Sommar-skugga

Idag ska ni få en tutorial hur man blandar och gör ögonskugga snyggt. Var inte rädda för att våga färger. Jag funderar snart på att göra en med gul, grön och persikofärgade färger. Riktigt tropiskt nu på sommaren.
   Idag använder jag tre olika ögonskuggor från tikei. Alla "prover" kostade 30:- tilsammans, generöst med skugga var det. Så detta är rena klippet. Välj och vraka bland färger!

  

Börja med att ta en primer som håller sminket på plats. Ta sedan foundation som jämnar ut hudtonen och lite puder på så att foundationen inte "smälter bort". (Jag gjorde inte för att jag kände att jag inte behövde, men dock primer på ögonlocken)
  



Ta sedan Mist i den inre delen av ögonlocket. Gör det nästan som en triangel, utåt. Använd Vision på mitten av ögonlocket. Gör det som ett parralellogram och blanda ihop färgerna. Man vill inte ha en synlig kant. Ta till sist September och lägg det i yttre ögonvrån och gå inåt för att blanda ihop färgerna bra. Linjera också ögat med en brun eller svart eyeliner.

  

Nu ska du börja på undersidan av ögonen. Gör samma sak som uppe. Börja med Mist i början av ögat. Glöm inte att binda ihop det blåa. Det gör ögonen ljusare och lite större. Ta sedan  Vision och September i sista delen av ögat. Bind i ihop det med det övre ögonlocket. Ta eyeliner också. Allra sist, mascara, både uppe och nere.

 

Resultat:



Tips: Försök få båda sidor så lika som möjligt. Här ser jag att höger-ögat är lite mörkare. Titta noga, justera. Det gör inget om man gör fel. Bara justera det. Ingen är perfekt...

En vanlig söndags-dag

Jag och min familj gick ut en runda på förmiddag-eftermiddag. Då gick vi delvis till stranden en stund och åt glass.
   Efter det gick vi till Åhlens som tydligen hade REA. Så då blev jag och mamma shoppgalna, så det blev en del handlande. Jag har varit ute efter ett par badbyxor i evigheter eftersom inga passar mig för att jag är så tunn som jag är. Och idag hittade jag ett par snygga, billiga, som passar! Kan det bli bättre???



Och så blev det lite nytt schampoo, balsam och kur.


-Det här är Gliss nya serie med Shea-smör och Cashmere. Låter spännande, så det var jag tvungen att prova. Det var skitbilligt! 19:-/st för schampoo/balsam och 59:- för kuren.

Jag vill också passa på att säga Grattis Moster Marie på födelsedagen! <3
   Hoppas du har haft en bra dag och mår bäst!

Min midsommar

Jag var hos pappa då vi hade bjudit min farbror m. familj och min låtsasmamma Annettes syster m. familj.
   Vi åt den gamla hederliga midsommar maten; ägg, sill, köttbullar, prinskorv, nypotatis m.m. Vi hade en liten midsommarstång, men vad gör det? Det är ju tanken som räknas. Vi hade alla jättetrevligt och ni ska självklart få bilder.



Såhär såg jag ut i midsommar. Tyvärr ingen krans.

  
  

Lite folk :)



Här åt vi de goda jordgubbarna!!



   Som en "kamp" spelade vi kubb i två olika lag. Alltid jättekul! Och mitt lag vann såklart. Bra kämpat! Sedan blev det lite jordgubbstårta och godis. Kvällen slutade ganska sent. Men roligt var det!

   Tack för en trevlig kväll!

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa. Hoppas att vädret är fint där ni är. Här i Gärsnäs är det strålande just nu.
   Sup inte för mycket :P Ta hand om er...

På stranden

God kväll alla läsare. Imorgon är det midsommar :)
   Idag tänkte jag skriva och visa lite om min dag. Först gick Jag, Wille, Colin, Jacob, Max och Adrian till stranden. Även jag badade och jag kan säga att det var kallt, men helt okej. Efter ett tag blev vi hungriga, så då åt vi på max.

Nu ska ni få mina före-bilder (haha, idag också) och efter-bilder på min bränna. Både bilder är tagna idag, en på morgonen och en efter stranden.

    
                                  Visst syns det att jag har fått lite färg? ;)

 

Riktigt skönt har det varit idag. Och glöm inte: Ha det bäst!

Hiss eller diss?

Idag/imorse klippte min syster Patricia, Lotta. Håret blev jättefint. Tyvärr glömde jag ta "efter-bilder" och vill inte lägga ut "före-bilder" heller (haha, roligt enligt min tråkiga humor, fattar ni? - förebilder)
   Sedan gick Jag, Wille, Colin, Max, Adrian, Jakob och Jacob till stranden. Det var faktiskt klart ute vid kusten och varmt var det. Så innan jag gick iväg testade jag en ny look. Såhär ser den ut.



Nå...                †             HISS ELLER DISS?             †

Hudvård

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra. Nu ska ni få ett inlägg om hudvård, som utlovat.
  
Kort info om hudvård:
Torr hy:
Huden känns ofta torr och flagnig som sällan får finnar och pormaskar. Du behöver hudvård som ger mycket fukt.
Normal/Kombinerad hy: Du kan få finnar ibland, oftast i T-zonen (haka, näsa, panna). Du behöver vanlig rengöring, nästan vilken som helst. Du kan välja vilka resultat du vill ha på din hud. 
Kombinerad/Fet hy:
Huden är ofta blank och har lätt för att få finnar. Du behöver något som torkar ut huden och håller glansigheten borta.

Enligt min erfarenhet så bör man använda EN hudvårdsserie; Cleanser, Toner och Moisturizer, ev. scrub och mask. Det ska användas morgon och kväll.

Vill du ha en hud fri från smuts och fria radikaler, så kan du enkelt använda denna serien för alla hudtyper.
Detta använde jag i söndags som en kur innan jag bytte serie, som jag kommer till strax.



Face wash: Härligt uppfriskande wash som luktar riktigt underbart, precis som allt annat i serien också. Den löddrar lite för mycket enligt min smak.
Peel-off mask: Lätt att använda men för stark doft. Det kan svida i ögonen då. Man ser verkligen smutsen när man drar av masken.
Fuktkrämer: En för dagen och en för natten. Luktar också härligt och återfuktar utan att den känns fet. Doften sitter kvar länge och man älskar verkligen doften!

Efter denna kuren bytte jag till en serie från Oriflame: Oriflame for men. Den är speciellt anpassad efter den manliga huden.



Shaving gel: Rakgel som förbereder, mjukar upp huden inför rakning. Den gör huden mindre känslig för slitage helt enkelt. Löddrar intre så mycket, vilket är bra så att man ser var man rakar sig.
Active face wash: Anikstrengöring som löddrar ganska mycket. Den känns väldigt geléaktig och är mjuk. Den rengör riktigt ordentligt utan att torka ut huden.
Exfoliating face scrub: En ansiktsscrub som verkligen tar fram ny, vacker hud utan att riva på huden. Den här produkten är den bästa scruben jag någonsin använt. Huden blir jämn, mjuk och skön.
After shave balm: Det är var det heter och gör så att huden inte är röd. Den mjukgör och återfuktar bra. Efter rakning och balmet blir huden baby-mjuk!

Det är viktigt att verkligen hitta något som passar sin egen hudtyp. Antingen får ni hjälp av en hudterapeut som kan ta reda på vilken hudtyp du har, eller så kommer du på det efter ett tag, som jag gjorde.

Så här fin hud har jag fått.



Ni får också en bild på mina linser. (Jag vet att man ser min egen ögonfärg här, den syns inte annars)



Hoppas att ni gillar detta inlägget, för jag är nöjd med det själv.
Glöm inte mitt motto: Ha det bäst!

Update

Jag är verkligen ledsen för att jag inte har skrivit något nytt på ca 4 dagar snart? Men imorgon äntligen ska ni få ett riktigt hett sprudlande inlägg om hudvård. Ni får lära er allt om hur jag håller min hud i skick och vilka produkter jag använder och rekommenderar. Det kommer bli något riktigt bra känner jag på mig redan nu. Så ni får helt enkelt vänta till imorgon och se då. Ha det bra sålänge...

Uppdatering

Hej allah! Haha, där var jag lite vitsig. Jag har haft fullt upp i trädgården idag hos pappa och fixat lite. Tänkte skriva lite mer imorgon om jag har tid. Jag vet själv om att jag har varit lite trist på att blogga.



Det har ju varit så fint väder, och då vill man bara vara ute och njuta medan man kan. På lördag ska jag och pappa till min låtsasmammas syster och vara där en stund. Troligtvis ska vi och några fler i släkten åka till Lalandia, som har blivit en "tradition" numera.
  Ha det skönt i det fina vädret!

Linser

Ni får en bild (av ganska dålig kvalité för att den är tagen med webbkameran) på mina bruna linser.

Nya linser

Hej allihopa! Nu har jag fått hem BRUNA linser som jag beställt. Jag ser skitläskig ut. Ni får bilder sen.

One day...

One day I woke up and felt that something was different than it used to be. A wind passed me by. I realized what it was. The change. And I thought "let's do this". The change has begun. The feeling is complitely new. I don't care what you think about it. This is my race.

Mina betyg

God morgon allihopa! Hoppas att alla har sovit gott nu när lovet har börjat.
   Jag tänkte skriva upp mina betyg...Mest för att skryta. En viktig sak jag måste berätta är att jag inte bryr mig om andra har högre betyg än mig. För alla är olika och bra på olika saker.

Bild:                                          MVG
Engelska:                                 MVG
Hem- och konsumentkunskap: MVG
Spanska:                                  MVG
Franska:                                   MVG
Musik:                                      MVG
NO:                                          MVG
Slöjd:                                       MVG
SO:                                            VG
Svenska:                                    VG
Teknik:                                       VG
Matte:                                         VG
Idrott:                                         VG

Hela avslutningen <3

  
-Här är jag Lady GaGa. Jag vann maskeraden!
       
- Här är fler duktiga deltagare. Bättre lycka nästa gång :)
   
-Här ser vi Maria Johansson och hennes strumpor.
  
-Fler deltagare
   
-Nu har jag gjort mig iordning inför kyrkan, som var dryg att sitta i. Då fick vi även våra betyg.
 
-Väl inne i kyrkan. 
  
Efter kyrkan åkte vi buss till ett hemligt ställe- vilket blev i Skivarp.  
 
-Här har jag och min klass lärarmiddag, liksom alla andra klasser.
 
-Här dansar jag och Jackie, som alla skulle göra efter maten. 
       
-Lärarna bjuder på en skådespel (imiterande elever) vilket var helt suveränt och jättekul!

Finns en video:
http://www.youtube.com/user/Reecorder#p/a/u/0/T-4jGPeUpYo

      -Här är sista stunden kommen. Alla var skitledsna och nu ville vi inte lämna varandra. Förut ville vi bara sluta, nu vill vi frivilligt komma tillbaka.

Tack allihopa för den trevligaste kvällen någonsin! Jag hoppas verkligen att vi alla kommer ses igen. Älskar er! <3

Slut nu

Jag vill bara säger er: Att jag kommer sakna er alla så himla sjukt mycket. Det går alltså inte att beskriva med ord. Det var riktigt riktigt hemskt att ta farväl av alla. Alla man inte kommer se igen. Snacka om att gråtet bröt ut i stora mängder.

                                                            Älskar er!

Avslutning del 1

Nu på morgonen har vi haft maskerad! Det var riktigt roligt faktiskt. Jag vet inte ännu om jag har vunnit tävlingen, det får jag veta ikväll. Men jag har stora fördelar till att vinna.
   Jag har precis duschat och gjort mitt ansikte superfint! Jag passar på att lata mig lite eftersom jag inte ska vara i kyrkan förrän klockan 5. Hoppas att det går bra där. Sedan ska vi åka buss direkt till ett hemligt ställe där vi ska ha lärarmiddag och party! Här får ni några bilder när jag är som Lady Gaga. Jag har fler bilder från imorse, men orkar inte lägga ut dem nu. Så ha det bra allihopa.



 

Slutet närmar sig!

Nu har jag verkligen insett att allt är slut... Många kompisar man inte kommer träffa på grund av att vi splittras åt olika drömmar. Jag kan helt enkelt inte fatta att imorgon är allting slut. Jag slutar imorgon. Jag blir riktigt deprimerad av att tänka på det. Ser man det från den andra sidan så ska det bli jättekul att ha maskerad m.m. Så jag hoppas att alla vet att jag kommer sakna er alla, även om ni har varit så jobbiga som ni är :P

Idag har jag och klassen haft en sista utflykt till Lödde, då vi paddlade. Jag och min kanot-kompis Felix paddlade ca 1,5 mil. Jag måste erkänna att det var inte så jobbigt som jag trodde, men trött blev jag. Ett riktigt bra par var vi! Vi kom först tillbaka också!

Mina förberedelser har gått till ända. Allt är slut nu. Eller början på något nytt!
  

Bränna, mat och ögon

Först vill jag visa lite bilder hur jag har bränt mig. Som tur är, är det inte lika illa som det ser ut. Det känns skönt att ha fått lite färg på sig. Jag fick en kommentar i skolan idag: "Gud vad du ser pigg och fräsch ut då". Riktigt härligt!

  


I söndags var jag, släkt och familj ute på Marinan och åt god mat och dryck. Riktigt trevligt och fantastiskt god mat!!



  

  


Idag har jag övat sotningar i olika färger; grönt och brons. Görna ögonskuggar framhäver bruna ögon extra bra och bronsfärgade framhäver, i mitt fall också, blåa ögon.

  



En varm kväll

God kväll alla läsare. Jag tänkte och ville uppdatera bloggen idag med allt skojigt som hänt.

 Men jag passar på och njuter av livet medan det är som bäst!

Så jag ska försöka uppdatera imorgon.

Ha det gott!

En skön dag!!!

Hej alla! Idag har det verkligen varit härligt! Håll med mig om det. Jag som har väldigt svårt att få färg, har faktiskt idag fått färg, både brun och röd (och svart, haha). Men; det krävde en del pressande och målande. Ja, jag har målat väggar utomhus idag hos min kära moster :D  Så jag fick lite sol på köpet. Ni får bilder när jag får dem själv av min moster som fotat. 
   Imorgon ska jag till Marinan och äta lite mat med kär släkt och familj. Ses där!

Dagens outfit!

Idag hade jag en stilig vardagsklädsel!

- Egen sydd väst. Vändbar Svart/Vit
-Crocker jeans
-Vit basic tröja
-Stor klocka



Mr GagA

Ni får en till GaGa-look! Jag tyckte det blev riktigt coolt! Och tack alla för ert stöd!

Få GaGa-looken och ett meddelande.

Hej alla! (ev idioter) Jag har fått hur många kommentarer som helst, både goda och dåliga. Hur som helst tänker jag inte skydda bloggen, utan låta den stå öppen så att alla kan ta del av min kunskap och vad jag har att erbjuda.
   Det många inte tänker på är att jag lägger ner jättemycket tid på min blogg för att underhålla er. Det är som ett helt vanligt jobb, men jag får inte betalt för detta. Så sluta skriva dumma kommentarer. Jag är så trött på dem.
   Jag lever mitt liv som jag ÄR. So just fuck off! Var er själva. Jag var också någon annan person innan för att passa in. För att jag kände att jag inte passade in. Jag anpassade mig. Nu, när jag är mig själv känner jag att jag har fått mer respekt och blivit mer omtyckt än någonsin!!!
   Och för er idioter som undrar om min läggning; så är jag inte homosexuell! Ni är äckliga pervon och pedofiler! Skäms på er!

Tillbaka till verkligheten... Jag tänke ge er en "tutorital", jag kommer inte på vad det heter på svenska. Jag ska visa er en GaGa-look från hennes "Bad Romance".

Börja med att lägga en vit ögonskugga på ögonlocken och under ögonen en bra bit.



Lägg sedan en tunn linje kajal under den vita linjen, som markerar ögot så att det ser större ut.



Ta en glittrig grå ögonskugga och ta det endast på ögonlocket. (höger) Ta sedan en mörkgrå/svart ögonskugga och sota. Det mörkaste ska vara snett utåt. (vänster)



Ta kajal och lägg den på franslinjen, ganska tjockt. Lägg sedan på mascara på ögonfransarna.(vänster) Placera ett par lösögonfransar. Ta tid på dig så att det blir snyggt. Jag tyckte att detta var svårt. (höger)



Nu bör det se ut såhär:



Nu är du klar!



Hoppas att ni tyckte det var kul!

!

Om du nu inte tycker om mig eller min blogg, så va fan läser du den då för!? Stick härifrån! Gör va fan du nu gillar, jag tänker inte ödsla bort min tid på dig!
   Låt mig vara som jag är, jag vill leva ett lyckligt liv utan såna idioter som dig!

Jag tänker lösenordsskydda min blogg! Så om du verkligen vill titta på min blogg, så skicka ett meddelande till min hotmail, så avgör JAG om DU får titta på min blogg! [email protected] är min hotmail!
   Jag låter detta stå till imorgon, sen är du kanske inte välkommen in hit mer!

Lika vacker som en dag!

Jag har tagit några bilder som jag tycker är bra. (Jag har inte redigerat bilderna alls, denna gången!)


 



 



Ibland säger bilder mer än 1000 ord!

Ny frisyr!

Här kommer några bilder.





 


Jag tycker att det blev skit snyggt! Tyvärr ser man inte särgen lika tydligt på bild, som i verkligheten. Så ni får helt enkelt spana in mig.

Glöm inte titta längre ner  |   -Det är ett försök till en pil.
                                         \/

Ny frisyr!

Tjena! Nu har Patricia (min syster till frisör) slingat och klippt mitt hår. Jag är riktigt nöjd som alltid. Det känns som att mitt hår har fått tillbaka lite liv nu. :D
   Ni kommer självklart få bilder! Men inte just nu :P
RSS 2.0