Frågestund!



Tänkte köra upp en frågestund! Ni frågar vad ni vill och jag svarar! Lägger upp alla frågor och svar imorgon eller senast fredag!


Kommentarer
Agnes

Jag vet inte om detta är en så bra fråga men av att ha läst din blogg verkar du ju kunna detta väldigt bra. Hur lägger man på mascara på de undre ögonfransarna och hur får man kajal (penna att stanna i alla fall i mer än en timme) :)

2011-05-25 @ 21:15:16
URL: http://pavinden.blogspot.se
du är bäst andre!

jag har lätt blond/röd hårfärg och fräknar. vad föreslår du som en bra sminkning till avslutning och fest, utan att dölja mina fräknar och få det att se onaturligt och för påspacklat ut? Jag har ljusa ögonbryn och ögonfransar vanliga fall, men jag brukar använda en brun maskara

2011-05-26 @ 16:27:54
Alma

Jag har grönblåa ögon och mörkbrunt hår, och är väldigt ljus i hyn.. hittar aldrig någon ögonskugga som jag tycker passar mig i färg.. använder jag brun så känns det som att det skär sig mot mitt bruna hår.. har du något tips?

2011-05-26 @ 22:04:02
Alma

Kom på en till fråga.. Jag har tyvärr råkat noppa sönder mina ögonbryn, så de är typ hälften så långa som de ska vara :( Jag fyller i dom varje dag men det blir inte riktigt bra. ser ju inte naturligt ut. och det verkar inte som att de vill växa ut igen?!? vad ska jag göra?

2011-05-27 @ 12:12:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0