Mer shopping!

Nu har jag beställt från Oriflame! För nu har jag fått en massa pengar (5640 kr) Så då måste man ju shoppa upp en del. Jag tänkte spara undan 3000 bara ifall-om-att. Så ni lär få se vad jag köper.

Optimals Even Out™ Day Cream SPF 20
Effektiv dagcreme berikad med ett uppljusande komplex som bekämpar hyperpigmentering. Högpresterande formula reducerar befintlig pigmentering och hjälper till att motverka uppkomsten av mörka fläckar. Innehåller E-vitamin och SPF 20 som skyddar mot solens skadliga strålar. 50  ml


Golden Tinted Self Tan Face Cream

Och eftersom min mamma är konsulent, har hon (jag i detta fallet) förtur till att köpa en massa produkter som ännu inte finns till försäljning. Så hon (jag) har lite privilegier ^^
   Då har jag köpt en foundationborste och foundation som har en ny patenterad formula som hjälper huden att maximera sin syreupptagningsförmåga. Spännande!
   Jag har faktiskt en del mer, men de visar jag när jag får dem (senast fredag)

Ha det bäst!

Shopping

Idag har jag gjort mina två första sminkningar i skolan! Aaaah! Riktigt kul var det. Och jag fick mycket beröm för att vara så duktig. Så det var kul ^^ Tack så mycket Desiree och Josefine, som var mina kaniner! ♥

Sen efter skolan gick jag och shoppade. Och mer shopping ska det bli :D

En klocka på guldfynd.



Och en massa kläder på Unos Kläder.


T-shirt


T-shirt


Kofta/Jacka


Väska  - Det har jag behövt ganska länge!

Så nu funderar jag på vart jag ska köpa nya jeans. Jag hittade inga på Unos, så jag får väl leta runt lite...

Ha det gott!

King of the forest

Hej allihopa :)

Den här veckan har jag som sagt börjat gymnasiet och går i klassen HVST10 (Hantverk Stylist '10)
   I början av veckan var jag skitnervös och vågade knappt prata. Men i ondags eftermiddag och idag har det gått riktigt bra. Jag har kännt mig mer säker och inte nervös.
   Det är en riktigt bra klass jag har kommit i. Vi hade en annan lärare än vad vi brukar, som berömde oss jättemycket för att vi var så lugna, duktiga och kom bra överens. Så klassen är det inget fel på alls...Än... Och alla tjejer i klassen är hur snygga som helst!
   Lite kort info om vad jag kommer göra, och hur mitt schema ser ut.





Schemat är kanske inte det bästa, men jag ska inte klaga, det kunde varit värre!

Igår övade jag sminkning hemma. Min inspiration var "natrual forest"





Och så var jag på Netto idag och gjorde ett riktigt fynd!



- Gillette Fusion Phenom. Fem-blads rakhyvel inkl. fyra rakblad. Bara rakhyveln kostar ca 180 kr och det gör 4-pack rakblad också (180 kr).  Vet ni vad jag betalade? - 129:- Så snacka om att jag sparade pengar!

Ha det bra!

Skönhets-tips

Här kommer mina 4 bästa tips för tjejer och killar.

Tjejer:

1. Tvätta alltid bort smuts och make-up innan du lägger dig.
2. Var sparsam med ögonsmink (eyeliner och mascara). Försök vara så naturlig som möjligt.
3. Tvätta ditt ansikte regelbundet och använd mask ca 2 ggr/vecka för att skapa en bra bas om du använder smink. Då behöver du inte lika mycket smink heller.
4. Har du mörka ringar runt ögonen? 9 av 10 har  mörka ringar! Använd en bra ögonkräm. Ögonkräm är speciellt utvecklad för att ta hand om den ömtåliga huden runt ögonen, så använd det! Det gör jag varje morgon/kväll.


Killar:

1. Tvätta alltid bort smuts och make-up innan du lägger dig.
2. Använd en bra ögonkräm, se ovan! (4)
3. Åtefukta alltid ditt ansikte och om du har rakat dig. Det är viktigt!
4. Försök hålla din hud så ren som möjligt. Tvätta varje morgon och kväll, och glöm inte att återfukta. Använd gärna mask någon gång i veckan.


Mina två allra bästa skönhets-tips!!!

1. Använd ögonkräm. Jag har ganska mörka ringar, så ögonkrämen förebygger det. Man märker lätt om man har glömt ögonkrämen. Den gör verkligen skillnad.

2. Hemma spa. Ta hand om dig och din hud! Min "veckliga djuprengöring" :
 
1. Koka vatten i en kastrull, låt ångan tränga in i huden så att det öppnar porerna ( Ha huvudet över kastrullen).
2. Tvätta sedan ditt ansikte (Din hud blir fuktig av ångan) och låt ångan fukta av det. Torka bort med handduk.
3. Ta sedan en peeling och gör på samma sätt. Detta exfolierar huden och gör den extremt mjuk. Ångan gör det mesta jobbet faktiskt. 
4. (Om du behöver)Om du behöver rensa porerna från sebum (pormaskar) låt ångan tränga in ett par minuter, efter peelingen som du torkat bort. Tryck sedan ut pormaskarna så försiktigt som möjligt. Ångan har öppnat upp porerna, så det blir mycket lättare att trycka.
5. Ta en ansiktsmask efter din huds behov och låt verka 10 minuter. Tvätta bort med ljummet vatten.
6. Använd en toner (ansiktsvatten) som stänger porerna och applicera din dagkräm.

Detta är min allra bästa tips, som jag själv gör alltid. Hemma spa:t kommer du älska. Din hud blir så ren, fräsch, mjuk och återfuktad. Detta behöver du göra högst 1 ggr/vecka. Prova!

Lancôme Paris

Här kommer en video om make-up! Det är Michelle Phan som gör videon och hon är min förebild och inspirationskälla. Jag älskar hennes sätt att göra make-up tutorials, för man kan förstå väldigt lätt. Jag ser på hennes videos flera gånger om dagen för att lära mig. Det är ett väldigt smart sätt att lära sig på, tycker jag. 
   Hoppas ni gillar den :)

The E.N.D.

Den sista sommarlovs-dagen har kommit. Både kul och sorgligt. Det är nu man börjar undra vart sommarlovet tog vägen. Men jag ska inte klaga. Jag har haft en underbar sommar med en massa bra vänner, roliga saker att göra, och självklart, vara ett stort ego och bara bry sig om sig själv! :P



Den senaste veckan har jag i stort sett bara lyssnat på en enda låt denna vecka. Som ni vet, älskar jag Lady Gaga. Så ni kan ju bara gissa att det är hennes låt.



Ha det bäst! :)

Avatar

En ny Avatar-film kommer visas på bio den 27 aug. Filmen är 1:an, men är omgjord så att filmen är dels, med nya karaktärer och djur, bättre kvalité, bättre 3-D. Så jag ska definitivt gå och se filmen i 3-D denna gången!
   Jag känner ett hemskt pirr i magen inför att börja skolan på måndag... Jag skulle behöva lugnande just nu :S

Dare

Dare to B Extreme!

 © ViceOlsson.

100 bilder

Jag sitter just nu och redigerar några bilder som jag ska beställa. (100 st) Även om jag har ca 2000 bilder att välja mellan, så har jag efter noggrant letande bara hittat 38 bilder. Här är en av dem!


  © ViceOlsson.

Annars idag ska jag ta fram gamla kläder, sortera dem och sälja dem. Innan dess måste jag nog äta frukost och bädda sängen... Nu har jag en vecka på mig att göra sånt jag inte har tid med att göra. För sen börjar skolan...

                                             

Shopping

Jag har shoppat en del i veckan, lite idag, och beställde lite i måndags...



Igår var jag på Chrispa och köpte en vit ögonpenna från  Viva la Diva.

  

Jag var på Hemtex idag, som hade halva reapriset. Jag köpte ett nytt Percale påslakan och "pinnar" som jag tänkte ha som golvdekoration. Så nu saknas bara en något större kruka eller något.



Sedan gick jag till Åhlens och köpte Veet's Warm Wax. De hade kampanj på alla Veet's produkter, så jag tänkte testa denna. Jag tror att det gör ont som ***, men jag vill prova ändå. De har också en hårborttagningskräm, som man bara stryker på önskat område, väntar 3 minuter och sköljer av. Sen är håret borta, så det skulle jag också vilja testa någon gång.



I måndags beställde jag Giordani Gold Luminous Concealer. Den är bra för att reflektera ljus och ta bort alla skuggor. Jag har precis provat och är jättenöjd. Man ser inte concealern alls, men att jag är mycket ljusare under ögonen tack vare concealern. Så mitt mål var ju att få bort alla mörka skuggor, så tummen högt upp! Jag ser jättepigg och fräsch ut.

Som ni kanske såg på min förra bild jag la ut, hade jag färgat ögonbrynen med Depends frans och ögonbrynsfärg. Till en början var jag riktigt besviken för att jag tyckte det blev för mörkt. Nu har det nog gått 1 ½ vecka sen dess. Och nu är jag jättenöjd! Färgen har liksom "lagt sig". Så jag rekommenderar den till brynen, inte fransarna om man inte får hjälp av en vuxen. Det är jättefarligt att göra själv då färgen innehåller väteperoxid, vilket fräter!!! Så om du ska färga fransarna, ta hjälp av någon annan och följ bruksanvisningen!'

Hittade en rolig bild från sena juli... Jag var nog ganska brun...då...


                                        


Ha det bra!

                                                                                          © ViceOlsson.

1 vecka, 3 veckor

Idag har jag (olyckligtvis) slutat på mitt sommarjobb, som jag var på i 3 veckor. Riktigt roligt har det varit! Tack så jättemycket all personal som har hjälp till för att göra dessa veckorna fantastiska! <3
   Nu har jag 1 vecka kvar innan jag börjar min Stylist-utbildning. Jag längtar jättemycket och vill tacka alla som tror på mig, stöttar mig och hjälper mig. Tack för att Ni finns.
   Jag tror nog att jag ska gå på stan och shoppa lite. Känner mig lite "shopp-sugen" efter min lön ^^

Om ni vill kontakta mig så kan ni antingen mejla mig:   [email protected]  eller, så kan ni kommentera.

Ha det bäst!

Stooort

Förbered dig för läsdags!

Jag börjar få riktig ångest! Tiden går helt enkelt för fort... Den 23 börjar jag skolan. Det är 13 dagar kvar. Och hur fort går inte 14, jag menar 13 dagar!? Efter det tar jag studenten, eller?
   Imorse när jag skulle gå till jobbet, kände jag att det var så där lagom morgonkallt som det brukar vara när hösten närmar sig. Det kändes precis som dagen jag började sjuan. (Det får mig att minnas min svenkuppsats jag skrev om den dagen) Riktigt läskigt. En massa känslor flödar inom mig just nu. När jag skriver detta känner jag mig jättegammal (och som alla "äldre" brukar säga)  - Ta vara på tiden medan du är ung, du har det aldrig det så bra som när du går i skolan.
   Jag träffade två f.d. lärare från Norreport idag. Och det var sååå himla kul att återse dem. Senare idag, träffade jag också tre till. Precis som på avslutningsfesten, läntar jag verkligen tillbaka till "den gamla goda tiden"
   Det är så mycket som jag uppskattar av vad jag lärt mig av alla underbara lärare, nu, men inte insett det förrän nu heller.

Ser man det ur ett annat perspektiv, så ska det självklart bli jättekul att börja gymnasiet och lära sig nya saker, göra det man vill göra, vara med om nya äventyr etc...
   Det börjar bli svårare att somna på nätterna. Jag har för mycket i mitt huvud, det finns för mycket tankar, idéer, minnen, funderingar och allt möjligt.
   Jag känner bara för att resa iväg långt bort, starta ett nytt liv, utan en massa bekymmer. Helt ärligt tror jag att jag behöver sjukskriva mig ett tag. Mitt huvud orkar inte mer just nu. Det händer för mycket.

Så nu ska jag försöka sova gott... Tror inte att det kommer funka men jag kan ju alltid hoppas. Ett sömnpiller hade inte suttit fel ^^

Ha det bra =)

Nya glasögon idag

Idag har jag fått hem mina efterlängtade glasögon och är riktigt nöjd med dem. Väldigt lika min gamla, men med bättre glas, behandlingar etc... Så nu ska jag bara vänja mig. Bilden är tagen med webbkameran, så det är inte den bästa kvalitén.




 © ViceOlsson.

Glasögon

Jag beställde ett par glasögon på LensWay i måndags och fick hem dem idag. Blev ganska missnöjd när jag såg att de var sönder på sidan. Men efter mycket tänkande så var de lite för stora för mitt ansikte. Så mamma ringde till kundservicen och fick hjälp, så vi ska skicka tillbaka dem och få ett annat par som troligtvis passar bättre. (Utan att betala något mer)



Dessa beställde jag. Ni ser det lilla silvriga på sidan? Det var sönder. Så jag bytte till dessa:


Detta paret är väldigt likt det jag har nu. Men glaset är stor skillnad. I de söndriga glasögonen såg jag jättebra. Styrkan är densamma, men jag hade både hårdhets - och antireflex behandling. Så skillnaden på det var stor :)

Ha det bäst! :)

ACO Face



Idag blev det lite inhandlande på apoteket. Jag kände för att köpa bra produkter (Jag har använt ACO innan och varit riktigt nöjd) och verkligen ta tag i min dagliga rengöring.
   När jag var på min ansiktsbehandling sa hon att jag hade torr hy, så ACOs produkter för torr hy är riktigt bra. Jag har stort förtroende till deras produkter.

Rengörings lotion 200ml   47:-
Ansiktsvatten 200ml        44,50:-
Ansiktscreme 3+3 60ml   87:-
Scrubcreme 60ml            49:-

   Detta tycker jag är riktigt, riktigt billigt! Ansiktscremen verkar ju dyr när man jämför. Självklart har ACO Face fler produkter för alla olika hudtyper. Så prova... Jag har provat och nästan älskar den. Det enda jag tycker är dåligt är att den inte luktar gott (men missförstå mig inte, den luktar inte äckligt) utan jag vet det är så för att den ska vara skonsam mot huden. Man ser resultat på mindre än en vecka!
RSS 2.0