Recension av Bioline Hydractive

För ett tag sen skaffade jag mig lite produkter från Bioline, ett lite dyrare märke som används på hudvårdssalonger. Nu är mina produkter helt slut förutom lite av sockerpeelingen. Dessa produkter passar främst torr hy.
 
Hydractive Milk: En väldigt mild rengöringsmjölk som inte tar bort smink särskilt bra, men är helt grym på att återfukta! Efter rengöringen känns huden mjuk och återfuktad, inget stramt ansikte alls. Känns som att den lämnar en skyddande hinna kvar. Pris: 300:- för 200ml. Köpa igen? -Nej
 
Hydractive Tonic: Ett återfuktande och härligt ansiktsvatten som återför alla vitaminer och mineraler huden förlorat, tar även bort sista resterna av makeup. Väldigt fuktgivande och härligt! Pris: 300:- för 200ml. Köpa igen? -Ja!
 
Hydractive Rich Cream: En extra fuktgivande creme som kan användas både som dag och natt -creme beroende på behov. Gör huden mjuk, smidig och återfuktad. Pris: 425:- för 50ml. Köpa igen? -Nej
 
Sweet Touch Sugar Scrub: En sockerscrub som tar bort döda hudceller effektivt med en lätt rivande känsla i en oljeblandning som hjälper sockret behållas på huden ett tag för att till sist smälta in ju mer man arbetar med den. Har en helt underbar, oemotståndlig doft. Lämnar kvar en behaglig, väldigt ren och återfuktad känsla utan att vara oljig alls. Pris: 385:- för 125ml. Köpa igen? -JA!! 
 
 
 
 

Key - Suspect

Nyckelingrediensen i denna makeup är Supect från Urban Decay, otroligt vacker ögonskugga! Jag har även använt Snakebite, Busted och Blackout. (Ursäkta bloggens design, jag har lite problem med den just nu)
 
 

En full makeup med .färg by makeupstudion

-Trio cover concealer
-Löspuder Vanilla
-MS Grädde
-MS Nougat
-MS Kakao
-MS Kaffe
-SS Pearl
-SS Bronze
-Svart HD mascara
 
MS= Matt Skugga
SS= Skimmer Skugga
 
Alla produkter kan köpas på http://makeupfabriken.se
 
 
 
 

Mer läppar

Satt och lekte runt lite med min läppenna, lite olika glans, färger och texturer, så lite kan göra enorm skillnad!

Delecious strawberry

Ett härligt läppglans är Oriflame's Power shine juicy lipgloss. Denna är i färgen delicious strawberry. Glosset är lite kladdigt men återfuktande och behagligt på läpparna, har ett underbart fint skimmer i och ger snygg högglansig look!

Höst - bäriga läppar

Ännu en gång har höstens trend mycket fokus på läppar i mörka, bäriga läppar. Kan faktiskt inte sätta på fingret varför, men det är faktiskt en trend som jag verkligen inte gillar alls. Ombre läppar gillar jag, men inte bara en enfärgad, mörk läpp tyvärr.

På bilden har jag använt ett mörkt, välpigmenterat läppglans som jag applicerat väldigt tunt och en gnutta ljusare, skimriga glans i mitten för lite extra plut-effekt.

RSS 2.0