Mycket ögonmakeup

De senaste dagarna har jag haft en väldigt bra inspiration och varit i kontakt med den kreativa delen av mig, och det har resulterat i flera olika ögonmakeuper under veckan :)

Bioline hudvård

Hydractive Cleansing Milk 200ml
Resultat på torr och fuktfattig hud: • Rengör milt på djupet • Återfuktar huden • Ger en fräsch lyster
Används: Morgon och kväll i hela ansiktet och på halsen.
Aktiva ingredienser:   Åkerfräken, Aloe Vera och Vithavre
Hydractive Tonic 200ml
Resultat på torr och fuktfattig hud: • PH-balanserar • Återfuktar huden • Mineraliserar och skyddar
Används: Morgon och kväll i hela ansiktet och på halsen.
Aktiva ingredienser: Åkerfräken, Aloe Vera och Sorbitol
Sweet Touch Sugar Scrub 125ml
Resultat på alla hudtyper: • Mild exfoliering (peeling) med socker • Ny lyster och fräsch hud • Efterföljande cremer absorberas bättre
Används: Hela ansiktet och hals 1 ggr/vecka
Aktiva ingredienser:   Rörsocker och Jojoba-mikrosfärer
Most Hydrating Rich Cream 50ml
Högkoncentrerad, intensivt fuktgivande creme för en torr, yttorr och fuktfattig hud. Den skapar en fuktreservoar i huden med en intensiv, omedelbar och långvarig fuktgivande effekt, vilket ger en behaglig och fräsch känsla. Den underbart krämiga formulan ger näring och återställer fuktbalansen i huden, både på ytan och i djupare hudlager, samt verkar revitaliserande och förnyande. Huvudingrediensen är hyaluronsyra, ett fuktbevarande ämne som fångar vattenmolekyler och skapar vattenreserver, vilket hjälper huden att bevara en perfekt mängd fukt i huden. Detta ger en frisk och hälsosam hud som känns silkesmjuk och som strålar av lyster. Används morgon och kväll i hela ansiktet och på halsen.
Sundefense SPF 25 Medium Protection 150ml
Resultat vid solexponering: • UVA- och UVB strålarna reflekteras effektivt. Perfekt för hela familjen som vill skydda huden innan den fått färg.
Används: Flera gånger per dag i generösa mängder.
Aktiva ingredienser: UV-filter, Tan Activator
 
 

Hudvårdsprodukter från Bioline

Har haft praktik på Vackra Hudvård och Design under en månad nu, där jag har sålt produkter och utfört ansiktsbehandlingar, massage osv på kunder. Det har gått riktigt bra och har varit väldigt kul och lärorikt! Har fått med mig en massa bra kunskap i bagaget. Självklart kunde jag inte lämna stället utan lite produkter till mig själv! Kommer skriva mer ingående om produkterna i ett annat inlägg!

Smokey eye

Har ganska nyligen börjat titta på Pixiwoo (två tjejer från England som är makeupsrtister, som visar videos på Youtube). Jag lär mig mer och mer för varje gång. Och idag skulle jag testa en nu teknik för att sota ögon och det blev precis som jag hade tänkt!! Så här har jag använt tre skuggor från min Naked 2 palett: bootycall, tease och blackout.

RSS 2.0