Anna Anka

Anna Anka söker assistent är hennes eget program! Hon söker efter en assistent som sedan är tänkt att jobba för henne. Under dagarna får kandidaterna uppgifter att utföra. En del failar och får göra ett nytt test. Det är en del som åkt ut redan och en del är kvar. Magnus, en kandidat, är just NU skit nervös och ligger ner på golvet för att han inte vill åka hem. Programmet måste ses!

Jag gillar kakor!

Jag var på Willys och köpte kakor. De hade en annons på billiga "ballerina kex" som jag tänkte: De måste jag ha! Så jag åkte och köpte 28 kakor för 8.95+8.95-2:- Jag orkar inte ränka, men jag gjorde nog en vinst på ca 6.498.05 kr. Så det så! Jag är ett kakmonster! Jag tror även att ni gillar kakor. Men jag behöver kakor! För nu när jag har varit sjuk, till och från i en vecka, så har jag gått ner fyra kilo. Så nu tänkte jag gå upp sex kilo!

 


Och prosit! Jag nös precis. Jag har nog fortfarande lite snuva kvar.

   Ha det bäst!

Konfirmation

Ja, idag ska jag iväg på min kusin Isabelles konfirmation. Lycka till åt henne! Så nu har jag verkligen fullt upp! Jag har precis duschat och ska göra mig iordning. Jag köpte en ny skjorta (eller några) och några slipsar, som jag tänkte ha på mig idag. Skjortan är lila i 100% egyptisk bomull som är jätteskönt, slipsen är mer ljuslila i silke. Ni får se fler bilder på dem senare. Efter jag har gjort mig i ordning, ska jag fixa resten av min familj. Min lilla syster ville få håret lockat och sminka sig. Och så ska jag göra en snygg sotning på mamma och göra henne och hennes hår snyggt. Så jag har ganska så bråttom nu. Ha det bra i stressen!

En värld i Svart & Vitt

Rubriken idag är jag väldigt inspirerad av. Jag kan knappt ens förstå att jag kom på något så bra!
   En värld i Svart & Vitt; Det tycker jag att det kan passa ihop med äldre tider, men även i nuet. Förr i tiden hade man ju t.ex. inte färgbilder...Tills färgkameran kom såklart! Men ändå... Och idag kan vi koppla det svartvita med all inredning till exempel. Varför har vi inte mer färg idag? Alla vi som är så kreativa och fantastiska? Kom ihåg att vi är en del av framtiden, och det är dels vi som skapar den. Så ta vara på det ni har. Det är precis som Maria Montazami säger: Lev i nuet och njut av allt det lyckliga!
  
Just nu vill jag satsa på att lyda hennes råd och göra det bästa av min vardag. Jag har haft en del hinder i mitt liv hittils. Och nu börjar hindren bli allt färre, dels för att jag har rivit en del. Så mitt tips är också att följa Marias bra tips!
   Nu kommer ni läsare få en deadline! Jag vill att ni kommer med en massa förslag på något ni skulle vilja veta, det kan vara om mig, en produkt, livet eller vad som helst! Bara kom med frågor eller något så ska jag försöka svara på dem. Jag vill ha alla frågor i min blogg. Så ni kommenterar helt enkelt detta inlägget med era frågor. Jag svarar på era frågor om 1 vecka!






Och här får ni en VÄLDIGT fin bild på mig själv :)

Ha det bra allihopa!

Dagens Rubrik

Lördagen med Annika och Lasse var helt klart lyckad! Vi anlände dit i Simremarken ca 14.00. Därefter fick vi lite fika som Annika hade bakat. Närmre kvällen bestämde vi oss för att åka in till Malmö och äta på Mongolian BBQ och sedan att bowla inne på Entré.
   Inne på resurangen var det väldigt lugnt och fridfullt. Vi alla åt "ät hur mycket ni vill". Maten där var god, helt okej resturangmat med andra ord. Men det var inget speciellt med maten förutom att den var ganska stark. Jag åt till och med oxkött och lammkött! Vi alla var jättemätta när vi skulle gå därifrån!
   Sedan körde vi till Entré och skulle bowla. Men där var bowlingen full för kvällen, så vi åkte till ett ställe som hette Let's go. Så där hade vi jätteroligt resten av kvällen. Vinnaren blev jag! Jag hade en jättebra runda! Jag fick vid ett tillfälle fyra strikar i rad!!!
Tack för en underbar dag, Lasse & Annika!

   Idag är jag fortfarande krasslig men det känns på stor bättringsväg. Idag är jag iallafall pigg och lite slö för att springa. Och att bara vara pigg känner man sig friskare av. Det fina vädret har också hjälpt en del på traven. Jag känner för att gå ut en runda och få lite frisk luft. Man kanske blir friskare av det?

 

Ha det bra alla!

Nu så...

Idag har jag fått hem mina linser och jag är helnöjd förvisso. Det jag var besviken på var att jag inte kunde sätta på dem och ta av dem så bra. Men det lär jag mig säkert snart :) Jag är imponerad av hur bra jag såg i dem, men jag såg ju ganska rolig ut utan glasögon. Jag passar visst bättre i glasögon, men jag ser bättre i linser.
   Jag är även på bättringsväg nu, så jag har ingen feber längre. Menn jag har varit lite krasslig i halsen och hostat och så.
   Imorgon ska jag och pappa åka till de efterlängtade Annika och Lasse! Jag har inte träffat dem på evigheter, så det ska bli jättekul att träffa dem igen!

Den som väntar på något gott...

Jag fick gå hem från skolan igår, för jag kände mig krasslig. Jag hade lite feber på morgonen men kände att jag kunde gå till skolan ändå. Så på de första lektionerna gick det bra, men det blev värre senare. Och det var ju inte så konstigt eftersom jag hade 40.1 graders feber på eftermiddagen. Men jag kände mig inte så kass för att ha 40 graders feber.
   Jag har tagit ganska många Panodil och Ipreen nu, så febern har gått ner till ca 38 grader nu. Och jag känner mig faktiskt ganska pigg och kry. Lite slö är jag ändå eftersom jag har slöat hela dagen sen igår.
   Jag har funderat på när mina linser skulle komma också. Men de kom inte idag. Så de SKA komma imorgon. Jag blir också så sur på Posten som bara blir senare för var dag! Men, men...Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?
   Vi ska ha nationella prov i matte imorgon. Så jag hoppas att jag är helt frisk då. Jag har även två läxor som skulle vara klara idag, som jag inte har gjort eftersom jag är sjuk. Det är skitjobbigt att ligga efter. Våra lärare är också så himla kassa som alltid lyckas ha fördjupnings uppgifter samtidigt. Så vi har nu; svenska, SO, NO och musik. Jag bara väntar tills någon annan lärare ska ge oss något mer...
   Ha det bäst!

In your brown eyes...

Nu har jag varit igång igen! Jag tycker att jag blir bättre och bättre.



Me in brown eyes. Vad tycks?

Focus Dailies

Nu fick jag för mig att jag skulle köpa linser. Det skulle vara roligt att testa. Så nu har jag läst hur mycket som helst om linser. Ganska kul. Så jag skulle bara testa, se hur världen ser ut då. Så jag har beställt ett 30-dagars paket. Innehållande 30 endagslinser, linsbehållare och linsvätska. Ska bli roligt!
   Det ska vara snabb leverans också. Cirka en dag.

     

Monday

Jag var och köpte min fina tröja idag på lunchen, eller på idrotten. Vi hade bad idag och jag blev klar snabbt, så jag hade tid för att köpa den på JC.
Nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar. Jag älskar det! De är bara så himla härliga.
Jag passade också på att ta på lite extra brun-utan-sol, så kommer jag se jättebrun ut imorgon.

Ha en skön kväll!

Då var det slut på veckan igen!

Jag har ganska bråttom nu. Så jag kommer vara ganska kortfattad. Gårdagens kväll var underbar, med god mat och dryck. Jag drack både cider och coca-cola. (Den var alkoholfri). Jag var lika snygg som alltid. Vi hade alla jättekul. Tack för en underbar kväll Rose-Marie & Lennart!


Värdparet

Riktigt smaskiga aptitretare!

  


Den andra Paparazzin var också igång ganska mycket :)

 

Och andra massa roliga människor.

  

Och jag såklart. Lika snygg som alltid :D

Party party...

Idag ska jag till mina "plast-far-föräldrar". Jag ska dit där med min lilla hemska familj. Haha :D ?
   Jag ska försöka ta så många bilder som möjligt. Och många bilder på mig själv också eftersom jag är så snygg och så där va. Självförtroende eller vad?
   Tyvärr har jag inte haft något speciellt att lägga ut...Det är trist. Annars har jag alltid en massa idéer. Men de senaste dagarna har det bara stått still.
   Jag var på stan idag. Jag hittade en snygg ljusgul tröja som jag ska gå och köpa på måndag. Jag var lite skeptisk idag. Så jag bestämde mig för att vänta. Men den är kanske slut då?? Det fanns nämnligen bara en som var till extrapris. Så jag får nog skynda mig dit efter badet, på lunchen på skoltid :) Roligt att shoppa på skoltid!
   Så ni alla får ha en skön helg! Jag är också väldigt nöjd med er läsare. Jag börjar på ganska många nu. Det är iallafall minst 14 st /dag. Enligt mitt statistik-diagram. Så tack för det!

Ha det bäst!

Både och och varken eller...

Visst är det kul att photoshop:a? Det gör jag ibland, när jag orkar. För när jag redigerar ett foto, nöjer jag mig inte med ett "halvdant". Utan det måste vara perfekt!
   Så här kommer en bild, den är inte perfekt, men inte havldan heller. Den är både och och varken eller!

En massa!

Nu tänkte jag lägga ut hur mycket som helst enligt mig. För nu har jag foton m.m. Så jag tänkte att jag tar det i kronologisk ordning:


   I fredags påskpysslade jag, min mamma och min lillasyster Jonna. Så vi ritade lite, klippte, gjorde hur många kyckligar och en massa annat. Här kommer lite bilder från det.

     

   Och så har jag färgat håret. Jag slingade det. Ni kommer också se vilka schampoo m.m. jag har använt. Nu kommer jag använda Syoss, dry, damaged hair; för att jag vill reparera mitt hår om det har tagit stryk av färgningen, vilket iallafall inte kan kännas. Så jag vill bara vara säker helt enkelt.

       - Så här blev håret!

   Jag har också använt en ny BUS. Så den tyckte jag var bra, den blev inte ojämn, utan lagom färg. Den luktade riktigt gott också och var inte fet till skillnad från ACO:s BUS.
   Innan tvättade jag ansiktet med ACO:s produkter, använde också en scrub och en ansiktsmask innan BUS:en för att få en fin jämn färg.

     

Och så här blev resultaten: (Jag är riktigt nöjd!)

  

   Ha det bra allihop!
Och glöm inte: Bättre snygg, rik och olycklig än ful, fattig och lycklig!

Då var det dags igen...

Ja, nu slingar jag håret...igen...(Jag vet att ni tycker att jag färgar håret ofta, och därför slingar jag det en gång för alla, sedan ska jag inte göra något med mitt hår ungefär tills skolan slutar). Så jag hoppas att resultatet blir bra som alltid. Om inte bättre, haha!
   Så jag kommer så snart som möjligt lägga ut bilder, recensioner m.m. under veckorna. Jag har en massa just nu som jag vill lägga ut, men som jag inte kan lägga ut än. Jag har för lite bilder och för lite vetande om hur jag ska skriva, än så länge. Men det kommer säkert bli bra! Så håll utkik efter fler inlägg. Och som ni ser, har jag ändrat bloggen lite. Det kanske kommer fler ändringar. Men det lär ni ju märka.
   Ha det bäst!

PS. Glöm inte svara på veckans fråga: Brukar du hyra film?

Äntligen!

Nu har jag fått kläm på hur man ändrar uteseende m.m på sin blogg. Jag kommer fortsätta ändra lite och se, tills jag blir nöjd. Ge gärna lite tips :)

Filmkväll

Nu har vi hyrt en (två) filmer, som vi ska se på ikväll. Dels Wallander-skytten och Martyrs - en riktig rysare som jag fick välja själv. Jag brukar inte hyra film direkt ofta, men men...Det blir ändå ibland. Och lite godis på det, så kan inte kvällen bli bättre.


   Imorgon tänkte jag nog slinga håret. Jag får se om jag har tid och ork. Jag vill bli blond igen! Det är härligt att vara blond och brun. Jag har nämnligen köpt en ny brun-utan-sol som jag kommer recensera om, när jag har tagit lite bilder m.m.

   
   Ha en bra kväll!

Veckans fråga: Brukar du hyra film?

Blogg?

Ja, just nu försöker jag fixa min bloggs utseende m.m. Men det går inte riktigt bra, jag får försöka senare. Se om jag klurat ut hur man ska göra. Så om ni märker nåt konstigt med bloggen så är det p.g.a mina försök till att förbättra den :)

Go'natt!

:@

Some people just beg for it. Maybe because she's not in fit.
   Always beg for help, so she doesn't have to do it herself. But nothing is gonna' make it better, unless she'll change her way. I've tried to help her stay. Nothing works.
   And the one "beside" you, isn't any better. You both are horrible! I'll not be surprised if you'll end up in hell. 
I'm gonna break your shell, some day... 
   I've had enough now! I'm going my own way now. Just doing what I feel like. I'll maybe end up like an "ego", but what the heck? I deserve to feel good, too.
   You're a fool. I'll stop being your tool.

Some day, you're gonna wake up and realize what a mistake you've done.
   You don't exist in my life anymore!
RSS 2.0