Hår i skolan

Förra veckan höll vi på och lära oss lite om hur man sätter upp och stylar hår med hjälp av värme :)





Min modell

Såhär sminkade och stylade jag håret på min modell Victoria:



Kommentera gärna vad ni tycker! :)

Från Stockholm och Kista

Vi kom hem idag faktiskt pga inställt flyg, vilket faktiskt var riktigt härligt! Jag har också en sån fruktansvärd träningsvärk efter att gå så långt med alla väskor!
   Vi träffade även en MASSA kändisar! Laila Bagge, Lars Wallin, Foki, Anna Book, Petra Tungården (Kenza skulle också vara där men henne såg vi aldrig)





























I Kista

Har precis sminkat klart och ska äta! Är på Kistagallerian och har sett två storbloggare än så länge :D

Let's go to huvudstaden!

Har förhoppningsvis packat exakt allt jag behöver nu! Det enda jag vet jag inte har är en vattenflaska... Är så fruktansvärt nervös över om jag inte fått med mig allt!!

Jag tror jag dog lite precis

I helgen ska jag som sagt upp till Kistamässan och tävla på Stockholm MakeupChampionchip och jag läste precis att min blogg-förebild Viktor Frisk och Sarah Tjulander ska vara där på lördag! :O Jag bara måååste se eller träffa honom! Får jag chansen ska jag definitivt ta en bild med honom! :D

Ystad Spa & Beauty

Nu har vi även en facebook-sida där ni hittar all information ni behöver, och ni är alltid uppdaterade med olika erbjudande! :)

Ystad Spa & Beauty

Blandat

Ursäktar hemskt mycket för att jag inte bloggar så mycket som jag vill! Har haft fullt upp varje dag med något och sovit dåligt varenda natt! Idag har det verkligen varit fullt ös och en massa problem, och imorgon blir det ännu mer, på fredag också, sen åker jag till Stockholm över helgen, så jag antar att jag lär ha fullt upp ända till jul :(

Här är lite bilder från skolan :)

Gjort hår i skolan

Idag fick vi lära oss lite lätt om hår, och imorgon ska vi lära oss hur man applicerar mineralpuder, vilket jag redan vet eftersom jag är en expert på det området! ;)
Har haft fullt upp med att få rätt med min TV som jag vill.. Har varit sjukt nöjd med mitt rum, förutom tv:en, så nu ska det fixas! :)

Vackra fransar

Dina fransar gör en väldigt stor del i en sminkingen, oavsett vilken du än gör! Och för att bli ännu snyggare kan man använda sig utav lösfransar som finns i många olika utföranden; helradsfransar, singelfransar, demifransar etc..
   Försök välja ett par så naturliga som möjligt som passar dina ögon! Här har jag ett par helradsfransar från Depend och det är antingen nr 1 eller 2, jag minns inte riktigt :(

Torra ögon

Jag har varit jättetorr både i och vid ögonen nu i två dagar.. Ska nog ta ögondroppar och extra ögoncreme! Känns riktigt konstigt :S

Marry the night

Lady Gaga har fått sin låt Marry the night att bli en stor favorit, och planerar sin nya tour till nästa år, och så fort jag får chansen att se henne live, kommer jag inte missa den!

Modevisningen!

Här kommer en riktig bomb med bilder från modevisningen! Klicka på dem för att bli större

                        

Gårdagen

Igår var jag riktigt trött efter modevisningen, så jag somnade och sov en stund.. Sen när jag vaknade åt jag kvällsmat, målade naglarna på Jonna och såg på Harry Potter!

Den svarta svanen och den sexiga leoparden!

Såhär såg jag och Johanna ut på catwalken idag! Ni får massor med bilder imorgon! :)

Godnatt-bild

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag sticka till skolan vid 6.30, för imorgon bär det av för modevisning i ÖP-hallen kl 10.30 där jag ska sminka mig själv och Johanna, sen ska vi gå catwalk! :D

Gjort ansiktsbehandling på Jessica

Idag har vi haft öppen salong i skolan där vi har GRATIS BEHANDLINGAR FRAM TILL JUL! ÖPPET 9-14, VÄLKOMMEN ATT BOKA TID PÅ 0411-79562 (ni kan ringa på torsdag och fredag mellan 10-13)
  
Så idag gjorde jag en något längre ansiktsbehandling som inkluderade:

Rengöring, varma handdukar, peeling, ansiktsmassage, ögonmask, ansiktsmask, färgning av fransar och bryn, hårbottenmassage, avslutande creme.

Certifierade och diplomerade makeupartister!

Det allra bästa med vår utbildning på Praktiska Ystad är att vi blir proffessionellt diplomerade och SEYF-certifierade makeupartister. Hemligheten bakom allt? -Hygien! Hittar allt fler bilder där jag ser kakelplattor och FÄRGs berömda och underbara skuggpaletter :)


Bild lånad från http://viktorfrisk.com

Ligger och har en enzympeeling i skolan :)

Nu säger jag godnatt

Med lite proactiv-mask hoppas jag än en gång att jag ska bli av med mina komedoner, som det heter! ;) Godnatt, och sov gott :)

Zebra och typ en fjäril

Idag hade vi prov i fantasi igen, denna gången bytte vi så jag och Elin fick bli modeller :) Jag blev en zebra och Elin blev typ en fjäril ;)







Svart och påfågel

I skolan hade vi prov i fantasi, vilket gick bra! Dock var min sminkning är trend-hållet istället om man bara tittade på sminket. Hade man fixat till håret eller kläder så hade det lätt kunnat bli en fantasi! Det blev en annorlunda skugga med svarta läppar och rosiga kinder!





Jonna blev sminkad som en påfågel av Elin


Typ 7 läxor under en vecka..

Har sju läxor till måndag nästa vecka, ska göra klart 4 st idag, och lyckligtvis är dessa 4 inga stora läxor!

Borste från MAC

Idag fick jag en kabukiborste (#182) samt ett fodral från MAC av min underbara moster! ♥

Borste från MAC

Idag fick jag en kabukiborste (#182) samt ett fodral från MAC av min underbara moster! ♥

God morgon, typ

Har precis vaknat och sovit i ungefär 4 timmar. Absolut inget jag brukar göra, men idag har det verkligen hänt alldeles för mycket och massa känslor har både bubblat och kokat över! Jag har en massa projekt på gång och jag hoppas verkligen att allt kommer löna sig i slutändan! Jag ska tvätta bort mitt smink nu, så ska jag försöka blogga ordentligt imorgon, ha det bra :)

Lite här och lite där

Idag har varit en kul dag!
   Till en början övade vi oss på det vi behövde när vi hade spa. Jag gjorde en ansiktsbehandling på Amanda och hon gjorde en på mig. Därefter kom sex eller sju elever från John Bauer och blev fest eller trend-sminkade av oss till ett Öppet Hus de ska ha på lördag, och då får ju vi lite reklam också, så det var kul :) Alla blev riktigt fina :) Jag sminkade en från Florist. Hon fick en grön lockskugga, lila-glittriga läppar, stark rouge och några blommor i ansiktet :) Bilder kommer vi få snart, så då kommer jag lägga ut dem :)
   Alla fick helt plötsligt jättebråttom hem, jag erbjöd mig städa i sminksalen, men i spa:t såg det förjävligt ut, så jag kunde inte sticka förrän vid 16. När jag var hemma var jag sjukt hungrig och åt, sen fick jag skriva och skicka några viktiga mail, pratat i telefon, ordnat upp saker m.m. Fullt ös!

Bild sen jag var modell för MakeupStudion

Fly


Klicka på play-knappen och njut!
   Hittade denna låt som heter "fly to your heart" som jag verkligen gillar. Vissa texter talar direkt till mig och ändrar mina känslor på olika sätt.. Och här kommer en bild på mig idag!

Inget kul att berätta

Har verkligen inget att skriva om förutom att matten gick jättebra idag, det var evigheter sen jag faktiskt var nöjd med min prestation!! Jag tog ett varmt bad och somnade en liten stund, nu tänkte jag färga mina gråa ögonbryn, vi hörs imorgon :)

X+Y...blablabla

Jag borde egentligen få min skönhetssömn just nu (vilket verkligen behövs!) så sitter jag och räknar matte med dåligt samvete över att jag ska vara klar tills imorgon! Efter detta har jag två eftersläpande arbeten och ett nytt grupparbete. Snark på detta!!

Grundtal

I helgen var mamma på ikea och köpte en efterlängtad glashylla till mig och min lilla toalett! Nu har den blivit uppskruvad och jag är riktigt nöjd :)

Hon somnade

Satt och fixade naglarna på min lillasyster, och tillslut somnade hon, haha :)

Halloweenfest

Våra gäster kommer om typ 5 minuter, jag har dressat upp mig med två sår i ansiktet :)

Ett år av mig

Sitter och tittar genom bilder ända sen förra året. Rätt kul faktiskt, för på många bilder tänker man; "och hur fan tänkte jag där!?". Så nu bjuder jag på några bilder på mig genom månaderna... Börjar från okt'10 till sep'11

           

Film och godis!

Äter lite godis och chips, samt tittar på film med Jonna. En ganska chill fredag :)

Shopping med Jonna

Är ute på stan med Jonna och har handlat lite nödvändigheter till henne :)

Hårprodukter från Lyko

Nu har jag varit och hämtat paket nr 2! Det luktar riktigt gott!!

Score!

Har städat färdigt garderoberna, duschat och fixat till mig för att sticka ut och göra några ärenden. Håller på lite grann med sminklådorna också så att dom blir fina :)

Nu har posten kommit

I brevlådan hittade jag ett paket från Tikei, där jag hade beställt en ljusare foundation, två concealers och en finishing veil. Fick precis en sms-avi att jag kan hämta ut mitt paket från Lyko också :) Känns lite som julafton..

Måste städa!

Igår ägnade jag mig åt att städa bland mina skor och ytterkläder, idag måste jag verkligen få ordning i mina garderober, för dom ser verkligen hemska ut :( Sitter också och väntar på att posten ska komma, ifall jag får något paket :)

Slappar

Har precis duschat, rakat mig och haft ansiktsmask! Riktigt skönt och det behövdes. Jag skulle behöva städa också, men jag tror att det blir lite senare idag, för nu vill jag se på film :)

RSS 2.0