Våren är här!!!

Ja, som ni säkert redan har sett och känt, så är våren här. Det är både varmt och härligt, lite blåsigt emellanåt dock. Ni har säkert redan sett några vårblommor också. Här kommer några bilder som jag fotat själv:

   Man märker också att det börjar bli påsk. Många handlar ägg, även påskris har kommit ut i både rondeller och på andra ställen.    

 

   Och när det är vår, måste man ju vara mode medveten. Så mitt tips, som är väldigt snyggt i vår är:
 Uppvikta chinos, En snygg skjorta (min är lila och vitrandig), och ett par snygga converse skor till det. En snygg klocka till det är heller inte fel, ta vilka accesoarer ni vill!!

     Glöm inte att vara snygga i ansiktet också! Tvätta ansiktet noga morgon och kväll. Nu när sommaren är påväg så är brun utan sol mitt tips! Börja redan nu och se bäst ut!

                       Ha en bra påsk allihopa!  

 

ACO Rengöring

Vill man ha ett vackert utseende, så kommer det ju inte bara av sig själv. Nej, utan, man måste tvätta sitt ansikte både morgon och kväll! På morgonen tvättar man bort smutsen som har "uppstått" under natten, och man ser faktiskt mycket fräschare ut då! På kvällen tvättar man av all smuts som har "upptått" eller kommit på huden under dagen, som hjälper till att reparera huden under natten.
   För detta behöver man 3-5 olika produkter. BASEN är tre produkter: Cleanser, Toner och Moisturizer (Rengöring, Ansiktsvatten och Återfuktande kräm).  Om man vill så kan man lägga till Ansiktsscrub och eller ögongel.
   Själv använder jag alla fem.  -Rengöringslotion för torr hy. (Finns för alla olika hudtyper.)

 

- Ansiktsvatten för torr hy. (Finns också för alla hudtyper.)

- Dag/Natt-creme för normal/blandhy. (Finns inte för alla hudtyper.)

Scruben och ögengelen, använder jag inte från ACO. Däremot använder jag ACO:s brun utan sol, som är riktigt bra. Den ger en intensiv brun färg och huden blir inte orange. Ett minus är att Den är svår att få jämn om man är nybörjare på det. Det tar några gånger att lära sig.
  

   ACO:s produkter är väldigt bra och verkar väldigt snabbt. Man märker resultat fort. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer: http://aconordic.seVeckans fråga: Tvättar du ditt ansikte regelbundet?

...Vårkänslor...

Visst får man riktigt härliga vårkänslor nu när solen kikar fram igen! Jag är riktigt glad att snön äntligen är borta nu. Det har till och med varit varmt nu (ca 9'C).

    Jag har även sett några vårblommor redan. :D

   När vårkänslorna dyker upp så får man ju lust att vårstäda. Så det har jag gjort mestadels idag. Dels på mitt eget rum och i resten av huset. För en gång skull är det roligt att städa, det tyckte Jonna min lillasyster också. Så hon hjälpte mig lite. Nu är här ganska trevligt jämfört med annars. Men mamma tyckte inte riktigt om att jag städade. För hon vill ju ha det på sitt vis. Det sket jag i!

 Dammsugningen var viktigast! Det fanns några dammråttor här.

   Jag tränade sen min gymnastik-grupp som var riktigt duktiga idag. Det måste också ha berott på vädret.
Efter det badade jag. Skönt! Och en ansiktsmask på det, så man känner sig fräsch inför en ny vecka. Ansiktsmask åt alla! Det är mitt tips till er. Man får en väldigt fin hy! Man kan lägga ner en del på ansiktsmasker, men jag kör budjet-varianter. Funkar lika bra enligt mig.

 Det är inte denna jag använder, men skulle vilja, den verkar bra...Men det tror jag om allt tills jag testat det...

   Nu sitter jag iallafall och lyssnar på Spotify. Vad är bättre än musik???


Jag kommer börja med en s.k. " veckans fråga " Så missa inte den!

Denna veckas fråga är: Använder du ansiktsmask regelbundet, bara ibland eller aldrig?

PS. Jag ska försöka uppdatera lite oftare!

  

Mix gymnastik tävling i Åstorp

Ja, just nu är jag väldigt utmattad och trött efter en tuff tävling i Norra Skåne.
   Jag åkte upp till Åstorp med en annan gymnastikkompis: Tobias Olsén. Det tog inte så lång tid som jag hade trott (ca 1.30-2h). Vi satt mestadels och lyssnade på radio. Rätt trevligt faktiskt.
   När vi kom dit efter några varv runt Åstorp, började mina nerver sprattla av nervositet. Därefter gick vi in i hallen, tog på oss våra tävlingskläder och började vår förträning. Vi var riktigt duktiga!
   När defilerningen hade varit (inmarschen) så skulle vi ha vårt fristående ganska tidigt (sjätte på listan). De flesta av oss var nog väldigt nervösa då eftersom vi gjorde några småtabbar och så. Men när vi fick se det filmat så såg det väldigt bra ut. Vi fick en poäng på 8.0 vilket är väldigt bra!
   Sen skulle vi ha tumbling, som var 47:e på listan, så vi hade ätit och så innan. Vi var nervösa då också. Men då kunde vi hantera det bättre. De varven var de bästa nånsin!!! Vi fick 8.65 poäng!


   Till sist, 49:e på listan skulle vi ha trampett. Det gick också bra och vi fick 8.3 poäng.


Vi fick guld i alla tre grenar!!! Gk Splitt är bäst!!!

Bilder kommer så fort som möjligt. Min dator vill inte just nu...

Fotodag med REE
Idag har jag haft fotodag med REE (Richard Emanuel Evaldsson). Så vi gick ut en runda och fotade. Det var verkligen skitkul! Några bajskorvar fick vi ju också se förstås. Så först gick vi ut och fotade en massa. Sen gick vi hem och då lärde han mig lite om hur man redigerar bilder, med olika slags ljus och så. Även om hur man får bra kvalitet på fotot.
   Så jag passade på också att leka lite top model :)

Coolt va!?

 

Sedan gick vi hem och redigerade lite. Det gick faktiskt bra...FÖREEFTERJag snubblade också, lite för många gånger...Så här kommer de bilderna!En riktigt lyckad dag!!!

Gk Splitt

Idag har jag tränat så himla bra som det bara går! Kan det bero på att jag har haft 2 veckors uppehåll från träning över huvudtaget.
   Jag blev ganska förvånad också att jag fortfarande kunde gå ner i spagat. Har ju inte strechat alls!   Vi ska tävla i Åstorp på söndag. Så det är ganska spänt i laget eftersom en del av oss har varit borta från många träningar. Och idag var som sagt en av mina bästa gånger.
   Vi ska tävla i tre olika grenar; tumbling, trampett och fristående.

På tumbling ska jag göra: Rondat-flickis-stäckt/grupperad-salto, Handvolt-frivolt.
På trampett ska jag göra sträckt-halv och hel. Med bord ska jag göra rondat.
I friståendet har vi en låt från Matrix. Det ser helt okej ut, men jag lyckas alltid glömma bort mig på ett ställe. Idag gick det jättebra som sagt och jag kom ihåg det.

Så det blit bara att öva mer på det, på torsdag och lördag. Sen gäller det!!!

Jag vill om du vågar

Pernilla Wahlgrens låt som är med i Melodifestivalen 2010 är ju bara bäst! Hon är ju även sjukt sjukt snygg för sin ålder, även har hon fött 4 barn. Bra jobbat Pernilla!
   Hennes singel har kommit ut redan som jag sitter och lyssnar på, på Spotify. Man känner sig så himla glad och att man skulle kunna göra vad som helst. Man får en "makt-känsla" av den.
   Jag har kollat in hennes blogg ett antal gånger och det är väldigt mäktigt hur mycket tid hon lägger ner på sin blogg. Hon älskar sina läsare, precis som jag. Hon svarar även på sina läsares frågor, vilka är hur många som helst!!
   Jag älskar som sagt hennes låt. Bilden har jag tagit från hennes blogg. Kolla gärna in den: http://www.pernillawahlgren.se/Blogg/Pernillasblogg/tabid/85/language/sv-SE/Default.aspx


Vallåsen

Idag har jag åkt skidor på Vallåsen, som ligger någonstans i Hallandsåsen. Det var första gången jag åkte skidor i mitt liv.Och jag var inte nervös alls, jag visste att det skulle gå jättebra.
   Så vi samlades i en buss utanför skolan redan klockan 5.45! Såklart skulle jag somna om...Så jag gick upp i panik klockan 5.20! Då insåg jag hur lyckligt lottad jag var ändå att jag hade packat igår kväll. Men jag hann i tid.
   Vi satt och sov på bussen i ca 2 timmar tills vi var framme. Solen sken jättefint på himlen och man kunde känna värmen i ansiktet. Det var inte kallt. Vi åt lite frukost och tog på kläder, pjäxor och skidor. Sedan åkte alla ut vilt i backarna. Vi fick även lite info om hur vi skulle bromsa och svänga. Jag för min del hade redan åkt ner för en liten nybörjarkulle och lärde mig det bättre själv.

Nu var det i full gång!
Vi alla åkte, åkte och åkte!!! Grillad korv fick vi till mat. Vi åkte, åkte och åkte ännu mer. När de flesta hade blivit lessa på det, frågade vi såklart vad klockan var. 13.45. Okej...va, bara!? Så några av oss åkte lite till.
   Jag själv åkte även den svåraste backen och gjorde några störtlopp, vilket var väldigt kul. Jag lärde mig också en sak: Underskatta inte de som åker skidor! Det är faktiskt svårt att hantera i höga hastigheter. Det ser inte ut som att man åker snabbt, men när man själv står där på skidorna känns det som 1000 km/h.

Med andra ord var detta en väldigt lyckad dag! Solen sken hela tiden och det var jättevarmt. Man kunde till och med sola där. Alla hade fårr färg i ansiktena såg man i bussen.

HÄRLIGA VÅR ÄR PÅ GOD VÄG!

Jane Hellen MOOD

Idag bestämde jag mig för att cykla till Willys. Jag har tänkt på det ett tag. Inte att cykla till Willys alltså, utan att färga håret. Så jag cyklade dit och köpte Jane Hellen MOOD hårfärg som jag vet är bäst när man ska bleka håret. Den sliter inte så mycket på håret som andra blekningar gör. Och håret blir inte gult eller oranget.

 

Så jag köpte slingblond, för om jag skulle färgat hela håret så skulle det bara bli gult och hårbottnen hade frätts upp. Jag tog på mig hättan, drog ut slingorna, satte i färgen, och väntade...Jag plattade först håret...Sen stylade jag det :) Och så här blev resultatet.

RSS 2.0