Sundefense & Lip Cure

Var hos min hudterapeut idag igen och köpte en solskyddsspray inför en semester på Kreta, och en superbra läppcreme!

En effektiv emulsion för normal hud som lätt blir brun (hudtyp 3) eller för en ömtålig hud som redan har fått färg. UVA och UVB filter och exotiska oljor skyddar huden. Den innehåller Tan aktivator som påskyndar melaninproduktionen och ger en underbar, jämn och långvarig brun färg. SPF 10, 150ml. 325:-



Denna läppcreme från det danska märket Tromborg har en produkt som kallas "Lip Cure". Det är en flerfaldig testvinnare och är ett måste året om, både för kvinnor, män och barn då den inte ger någon glans. Den innehåller endast rena, naturliga ingredienser såsom Aloe Vera, Sheasmör, Makadamianöt, Bivax och extrakt från hallon vilket utgör smak och doft på produkten. 15ml, 165:-

Tillbehör till mitt Wii

I onsdags kom ett paket hem från CDON.COM, dock var jag hos pappa så jag har inte kunnat öppna det förrän idag. Detta beställde jag:



Harry Potter, The last airbender, wii remote med inbyggd motion plus och en nuchuk.

Från JC

Nytt i gaderoben: Enkel blå t-shirt och ett snyggt halsband från JC.

Spel

Åkte till Bo Ohlsson med pappa och köpte tre spel till mitt PS3, som jag bestämt för att behålla trots allt.



Ratchet & Clank, Iron man och Sims 3

PS3

Jag köpte ett PlayStation 3 igår! Varför jag gjorde det var för att eftersom jag ändå skulle ha en bluray-spelare (vilket finns i denna) och ville kunna spela mina gamla ps2-spel också bestämde jag mig för att köpa den! Tyckte verkligen att jag fick allt i ett som jag behövde då.
   Besviken blev jag när jag kom hem och kastade ur allt ut förpackningen och kopplade in det, satte i ps2-skivan och det står: "denna modell av ps3 ej stöder ps2-skivor." Efter letande på internet och i bruksanvisningen hittar jag att endast ps3 60 GB-versionen stöder ps2-skivor. Alltså inte den modellen jag köpte...
   Så nu funderar jag på om jag verkligen ska behålla det.. En väldigt stor del till att jag köpte det var att jag kunde spela mina gamla spel ju.. Är riktigt besviken och halft irriterad över att jag inte blivit informerad om att endast en PS3-modell av fyra stöder ps2-skivor!



Shopping på stan!

Igår var jag på stan och shoppade lite grejer som jag behövde.
   Det var ett ansiktsvatten från Bioline som min hudterapeut rekommenderat mig. Jag har rengöringen sen några månader tillbaka och tycker att den är jättebra. Kostar 365:-/st

Exfoliating Cleansing Gel: 

Vår djuprengörande fräscha gelé som tar bort varje spår av make-up och orenheter i ansiktet. Gelén har en milt exfolierande effekt som gör huden mjukare och ger en ökad lyster. Rekommenderas till normal - bland hy. Används morgon och kväll.

Renovating Whitening Lotion: 

Vårt lätt exfolierande och uppfräschande ansiktsvatten, som är sammandragande och återbalanserande. Används morgon och kväll. Rekommenderas till normal - bland hy.



Jag var också och köpte ett nytt värmeskydd till håret eftersom mitt värmeskydd från Syoss är slut. Idag blev värmeskyddet köpt hos frisörsalongen Good Hair.



Wella Professionals Thermal Image är en värmeskyddande spray speciellt framtagen för plattänger och andra värmeredskap. Speciell formula som håller håret svalare under värmestyling. Skaka flaskan väl och spraya sektion för sektion i torrt hår!
   (Det är viktigt att skaka den ordentligt då den innehåller två delar, en lila och en genomskinlig vätska som ska blandas, typ som en waterproof makeup-remover.) Kostar ca 170:-

Födelsedag!

Igår (23:e) fyllde min lillasyster Jonna 6 år. Så det firades med paket och tårta på sängen!



Vi hade kalas på kvällen för henne och mig. Jag fick en massa pengar, presentkort och lite annat. Tack än en gång! :)

 

Idag bestämde jag och mamma oss för att åka till elgiganten (jag var ute efter en blu-ray spelare) Vi tittade runt lite, fick hjälp av en trevlig kille där, fast alla de tre BR-spelarna jag var intresserad av var tillfälligt slut, men de skulle komma in snart igen. Så den får jag vänta lite med.

 

Efter den oturliga turen på elgiganten skulle jag beställa två spel från cdon, men jag hittade lite annat också som jag beställde.

  

Med andra ord; lite uppgraderingar till mitt Wii.

Väska från Tommy Hilfiger

Jag sminkade bruden idag, skitfin blev hon, ett annat inlägg kommer senare.
   Iallafall, gick jag och köpte mig en väska från Tommy Hilfiger med ett värde av 699:-



Den är finare i verkligheten, rätt fräck faktiskt! Vad tycker ni? :)

Arga fåglar

Under dessa dagar jag varit hos pappa har jag bara slappat, spelat xbox och sovit länge! Har även spelat lite på min iPod, dels gjort min Smurfs'Ville stad finare, och spelat Angry Birds. Har klarat alla banor med full poäng!
   Igår testade jag vår nya bastu också nu när det har varit lite ruggigt väder, så det var mysigt och varmt!

Value Pack

Var på Bo Ohlsson idag och gjorde värsta fyndet! Ni minns kanske rakhyveln jag köpte för 209:- ? Jag hittade en likadan+tre extra blad till, för 119:- De hade också manuella hyvlar för 59:- som vanligtvis kostar 129:- Så om ni är ute fter rakhyvlar/blad, åk till Bo Ohlsson!!



Black Swan

Nu ska jag se på Black Swan med Nathalie Portman! En bra inspirationskälla till smink har jag hört :)



Från blond till brunett

Klippte av mina blonda slingor imorse! Så nu är jag inte blond längre. Nu är det min naturliga hårfärg..

FÖRE


EFTER


OBS! Färgen är inte alls lika mörk i verklighet!!
  

Ikea, brudsmink och bio

Idag fick jag gå upp ovanligt tidigt för att åka med morfar och Ingrid till Ikea och köpa mig nya möbler m.m till mitt nya rum. Det blev en ny säng, vilket jag verkligen behövt! Det blev ett nytt sminkbord/skrivbord. En del speglar och lampor blev det också. Två enorma mattor kommer jag ha som en heltäckningsmatta på rummet!

Här är ett litet urval av det jag köpte. Totalt blev allt jag köpte runt 6000kr.  


Tack så jättemycket, morfar och Ingrid för allt och all hjälp idag!!

Därefter skulle jag iväg och provsminka en brud som heter Cecilie. Hon var norsk och pratade norska, men vi förstod varandra bra tycker jag. Lite nervös var jag, men det var inte alls så farligt. Jag visste vad jag gjorde. Så jag sminkade henne, hon berättade lite om hur hon brukade sminka sig en vardag, och vi båda kom överrens om hur hon ville ha det. Skuggorna hade vi lite problem med om hur mörkt/ljust det skulle vara. Annars var precis allt i balans och hon var skitsnygg! På lördag gäller den "stora" sminkningen.

Efter det åkte jag, pappa, Desirée, Felicia och Max på bio och såg Harry Potter. Filmen var ju riktigt bra, man fick till slut en knut runt alla filmer och hela Harry Potter. Jag tycker dock att filmen "inte är en film" utan mer som en "svar på allt du inte fått reda på under alla andra filmer"

Min födelsedag!

Jag var hos pappa denna födelsedag efter alla års födelsedagar hos mamma.
   Pappa hade varit och köpt ett helt nybakat bröd som var skitgott. Jag fick göra mina mackor själv, och då får jag de som jag vill ha dem :) Vi hade i tankarna att se Harry Potter på bio, men det fanns INGA bra platser kvar. Så istället åkte vi iväg på en shoppingrunda i Malmö. Vi var runt lite överallt och tittade mest.. Men det var riktigt trevligt. På vägen hem från Malmö åt vi lite McDonalds :D
   Men vad har jag fått då? Jo -kavajen som är på headern, tre par kalsonger från Dressman och detta...



Penselfodral i skinn från Tikei.



Veil Matte, Mineral Primer, Ögonskuggorna Serenity och Eternal -Allt från Tikei.



Två frisörsaxar



Miniplattång från Remington med avancerad keramik-teknoglogi som gör den väldigt skonsam mot håret. Värms upp till 200C på 60 sek. Medföjler ett värmefodral, där man kan lägga i plattången, och sladden kan fästas på baksidan av fodralet. Väldigt smart och praktiskt!!



Imorgon "fortsätter" min födelsedag med att shoppa ett nytt rum på ikea tilsammans med morfar.
   Efter det ska jag provsminka en blivande brud. Är lite smått nervös, men jag vet att jag klarar det!
   På kvällen blir det biobesök för att de den sista Harry Potter-filmen tillsammans med pappa, Ann, Felicia, Desirée och Max. Ska bli skitskoj!! :D

Ha det bra! :D

Idag är det inte vilken dag som helst, för idag är det min födelsedag! :D

Och jag firar det med några bilder som betyder mycket, det finns en berättelse bakom.



















Håruppsättning

I onsdags var vi borta, så då ville Jonna vara extra fin, så jag gjorde en håruppsättning som faktiskt höll hela kvällen.
   Inte värst komplicerad att göra, men det är några steg man gör. Först snurrar man några sektioner, fäster dem där bak. Sen ska man göra en fiskbensfläta av allt hår och fästa men en liten hårsnodd. Rulla upp fiskbensflätan till en "rulltårta" och fäst med hårnålar.

Forget the past, live in the present and dream about the future

Jag har skrivit det flera gånger, och jag drygar mig igen.. Jag ska ju byta rum snart, så jag har gått genom alla mina saker. Nu är endast ett fåtal saker kvar. Ska åka till Ikea och köpa lite nya möbler sen, så är allt nytt och fräscht. Ska köpa en ny säng som jag har längtat efter!
   De möbler som ska vara på mitt "gamla rum" har börjat sättas in här, så under tiden har jag en splitter-ny 46" led tv med full hd, inte helt fel eller!? :D

This is the high performance I always wanted


Här har jag Isadoras High Performance och Velvet touch compact powder



Här har jag Mac studio finish concealer, Lacôme teint miracle och Färg's löspuder i vanilla, samt tikei's bronzer.

Jobb, sen shopping!

Var verkligen tvungen att shoppa idag, t.ex. fransar till brudsminkningen. Men jag köpte lite grejer till mig själv också! Jag känner att jag inte unnat mig själv något i sminkväg. Så för min del blev det en helt underbar foundation som passar mig och min hudtyp perfekt, samt ett kompletterande kompaktpuder, vilket är bra att ha i väskan om pudret behöver bättras på, vilket jag behöver ganska ofta. Jag testade så gott som alla foundations i affären, och jag gillade Isadoras High Performance bäst! Jag kan inte säga om den är bra eller inte, bara att den är jättebra för mig!
   Efter att ha testat och köpt denna foundation, förstår jag inte varför jag varit så mycket mot Isadoras produkter. Har varken köpt eller använt deras produkter innan, men nu känner jag lite mindre motstånd för Isadora. Måste säga att när jag använder pudret känner jag mig billig och "som alla andra", jag känner mig inte som en makeupartist när jag använder det trots att det var hyfsat bra. Jag tror att det är därför jag inte gillar deras produkter, eftersom jag känner mig "som alla andra". Jag måste vara ett steg före ju!
   På måndag är jag nog sugen på att köpa mig en concealer och en "brow-fix", så har jag allt jag behöver för min bas. Mer använder jag inte privat.  Det andra jag har är yrkesmässigt.



Foundation i färg 02, 150:- och puder i färg 14, 125:-



No7 for men, Anti-Ageing Serum, 295:-



Rimmel, Exaggerating eyeliner, 75:-



Depend Fransar Singel (olika singel-fransar), 59:-



Depend mjuka bomullspads, 20:-



Miss Dee puderpuff (en sån skön lyxig som man ser i hollywood-filmer)

Ni får ha det så bra, och har ni några frågor, så kommentera eller skriv till min email! :)

På Outfit

Just nu jobbar jag i våra omändrade lokaler. Det blev verkligen ett lyft för vår butik på 250m2. Titta gärna in på Outfit, Tullgatan 5, Ystad, eller besök vår webbshop på http://outfit.nu! Just nu har vi en massa skor till halva priset, samt rea på så gott som alla kläder från Saint Tropez, Tommy Hilfiger, Filippa K, Nome, Levi's och Tiger of Sweden.

Vi ses!

Brudsmink!

Har en brudsminkning nästa lördag, det ska bli skitkul!! Så nu har jag beställt skuggor m.m som passar bra till en brud.
   Det som är viktigt när man gör en brudsminkning är att man framhäver det bästa av sig själv, eller hittar det man kan framhäva. Allt ska vara väldigt, väldigt naturligt och perfekt, inga skarpa kanter, inget onaturligt. Man ska se ut som sig själv, på bästa sätt! Jag försöker ta in all inspiration jag kan och tittar på bilder etc. Det är jättesvårt eftersom alla har olika saker att framhäva. Och en del har andra skuggor än vad andra har...



IKEA

Måste be om ursäkt för mina 4 dagars semster från bloggen, men det har jag behövt!
   Frågade mamma om vi kunde åka till Onoff (som har gått i konkurs över hela landet) för att då fanns det säkert några billiga klipp (jag var ute efter ett spel, och det visade sig att det inte fanns där). Mamma och Micke däremot köpte på sig två bärbara dvd-spelare, en 46" tv och en microvågsugn. Därefter åkte vi till Ikea och köpte ett gaderobssystem och lite annat smått och gott.
   Jag för min del köpte ett laptopstöd, eftersom jag har datorn överallt förutom på mitt skrivbord. De ljusen jag fick sist var inga doftljus, så det köpte jag nu, 3x36 ljus i olika dofter. Köpte även ett ljusfat. Och whiteboard-pennor.


Underdelen är gjord av puff/sackosäck-material (typ?) som formar sig bra, så man kan ha datorn stabilt överallt, denna har jag nu när jag skriver ;)



Ni missar inte...

Vid vattnet -bilder

Under promenaden i lördags fotade jag släkten, när det var gjort blev jag frågad att bli fotad, så jag modellade lite också.





Massiva fransar!

Jag utökade en snygg eyeliner med ett par lösögonfransar. När de hade torkat körde jag på med ett par till, och ännu ett. Så tillslut hade jag tre par fransar på mig!
   Det var inte så tungt som jag hade förväntat mig, men det blev ovanligt tungt att blinka. Jag tyckte att det blev skitfräckt! Som skuggor har jag en vit, en guldig och en bronzer.
   I mascara-reklamer vet ju alla att man har lösögonfransar på sig, men jag undrar hur många fransar dom verkligen har på sig? Det är en sak man kan fundera över...



Eyeliner

Eyeliner (på mig själv) är något som jag har haft och fortfarande har svårt med. Men äntligen igår hittade jag ett knep för att få till den! Riktigt nöjd blev jag :D

Fixande

Det är alltid kul att se hur mycket man kan stöka ner bara av att fixa till sig inför en kväll ute med gott sällskap. Här är det jag och Patricia som har stökat ner innan vi skulle ut och fira mormor.



Firande av mormor med släkten

Igår (lördag) firade jag och släkten mormors födelsedag lite tidigare trots att hon fyller år på onsdag. Det blev först förätt+varmrätt på Prins Charles, därefter ingen efterrätt för att ingen orkade, men efter en lagom lång promenad blev glass efterfrågat, så då gick vi till Max och åt glass :)
   Kvällen blev oerhört lyckad, det var väldigt trevligt och jag tackar än en gång! :)



(De som fattas i sällskapet på bilden är jag och min storasyster)

Créateur de lumière naturelle

Lancôme Teint Miracle är den bästa flytande foundation jag någonsin använt. Den återskapar hudens egna naturliga lyster. Den täcker riktigt bra och vårdar huden. Den innehåller rosextrakt som hjälper till att dämpa röd hy. Jag plockade på mig en massa prover när den kom ut, så jag kunde prova den flera gånger och även under en period. Det var min lilla "räddare i nöden" förra året (jag har inte använt flytande foundation sen nyår). Hade jag fortsatt med flytande hade jag definitivt köpt denna trots sitt höga pris: 450 kr



Tävling!



Nu kan ni tävla om dessa tre produkter!

Det enda ni behöver göra är att kommentera detta inlägget med Namn, postnr, ort, epost-adress och en motivering till varför just Du ska vinna dessa tre produkter! (Jag kommer inte visa era kommentarer eller uppgifter)

Vinnaren utses på Tisdag den 12:e juli och kommer kontaktas via mail, så din epost-adress är viktig!!

Säljes!

Nu säljer jag mina hudvårds/hårvårds-produkter som jag inte använt mycket av, en del av det har jag inte använt alls. Priset kan diskuteras, och om ni är intresserade av något, eller har några frågor om en produkt etc.. hör av er på min mejl; [email protected] 
   Först och främst kommer ni kunna hämta produkterna hos mig, jag vet inte om jag ska skicka produkterna med posten, isåfall tillkommer fraktavgiften också.
   Här är det först till kvarn som gäller!!





















Tone Tummy Firming Gel, Even & Smooth Anti-Stretch Mark Cream och Shape-Up Anti-Cellulite Gel



Bakar kladdkaka!!

Har satt in kladdkakan i ugnen! Är så jävla gottesugen och sugen på all onyttig, fet mat! Detta receptet är det bästa kladdkaksreceptet enligt mig, för den blir alltid kladdig och god. Misslyckas aldrig med denna ;) Idag tog jag i lite After Eight också bara för att det är gott :)

2 ägg
2,5 dl socker
100g smör
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
½ tsk salt
1 dl mjöl
(5 bitar After Eight)

1.Smörj och bröa formen
2. Vispa ägg och socker
3. Smält smöret
4. Häll i alla ingredienser och rör ihop
5. Sätt in i ugnen 15-20 min beroende på hur kladdig du vill ha den, på 175°C

Paparazzi inspiration









(Skuggan är fläckig för att jag inte har någon bas under)



Kände imorse att jag var tvungen att sminka något snyggt. Orkade inte ta på mig bas, så jag körde på med ögon-makeup:en direkt istället. Så nu har jag tagit bort all makeup med Lumenes waterproof makeup-remover. Den är mycket, mycket bättre än vad jag förväntade mig :)



Såg också på bilderna jag tog att brännan blev bättre under natten, inte alls lika gul/grå längre :D

Solbrun

Har varit på stranden två dagar i rad nu. Båda dagar har jag haft solskydd och jag känner och ser att min bränna jag får sätter sig riktigt djupt! Min bränna är lite gul/grå-färgad just nu, men efter några dagar med sol till kommer jag ha en snygg brun färg som kommer hålla länge :)





Nu ser jag ovanligt blek ut på bilden ovan, men det är för att bilden är tagen i dagsljus+blixt!

Skönhetssömn!

Sömnen är mycket viktigare än vad man tror! Det är på natten kroppen har tid att reparera och återhämta sig. Ordet skönhetssömn har fått sin betydelse rätt! Det är bevisat att folk som sover mer är vackrare. Nu vet jag inte vad som är klassat som just 'vacker', men jag tror att ni förstår vad jag menar.
   Så nu ska jag låta proactivs mask hjälpa min hud på traven under natten! Nyckeln är att förebygga, inte åtgärda. -Michelle Phan



Godnatt!

Hello Kitty-inspiration!



Ni måste hålla med mig om att denna är skitfräck! Jag gjorde det bästa jag kunde på mig själv, men det hade blivit bättre om jag gjort det på någon annan, för att sitta och sminka och blunda medan ögat darrar är inte det lättaste :S





Ska göra om denna imorgon och "kopiera" Lady Gagas look!

Motivation -noll

Behöver och vill göra en massa saker, men jag är för lat för det!  Skulle städat rummet och rensat ut produkter som jag inte använder. Funderade ett tag på att sälja de produkter där det finns mycket kvar. Bara för en liten summa, kanske det är något. För jag har många produkter jag inte använder så ofta, och då kan jag lika bra sälja/slänga dem. Kan göra så att jag lägger ut produkterna på bloggen, så får ni höra av er om ni är intresserade av något :)
   Håller också på att kolla ut saker till mitt nya rum som jag ska köpa. Och det blir inte billigt.. Blev riktigt förbannad idag på vår hyresvärd som vägrar byta ut ett 22 år gammalt golv och renovera håliga väggar.  Borde ringa hyresgästföreningen istället, för om man har en så otrevlig hyresvärd som vi har, bör man gå till botten med det! Och det är inte för att de inte renoverar åt oss, som de är otrevliga, utan de är inte trevliga i sättet.
   Är glad att jag jobbar och tjänar pengar så att jag har råd med det jag vill. Dessutom fyller jag år snart, och det kommer hjälpa mig mycket hoppas jag :) Det jag önskar mig mest är presentkort på Ikea och Elgiganten, för det är där jag kommer handla mest saker. Dels möbler m.m. på Ikea, och en ny tv från Elgiganten.
   Ska försöka hitta lite motivation till att ta foto på alla produkter och lägga ut nu. Ni får ha det så bra! :)

Min enorma önskelista!




Produkter kan ni hitta på Vackra hudvård och Design och Tikei.se
   Vill också lägga till att det jag önskar mig allra mest är presentkort på antingen IKEA eller Elgiganten :)

Testar inlägg

Testar om detta funkar..

Handdukar och ljus

Det finns inget bättre än doftljus! Jag har massor av ljus på mitt rum och det luktar alltid gott och SPA-likt. Så mamma köpte hem ett litet lager på 48 doftljus åt mig, så jag klarar mig ett tag. Hon köpte även 15 handdukar som jag använder när jag gör behandlingar. Det är snyggt att ha många handdukar av en sort, det känns lite mer proffsigt också. Tro det eller ej, men 15 handdukar och 48 ljus kostade 45:- på IKEA.

Döda Havet

Som jag skrev imorse behövde jag skrubba mig och duscha, vilket jag gjorde! Jag skrubbade mig med en produkt från Premier Dead Sea. Detta märke kommer från USA och vi köpte detta i Malmö där en engelsk-talande tjej visade produkterna, vi fick testa det och vi beslöt oss för att köpa en scrub och ett body butter. Det var ganska dyrt, men det är bra produkter!
   Salt Scrub innehåller givetvis salt från döda havet, och saltet ligger i en aromatisk olja. Jag gillade scruben; saltet var lagom stora runda korn som inte skavde eller rev, utan det var skönt att skrubba sig. Den aromatiska oljan doftade lite starkt av citron med ändå sött. Saltet smälte in i huden tillsammans med oljan som lämnade huden fettig av oljan, men gud som den gjorde huden mjuk och skön!! När man sköljde av scruben var huden lite fettig, men det behöver man, för när man torkat sig med handduk är huden silkeslen.
   Body Butter luktar inte så mycket förrän man smörjer in sig. Tycker inte att den var så dryg, tror att det var för att formulan var ganska torr. Den var väldigt lättabsorberad och huden kändes inte mista lilla fettig eller oljig. Dock efter ca 2 min känner man hur återfuktad huden är, men fortfarande inte fettig. Huden doftar svagt och väldigt gott! Och doften håller sig länge!

Mys med Bruno

Igår kom moster och min kusin hem till oss och ville träffa Bruno (igen). Denna gången var vi inne på mitt rum, satte igång en film och hade honom springandes på golvet. Eller på handdukar, för han har redan kissat ner min säng en gång, så nu tar jag inga risker... Och det är härligt att se när han trivs och bara lägger sig ner :)

Sunk-måndag!

Idag är jag riktigt seg... Det är dåligt väder, jag känner mig riktigt ofräsch och trött. Jag behöver skrubba mig och duscha så att man känner sig fräschare... Skulle behövt städa rummet lite för att fortsätta hålla det fint och rensa ut grejer, för jag flyttar in i ett annat rum om mindre än en månad. Rummet hoppas jag blir bra, och detta kommer bli som jag vill ha det! Min främsta prioritet är faktiskt en ny tv. Min gamla tjocka 28" får inte plats där, så nu ska det bli en 32" platt-tv med full HD. Det som jag gillar bäst är att jag kommer kunna ansluta datorn till tv:n och kunna se på film från datorn, för jag har en del filmer på datorn och det är lite jobbigt att de film på en så liten skärm ;) Den senaste veckan har jag tittat på en massa filmer, därav den dåliga uppdateringen.

      

Invigning av Good Hair med modevisning

Mina två modeller, Lina och Sara sminkade jag och stylade i håret! Denna gången kändes det riktigt bra att sminka, jag visste vad jag gjorde och jag gjorde inga misstag förutom att jag glömde eyeliner på ett öga. Vi har inte lärt oss göra håruppsättningar än, så jag fick gå lite på fri hand. Först gjorde vi en stor "boll" på Lina, med den höll inte, så vi fick göra om hennes hår. Saras hår bakade jag in genom hela håret, ner till en låg hästsvans.







Såhär fick jag se ut, och jag är stolt över att säga att inga av mina bilder jag lägger ut är redigerade!

Väl vid invigningen av Good Hair, som Emelie Olsson (frisör) öppnade, fick vi drinkar och tilltugg. Tyckte detta var skitskoj, alla hade jättetrevligt och var glada. Här har vi självaste Emelie!



Och nu börjar modevisningen!











Saftigt ;)

Har ett saftigt inlägg imorgon, fylld med smink, invigning av ny salong, modevisning och hur man får gamla lösögonfransar som nya, så titta in! :)

Vår nya familjemedlem Bruno

Kom hem från jobbet när jag ser farmor och farfar stå utanför vår dörr och berättar att de ska hälsa på marsvinet, eller om det var kanin. Blev lite smått förvirrad, men tänkte inget mer. För vi skulle aldrig i hela världen skaffa ett djur, för det är mamma emot. Så jag går in, ser inget djur.. Sen ser jag ett fet jävla bur i tv-rummet... Men inget djur. Sen ser jag den lilla söta kaninen i min lillasysters knä! Så utbrister jag: "Har vi skaffat ett djur!?" Så nu är lilla Bruno (som han ska heta) vår nya, lilla söta familjemedlem :)

Modevisningen

Allt började med att allt blev utdraget en timme. Vi var på Ystads Saltsjöbad där modevisningen skulle äga rum klockan 3. Då fick vi veta att modevisningen blev utdragen från 18.30 till 19.30 istället.
   Så jag och Jonna började inte sminka förrän vid 15.30. Vi hade gott om tid och modellerna hann öva flera gånger. Både jag och Jonna gjorde ett väldigt bra jobb, våra sminkningar blev snygga och jag tror att modellerna uppskattade det också. De kände sig skitsnygga och gick modevisningen galant!
   Här är några dåliga bilder, jag tänkte ta kameran med mig, men jag glömde den :( Men jag fick iallafall bilder från mobilen, alltid bättre än inget alls ;)



Olivia (sminkad av André) och Amelie (sminkad av Jonna)



Olivia och Elin (sminkad av Jonna)



Emelie (sminkad av André) Emelie har även gjort alla modellers frisyrer.



Lisette (sminkad av André)



Marie (sminkad av Jonna)

Detta var allt, och som sagt önskar jag att jag hade haft med mig kameran, då hade ni verkligen sett hur bra resultatet blev :)

Massor att blogga om

Ska skriva om rakhyveln och rakcremen senare, de är skitbra!
  
Vi har skaffat oss en jättesöt kanin idag! Svårt att tro om man känner min familj väl. Ska ta en bild och lägga upp på lilla Bruno <3

Jag har ett inlägg om hur man får sina gamla lösögonfransar som nya igen!
RSS 2.0