Vad mycket jag behöver skriva!

Hej bloggläsare. (Hoppas att ni gillar min design! Själv gillar jag den.)
   I vilket fall som helst, har jag inte skrivit på evigheter, känner jag. Jag ska försöka skriva lite kortfattat.


I lördags var jag ute på stan en stund på förmiddagen och köpte; ögonskugga, eyeliner, två penslar och lösögonfransar. Detta hade jag tänkt ha till maskeraden och när jag gör mina kunder snygga. (Ni ska få bilder på det så snart som jag orkar.) Närmre eftermiddagen, åkte jag och familjen hem till min moster Marie. Där åt vi mat och hade det trevligt.
  
Igår var jag på Tosselilla. - Ja, Tosselilla av alla ställe man kan vara på. Det var ganska tråkigt, helt allmänt. Det kunde ju varit roligare om regnet inte hade kommit.
   
Idag (ganska precis) var jag och en del från klassen och parallelklasser på informationsmöte om sommarjobb.
Jag var alltså en av de som hade fått sommarjobb. Jag ska jobba inom barnomsorgen 3 på Bleke fritidshem den 26 juli till den 13 augusti. Kanske inte den roligaste tiden att sommarjobba, men jag kunde bara jobba då eftersom jag inte hade fyllt 16 de andra perioderna. Det ska bli roligt att tjäna pengar!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, än att sedan lägga ut lite bilder. Jag vet att det är tråkigt med bara text. Man behöver ha bilder till.

Ha det bra, alla!
  

Är det verkligen mors dag?

Ja, som ni nog fattar, så har jag ingen koll på detta. Iallafall så har jag varit på HM nu. Ni får bilder ikväll. För jag ska tydligen iväg till min moster nu.

Nya stilen

Halloj Allihopa! Jag har införskaffat mig lite nya kläder och accesoarer. (Det var nog på tiden) Så här får ni många bilder! Hoppas att ni gillar dem.

 

Skor från HM.

 

Armband från HM.

 

Solglasögon från HM.

 

Mjukisbyxor, också från HM.



Jag gillar faktiskt denna outfiten. Den är riktigt skön och det kan bli en snygg vardagsklädsel. Lägg till någon annan färglad tröja bara :) Ni får en bild till!



Ha en bra helg! Jag ska till HM imorgon. Så ni kommer antagligen få bilder på det jag köper där, antingen imorgon eller på söndag. Så glöm inte titta in!

Turen

Idag blev det en spontantur till Malmö med pappa. Inklusive mat och shopping. Riktigt kul! En veckodag och allt också.

bloggens design

Kort meddelande! Jag har ändrat lite här, som ni kan se. Jag orkar inte göra mer nu, jag fortsätter på det imorgon.

Happyface

Happyface everywhere! Wonder why? Because we´re happy!!!



  

Happyface!

Brunare nu

Så här hade jag kanske sett ut om jag varit mörkhyad. Vill du se hur du hade sett ut som mörkhyad eller ljushyad? Skicka då en bild på dig själv och skriv hur du vill bli redigerad till: [email protected]



Jag skulle inte vilja se ut så, jag nöjer mig med mig själv som jag är, men skulle vilja vara lite brunare :)




Dagens citat: Att vara någon annan än den du är, är slöseri på den personer du verkligen är. 

(Var dig själv betyder detta, för er som inte fattar :P)

Oj, oj oj...

Jag försöker fixa några bilder i photoshop, men min blogg vill inte ladda upp PDS-filer. Så jag får se om jag kan fixa dem på paint. Världens bästa program! (paint) 
   Bilderna ska jag ha till en ny, mer färgglad header. Min inspiration är läppar och ögon.

Här är några av bilderna jag ska ha som header. ( Det kommer bli något riktigt flippat )



    

Visst är det härliga färger! Headern kommer bli asball!

   

Veckans fråga: Gillar du mina färgglada läppar?

Bli snyggare av mig

Hallå allihopa. Snart ska jag äta pizza, jag har precis beställt. Iallafall, så har jag bestämt mig för att kunna göra er snyggare. Skicka en bild på dig själv, som jag redigerar åt dig, helt gratis. Så kan ni göra något kul med den bilden sedan. Skriv gärna hur ni skulle vilja ha bilden, eller ge mig fria händer :)

Bli sminkad med photoshop!

Nu är jag klar med designen

Nå, vad tycks? Är min nya personliga design snygg?













Här var lite bilder från stranden. Härliga eller vad?

   Hoppas ni gillar min design!

Ny design

Hej allihopa! Jag har testat att göra en ny bloggdesign. Jag är inte riktigt nöjd, så det kommer ändras en del så att ni vet. Bättre kan del bli!

Helt perfekt

Jag har precis badat, det var riktigt skönt att slappna av. Jag ser också hur slät min hud har blivit av primern, permanent. Så här kommer lite smakprov från igår när jag precis hade vaknat.

 



Ta hand om er!

Två saker kvar...

Idag har jag (äntligen) blivit klar med min prison-klänning till skolmaskeraden. Alla accesoarer är klara. Nu fattas bara en peruk och ett par skor. Peruken är lättfixad, men skorna???

  

Vad ska ni vara utklädda till?

Recension

För någon timme sedan var jag på Åhlens och köpte primern, som jag skrev om tidigare. Så nu tänkte jag recensera den.



Lumene beauty base crystal radiance primer. Varför måste alla produkter ha så långa namn?

   Om vi tittar på utsidan, så är det en fin, skön förpackning som är lätt att öppna.
Innehållet: ett stort plus var att den doftade lagom mycket och det var en härlig doft. Krämen är vit, går lite åt det rosa hållet och skimrar mycket. Den är väldigt skön att lägga på, på ansiktet och luktar gott, som sagt. Vad den gör är att den slätar ut hudytan lite grann, inte så mycket som jag förväntade mig. Den ger också en otrolig lyster. Det är inte glitter heller som ger lyster, utan skimmer från ljusreflekterande kristaller. Det är perfekt om man har lite trött och glåmig hy. Den minskar inte porerna om man bara har primern. Däremot fäster sminket mycket bättre än annars. Har man lite smink försvinner allt nästan. Porerna blir osynliga och hudtonen blir väldigt jämn och fin.
   Jag skulle nog inte köpa den igen men det är en bra "pröva-på" produkt. Jag skulle vilja ha något som slätar ut mer. Jag vet att det finns en lite dyrare variant; fast budgetpris; för ca 139:-. Smashbox heter den. Lumenes primer kostade 110:- på Åhlens. Den sägs räcka till ca 5-6 månader. Dryg är den, så är ett bra budget alternativ.
   Om jag nu tvunget måste ge ett betyg så sätter jag 7/10. Varför jag sätter det är för att jag ville ha en mer utslätande effekt och lite mer "magic" om ni förstår vad jag menar.

En regnig lördag

Så himla trist väder! Det ska f*n inte regna en lördag, i maj! Men vi får väl vara glada att det snart är sommar och varmt. (Hoppas vi).



   Nu lyssnar jag lite på ABBA och Lady GaGa. ABBA är ju kult, så det måste man lyssna på. Jag är en 70, 80-tals diggare. Jag gillar pop och dance/disco.



   Igår glömde jag berätta att jag plockade upp alla maskrosor från vår gräsmatta. Nu när jag tittar ut idag, så är gräsmattan fortfarande fin :) Så det har jag tjänat lite pengar för, så att jag kan gå på en efterlängtad ansiktsbehandling.




   Imorse åt jag en rejäl frukost bestående grovt bröd, som Fredrika har bakat. Jättegott! Så nu är jag redo för en ny "arbetsdag".



   Jag tänkte även köpa en primer. En primer är en basprodukt som man tar efter dagkräm, men innan foundation. Den gör att sminket håller bättre och längre än utan primer. Den jämnar också ut hudytan och gör huden mjuk och len. Som ett nytt hudlager. Den jag tänkte köpa är lumene beauty base primer. Jag har läst många recensioner om den. Enligt de flesta räcker den ett halvår och jämnar ut bra. Så jag tänkte testa den för 110:-. Håller den ett halvår, är den skitbillig i längden.



   Jag tänkte sluta skriva nu, för jag ska gå ner i källaren och skruva ihop min soffa jag påbörjade igår. Så den lär antagligen bli klar idag.
   Imorgon åker jag och pappa troligtvis till Malmö på en liten shoppingrunda :D Malmö, here we come!

Ha en trevlig dag i regnet!

Projekt: Dagsarbete

Idag har min dag varit riktigt fullproppad av projekt. Jag är hos pappa nu, så då har man chans att sova gott och röra på sig jämfört med när man är i stan.
   Ja, idag iallafall har jag sovit länge, typ till klockan var 10. Jag åt frukost. Sedan började allt hända. Jag och pappa bestämde oss för att klyva ved. Så det gjorde vi ganska så länge. Strax efter det bestämde jag mig för att göra en soffa. Ja, en soffa av alla möjliga saker man kan göra! Det var riktigt roligt att snickra och måla.



Och så här ska min soffa se ut!




   För en timme sedan såg jag att vi hade rabarber i trädgården, så jag plockade dem och gjorde en rabarberpaj. Det känns ganska konstigt att äta det i maj. Och det är så himla dåligt väder! Ja, iallafall så väntar pajen på att få komma in i ugnen.

 Mums, som Maria Montazami hade sagt.

   Ha en skön fredag!

Mina känslor, mitt liv

Just nu känner jag bara för att släppa ut mina känslor och tankar.
   Jag vill kunna leva som jag vill, utan att någon ska förstöra för mig. Jag vill kunna släppa ut mina känslor, när och hur jag vill, goda som onda. Är jag glad, vill jag vara glad. Jag vill kunna gråta om jag är ledsen, utan att behöva bli kritiserad för det. Man är som man är. Jag är en person som har väldigt många känslor som jag håller inom mig. Jag har ett bra Poker face, med andra ord. Just nu lyssnar jag på en låt som, i min hjärna, kan känna lycka, raseri, allvarlighet, tuffhet, fräckhet...Allt i ett paket. Jag vill bara kunna släppa ut min lycka och må bra.
   Idag har allt kännts skit rent ut sagt. Så nu tänker jag: Imorgon ska jag bara skita i alla andra, leva mitt liv och ha roligt. Men jag vet att det inte kommer hända eftersom alla andra reagerar. Men om alla andra gör så, varför skulle jag inte kunna göra det? Jag vill så gärna, men vågar jag? Jag känner mig lite som Anna Anka, hon mår bra nu och lever sitt liv. Men hon fick ta mycket skit på vägen. Just det, låten jag lyssnade på var: Miley Cyrus- I can't be tamed.
   Jag tror att det finns en lukt av förändring i luften! Haj po!

Min IDOL

Lady GaGa är den personen! Jag vet att många av er inte gillar henne. Ni tycker att hennes kläder är konstiga och att hon bara vill synas. Det är sant förvisso, men hur skulle en 23-åring annars kunna bli så känd som hon är? På bara ett år! Jag tycker iallafall att hon är cool och att hon har en bra stil. Hon är nog den enda som helt ärligt kan vara så personlig. Det är modigt av henne att ha så utmanande kläder. Hade jag varit tjej, hade jag nog blivit presis som henne? Tror jag...eller nåt.
   Den här månaden kommer jag ha fullt upp att göra min Lady Gaga-outfit till vår "sluta-nian-maskerad". Än så länge har jag accesoarerna klara. Min prison-klänning är snart klar efter en hel dags syande. Jag tänkte gå och införskaffa mig en peruk imorgon. Sedan har jag kvar att göra ett par skor, (hur jag nu gör det?) och sminket kvar att öva på hur jag ska ha det. Så det är en del kvar, men ändå inte. Här är min inspiration till min outfit:



      Lady GaGa!

Söndag

Visst är söndagar bra. Bra för att slappa till exempel. Igår åkte jag till pappa och hade tråkigt där. Jag fick trots allt en del städat. Så idag åkte jag och pappa från Gärsnäs till Ystad och då hjälpte vi min farbror Thomas, som ska flytta till deras nybyggda hus snart. Där hade jag väldigt trevligt tillsammans med mina kusiner, skrattade m.m.
   Efter det åkte jag och pappa till McDonald's. Alltid gott!
   Nu har jag haft en portömning, det behövdes nu tyckte jag! Så jag har en ansiktsmask som tar bort pormaskar och finnar. Jag har egentligen inga finnar och pormaskar, men man känner sig mycket fräschare av det ändå. Snart väntar ett härligt bad. Kommer nog känna mig jättefräsch i evigheter. Eller inte?
   Skulle gärna lägga ut någon bild, men...ja...

Allt är borta!

Igårkväll letade jag efter ett antivirusskydd, eftersom mitt Norton hade tagit slut. Så jag laddade ner ett antivirusprogram (lagligt). Sedan visade sig att ANTIvirusprogrammet var ett VIRUS. Så datan funkade inte. Jag prövade att återställa datorn till en återställningspunkt. Men viruset var kvar och det kom hela tiden upp att jag skulle köpa antivirusskydd. Så jag fick återställa hela datorn till fabrikstillstånd. Så nu är hela min hårddisk tömd. Inget kvar! Alla mina vackra bilder! Allt borta. Men jag kan nu se på den positiva sidan, att datan funkar och nu har jag Norton igen. Så jag försöker få allt precis som det var innan. Det kan ta ett tag, men allt kommer bli bra igen. Bilderna finns som tur kvar på kameran, men alla som jag har photoshopat är borta.
   Tänk att något så värdefullt kan försvinna på några sekunder. Hemskt!

Vackra ögon...Nu och för alltid

Alla vill väl se pigga och fräscha ut? Så därför tänkte jag ge er lite tips om vad man kan göra för att se piggare och snyggare ut.

Börja först att applicera ett tunt lager concealer på och runt hela ögat. Här använder jag Isadoras light touch concealer. Den döljer både mörka ringar och röda fläckar.

 

Därefter tar jag Tikeis gula concealer under ögonen som är den BÄSTA concealern för ögonen. Den tar verkligen bort allt det blåa och ger en fräsch look.

 

Sen tar jag en ögonbrynspenna för att markera looken. Jag tar även mineralpuder över hela ögonområdet för att inte få några kanter som syns av concealern. Så håller det längre också.

   

Till sist tar jag en torr, mjuk eyeliner precis vid ögonfransarna. Hela på övre ögonlocket och halva på det undre. På kvällen tar jag en bra ögonkräm.

 

Resultatet är en pigg, fräsch, snygg intensiv look!



Hoppas ni gillade det!

Fullproppad "pysseldag"

Hej allihopa! Härligt att så många kikar in på min blogg :)
   Idag har jag gjort hur mycket som helst. Just nu skulle jag behöva städa lite, men det gör jag imorgon istället.
Jo, idag har jag gjort min guldtelefon som jag ska ha på maskeraden på skolavslutningen när jag slutar nian. På maskeraden ska jag vara Lady GaGa hade jag tänkt, så förberedelsen är i full gång. Jag fick även en jeansskjorta av min låtsaspappa, som jag fick sy om för att den var för stor.

 Härlig telefon?

 Lite piff gör susen!

 Symaskinen i högsta fart!

 Omsydd jeansskjorta. Glöm inte att det kommer vara mode i vår. De finns redan i affärerna!




Ha det roligt allihopa!

Lite allmänt om mig.

Hej allihopa! Fick en kommentar för några dagar sen av ANONYM, som hade väldigt dåligt svenska, eller som missat några av knapparna på Iphonen? Du; Anonym; är misstänkt!
   Lite mysterium där? Nej, men han/hon/den/det undrade lite allmänt om mig, favoritfärg, gymnasieval etc. Så idag tänkte jag berätta lite mer om mig så lär ni alla känna mig lite bättre. Då börjar vi!


Jag heter André Oskar Sebastian Olsson. Jag är snart 16 år (fyller år den 18 juli). Jag bor i Ystad och älskar denna lilla stad. (Känns lite löjligt faktiskt att skriva sånt här!)
   Förr brukade jag träna gymnastik sen jag var 11 år. Jag har nyligen slutad för ca 3 veckor sedan då jag tyckte att det blev för mycket. Jag gick i en elitsatsad grupp bestående av 4 duktiga killar inklusive mig. Vi var duktiga, tävlade, fick 3 guldmedajler. Men jag tycker att det har blivit tråkigt och mest kännts som ett tvång att komma till träningen.
   Numera tar jag det lungt och har aldrig varit lyckligare, ...tror jag? Hmm, vad kan jag mer berätta? Jo, två färger jag gillar mycket är de här färgerna:

 En härlig ljusblå blandat med brunt

 En skön grön!


   Till hösten har jag sökt in till HV-Stylist på Ystads Praktiska Gymnasium, som är en friskola som startade upp förra året på regementet. Jag ser verkligen fram emot att börja där. Jag riktigt längtar dit och få göra massa roliga saker. Under de tre åren jag går där, kommer vi få åka på någon utlandsresa och styla där. Som stylist kommer man både göra hår, smink, kläder, allt! Än så länge är jag bara hemlärd, men kan väldigt mycket för att vara hemlärd. Jag övar mycket hemma, både på mig själv och andra. Hade jag däremot haft fler produkter och bättre saker, hade jag nog kunnat göra hur mycket som helst.

 Här har jag lockat min lillasyster hår.

 Här är också lite fler lockar, inte samma teknik använd.

 Här har jag fixat min mamma när hon skulle ut på tjejmiddag.


   Nu står det ganska still i mitt huvud om vad jag ska skriva om. Vi har haft Nationella Prov idag i NO, så min hjärna är ganska slutkörd.
   Kläder: Jag har definitivt min egen stil! Enligt mig så skulle min stil vara snyggt-coolt eller snyggt-stiligt. Ibland är det kombinationer. Just nu är jag väldigt inne på att byta klädstil. Till större glasögon, tajta jeans, enfärgad ganska tajt basic tröja, sneakers, fet klocka, något cool sjal i alla möjliga färger och mönster. Sån stil är inne nu, och jag älskar den!!! Den är faktiskt vår bild lärare: Marita-Krita (haha, busigt) som har inspirerat mig. Hon är så sjukt cool! Förretsen så gillar jag bild och är väldigt duktig. Jag har ritat jättemycket redan sen jag var liten. Ni som undrar, så har jag MVG i bild. Man kan inte ha bättre bild lärare än Marita! Här är en bild som jag gjort på en bild lektion.

 Den här bilden hänger också här hemma på väggen. Betyget på den blev MVG, såklart!

   Imorgon tänkte jag lätta på mitt hjärta för en snygg tjej i...Nej, jag ska inte avslöja för mycket. Det vill jag vara lite hemlig om. Jag är ganska privat när det gäller kärlek och så, så än så länge får ni leva i ovisshet om det.
   


   Nej, nu måste jag sluta skriva. Anna Anka söker Assistent har börjat, så nu ska jag titta på det.

Ha en bra kväll!
  

Genom livet...

Ni kommer få se jättemånga bilder på mig alldeles snart. Jag vet inte hur många olika frisyrer och färger jag lyckats ha på mitt hår. Men det jag vet är att det är hur många som helst! Så här får ni några bilder (vilka är ganska många) genom mitt liv.

     

     

    

   


Jag tycker det är riktigt roligt att se tillbaka på alla bilder och se hur jag har förändrats. På en del bilder tänker jag: Vad f*n tänkte jag på där? Men, men...Vi alla vet att man går vidare med sitt liv. Det gör jag iallafall. Jag vet inte om ni gör det, men jag hoppas det.
   Hoppas ni gillade bilderna!

SPA

Jag vill så gärna åka på SPA! Det skulle vara så himla härligt att få åka på SPA, få massage, ansiktsbehandlingar m.m. Jag funderar starkt på att beställa en tid på Vackra hudvård & Design. De har många olika ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Mamma har varit där en gång och hon sade att det var jättehärligt.




   Så idag hade jag iallafall hemma-SPA. Det är aldrig fel. Man känner sig alltid så fräsch efteråt. Idag blev det ingen ansiktsmask, men det blev en hårmask. Så mitt hår är övermjukt nu. Efter det, använde jag en hudkräm som innehöll blåbärs och lavendel extrakt. Riktigt härlig kräm! Det bästa är nog att den är helt naturlig. Den innehåller bara ingredienser från naturen och inte något från kemiska labb.




   Jag vill också så gärna ha ett par bruna linser. Jag själv tycker att jag passar bättre i bruna ögon. Mina ögon är lite för blåa. Hur de nu kan vara det vet jag inte? Så här hade jag sett ut i bruna ögon.





   Ha det bäst, alla!

Bad Romance

För det första, förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera! Jag har verkligen inte haft någonting alls att skriva om förrän i fredags.
   I fredags var jag: André, Richard, Wille, Jakob, Jacob, Colin och Gustav och firade Valborg! Vi grillade och hade det väldigt trevligt hela kvällen vid stranden. Efter det, sov vi över hos Colin. Så morgonen därpå, åt vi en jättegod frukost där också. Tack så mycket Colin!     (Bilder från kvällen kommer snart)
   I lördags efter jag varit hos Colin, var jag ute en stund och hade det skönt i solen. Närmre kvällen städade jag mitt rum. Så nu är här så himla fint och organiserat! Det är faktiskt mycket roligare att städa på kvällen. Mamma gillade det inte riktigt, men resultatet blev ju bra, så hon var inte så sur i slutändan.
   Idag har jag tankat min moped på Statoil efter ett besök på McDonald's. Det är aldrig fel!

   


   Jag har även klippt mig. Det var ett tag sen, men jag har inte haft någon bra bild. Men nu kommer de!






Don't forget to smize! (Smile with your eyes)  Det är Tyra Banks väldigt bra på!



Veckans fråga: Hur ofta städar du ditt rum och/eller hus?
RSS 2.0