ACO Rengöring

Vill man ha ett vackert utseende, så kommer det ju inte bara av sig själv. Nej, utan, man måste tvätta sitt ansikte både morgon och kväll! På morgonen tvättar man bort smutsen som har "uppstått" under natten, och man ser faktiskt mycket fräschare ut då! På kvällen tvättar man av all smuts som har "upptått" eller kommit på huden under dagen, som hjälper till att reparera huden under natten.
   För detta behöver man 3-5 olika produkter. BASEN är tre produkter: Cleanser, Toner och Moisturizer (Rengöring, Ansiktsvatten och Återfuktande kräm).  Om man vill så kan man lägga till Ansiktsscrub och eller ögongel.
   Själv använder jag alla fem.  -Rengöringslotion för torr hy. (Finns för alla olika hudtyper.)

 

- Ansiktsvatten för torr hy. (Finns också för alla hudtyper.)

- Dag/Natt-creme för normal/blandhy. (Finns inte för alla hudtyper.)

Scruben och ögengelen, använder jag inte från ACO. Däremot använder jag ACO:s brun utan sol, som är riktigt bra. Den ger en intensiv brun färg och huden blir inte orange. Ett minus är att Den är svår att få jämn om man är nybörjare på det. Det tar några gånger att lära sig.
  

   ACO:s produkter är väldigt bra och verkar väldigt snabbt. Man märker resultat fort. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer: http://aconordic.se



Veckans fråga: Tvättar du ditt ansikte regelbundet?



Kommentarer
Fanny persson

Ja, fast NEEEEEJ....

2010-03-28 @ 21:37:14
.

NEJ, fast jaaaaa..

2010-03-29 @ 18:26:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0