjort det, kan hon inte bestämma sig om hon ska stanna, eller åka tillbaka upp...

Videofy.me

Idag har jag ansökt om en plats på videofy.me. Tänkte att det skulle vara kul att videoblogga lite. Hoppas att jag får en plats :)

Just därför

En del kanske undrar (vad vet jag?) varför jag vill bli stylist... Så jag tänkte skriva lite om just, varför!

Jag vill bli stylist för att jag tycker det är kul! Tänk att få kunna göra folk fina och se deras glada reaktioner när de har blivit stylade, av just mig. Jag tycker det är roligt att titta på Michelle Phans (en make-up artist) make-up tutorials. Hon är väldigt duktig på att förklara hur man gör och varför man gör det. Hon är fortfarande väldigt ung (under 25 iallafall, jag vet inte riktigt) och har redan kommit väldigt långt. Hon är också speaker-person för Lancôme, vilket är riktigt stort!
   Det är också för att jag vill visa hela världen, att alla, även killar ska få sminka sig och göra sig snygga utan att vara homosexuella eller på något sätt bli trakasserade för hur de vill vara. Fördomar kan det också kallas med ett enkelt ord. Varför skulle man inte få vara precis den man vill vara, sig själv? Och kunna bli accepterad för det. Man mår bäst av att vara sig själv.
   Jag vill också kunna dela med mig och visa min kunskap till andra som också vill bli stylister. Det gör jag också lite av här på min blogg. Jag vill kunna lära andra. Många av mina kompisar har sagt att jag kommer bli en lärare. Det är inte helt omöjligt heller. Jag tycker om att hjälpa andra och dela med mig av min kunskap. 
   Jag känner på mig att jag kommer lyckas och gå långt i livet. Jag har viljan i mig att göra det som behövs göras för att nå trädtopparna.
   När jag gått min stylist-utbildning skulle jag vilja gå en make-up kurs och en frisör kurs, om det nu behövs. Jag skulle  vilja arbeta med att vara ute och styla, klippa, sminka... Lite av varje. Det är bra att vara flexibel och kunna mycket. I början skulle jag gärna vara utomlands och arbeta (jag gillar språk). Och när jag då blivit lite äldre skulle jag gärna stadga mig, kanske starta eget... Bli lärare?

Jag får väl vänta och se vad livet har att erbjuda :)


  

Hey there!

Hello Kitty, Hello Sunshine...Whatever you want...

Egen sommar-scrub

Lär dig göra din egen sommar-scrub! Superenkel och perfekt för alla, nu i sommar.

Allt du behöver är:

1. En liten burk med lock
2. 7 msk socker
3. 3 msk olivolja
4. 2 msk  flytande honung

(Rekommenderas) Om du vill ha en mildare scrub; krossa sockret i en mortel
och blanda ihop ingredienserna i burken. Rör om noga. Sockret brukar "fastna" i honungen.


Vad gör ingredienserna?:

Sockret exfolierar huden och ger ny lyster.
Honungen innehåller många näringsgivande och mjukgörande ämnen som gör din hud väldigt skön.
Olivoljan återfuktar huden perfekt, OBS! Porerna täpps inte till. Det är jättebra nu på sommaren då huden torkas ut extra mycket när man solar och badar.

Hur gör jag?:

Ta en liten mängd av scruben och scruba hela ansiktet utom ögonområdet under 1 min. Skölj av med ljummet vatten och badda huden torr med en mjuk, luddfri handduk.

Resultat:

Huden blir jämn, mjuk och väldigt återfuktad. Den är allt du behöver i sommar. Används varsamt var tredje dag. Passar alla hudtyper! Både torr, som fet.

Tyvärr ingen bild idag...

   Ha det bäst!

Ullared

Det var min Ullareds-debut i torsdags.
   Jag var inte jätte taggad för att jag var trött. När jag väl kom in blev jag plötsligt lite snål. Men visst blev det mycket shopping. Efter en timme började det bli ganska drygt. För att det var så mycket folk där. Och sen började de spöregna!



 



Sandaler
Hängslen
Björn Borg 109
Nivea lipsyl
Pincett
Klämmor
Ögonskuggborste
Make-up svampar
Pore strips
Bronzer
Moisturizing mask
Purifying mask
Skor
Puderpuffar
Rakapparat 7i1
Depens ögonfrans/bryn färg

Min resa

Som utlovat, lite bilder.
   Vi åkte upp till Liseberg tisdag mogon. Klockan var 6 när vi körde iväg. En trött André i bilen utan smink.



Efter en tevlig dag på Liseberg, med åkande av många karuseller sov jag på Comfort Hotel Jazz i Borås.

 

Nästa dag skulle vi till Borås Djurpark. Kanske inte det roligaste direkt, men vi såg på en "säl-show" som faktiskt var riktigt bra! Jag plattade mitt hår innan vi åkte dit.



  
  

Sedan var det dags att äta middag på Brasseriet. Då hade jag självklart gjort mig fin och tagit på mig en nyköpt skjorta från HM i Borås.





  
  
  
        Skitgott!

Hemma igen...

God kväll! Jag kom hem för några timmar sen från Göteborg, Borås och Ullared. I tisdags var vi i Göteborg på Liseberg. Igår var vi i Borås; djurparken, badarenan och i centrum. Idag åkte vi till Ullared, skitkul! En massa handlande blev det bl.a. skor, kläder, hudvårdsprodukter m.m. Jag lägger ut mer så fort jag kan (en massa bilder) :) Sov gott!

Ibland är vissa tröga

Snabb upplysning! Jag är inte homosexuell. Det enda jag gör till skillnad från er som slänger dumma kommentarer, är att jag vågar stå för den jag är och gör det jag vill göra och vill bli! Bara inse... Var er själva så kommer ni kanske höja er egen "var-er-själv-ribba" som redan ligger på botten. Min är nästan så högt upp den bara kan vara.
   Att vara någon annan än den du är, är bara slöseri på dig själv.

HM

Nu har jag fått hem ett paket från HM då jag var helt överlycklig eftersom jag skulle få ett par sandaler som jag beställde för 8 veckor sedan. I paketet letade jag febrilt. Inga sandaler! På sedeln stod det att de var "slutsålda". 
  Man ska väl fan inte kunna beställa något som inte finns. Och om det nu fanns ska ju jag ha förtur till det, eller? Fan vad sur jag är! Roligt att jag ska till Borås, när HM bolaget som jag beställde från, råkar ligga i just Borås. Synd om dem!

Drar iväg ett tag...

Halloj!

Jag har hela dagen fullspäckad. Jag ska packa och städa på rummet innan jag ska åka till Göteborg, Borås och Ullared :) Åker vid 05.00 imorgon.
   Ändå har jag hunnit va på stranden en timme idag. Man ska ju ta alla chanser man har. Jag kommer hem på fredag, ses då.
   Fick även en förfrågan om en sotning för blåa ögon, så det ska jag göra. Allt för mina läsare. Fråga gärna något ni vill jag ska göra.

Tills dess, ha det bäst!

Blek-fis no more!

Så här håller du brännan bäst:

1. Peela kroppen ( 1 ggr/ vecka)
2. Tvåla dig med en fuktgivande/bevarande tvål med någon härlig doft.
3. Smörj in kroppen med denna: (Inte om du ska ut och sola. Går bra på kvällen innan du lägger dig.)



Detta är en fuktgivande body-lotion som ger en väldigt lätt brun utan sol effekt. Perfekt för dig som inte vill vara den blekaste på stranden. Eller få BUS-märken. Återfuktar bra och håller länge.

4. Innan du går till stranden SKA du smörja in kroppen med solskydd. Och ha INGET smink. Jag är inte den som vill ha solskydd, men jag skyndar långsamt för att få den bästa, snyggaste, mest hållbara brännan. Ha minst spf 10 på kroppen och spf 6 i ansiktet. Jag har själv provat och är nöjd redan efter 2 dagar.

5. Efter stranden (om du behöver) duscha med en fuktbevarande tvål och smörj in dig med Garnier BodySummer eller Dove body summer glow. Men smörj alltid in dig efter sol och bad. 
Huden behöver extra mycket fukt på sommaren!

  



Ha det bäst!  


Begravningen

Det var jag själv som begravdes. Jag var på min egen begravning. Hemskt var det!



Här grävs min grav och min döda kropp kastas ner i gropen.
   Därefter fyller de igen gropen med sand.



R.I.P , André!

Strand och begravning

Hej. Idag har jag varit på stranden och begravning... Skriver mer imorgon. Då kommer även ett fräscht "avsnitt" om solbränna; hur man får den bästa, snyggaste, mest hållbara brännan. Se mer då :)
RSS 2.0