Min Halloween outfit

Här visar jag min Paparazzi VMA-outfit. Tyckte att denna blev skitbra, riktigt häftig. Och nästan alla vet att jag äälskar Lady Gaga, så jag var tvungen att vara henne. Här är hennes VMA video!







Jag blev inte helt nöjd med sminkningen, ska nog göra om den. Tack så mycket, Jonna för bilderna!

Ha det bra!

YES!! :D

Mitt sminkskåp brakade just sönder, så allt mitt smink, alla mina hårprodukter, och skåpet är helt sönder! Just nu säger André att han ääälskar livet!! :D

Låång-lördag!

Ledsen för att jag inte har lagt upp min as-häftiga halloween-outfit, men jag lovar att jag ska göra det imorgon!

Imorse blev jag väckt av Hedda, min lillasyster, klockan 7.45. Då blev jag lagom lack på henne, för jag ville verkligen sooova. Iallafall åt jag frukost, sen åkte jag och mamma till Rusta och köpte spackel, färg, penslar m.m, för jag skulle styla om mitt rum nu under lovets lopp.

Jag hann spackla innan jag och hela tjocka släkten gick på stan och tog en fika på Snuggles, som mormor bjöd på. Tack så jättemycket!!! :D

När jag kom hem började jag måla (vitt). Jag hade baby-blåa väggar innan som jag är så sjukt trött på. Sen är det tänkt att jag ska ha en fondvägg, kanske jag målar den svart, annars ska jag sätta upp en fräck tapet. (Något  svart/grått-aktigt) Sen har jag mina ekmöbler som jag gillar jättemycket, jag köpte dem i somras på IKEA. Jag tror att mitt rum kommer se snyggt och modernt ut när det är klart, fast då känns golvet riktigt fult och gammalt (vilket det i och för sig är). Kanske får fixa det någon gång också ;)

Nu ska jag vila efter dagens hårda arbete, framför teven.

Ha det bra!                         / ViceOlsson.

Mini-halloween

På skolan imorgon (ja, idag då) ska vi ha en liten halloweenfest med lite aktivitetet m.m. Innan det ska alla stylister spökas till, sedan alla andra 80 elever och lärare (fast det blir nog inte så många). 
  
Jag har iallafall övat satan mycket (en gång!!) på min sminkning idag, och även gjort min kostym helt färdig. Så den får ni se när jag har slutat skolan imorgon (idag).

Ha det spökligt bra!

Cute Bumblebee-look

Idag har jag fått låna hem smink från skolan, så att jag kan öva inför halloween. En halloween-look som jag har gjort för 3 minuter sen, är Cute Bumblebee-look. Denna är återskapad av Michelle Phans makeup-tutorial. Här är den!



Här är sminket!








Och här är resultatet:

Tio rosor

Jag gav dig tio rosor och sa:

"Vår vänskap skall vara fulländad ända tills den sista rosen dör..."

Du sade: Men jag vill inte att vår vänskap ska dö!

Jag log mot dig och sa:

"Ta det lugnt, den sista rosen är av plast ;) "

25/10

Det känns som evigheter sedan jag skrev här... Och jag har ingen aning om varför :S

Jag plockade och fixade mina ögonbryn igår iallafall. Och det blev bra. Fast jag ska nog låta de växa, så att jag kan forma om dem, för jag tycker att formen på dem är ganska ojämna.
   Jag vet inte om ni har hört detta förr, men iallafall... Ögonbryn ska vara systrar, inte tvillingar.

Asså, jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva. Jag har ingen inspiration idag. Inte samma glöd som annars. För ibland kan jag känna; Nej, nu ska jag göra en grym sminkning som jag kan blogga om!!! Idag känns det mer som ett tvång för att ni ska läsa något. Ovanligt nog har jag haft jättemånga läsare (ca 70st/dag)

På onsdag ska jag och klassen till Malmö på en modevisning, då vi ska sminka modeller som 80-tals stilen, typ.
   Känner mig rätt nervös, för jag och Eloise (som går i tvåan) ska vara "styrpersonerna". De som styr upp klassen när vi sminkar och så, för Jennifer, vår lärare, kunde inte komma.. Så vi får helt enkelt klara det själv och det kommer säkert gå jättebra!




Vad kan jag mer skriva om?? Jo, jag använde ACO's BUS igår. Jag blev riktigt nöjd med färgen, dock lite gul-tonig, men det är alla BUS, mer eller mindre. Ni ska få en bild i slutet. Och idag hade jag mer smink än vanligt. Annars har jag bara concealer och mineralfoundation från Tikei. Idag hade jag foundation, concealer, puder, solpuder och fyllde i ögonbrynen. Jag var så jäkla trött imorse och såg för jävlig ut, så därför tog jag extra trots att less is more. Egentligen hade jag nog inte behövt mer än vanligt, fast vem bryr sig?

Jag klippte mig i fredags. Lite kortare på sidorna och en liten lugg-justering. Mest för att se lite fräshare ut. Jag hade inte behövt et akut, jag kunde väntat två veckor till tror jag..

Jag har planerat att jag ska måla om mitt rum nästa vecka, när vi har lov. Ni får se resultatet då, jag tänker inte avslöja något än... Och jag ska passa på att möblera om lite, för jag ska göra av mig med mycket. Varför ska man ha en massa skit som samlar på sig damm? Jag ser ingen vits med det. Så då kan jag lika bra kasta det! Jag tror att det blir jättebra, men det tror inte min mamma. Huvudsaken är ju att jag trivs, inte hon.

Och jag fick redigera bilden lite, ljuset blev helt dåligt, och skärpan är usel. Men den får duga.




Vampire lips

Har fått lite inspiration idag. Inte just till sminkningen, men till alla "crazy-bilder" av Jonna. Se hennes blogg HÄR!

Denna typ av sminkning har blivit jättepopulär (ögonen). Det som gör denna sminkningen så speciell är att den är snygg på alla och det är lätt att variera färger. Med att variera färger menar jag de tre basfärger man har har, går att ändra på alla möjliga sätt.

















Hope you liked it!

It's tough, really tough!

Säg, vart finns min väg nånstans?
Jag måste välja, måste välja måste ta en chans!
Jag ville tro, och hoppas att den fanns.
Kan nån förstå vart jag ska gå nånstans?

Jag fattar inget! Jag har aldrig mått så dåligt som nu. Aldrig!
   Jag är verkligen helt lost!! Jag har iallafall förstått att den värsta tiden är tonåren. Tiden innan man är vuxen. Fick höra idag att det var dumt att kalla oss ungdomar, för vi är ju nästan vuxna.
   Jag är glad att jag har en så fin omgivning som stöttar mig! För jag behöver verkligen stöd nu.
Fick höra en jättegullig sak i skolan idag: "Hur du än blir, hur du än är... Så är du alltid André. Och så länge som du är André, kommer du vara omtyckt för den du är, och inte för den du vill vara."

Nej, nu ska jag titta på gamla Disney-filmer och tycka synd om mig själv ett tag...


Fall look

Jag har fått ännu en inspiration av Michelle Phan! Och kom ihåg att går inte försöker återskapa hennes look, utan jag får bara inspiration och gör något av det själv.







Nu tänkte jag kritisera mig själv också. Jag har lättare för det vänstra ögat, eftersom jag är högerhänt.
   Ser ni på den översta bilden, är det vänstra ögat mer definierat och rakt, medan det högra inte är det. Men att ha lite olika ögon, så kan man se vilket som passar sig bäst, så får man helt enkelt öva mer om det är något man tänker ha på sig ofta.
   Jag måste också berätta att läppstiftets färg har blivit helt konstig på bild! Färgen är mer plommonfärgad i verkligheten, för på bild passar ögonskuggan inte med läppstiftet.

The past, present and the future

Jag har en massa känslor och tankar som flyter runt överallt nu.
   Det känns som att jag har fastnat i det förflutna för att jag är rädd för framtiden. Jag vet inte vem jag är, och jag vet inte hur framtiden kommer bli. Och jag vet inte vad jag vill med min framtid.
   Jag tror att jag har fastnat för att det finns så mycket som jag skulle vilja göra om i mitt liv. En del av mitt förflutna skulle jag bara vilja glömma eller göra om. En annan del skulle jag vilja gå tillbaka till och bara uppleva för att jag hade det så bra! Och att lyssna på Disney-låtar får mig bara att tänka på det förflutna och nuet, för alla låter påminner mig om något minne eller om något som jag skulle vilja göra, kanske till och med ångrar...
   Jag har fått lära mig av en suverän lärare på skolan att alla gör misstag, och det får man göra. Fast det är svårt, riktigt svårt att fortsätta med sitt liv och leva normalt. Även om inget liv är normalt, så tror jag att ni förstår vad jag menar.
  
Jag trodde att det skulle vara bra att börja gymnasiet. Börja om helt enkelt. Men jag har misslyckats totalt med det.
   Jag vet inte ens om jag har valt rätt linje. Att bli stylist/skönhetsterapeut kräver mycket kraft och slitande. Är det, det jag vill? Har jag det som krävs för att ta mig in i branschen? Kommer jag klara av pressen?
   Tanken om att byta linje har slagit mig. Men vem vet? Just nu känns allt för jobbigt att tänka på. Allt ihop har gjort mig helt utmattad. Och det är inte ett ord jag använder. Men nu är jag verkligen helt slutkörd. Jag pallar inte längre!! Livet är faktiskt svårt att leva!
   Jag skulle behövt en hårddisks rensning i min hjärna känner jag. Men tyvärr är det inte lika lätt som att radera allt på en dator. "I need a vacation away from everything" med andra ord.

Ni får ha det bäst iallafall!

the Swan Princess

Har tittat på youtube nästan hela dagen. Jag har varit helt slö och seg efter skolan idag; se vad vi har gjort idag   HÄR!

Och då kom jag förbi en uråldrig film som jag älskar! Svanprinsessan!
   Jag såg den alltid när jag var liten. Och jag kan fortfarande sjunga med i den :)  Jag har insett att jag tycker det är kul att sjunga. Jag finner det rogivande.
   Så många känslor man kan få ut genom att sjunga, och även få känslor av musik.



Onsdag 13/10

Idag har jag provat en ny foundation: Lancôme Teint Miracle. Och det är den bästa jag nånsin använt! Jag tror inte att det finns någon som täcker så bra och ger så mycket fukt, OCH ger det mest naturliga resultatet. Jag fick dessutom en kommentar idag om att min hud såg helt strålande och perfekt ut. Faktiskt tror jag inte att det var bara foundationens förtjänst, utan min ansiktsbehandling för en vecka sedan. Min hud är verkligen helt slät och väldigt återfuktad alltid. Och alla finnar har försvunnit, bara några enstaka pormaskar... Och jämn hudton också, det får jag inte glömma.



Och imorgon har vi karaktär, så jag längtar redan! Vi ska troligtvis göra hårförlängning :)

Naglar!

Vårda dina naglar bra.

Här kan ni se vad jag använder. Även före- och efter-bilder.



Före-Efter




Jag vill också tipsa om Isadoras Grafitti nagellack. Det är skiiiitcoooolt!



Det går att variera jättemycket. Som basfärger (långfingret har silvrig bas). Och det svarta som pricker upp, finns också i massa olika färger!

Sminkningarna

Här har jag gjort alla sminkningar. Jag tyckte att det skulle vara roligare om ni hade kunnat se vad jag verkligen går för.

1.



2.



3.



4.



Så vad tycker ni? Alla ser ju inte likadana ut, som på orginalbilderna. Men jag tog vad jag hade hemma och gjorde det bästa jag kunde :)  Jag är nöjd iallafall.

Hoppas ni tyckte detta var kul, för det tyckte jag. Och nu fick ni läsare vara med också och bestämma..

Ha det bäst!

Fler kommentarer!

Jag behöver fler kommentarer på mitt förra inlägg! Kommentera vilken sminkning jag ska göra. Jag har än så länge fått 4 kommentarer och jag har ca 80 läsare, så det fattas en del kommentarer tycker jag!

Choose

Nu ska ni läsare välja vilken make up jag ska göra! Så kommentera siffran på vilken make up ni tycker jag ska sminka :)


1.




2.



3.



4.

Paparazzi makeup

Idag kände jag att det verkligen brände i fingrarna, för att sminka något annorlunda. Det är egentligen inget nytt, men jag valde att göra min egen version av det.
   Jag fick inspiration av Lady Gagas makeup som hon hade på sitt framförande på VMA 2009.



Här är min version. Kommentera gärna vad ni tycker om det!



















Jag har filmat när jag gjorde detta, men för att kunna redigera filmen måste jag ha iMovie och en mac... Och jag har inget av det. Lyckat!

Ha det bäst!

Gymnasiestylisterna

De andra Stylisterna i klassen, och jag har startat en blogg om våra skoldagar. Så titta in där! Jag har precis gjort ett inlägg där om dagens aktiviteter :)

http://gymnasiestylisterna.blogg.se/

YPG

Idag har jag varit på min skolas (Ystads Praktiska Gymnasium) Öppet hus och hjälpt lärarna och eleverna att få ett perspektiv av oss elever som går på skolan.
   Och jag måste passa på att berätta att jag har lite svårt för att tala inför grupp. ((Och vi har hållt på med det i skolan, på svenskan.. Vi har hållt tal för varandra i små grupper, i stora grupper etc. Igen, på måndag ska vi hålla tal om en betydelsefull händelse.))  Idag fick jag (eller var tvungen snarare) att prata inför alla dessa människor om mig själv och om hur skolan var. Och det gick bra! Jag var inte nervös, och jag talade lagom långsamt och tydligt, så jag är så himla stolt över mig själv.
   Dessutom har jag gett mig in på allt som har med detta att göra. Jag ska vara aktör i en musikal, inför alla viktiga personer som skapar alla våra friskolor. Jag är ganska nervös för det. Och så har jag valt att vara elevrådsrepresentant för alla stylister. Det är en stor roll, då man måste prata mycket. Och jag vill ju kunna tala inför grupp eftersom det är nyttigt att kunna, och jag tycker det är kul, men vågar inte riktigt. Så detta är ett stort steg för mig själv. *Klapp på axeln*

A poem - The paparazzi

A careful, shy, beautiful person. One of the best.
Something came down the person's chest.
Felt the anger. Felt the rage.
Should it be like this, in this age?

Was now able to take care of itself.
Put everything else on the shelf.
Made everybody have their rights.
Felt like being on new hights.

Now, the person regrets it all.
The happiness began to fall.
Wasted, ashamed, hated and useless.
All because of one thing.

                                                                                 
the Paparazzi...

Bar á Bar

Igår var jag, Emma och Elin på Bar á Bar. Vi började att fixa Elin, så jag sminkade henne. Sedan fick vi ta bussen från Sjöbo till Ystad, så fixade jag Emma, med lösögonfransar och så fixade jag mig själv.
  


Emma, Elin, André

Först när vi kom till Bar á Bar klockan tio, var där typ 15 pers. Så vi stack hem till mig igen en stund, för att sedan gå tillbaka vid elva. Då var där mer folk. Så sen började festandet. Alla knuffades och trampade en på fötterna och dansade, men alla hade roligt!!
   Tack alla som var där, för en underbar kväll!

   <3

I feel like I'm the only boy in the world!

Gör om mig kväll

Nu ska jag och alla stylister ut på ett uppdarag! Då ska vi vara på Gör om mig kväll  i Simrishamn och sminka alla som vill, vi ska helt enkelt ge dem ett nytt jag.

Idag lägger jag ut en bild på mitt hår, och hur jag kommer se ut ikväll!






Glöm inte att ha det allra bäst!
RSS 2.0