Sista dagen av året

Många tycker att ett nytt år är en bra start där man kan börja om på nytt och att man ska göra ett bättre år än vad som varit.
Enligt mig håller detta inte fullt ut, vissa stunder vill man åka tillbaka och ändra den till något lyckligt istället och kunna njuta av det. Vissa saker sitter väldigt djupt och har påverkat livet för mycket för att man ska kunna starta om.
Mitt liv består av alldeles för många av dessa djupa, tråkiga stunder som aldrig kan repareras eller startas på nytt. Därför kan jag aldrig bli helt lycklig eller må riktigt bra. Så nyår betyder inte särskilt mycket för mig, hur känner ni?

Nyårsmakeup?

Vet hur många som helst som kommer ha en speciell nyårsmakeup i år! Skitkul tycker jag :D Nyår ska vara något speciellt som man verkligen minns och man ska ha så kul som det bara går! Här kommer en variant som jag inte är riktigt nöjd med... Skulle vilja göra en annan makeup som jag tyvärr inte kunde göra för att jag inte har glitter :(





Hemligheten bakom ett vackert ansikte

"Hemligheten" för ett vackert och lysterfyllt ansikte är genom att använda highlight och shading! För er som inte riktigt vet vad detta är ska jag försöka förklara så bra som möjligt.
   Man använder sig utav en ljus skugga och en mörkare skugga (tex grädde och nougat). Dessa kombinerar man genom att lägga en ljus skugga på ett parti som man vill framhäva/förstora. Den mörkare skuggan lägger man på partier som man vill dölja/förminska. Detta kallas också för modellering.
   Var man ska lägga vardera skugga varierar eftersom ingen har likadana ansikte ;)



Blandat

Här är mina skuggor :)



Linsvätskan (den ser så sjukt fräsch ut!!)


Mina turkosa linser, vad tycker ni?


Ett par skor jag köpte på skopunkten.

Shopping i Malmö

Sitter just nu i bilen med min moster och två kusiner för att åka in till Malmö och shoppa! Hörs sen :)

Naglar (Peggy Sage)

Har börjat använda nagelprodukter från Peggy Sage (märket vi har i skolan för hud och naglar). Har än så länge ganska svårt för att få till hur man använder lacken på bästa sätt...
   Nagellacksborttagningen är riktigt gryyym! Är så himla mycket bättre än vanliga man kan köpa. Denna återfuktar naglarna rejält och luktar riktigt gott och inte så skarpt som många andra kan göra. Den förstör verkligen inte naglarna (som jag tycker att andra märken gör) utan tvärtom! Och lacket går bort väldigt lätt med två nätta drag och lite gnuggande vid nagelbanden :)



Har använt mig av ett matt, khakigrönt lack och ett silverfärgat nail-art lack.

Julklappar i repris

Här kommer bättre bilder på några av mina julklappar, tack så hemskt mycket alla berörda!! :)

Väska från Giorgio Armani




Singelfransar från depend, Masterpiece Max från max factor, tromborg lip cure


Yvonne Ryding body lotion och deo


iPhone-skal




Penselkit från MAC. Och vill ni höra en kul sak? ;) Mamma frågade mig: "Nu har du väl tillräckligt med penslar?"


Rakapparat -Philips Sensotouch RQ1180 (om jag minns rätt)

23:e + 24:e i bilder


























Skuggor

Beställde inte en hel palett med skuggor, insåg att jag inte har råd än, men jag beställde tre stycken som är bra att ha alltid! :) Passade även på nu när http://makeupfabriken.se har 25% på hela sortimentet!

Linser+linsvätska

Beställde hem nya linser igår, kände att det var dags för nya nu. Denna gången blev det turkosa linser som passar bra ihop med min ögonfärg så att det ser så naturligt ut som möjligt. Köpte även en helt ny linsvätska som ska vara riktigt bra.




Vid utvecklingen av nya kontaktlinsvätskan Biotrue inspirerades Bausch + Lomb av naturen och studerade noga hur kroppen reglerar ögats funktioner. Genom erfarenheterna skapades en bioinspirerad vätska som håller linsbärarens ögon rena, pH-balanserade och fuktiga hela dagen. Dessutom är den högeffektiv mot bakterier.

Normalt skapar ögat en perfekt miljö på egen hand, men kontaktlinsbärare behöver ofta hjälp på traven. Biotrue håller viktiga naturliga tårproteiner aktiva som förhindrar beläggningar. En studie visar att 90 procent av användarna upplever att linserna känns rena hela dagen med Biotrue. pH-balansen som är noga utformad för att matcha den egna tårvätskan vilket gör att linserna lättare accepteras av ögat.

Julklappar del 2

Mer pengar, presentkort och sist men inte minst en rakapparat! :D

God morgon!

Är sjukligt trött efter flera dagar där jag behövt gå upp tidigt... Idag är ännu en sån dag. Sitter hemma hos syrran, och snart ska vi åka till mormor och äta julmiddag, sen ska jag åka till pappa och fira jul där. Fullt ös -.-

Julklappar del 1

Har fått penselkit från MAC, iphoneskal, kallingar från Björn Borg, väska från Armani, mascara, lösfransar och Lip Cure :D

Julmat

Har ätit "för-julmat" och julmaten. Är riktigt mätt och trött nu! Nu väntar vi på tomten ;)

God Jul!

Hade en riktigt trevlig kväll igår, det kommer ett inlägg imorgon eller ikväll (beror på om jag hinner) för just nu har jag ganska bråttom, ska vara borta 13 och har en del att fixa innan dess. God jul på er! :)

23 december

Har fixat till mig för att vara borta ikväll, men först tänkte jag ta en runda på stan och köpa några julklappar till mig själv ;)

Luxurious purple

Kliade lite i fingrarna idag, så här kommer en lila ögonmakeup!



De bästa skuggorna!

Skuggorna från .FÄRG (http://makeupfabriken.se) som vi har i skolan är verkligen de absolut bästa man kan ha!
   Den tekniskt mycket avancerade dubbelmikroniserande processen av pigmenten i skuggorna, lovar inte bara en mjuk, sammetslen känsla på huden utan också en överlägsen tålighet och långvarig effekt!
   De mikroskopiskt fina pigmenten ger dig även möjlighet att välja mellan ett transparent eller ett färgstarkt resultat. Dessutom åstadkommer de överlägsna resultat vid fotografering eller filmning med hög upplösning.
   De har en otrolig färgåtergivning -färgen du ser är den du får på ögonen. De fäster även utan primer och håller lika länge som med primer!
   Om jag ska köpa skuggorna,vilket jag snart, förhoppningsvis kommer göra, trots det dyra priset, då gör jag mig en egen palett med dessa skuggor:


Jullov

Idag har vi haft skolavslutning, det var väldigt lugnt! Nästan ingen alls på skolan, så vi gick genom vårt nya schema och åt gröt :)
   När jag kom hem klippte jag min vän Jacob, sen stack vi ut på stan och skaffade oss de sista julklapparna. Julafton är om 3 dagar!!! :D







Jag vann!

Jag var med i en tävling på nickys.se och vann några produkter från Yvonne Ryding, grymt! :D

Avslutning med Angelica

Idag hade vi en liten avslutning med vår stylist-lärare Angelica och en massa kakor!! :D







Try to see the light



Jag vill vara en del av alltihop, uppleva allt ni gör
Istället står jag precis bredvid er, tittar och torteras
Jag vill vara med er igen, snart så plågsamt att jag dör
Men jag är för feg för att våga, och rädd för att såras
Det vore en lögn att säga att mina ögon inte tåras

Min önskelista

Borde och skulle ha lagt ut min önskelista för ett bra tag sen, men här kommer den!




Make up Store hand cream, ca 90:- på Make up Store
OPI hand and body lotion, ca 180:- på Chrispa
Tromborg lip cure, 165:- på Vackra
Massagebänk...?
Hudvård (fuktgivande ansiktsmask) från Peggy Sage hittar man i Peggy Sages butik :)

Avslappnad

Har precis badat och bara tagit det lugnt! Jag betar av sak efter sak, och vad jag vet så har jag bara en sak kvar att göra, sen är det lov! :D

Hedda fyller år

Idag (19:e) fyller min lillasyster Hedda 4 år. Vi firade henne med släkten igår, och här kommer några bilder från kalaset :)











I skolan

Sitter i skolan och har småföretagande, men nu ska jag äta :)

There's still a chance for you

Imorse var jag på genrep inför Gk Splitts årliga "nyårsgala" där gymnaster, stora som små, visar upp sina talanger. Är riktigt stolt över mina 5-8 -åringar som jag tränar och lär, de är så duktiga!!
   Och under genrepet träffade jag killarna från min grupp när jag själv tränade också. Det kändes så fruktansvärt underbart och samtidigt riktigt hemskt! Jag saknar gymnastiken, men det vill jag samtidigt inte göra. Jag saknar min grupp och hur man ville pressa sig själv och känna hur man verkligen gav allt man kunde. Jag saknar inte hur man blev tvingad till att göra saker.
   En del minne vill man glömma, en del vill man ska vara för alltid. Det känns riktigt konstigt, jag mår underbart samtidigt som jag mår riktigt dåligt. Detta är komplicerat och är en av få gånger i livet där jag inte vet hur jag ska gå vidare...

Bild sen imorse

Isabelle

Sminkade min kusin idag, för hon skulle iväg på julbord och de skulle ha en utklädning med tema JUL. Först sminkade jag henne "ganska" så avancerat med en ljusare fetbas, extremt mycket modellering och allt möjligt! Hade hållt på ett bra tag då, men allt blev bara fel.
   Istället tvättade hon av sig sminket och sen fick jag göra en riktigt snabb makeup för vi hade inte mycket tid!! Tror det tog 20min högst, och hon blev riktigt snygg ändå :) Less is more!



Peggy Sage

Har beställt några basprodukter från Peggy Sage, som jag snarast möjligt tänker utöka så att jag kan göra behandlingar hemma, både för hud och naglar! Måste iallafall vänta till januari, eftersom en särskild rengöringsmjölk i 950ml inte fanns, så jag fick ta 200ml så länge :(
  
Rengöringsmjölk 200ml, ansiktsvatten 950ml, aktiv dagcreme 240ml, rakgel 150ml, nagellacks-remover 500ml, penselsprit 200ml :)



Julklappar!

Sådär! Nu tror jag att jag har allt inslaget och klart, bara en sak till som jag fortfarande väntar på :)

Face Charts

Har suttit och ritat tre s.k face charts där man sminkar och ritar på pappret innan man sminkar tex så man kan se om man vill göra några ändringar etc. Riktigt smart! :)

Lite shopping

Har glömt att blogga om det, men i lördags köpte jag mig en massa nagellack från Depend och ett par riktigt snygga jeans från JC. Idag småshoppade jag lite nödvändigheter också; bomullspads, ansiktsservetter och några julklappar :)

Naglar

Idag var jag i skolan och gjorde hår+smink på Felicia som ni såg i inlägget före detta.
   Efter skolan stack jag till Rebecka på Chrispa och fick en lätt manikyr så nu är mina händer och naglar riktigt mjuka och fina :) Köpte mig även ett litet kit från Depend på att jag lätt kan underhålla mina händer nu under vintern ;)



Smink

Är era julklappar röda?

Jag är en sån person som verkligen avskyr vintern när det är en massa snöstormar, inställda tåg, ruskigt kallt, slaskigt och bara kaos!
   Men julen tycker jag är mysig, för då kan man baka tillsammans, mysa inomhus där det (förhoppningsvis) är varmt, man ser på en film, slår in lite julklappar etc.... Och jag har funderat lite... Varför ska allt med julen handla om rött? Man har på sig röda kläder, målar naglarna röda, har rött läppstift, och slår in klappar med rött (eller jul-inspirerat) omslagspapper. Jag kommer inte vara så i år, utan jag kommer slå in mina klappar i något som respesenterar vad de innehåller! Nu har jag en fråga som jag gärna vill att ni ska svara på.
-Brukar ni slå in era julklappar i något papper/band/kort som har med julen att göra?

Mina klappar kommer innehålla något vackert, fräscht och roligt! Därför kommer jag ha detta! Allt är köpt på Lagerhaus.

Grafitti

Jag tror att de flesta har hört talas om eller provat grafitti-nails. De här nagellacken som spricker är riktigt coola och man kan göra så många olika kombinationer! Jag har använt alla lack från Depend.

Här har jag lånat min lillasysters naglar :)

På väg hem

Nu har vi gjort några skol-ärenden och även shoppat och tittat runt lite. Nu är vi påväg hem och ska ta det lugnt :)

På tåget till Malmö

Var och är ledig igår och idag, nu sitter jag på tåget till Malmö med Elin och Jonna :)

I'm gonna be a star, you know why?

Klipptes och färgades igår, resultatet blev lika bra som alltid och jag är riktigt nöjd! Håret fixar jag på Good Hair, Ystads bästa hårsalong :)





-I'm gonna be a star, you know why?
-Why?
-Because I have nothing left to loose

  ¤Lady Gaga

Wordfeud

Spelar Wordfeud med Jonna och jag äger ut henne! :)

På Good Hair

Har varit på stan och shoppat lite (visar sen). Nu är jag på Good Hair och ska bli klippt och färgad, sen ska jag ta av och sätta i nytt löshår på syrran :) Hörs sen! :)

I invented it

When I look back on my life, it's not that I don't want to see things exactly as they happned.
It's just that I prefer to remember them in an artistic way.
And truthfully, the lie of it all is much more honest, because I invented it.

Bryn

Igår och idag har jag tillägnat mig år mina bryn; igår plockade jag och idag färgade jag. Fixade även mammas med färg+plock så nu ser hennes bryn riktigt bra ut!

Trend/Fantasi

Blev riktigt nöjd med min sminkning idag! Har dock några förändringar jag skulle vilja göra istället ;) Blev lite onöjd med läpparna, men med tanke på vilka material jag hade tillgängliga blev jag ganska nöjd. Vad tycker ni? :D



Lagat mat och bakat!

Har varit ledig från skolan idag, så jag trodde att jag skulle få sova länge, men istället vaknar jag vid 8.30 ändå :(
Sen har jag mest bara tagit lugnt, och så fick jag mig ett ryck för att vara i köket en stund. Nu har jag gjort pannkakor, mjuk pepparkaka och kladdmuffins :)

Eyeliner

Det var längesen jag sminkade mig själv hemma, så idag gjorde jag bara en enkel eyeliner. Det viktigaste av allt är all komplettera med en fransmarkering (eyeliner mellan fransarna som ni ser på bild 1)





Kommit igång med träningen!

Igår fick jag mig ett ryck av att börja träna! Och denna gången känns det verkligen som att jag verkligen vill det, inte att jag måste eller behöver. Vill framförallt bygga överkroppen, så just nu är det där jag siktar in mitt mål först. Blir glad bara jag slipper se klen ut, vill inte bli en muskelknutte, bara normal typ ;)

Mys med ljus

Har legat i sängen och bara slappat! Det är så himla skönt att inte göra ett dugg, utan bara att ligga och tänka bort sig :) Några doftljus och lugn musik gör verkligen stämningen!

Mineral VS Flytande

Fick en fråga om jag föredrog mineralpuder eller flytande bäst.

Jag använder mig BARA av mineralpuder! I min värld finns inget annat :) Tror att det säger det mesta ;)

 

Ljusblått

Igår var jag på JC och köpte mig en ursnygg skjorta som kommer vara perfekt till jul! :D

Några random bilder

Sitter och kollar genom mobilen och hittar en massa roliga foto :)

McDonalds

Vi hade öppen salong i skolan och hade några kunder som blev extremt nöjda :) Jag själv fick också en ansiktsbehandling av Elin och blev av med allt småknotter :D Vår lärare Erica åkte sen och köpte några cheeseburgare och pajer från McD :)

SPA:t i skolan

Vi är i full gång för att kunna ha en fullt öppen salong i skolan för allmänheten och just nu "provar" vi. Idag har vi fixat till det lite extra och fått det riktigt mysigt, gjort städschema och en bokningskalender.

Välkommen till Ystad Spa&Beauty  ( detta är vår facebooksida ) på fredagar mellan 9 och 14 på 0411-79562







Dusch

Har precis duschat och känner mig riktigt taggad för att ha hud i skolan idag :)

RSS 2.0