I will be popular...some day

Jag vill vara populär! Det vill jag verkligen, men jag hade aldrig vågat det! Jag hade gått runt nervös hela tiden tills jag hade brutit ihop. Men det kunde också vara raka motsatsen.
   Jag vill bli känd genom antingen min blogg, som stylist och makeupartist eller modell. Jag skulle vilja vara modell, men inte som ett heltidsjobb som jag ska försörja mig på. Utan mest som en kul grej.
   Jag tycker det är riktigt kul, och jag har ett modellutseende enligt min stylistlärare. Nu tycker jag inte det, men det gör man kanske inte. Jag gick in på Sweden models hemsida där kraven var: 18-30 år, 182-190 cm lång, vältränad (man måste alltså ha synliga muskler), proportionell kropp. Jag har inte några av kraven! Jag är inte 18 än, är 181 cm lång, har inte synliga muskler förutom på magen och benen. Förmodligen är det överkroppen som ska vara vältränad, eftersom det är det man tittar på mest. Min kropp är nog ganska proportionell, men jag vet inte riktigt...
   Jag gjorde fyra bilder i photoshop idag. Det var riktigt kul att göra, för det har jag inte gjort på länge!







I know it's possible


Eric Saade - Popular



Danny Saucedo - In the Club



Dilba - Try Again



Linda Bengtzing - E det fel på mej





Justin Bieber - U smile



Justin Bieber - Stuck in the moment



Justin Bieber - One less lonely girl




 Detta är lite av den musik jag lyssnar på för tillfället. Några melodifestival låtar och Justin Bieber. Lady Gaga ingår alltid ;)

Ha det bäst!

En ny tro för min del

Lady Gaga har nyss släppt ut sin musikvideo till Born This Way! Den är bara helt för grym. Inget mer troende på bibeln! Nu finns det Lady Gaga - tron :D Bara se videon! Trodde inte att hon kunde bli bättre än vad hon redan är! Jag bara måste göra två av sminkningarna i videon. Jag har även bli förfrågad att göra en sotning. Av ganska många faktiskt! Så denna vecka blir det mycket smink i bloggen :)

Bruna ben

Mina armar och ben tycks aldrig bli riktigt bleka direkt. Mitt ansikte däremot kan bli vitt! Jag har en bild från vintern 2009 då jag är helt vit! Nu blir jag (lyckligtvis) inte så blek längre. Tog en bild på mina ben precis, och de är väl inte bleka? :)

 

Innan brukade jag ofta ha BUS på hela kroppen. Ändå tills jag insåg hur jobbigt det var att underhålla och genomföra för att hålla det snyggt. Nu blir det bara BUS i ansiktet, som händer en gång, varje månad, högst.

Modevisningen!

Var på modevisning i lördags med mormor. En riktigt skoj grej att göra! ;) Det blir en del bilder, så jag gör dem små. Klicka på dem för att förstora!

   
   
   
   
   
   
   
  

*Puh* Vad mycket bilder det blev! Se och njut, få inspiration! På modevisningen fick man även en liten GoodieBag, som jag gör ett inlägg på senare!

Ha det bra!

A face in bronze

I lördags började dagen med att jag och mormor gick på en modevisning! Inget speciellt egentligen, men en riktigt skoj grej att göra! Ska göra ett inlägg om modevisningen efter detta. Vi gick och fikade vars en Budapest bakelse. Riktigt gott. Efter det gick vi på stan och körde runt i lite affärer. Jag gick in på apoteket letandes efter Aco's rakvatten. Men jag sket i det och köpte denna istället! Jag och mormor handlade lite mat och åt sedan hemma hos henne. Det blev en grekisk sallad med kycklingfilé! Det var det godaste jag ätit på länge!! Tack än en gång, mormor! :)



Aco Face Creme Bronze -

Innehåller noggrant utvalda ämnen, välkända för att vara skonsamma mot huden. Aco bronxe creme är en färgad dagkräm som ger huden en naturlig, fräscht solbrun ton. Den är återfuktande och innehåller skyddande vitamin E. Naturlig rapsojla verkar mjukgörande på huden.
   Det som är så bra med denna är att man kan få färg när man känner för det. Till skillnad från brun utan sol blir denna inte gul och orange, eftersom den inte innehåller DHA, utan bara färgpigment. Det blir en jämn och riktigt fin färg som håller hela dagen. Jag ville ha denna eftersom jag slipper använda foundation då, för oftast tar jag bara det för att få lite extra färg. Jag är ganska blek. Med denna slipper jag det!
   Ska ta lite Acos brun-utan-sol under natten och sedan ha denna imorgon. Då kommer jag nog vara brun! ;) Ska ta före och efter bilder så ni ser vilken skillnad det blir.

Ha det bäst! :)

En fin bild

Ska göra ett inlägg sen idag (söndag) om vad jag gjorde för kul igår (lördag)! Hade verkligen en massa skoj innehållande mycket! Här får ni en fin bild :)



Om ni undrar varför det står "You and I. och Never stop believing." är för att det är två citat som kan betyda och betyder väldigt mycket!

Dags för uppdatering!

Har varit borta både onsdag, torsdag och sen kommit hem idag. I onsdags var jag och hjälpte min moster m. familj att sätta ihop en byrå. Jag åt middag och sov över där. På morgonen vid 7.30 blev jag väckt då jag skulle bli hemkörd.
   När jag väl var hemma packade jag mina och min lillasysters saker för att åka till morfar och sova över där. Åkte hem vid 12 idag och såg på bio: Trassel i 3D. Filmen var riktigt grym!
   När jag kom hem städade jag i hallen åt mamma. Och nu sitter jag och bloggar! BTW, hade jag fått hem ett paket från HM idag. I det paketet fanns denna munkjacka!


Riktigt najs, eller !? :)

Imorgon tänkte jag gå och se på en modevisning här i Ystad! Ska bli riktigt kul att få se :D

Ha det bäst!

Veckans sminkning

Har verkligen varit usel på denna kategori!! Har inte sminkat på flera veckor. Och helt ärligt har jag inte varit så intresserad av det heller. Men jag har en bild efter min ansiktsbehandling, då jag hade fått mineralpuder från Tromborg applicerat i ansiktet på behanlingen. Så jag antar att det får räknas ;)



Även om jag ser ut som 12 på bilden, så får den duga. Har inte fixat håret alls, så därför är det som det är! Min hud strålar iallafall ;)

Kommentarer och läsare

Såhär ska det vara! En massa kommentarer och en nytt läsarrekord! :D



Många kommentarer! Jag älskar verkligen kommentarer. Det är oftast kommentarer som hjälper till att skapa en del av bloggen också. Kom med frågor, förslag, vadsomhelst!



Har haft bra med läsare de senaste dagarna, och det är riktigt kul! Hade ett rekord igår på 101 läsare!!! Det är absolut inte dåligt för en blogg som är ett år!

I min låda

I en låda har jag alla (nästan alla) mina hudvårdsprodukter! Sen har jag en låda med smink, en låda med hårprodukter och en låda med kroppsprodukter. Det blir en del, eller ganska många saker i mitt fall. Använder man mycket och ofta, så behövs det. Eftersom jag har ett hemma SPA, så behövs produkter för olika hudtyper.
   Här är en bild på min låda med hudvårdsprodukter!



Ja, som ni ser så har jag en del. Och detta är för ansiktet!

Efter ansiktsbehanlingen

Det var riktigt skönt på ansiktsbehandlingen!! Det behövdes verkligen! Och jag lärde mig en massa nya saker också. Genom att känna hur hon (Cecilia) masserade mitt ansikte m.m så "vet" jag också hur man gör.
   Hon började med att rengöra mitt ansikte följt av en enzympeeling. Därefter tittade hon noggrant på mitt ansikte om vad som behövdes göras med det. Hon såg att jag hade fått utslag i pannan av något. Eller inflammationer rättare sagt. Utslagen var i det området min lugg hade varit på. Så därför frågade hon om jag hade haft något speciellt i mitt hår. Då sa jag wax och hårspray. Och med största sannolikhet var det det som orsakade utslagen.
   Cecilia tog på ett djupverkande serum oh ställde fram en ångmaskin som blåste på mitt ansikte för att öppna porerna och förbereda inför portömning. Väl när hon utförde portömningen, märkte jag att hon hade svårt att få ut något. Precis lika svårt som jag har, också därför jag måste trycka så mycket så att jag lätt får sår. Efter en noggrannare undersökning, berättade hon för mig varför. Och det var för att mina porer (alltså öppningen) var så små att det var väldigt svårt att få ut något alls.
   Som åtgärd la hon små, små snitt i porerna som behövde tömmas. Hon berättade att snitten var så pass små att det inte syns, dessutom läker huden snabbare också. Det stack till en sekund, sen var det inget mer med det.
   Jag fick ansikts och nackmassage. Både med och utan varma lavastenar. Det är riktigt härligt!! Sen fick jag en hårbottenmassage också.
   Efter massagen fick jag en rengörande mask i pannan och en fuktgivande mask i resten av ansiktet. Och just det: hon vaxade mina bryn också innan masken. Medan jag hade masken fick jag ett mirakelläppbalsam. Det gjorde verkligen mirakel på mina hemska läppar. 
   Som avslutning fick jag ett lager mineralpuder från Tromborg som har läkande egenskaper. Påväg hem känner man sig så himla avslappnad och fräsch. Det känns som att man är nyvaken, eftersom man blir helt avslappnad i hela kroppen.
   Jag gjorde detta på Vackra Hudvård och design. Deras hemsida: http://vackra.net ! Jag gillar verkligen Vackra. Inte minst på att man bli fin, utan för att man känner sig alltid välkommen där, det är en så himla härlig och mysig atmosfär där. Det är ett ställe man vill gå till. Där man kan koppla av.
   Imorgon ska jag dit igen på Spamassage inkl. kroppscrub 90 min! Ska verkligen bli riktigt härligt. Få koppla av ännu en dag på lovet. Det är precis vad jag behöver :D



Ha det bäst!    //ViceOlsson.

Nu: ansiktsbehandling



Har redan börjat sova länge på lovet! Igår vaknade jag vid elva, idag ställde jag klockan för att gå på ansiktsbehandling klockan 12. Det ska bli så himla skönt, och det behövs! Om man inte har varit på ansiktsbehandling innan, så gör det!! Man ska unna sig själv, och det är bra för din hud!
   Nu ska jag göra mig färdig genom att äta frukost, raka mig och platta håret. Kommer antagligen ett inlägg efter behandlingen också :)

Ha det bäst!

Om mig; ViceOlsson. och min blogg

Klockan 19.06, denna dag, för ett år sedan skrev jag mitt allra första inlägg här i bloggen. I det inlägget skrev jag att jag hade beställt hem mineralsmink från TiKEi. Då gick jag fortfarande i 9:an och hade gjort mitt gymnasieval, vilket var till Stylist-program, i Ystad, Malmö och Tomelilla. Jag var väldigt inspirerad av smink och skönhet redan då. 
   Nu hade jag först tänkt skriva om mig, och sen om min blogg.  Förbered dig på en lång lässtund!



Om mig!
Redan när jag var liten ville jag gärna ha nagellack. Jag tyckte att det var så himla fint. När jag gick på dagis och i förskolan sprang jag runt som en liten fjönt med nagellack. Mina föräldrar och fröknar försökte få mig på andra tankar och sluta med att ha nagellack.
   Jag lekte med dockor, gjorde dem fina i håret och tog på dem fina kläder. Det var det jag tyckte var kul. Och enligt vuxna så gick det inte för sig att killar skulle leka med tjej saker.
   Allt detta gick såklart inte smärtfritt direkt. Jag sprang ofta runt efter tjejer och försökte pussa dem, för att jag gillade dem så mycket. Jag började bli kallad för tjejtjusare. Då såg jag inget negativt med det. Jag minns också att jag fick prata med en kurator. Det var mina föräldrar som hade förfrågat lärare om det. Varken mamma eller pappa pratade med mig om det. Och det förstår jag inte varför. För det är väl det första man gör innan man tar kontakt med kurator.
   Runt ettan till fyran var allt ganska lugnt och folk accepterade mig som den jag var. Utom en lärare. Hon (vars namn jag inte tänker nämna) var på mig hela tiden med att ta fram aceton och ta bort mitt nagellack, klippte mina naglar så fort de började bli lite långa. Hon bestämde hur jag skulle vara.
   I femman blev jag någon gång kallad "tjejen" för att jag hade långt, färgat och plattat hår. Har för mig att jag fick prata med någon om det också. Men inte mina föräldrar. De brydde sig inte. I sexan bytte jag och sju andra från min klass till en annan skola pga att vår klass skulle splittras. Istället blev vi 8 tillsammans, fast på en annan skola. Jag hade på mig ganska så vågade kläder. (Inte negativt) men moderna kläder . Då tycker jag själv att jag inte hade några problem direkt. (Det västa av allt är nog att Du (mamma) sitter och läser detta utan några skuldkänslor. Bara läs och förstå vilka hemska minnen jag har från min barndom! Du har aldrig gett mig något stöd i vad jag har gjort. Jag har fått klara mig själv. Jag har aldrig kännt mig älskad av dig. Eller av pappa. Du kommer inte kommentera detta inlägget eller säga något till mig om det. För du klarar inte av det. Du tycker att det är för mycket, men vad är det inte för mig då!?
   I sjuan gick allt som smort. Jag var den jag var och blev accepterad. Kan nog säga att jag var ganska "killig" då om man jämför med hur jag varit som väldigt liten. I åttan började mitt intresse för skönhet börja igen. Vi var i en filmstudio, då det fanns en massa billigt smink framme. Jag tog foundation i ansiktet innan jag och vi skulle bli filmade. Det var första gången jag använde foundation. Jag märkte att folk på skolan snackade skit om mig, bakom min rygg efter att jag hade använt foundation. För gud vad hemskt att en kille testade det! Helt otroligt.
   Trots det var jag stolt över den jag var, både i åttan och nian. Dock kände jag min lite nedtryckt. Jag sket i vad andra tyckte, var den jag var. Jag fick fler och fler vänner. Jag lärde mig se vem jag skulle spara och vem jag kunde putta åt sidan. Jag glömmer aldrig den dagen jag slutade nian!! På avslutningsdagen hade vi maskerad då jag var Lady Gaga! Jag hade förberett min outfit i flera veckor innan, jag sminkade mig som tusan och vann maskeradtävlingen. Just det gav mig väldigt mycket självförtroende. jag var mig själv och kom riktigt långt!!
   När jag började gymnasiet var jag väldigt exited. Förlåt, men jag vet inte vad det heter på svenska. Även om jag var exited så var jag så fruktansvärt nervös. Jag har aldrig, och då menar jag verkligen aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Efter några veckor var jag verkligen mig själv. Nästan lite för mycket. Jag trivdes väldigt bra i min klass. Väldigt bra på min skola.
   Numera accepterar folk mig som den jag är. Jag är inte så rädd för att visa mig, den jag är. Jag trivs som den jag är. Jag har haft många svackor sen jag började gymnasiet. Och jag kommer säkert ha fler.

Om min blogg!
Jag hade inte den minsta lilla aning vad min blogg skulle leda till när jag startade den. Men se var jag är nu! Jag har en fin blogg med ca 70 läsare totalt. Jag skriver det jag känner för. Jag lär mig mycket bara genom att göra inlägg. Min blogg är en hobby. När jag gör mina speciella inlägg där jag delar ut min kunskap, lär jag mig mycket. Det ligger väldigt mycket tid och energi bakom min blogg. Min blogg har blivit en del av mitt liv, en del av den jag är! Jag: André Oskar Sebastian Olsson är ViceOlsson.
  
Min blogg har hjälpt mig mycket. Jag vet att det låter väldigt konstigt, men min blogg hjälper mig genom en del av mina svackor. Bloggen är också ett sätt för mig att förmedla mina känslor. När jag är glad, syns det. Och om jag är arg, så syns det.  Detta är min blogg, och i den är det jag som är Gud. My blogg, my rules!



Det blev väldigt mycket skrivande för mig, och mycket läsande för er. I det jag har skrivit, ligger mycket känslor. Min blogg betyder mycket för mig. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan den. Men nu ska jag se på Tv en stund.

Ha det bäst! 

Perfektionen börjar

Som jag skrev innan, så var jag på Ikea igår med hela släkten, typ. Jag fick med mig en 500-lapp.
   Från början var det tänkt att jag endast skulle köpa några glödlampor som sammanlagt skulle kosta 147 kr. Men så blev det ju inte såklart. Jag gjorde mig av med 500-lappen och lite till! Som vanligt, kan jag nästan säga.
  
Jag köpte iallafall inget som jag inte behövde. Annars kan det lätt bli att man plockar på sig lite bara för att det är billigt.



Ny stol, ny vattenväxt och glödlampor!
   En gång när jag var på Ikea, prövade jag ut stolar som jag tyckte var sköna. För jag har alltid behövt en bra stol till min salong. Denna stolen tyckte jag var snygg, men framförallt skön vilket var det som var viktigast för mig! Den kostade 599 kr, vilket jag tyckte var ganska så mycket för mig. Så jag väntade istället i hopp om att hitta en annan. Igår hittade jag stolen i fyndhörnan för 59 kr. Ja, ni läste rätt: 59 kr! Det är inget fel på stolen förutom att hjulen är lite allmänt tröga. Mitt bästa köp någonsin :D



Salongslampa! Enormt snygg IRL! Om man har en sån här lampa, kan man få vad som helst att se proffsigt ut.



En vattenväxt! Jag köpte en vas, ett kilo sten och denna vackra vattenväxt! Det som är så speciellt med denna är att den lever i vatten. Precis som de växter som lever i havet. De är inte så vanliga att ha, just därför tycker jag att de är så fräcka. Också väldigt fin IRL.



Två bambus och fyra plastblommor. Jag har haft en likadan bambu innan, som till slut blev för lång som jag fick avliva. Samma öde väntar dessa om ett år ungefär.



Nytt fejkat fårskinn till min fåtölj. Jag gillar fejkat bättre för att det inte kliar lika mycket. Och det känns snällare mot fåren också!

Jag köpte också några vita handdukar till mig själv! Och två badrumsmattor till vårt badrum.

Hoppas ni gillade allt detta lika mycket som mig! Nu ska jag fortsätta skriva ytterligare ett inlägg!

Ha det bra! :)

Min 1-årsdag

Idag blir min blogg 1 år!!

Så imorgon och på onsdag hade jag tänkt fira detta med att gå på en helkropps scrub och massage, och en ansiktsbehandling!
   Senare idag ska  jag lägga ut ett inlägg om vad jag shoppade i Malmö igår! :) Det blev verkligen en helspäckad dag igår!

Glans och hållbarhet

Köpte ett hårspray igår med mamma. Jag kände att jag var tvungen att ha det. Jag använder inte hårspray särskilt ofta. Det händer kanske 3 ggr/ år. Men vem vet? Jag kanske använder det oftare nu bara för att.



Heat Protect har gjort stor skillnad på mitt hår! Jag visste inte att värmespray skulle hjälpa så mycket mot slitet hår. Och hur mycket det verkligen hjälper.
   Sprayet har jag bara testat lite lätt: det blir lätt, snyggt glansigt. Inte alls så "glansigt och fettigt" som det kan bli, utan det blir mer som en lyster till håret. Och det är ovanligt lätt att kamma ur, vilket jag tycker är bra. Det är en smaksak enligt mig!

- Skydda håret! ;)

Lite nytt på rummet

Jag har "vårstädat" kan man säga. Egentligen har jag inte städat så mycket eftersom det inte behövts. Men jag har lagt till lite vårkänsla i rummet. En ny, grön matta och lite ljus gör mycket på sig. Det ser så himla fräscht och rent ut.



Samma sak här som med bilden på jackan! Bilden ser platt ut. Mycket finare att se i verkligheten. Mattan ser ut som gräs och är så j*vla skön!! Ni ser kanske ljusen på sängbordet till höger? Jag har lagt grön dekorationssand under ljusen - riktigt mysigt!

Kläder!

Här är lite nya tillskott i min gaderob!







(Jackan ser så himla platt och tråkig ut på denna bilden. Den är så mycket finare i verkligheten! Så denna bilden är ett väldigt dåligt exempel för plagget.)





Det är påväg en jättefin munkjacka som kommer i mars också :)

Ny frisyr!!

Idag har jag varit nere på Tullklipp och blivit tillfixad i håret! Jag tänkte först bara klippa håret och behålla min egen hårfärg. Men det slutade med blont hår och dessutom ganska kort!
  


Före  (Tror att denna bild är från november)



Efter  Denna bild är tagen idag!

På bilden är jag "Tv-gästs-sminkad"! Det är rätt och slätt en en sminkning som är gjord på 15 minuter. Idag blev jag fin av Elin i klassen :) Den nedersta bilden är inte redigerad förutom bakgrunden.

Ha det bäst! :D

Lite, fast mycket

Jag har haft mtcket för mig de senaste dagarna, därav dålig update! Det har hänt en massa kul idag; ny matta, lite nya ljus m.m. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt imorgon när jag har lite tid på mig att göra det. Och det kommer bli minst 4 inlägg :)

Ha det bäst!

Håruppsättningar!

Jag har gjort två olika håruppsättningar som är två helt olika stilar: en romantisk och en lite mer "business" aktig.

Romantic look
  

  

Jag tycker att hår aldrig blir detsamma på bilder, som i verkligheten. Det är alltid finare i verkligheten enligt mig.

Business look

  

Vanligtvis brukar jag inte göra så mycket hår, eftersom vi inte har börjat med det i skolan än. Ärligt talat så börjar jag bli lite trött på att sminka, sminka och sminka. Det har blivit lite för tjatigt. Det skulle vara kul med något nytt, bara för några lektioner. Tycker att den romantiska håruppsättningen är riktigt, riktigt fin! Passar till många tillfällen.

Ha det bra :)

Lite små-shopping!

Jag var på stan både i torsdags, igår och idag. I torsdags och fredags köpte jag alla hjärtans-dag presenter till de jag älskar allra, allra mest! Och idag köpte jag en scarf till mig själv på Kappahl.



Denna köpte jag till mig själv; LdB Vitamin Cleansing foam; att ha med mig om jag är iväg nånstans och måste tvätta av ansiktet; i skolan till exempel.



Lite alla hjärtans-dag presenter gömda! Men till vem? - Det får du se på måndag! <3



Scarf från Kappahl: den var på halva reapriset, så den kostade 30:- !! Den är mycket finare IRL, än på bild.



Min outfit idag: vit t-shirt från HM, scarf från Kappahl, svarta jeans från HM, skor från HM, klocka från Guldfynd.

Born this way!!




Klicka på länken flr att lyssna på låten!

Born This Way



Och jag som trodde att jag älskade Lady Gaga innan! Vad gör jag inte nu då!?

Love love love <3

Had a facebreak, and it continues

http://cache.umusic.com/web_assets/ladygaga/player/bornthisway/player.swf

Titta in på länken för att höra Lady Gagas nya, asgrymma låt: Born this way!!! Har själv lyssnat sönder den hela eftermiddag, efter att Jonna tipsat mig om sidan. För jag har letat hela dagen efter den! Se hennes blogg HÄR!

Jag har haft facebreak, i en hel vecka nu, faktiskt. För er som inte vet det så innebär detta; Man gör så gott som inget med ansiktet, varken sminkar det eller scrubar det. Man bara tvättar det och använder en moisturizer om det behövs. Mina finnar försvinner snabbare då. Och man känner sig väldigt, väldigt naturlig. Nästan naken. Jag kommer fortsätta med detta i två veckor till, för jag vill kunna trivas utan smink också! Jag ska även låta mina ögonbryn växa ut och forma om dem. För just nu är de jättesmala. Och det vill jag inte ha. Det ser inte naturligt ut.



Jag idag; inget smink, bruna linser, lyssnar på Born this way!

Born this way

I'm beautiful in my way

Cause God makes no mistakes

I'm on the right track

Baby, I was born this way

Lite mer shopping idag, ja!

Idag har jag haft mycket för mig! Först sminkade jag Nathalie i skolan, därefter fick jag i uppdrag (tilsammans med 2 andra från Handel) att gå till Ystad Saltsjöbad och undersöka hur de har de där.
   När jag hade slutat gick jag på stan (först till Vackra och sen till Chrispa). På Vackra bokade jag tid till en ansiktsbehandling som jag ska på den 22:a. (Dagen efter ViceOlssons 1-årsdag!!) Och så bokade jag en helkroppsscrub+helkroppsmassage 90min den 23:e. Strax efter det gick jag till Chrispa och pratade lite med Cristina och Rebecka som jobbar där. Jag köpte en LdB cleansing mousse för torr hy. Tänkte att den kan vara bra att ha om man ska iväg nånstans, så slipper jag ta med mig en resväska med hudvårdsprodukter ;) Dessutom luktar den jättegott och ger ny lyster till ansiktet.
   När jag kom hem, hade jag fått mina kläder från HM! :D Alla kläder blev helt perfekta! Allt var precis som jag hade tänkt. Jag lägger upp bilder imorgon!

Ha det bra! :)

Nr 1

Jag satte dit nr 1, trots att ingen har röstat än. Jag testar vilken som känns bäst.  Och jag tror själv att nr 1 blir bäst eftersom den passar bäst till bakgrunden, och den ger energi. När man kommer in på min blogg känns det som att jag är i rampljuset, min blogg utstrålar energi; det är just så jag vill ha det och så ska det vara!

Känns som att jag har "städat upp" i bloggen, konstigt nog... Men jag antar att det behövs.

Min dag har varit lugn: (Vi har haft studiedag idag) Så jag sov till halv elva ungefär. Sen har jag mest fixat med bloggen, städat på rummet fast det inte behövs egentligen. Jag har städat sånt småplock som man inte har tid med annars. Och så ska jag fira min pappa som fyller 40 idag :)

Hjälp mig att välja header

Nu har jag gjort tre olika headers. Så jag skulle vilja ha er hjälp att välja, för jag har svårt för att bestämma mig. Så kommentera bara vilken siffra (som står till headern) som du tycker att jag ska ha. Glöm inte att rösta på mina inlägg :)

Nr 1






Nr 2






Nr 3






Jag har gjort det väldigt enkelt för mig, så det har inte varit några tidskrävande headers direkt :/

Men RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA!!

Ny design, nya saker i bloggen!

Jag har gjort en ny design, som ni säkert kan se! Försöker fortfarande ändra en del bland alla kolmallar och stilmallar. Det är inte lätt, om man säger så. Om ni tittar till vänster, så har jag lagt till en liten Informationsruta om mig. Jag har även ändrat textstilen, så blir det lättare att läsa.

Störst av allt just nu är att ni kan rösta på inläggen jag gör. Längst ner i varje inlägg, så finns det 5 stjärnor där ni röstar hur bra inläggen är :) Det ska bli kul att se hur många som röstar.

När ni klickar på "kommentarer" så kommer den sidan se lite konstig ut. Jag försöker ändra tillbaka som det ska va. Jag har klyddat en del med bostväver och siffror. Så ja.....

Jag håller även på med en ny header, som kommer snart!

Eyeliner och fransar

Här har jag gjort så, att jag har lagt en bas (foundation och puder) på hela ögonområdet (eftersom jag var ute efter ögonen idag).
   När jag lägger en fransmarkering, som är det svarta precis vid fransrötterna, tar jag vatten på en pensel och doppar penseln i svart ögonskugga, och lägger det längs hela fransraden. Detta gör så himla mycket skillnad!!
   När jag gör eyelinern, gör jag på samma sätt (vatten och ögonskugga) och med en snedskuren pensel. Därefter drar jag små, korta drag och gör linjen så rak som möjligt. Samma sak på nedre fransraden, för att förstora ögonen maximalt.
   Till sist använder jag en fransböjare. Sen tar jag mascara både uppe och nere. Ett lager räcker!! Denn gången har jag använt min nya mascara. Just borsten, som jag tror är gjord av gummi, gör det mesta. För den borsten separerar verkligen alla fransar. Den kommer åt precis överallt!!



Och såhär blir resultatet!



Och tro det eller ej: denna bilden är inte redigerad!
   Jag hoppas att ni gillade denna "lär-dig-sminka-skola" ..haha, vet inte var det kom från?

Ha det bra!

Syoss

Här är Syoss Heat Protect som jag köpte. Det står att den klarar upp till 200'C. Det är ingen frisör-produkt. Så där finns säkert en massa i som inte är bra för håret. Men den är ju faktiskt bättre än ingenting alls? När jag tog den i håret, tyckte jag att det luktade lite lätt alkohol doft. Jag tittade på baksidan; Ingredients: Aqua, Alcohol denat osv... Så där är alltså alkohol i, men den är inte brandfarlig!? Och den ska klara 200'C?? Är lite skeptisk.. Ska nog testa om den är brandfarlig först :O

Vet inte om jag vågar platta mitt hår längre!!

Papegoja på hög nivå

Idag är det veckans sminkning!! (Jag ska försöka lägga ut så många sminkningar, som veckor det har varit)

Jag tycker att det ser ut som en papegoja! Men den är riktigt häftig! Sminkad av Felicia Winqvist! Enjoy :)







Hahaha, som nuvarande vanligt: oredigerade bilder :) Jag gillar den sista helskarpt!

Ha det bra!

SkullCandy

Här är en bild på mina finfina hörlurar!



Basen är nästan för bra, ljudet är otroligt bra. Jag kan knappt ha hälften så hög volym numera, utan att bli döv!! Annars brukar jag ha volymen på 100, nu kan jag ha högst 55 utan att bli döv. Ca 40 brukar vara lagom :O

Handlat, shoppat och köpt

Idag har det varit en riktig shopping-dag!! 
  
Imorse började jag med att jobba, som vanligt. Jag stack hem och städade lite, efter gårdagens kväll då vi hade gäster hemma. När mamma kom hem tjatade jag två gånger om vi kunde sticka till Åhlens och köpa ett par hörlurar (jag är verkligen en expert på att ta sönder hörlurar!!). Så vi cyklade dit och letade upp ett par SkullCandy. Jag funderade mellan ett par stora, eller plug-ins. Jag har mer nytta av ett par plug-ins, dessutom är det mer praktiskt för mig som har ett par hörlurar med mig vart jag än går. Så det blev ett par gröna sådana.
  
Vi gick runt lite.. Sen hittade jag Syoss heat-protection spray. Jag plattar mitt hår varje dag nu, och jag märker hur det slits. Så detta var en viktig investering.
  
När vi kom hem så beställde vi lite (egentligen ganska mycket) kläder till mig. Det resulterade i en jacka, två par byxor, en cardigan, en munkjacka, ett par skor, ett par solbrillor och ett skärp. Jag tror att det var allt? Så allt utom munkjackan (som kommer i mars) får jag hem redan nästa vecka :D
  
Det är rätt kul att spara ihop en massa pengar och bara shoppa loss!

Har inga bilder idag, men som vanligt så kommer jag lägga ut bilder, för det är viktigt! Jag ska lägga ut veckans sminkning imorgon också. Jag måste skärpa mig med "Veckans Sminkning" för det har gått 6 veckor på året och jag har bara lagt ut 1 sminkning!

Ha det bra!

Uppdatering i skönhetslådan

Idag tänkte jag blogga om vad jag beställde från Oriflame. Jag beställer från Oriflame för att jag tycker om deras produkter, och de funkar bra på mig och min hud. De har ett stort utbud för alla hudtyper, och stor bredd på sitt utbud. Jag kan recensera en del produkter, som jag redan har hunnit använda/testa.



Ögonmask - Sitter bra och har precis rätt mängd med vätska i sig och svalkar underbart. Tycker dock alltid att kanterna skaver på mig, vilken mask det än är.



Urban Lover for Him - En parfym som luktar så underbart. Den har en överdoft av ananas, grapefrukt och passionsfrukt. En mellandoft av cederträ, apelsinblomma och muskot. Den har en underdoft av tobak, ambra och mysk. Jag frågade Nathalie (i min klass) om den luktade gott. Hon tyckte att den luktade jättegott, och inte alls så stark som herrparfym ofta är :D



Tender Care lipbalm - Ett läppbalsam utan mineraloljor (vilket gör läpparna beroende av produkten, detta finns i många sorters läppsyl) som återfuktar och skyddar och lindrar läpparna för allt de utstår. Jag tycker att den återfuktar bra en stund, eftersom mina läppar är helt beroende av mineraloljor för tillfället. Den smakar väldigt lätt, men gott.



Veryme Clickit - Med denna lilla svarta connectorn kan du klicka ihop en rad olika produkter; mascara, eyeliner, concealer, läppglans, läppstift. Här har jag klickat ihop två concealer för ögonen: en gul och en rosa. Den gula neutraliserar lila, mörka ringar. Den rosa motverkar puffighet. Denna återfukar väldigt, väldigt bra och täcker naturligt och bra. Det ser inte ut som att man har concealer. 

 



Wonder lash Intense mascara - En mascara som innehåller kolsvarta pigment och garanterar separerade, svarta fransar. Borsten är riktigt rolig, tycker jag. Den är väldigt mjuk, gummi-aktig. Så jag ska prova den så snart som möjligt.



Oxygen Boost foundation och air SOFT powder - Foundationen har jag sen innan och gillar, men nu köpte jag någon nyans ljusare eftersom jag inte är lika brun som innan. Den är väldigt återfuktande och krämig i konsistensen. Den svalkar huden och är fräsch. Tycker att den är bra på sommarkvällarna, då den svalkar bra. Pudret har jag inte testat än, men det sägs vara idiot-säkert då det inte "kakar" sig eller ser onaturligt ut.



Swedish SPA (Beauty Wonder Oil och Night Renewal Hand Cream) - Dessa har jag inte testat än, men de sägs lukta jättegott och vara jättebra. Så det återstå att se :)



Optimals Hydra energy cream och Optimals Oxygen boost face mask - Har jag heller inte testat, men ska göra snart :D Riktigt förväntansfull, särskilt för masken :)

Detta var allt från mig idag! Ha det bäst! 

Lite allmänt

x  Imorgon ska vi ha praktiskt prov i makeup

x  Jag har fått hem produkterna jag beställde (bloggar om det imorgon)

x  Jag har städat hela rummet idag!

x  Jag har tvättat alla mina penslar, puffar etc.

x  Ska klippa en kompis i helgen

x  Nu ska jag skriva klart ett arbete om huden

x  Sen ska jag tvätta ansiktet och lägga mig :D

Ha det bäst!

Svar på tal!

Idag har det verkligen varit Kaos med stort K! Jag får damp på att det är motvind precis hela tiden, jag får damp på att det knappt finns någon luft i däcken på min cykel, jag får damp på att luvan på jackan flyger bak hela tiden, jag får damp på att en person påstår att jag har pms när jag förklarar vad hänsyn innebär.

Det var såhär: Jag och en kompis står upp för att det inte finns stolar att sitta på, medan två tjejer som sitter i en soffa (jättebekvämt) har sina fötter uppe på stolarna. Så jag säger till en av tjejerna att jag tar stolen. Jag var kanske inte sådär jättepositiv, men jag var verkligen inte sur! Och då skriker tjejen: NEEEEJ! Jag har mina fötter där ser du väl!? Då säger jag med en lite otrevlig ton att det är folk som måste stå upp medan du har dina fötter på den stolen. Det  handlar lite om hänsyn, sa jag med en något trevligare ton, men ändå lite lätt irriterad. Då kväker en tjej bredvid i soffan: Men sluta PMS:a , André! Det brydde jag mig inte om, så jag tog med mig stolen och satt där med min kompis. Efter det kände jag hur dålig stämning det blev och folk snackade skit om mig. Så jag och Emma gick därifrån. Jag tycker att jag gjorde rätt från min sida. Vad de tycker är ju inte mitt bekymmer? Just nu orkar jag bara inte bry mig. Alltid när man tycker att man har det bra, så finns det ALLTID något som kan sänka dig. Men denna gången ska jag bara ta fördel av detta! Jag ska inte låta någon sänka mig. Jag har lika mycket rätt att må bra som ni!

Tout est chaos

Jag kan inte ens själv fatta det! Denna veckan har varit helt upp-och-ner. Jag har varit allt det jag inte är. Och det har kännts riktigt bra faktiskt.
   Att testa lite nya, olika stilar är ett bra sett att se vad man trivs bäst i :) I måndgas (igår) när jag hade min Justin Bieber-look, sa faktiskt två i klassen att jag såg annorlunda ut, vilket var mitt mål. Så det var ju riktigt kul :D Och jag har fått väldigt mycket beröm över att jag har vågat testa lite nya stilar och att jag borde gjort det tidigare. Man kan säga att jag har haft en positiv vecka!
  


Mitt liv har förändrats sjukt mycket! Jag har förändrats sjukt mycket! Ända sen jag började gymnasiet har jag blivit tvärtom mot vad jag var. Och det är negativt i mitt fall. Och positivt ur en del synvinklar.
   Som tur är, har jag börjat se och veta vem jag är. Vem jag kan lita på, vilka som verkligen är mina vänner som vill mig väl.
   Det känns faktiskt riktigt bra att veta vem man är! Det gör mycket mer på sig än vad man tror. Jag har haft en svacka i mitt liv, de senaste månaderna. Jag har varit i botten och bara gått rakt fram ett tag. Nu har en lampa tänts så att jag kunde hitta en trappa uppåt :)
   Och, ja! Jag kom just precis på en sak: Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen. Kom bara att tänka på det :)



Varför är jag så intresserad av mitt utseende? - Jo, för jag blir faschinerad över hur mycket man kan förändra sitt utseende med hjälp av ett par linser till exempel. Eller en accessoar. Det är oftast det lilla som gör den största skillnaden. Och jag vill se bra ut. Man kan säga som så att jag mår dåligt av att veta att jag inte känner mig fin. Det kan vara en sjukdom, vad vet jag? Många lider isåfall av det..
   Det jag kommer göra nu kommer jag säkert ångra, men vafan!? Jag kommer visa hur mycket skillnad det är på mig, när jag är som sunkigast och lite mer till-fixad!

Helt osminkad och så sunkig som jag kan bli!



Plattat hår, en något mörkare foundation än vanligt och linser.


Så mycket skillnad blir det! För mig är det ens inte samma person! Som sagt, jag vill känna mig fin! Hade jag kännt mig fin utan att fixa mig, så hade jag inte fixat mig!

Ha det vackert <3
RSS 2.0