Makeup från MAC

Studio finish concealer i NC 15

- en toppen concealer för ansiktet (ej under ögon) till att täcka rodnader, finnar osv. Denna är särskilt bra eftersom den är icke-komedogen (vilket betyder att den inte täpper till porer) så man kan vara lugn att man inte får fler finnar av den.


Pro longwear concealer i NC 20

- en fulltäckande concealer som passar utmärkt under ögonen då den är flytande och sätter sig inte i linjer och veck. Dessutom är den vattenfast!


Face & Body foundation i N1

- en låg-medel täckande foundation som du kan jobba med i lager. Är ganska rinnig i konsistensen, är superlätt att blanda in i huden, är vattenresistent, men det blir glansig på huden, så man behöver puder för att fixera den!


Mineralize skinfinish natural i Light

- ett hudliknande puder i sin finish, varken matt eller skimrig, utan blir perfekt och osynlig! Bästa pudret jag använt!


Powder Blush i Taupe Shape

- bli inte rädd av denna grå-bruna, tråkiga färg! Den blir riktigt fin och naturlig på, precis lagom lätt som hudens egen rodnad. Fin färg som håller länge på huden. Varken matt eller skrimrig, som skinfinish pudret.


Brow Set

- en genomskinlig gelé för brynen som håller dem på plats under dagen. Blir inte klistrigt och känns inte onaturligt. Perfekt för brynen!
En snygg makeup för alla ögonformer

I denna makeup förstorar vi ögat, skapar ett djup i globen, ger en intensitet till ögonfärger och ger en lättare sexig effekt.

1. Lägg en ljusare, skimrig skugga på ögonlocket. Detta kommer få ögon att "ploppa ut".
2. Lägg samma skugga på brynbenet för att ge en piggare look.
3. Lägg en mörkare (en aning mattare) skugga i globlinjen och yttre delen av ögat. Detta ger ögat ett fint djup och en bra intensitet.
4. Sudda ihop skuggorna och gör fina övergångar.
5. Sudda in den mörkare skuggan i yttre delen av underögat.
6. Fyll i brynen efter eget tycke.
7. Lägg en eyeliner med vinge och även eyeliner mellan dina fransar för att få dem att se tätare ut.
8. Mascara! Klart

Lumenes brun utan sol!!

Var ute efter en ny brun utan sol, så jag köpte ACOs som jag testat tidigare och jag tyckte den var helt okej för priset (95kr för 150ml). Men fy vad jag fick finnar i ansiktet! Det har tagit två veckor att bli av med det. För kroppen; visst, ansiktet: nej!!

Så istället frågade jag min förra makeuplärare om tips, och hon tipsade om Lumenes då hon också var känslig mot många BUS, men dock aldrig med Lumene.

Så jag skaffade mig faktiskt både moussen för kroppen och en speciell kräm för ansiktet. Minns inte priset styck, men båda kostade 234kr.

Första testen: äääälskar doften (ansiktsBUS) den luktar lite grapefrukt, citrus, fräsch ungefär och håller den doften nästan hela tiden också. Moussen luktade inte äckligt, men inte lika gott.

Jag har även testat att bygga upp färgen nu under 5 dagar (3 appliceringar BUS) och färgen är superfin, naturlig och snyggt gyllene. Finaste färgen jag fått och inga, verkligen INGA streck även om jag slarvade vid händerna (testade det medvetet).

Prova dem!!

RSS 2.0