Från M.A.C

Titta vad jag har fått!!! :D Fick detta av mina vänner, Emelie och Charlotte. Tack så himla mycket!! :)





Fix + , Mineralize SPF 15 Foundation , Studio Finish concealer!

Fix +

Ett vatten-spray av vitaminer och mineraler, innehållande en "lugna-huden-effekt" av grönt te, kamomill, gurka, toppad med färska naturlig, energigivande doft av Sugi. Ger lyster, fixerar makeup. Spraya . Huden dricker upp det!

Mineralize SPF 15 Foundation

En lättviktig mineralpuder-foundation som ger huden en slät, strålande, naturlig finish. Borstas huden för medel-byggbar täckning. Särskilda mineral komplex hjälper till att hålla huden frisk och fylld med näring samtidigt som en blandning av mjukgörande ämnen bidrar till att skapa en smidig, felfri hy. Dagligt SPF 15 solskydd skyddar huden mot skadliga strålar.

Studio Finish concealer

En lätt, krämig, diskret genomskinlig concealer. Ger en mjuk, hållbar osynlig täckning för alla defekter i ansiktet. Vattenfast, doft-fri och icke-acneframkallande. Denna lätta concealer är så koncentrerad att en liten mängd kan ge genomskinlig täckning av hudens brister och missfärgningar. Den täcker effektivt mörka ringar, blemmor, födelsemärken, tatueringar och födelsemärken. Berikad med antioxidanter (vitamin A och vitamin E), innehåller också Silica för att absorbera hudens talg. Concealern har en solskyddsfaktor på 35 och finns i en mängd olika färger. Det kan appliceras med en medium till fast fiberpensel, en latex svamp eller fingertopparna.

Låter perfekt, eller hur!? :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0