Ett enda ting

Det finns bara ett ting som aldrig kan uppnås; Perfektion.
   Hela mitt liv har jag eftersträvat detta. Först nu har jag insett att jag aldrig når dit. Trots allt kämpande, alla uppoffringar, alla förprioriterade, onödiga ting.. Allt har ändå inte varit förgivet. Har ni någon gång hört uttrycket: "Om man försöker nå stjärnorna, så når man åtminstone trädtopparna" ?
   Det är lika svårt att nå perfektion, som att nå solen; det går inte! Och det är tyvärr det vi måste leva med. Att göra det bästa av situationen man har, även om det är skitsvårt.

Judit & Judit

Hej där hemma! Måste börja med att lägga ut detta fantasktiska klipp!



Sen ska jag berätta om;    Andrés Magic Skin Potion!!

Idag har jag gjort en "all-in-one" produkt som verkligen är helt fantastisk nu på vintern, just för huden.
   Och för att ni ska bli ivriga att läsa imorgon, så ska jag skriva om det då. Kort info; Innehåller naturliga, fräscha produkter som du har hemma, och är bättre än allt du köper ute på marknaden. Även de dyraste sakerna..

Spännande.. Ha det bra!

1:a advent

Idag har jag ägnat stor del av dagen till att skotta för att kunna komma ut... Till sist kunde jag och Micke gå och se på Harry Potter på bion. Riktigt bra handling, man börjar förstå det mesta, det märks att påsen börjar knytas ihop. Och slutet på del 1 var urkasst, precis som slutet i sexan. Och de två och en halv timmen, gick för fort. Såklart vill man se nästa del NUU!!

Sen tog jag lite bilder, så kan ni se mitt hår..



Mycket kortare över lag, men ändå lite längd uppe på, så att jag kan styla det.

Och i fredags var jag och klassen i Kristianstad och hälsade på Kristianstads Praktiska Gymnasium. Där lärde vi oss att sminka oss själva; foundation, puder, shading och rouge. Och det gav oss mycket. Jag har faktiskt lärt mig hur min rouge ska vara jämn och fin (för den var ganska ojämn annars).

Ha det bra!                      //ViceOlsson.

Önskelista



1. Halsband gjort av Lady Gaga!!
2. Lampor till min smink-spegel.
3. Smink från Max Factor.
4. Tandblekning.
5. Ansiktsbehandling + lätt makeup.
6. Påslakan.
7. Ljus
8. Produkter från Yvonne Ryding.
9. Större säng och större TV.



Imorgon ska jag och Micke (min låtsaspappa) gå på bio och se Harry Potter (om jag kommer hemifrån).. Idag har jag inte kunnat komma ut alls. Så idag har det blivit en riktigt städdag med hög musik, lång sovmorgon, en liten härlig slappdag helt enkelt.

Ha det bra i snön!

Nyklippt och snygg!

Har inga bilder, och tänker inte lägga ut någon bild än, för jag behöver en kvart i solariet först ;) Det blev så jävla snyggt iallafall. Och ni ska nu få en snabb update från mitt rum. Igår, när vi hade studiedag, satte jag upp speglar och gjorde lite annat...



Här är min "hemma-salong". Ett sminkbord med spegel (det ska komma upp lampor på sidorna) och två helkroppsspeglar på vars en sida. Riktigt grafiskt och snyggt i verkligheten!



Denna bilden gillar jag inte. För det är mycket mysigare och snyggare i verkligheten! Jag satte upp fransgardiner vid sängen, så blev det ändå ganska separerat (men som sagt, mycket snyggare IRL)

Finn 2 rätt! Ser ni två speciella saker? Just det!

En Lady Gaga kalender och ett Iphone-skal!





Tack så himla, fuckin' jättemycket, Carina!!! Du anar inte hur mycket dessa betyder för mig, hur mycket du betyder för mig! Du och detta betyder mer än världen för mig! <3

Svar:

Fick en fråga idag:

Anonym om Grejer i massor!!!:
bara undra om du skulle kunna svara på en fråga, i och med att du verkar kunna så mycket om smink:)
jo, jag undrar vad olika smink borstar och penslar är till för? har länge tänkt köpa ett sånt kit, men jag vet inte vad alla borstar och penslar används till , haha :)

din blogg är superbra föressten :D

SVAR:  Allt beror på vilka sorts kit du köper och vilka penslar som finns. De penselkiten som vi har i skolan, vet jag inte heller vilka penslar som är till vad. Inte ens lärarna vet det ;P

Utgår jag från att du menade det kitet som jag köpte, så är där en puderborste som man använder till att applicera på ansikte och hals efter foundation eller till att ta bort överflödigt puder som du applicerat med en puderpuff.
Där är också en cheek brush som du använder till att applicera rouge eller bronzer på antingen käkbenen eller på dina kindäpplen.
Ögonskuggsborsten används såklart till att ta på ögonskugga ;)
Concealer/läpp penseln använder du till concealer (täckstift) under ögonen och på finnar. Eller till att ta läppstift på penseln och använda penseln på läpparna, på så sätt kan du skapa olika former på dina läppar lättare.
Eyeliner penseln använder du till att ta en flytande eyeliner (ej kajalpenna) och göra på samma sätt som du skulle gjort med en kajalpenna. Med en pensel och flytande formula kan du skapa skarpare linjer.

Hoppas dessa svaren hjälpte dig :)
24 November, 18:46

Grejer i massor!!!

Idag när jag kom hem från skolan, stod det ett Oriflame paket på sängen! Och då tänkte jag: " Äntligen!!!! Fan vad kul med massa nya saker :D Bättre är julafton ju :P "



Så jag började helt enkelt att rota upp precis allt och lite till!

Klicka på bilden för att förstora den!

  

En väska som jag kan ta med mig allt smink i när jag är ute på uppdrag, och en liten matchande necessär som jag kan ha med mig överallt! I skolan, hemma såklart, när jag sover över hos någon... Ja, den kommer bli utsliten kan jag tänka mig redan nu ;)

  

Nya borstar och penslar! Detta har jag behövt ha länge. Fr, vänster; Puderborste, Cheek brush, Ögonskuggsborste, Läpp-pensel/concealer-pensel (syntet), eyeliner-pensel (syntet). Har även en foundationborste ur samma serie. Bra borstar till bra pris!

  

Köpte också en mascaraborste och en puderpuff, det är alltid bra att ha! En helt ny mascara som inte kommer ut förrän i januari nästa år. (Ja, jag har mina förmåner..) Har inte provat den än, men den verkar riktigt bra och borsten ser riktigt bra ut och verkar mycket bättre än de flesta andra! Det finns ju tusentals olika borst-former på mascaror idag :S

  

Den nya VeryMe-serien! Har testat dem snabbt på handen. Foundationen är riktigt bra, täcker allt man vill, luktar gott och är sprängfull med fruker, bär, yoghurt... Precis som en smoothie, därav namnet. Concealern täckte bra utan att se torr ut. Pudret täckte lite för mycket enligt min smak, men det gör precis vad den ska; matta ner och fixera foundationen. Huden blir silkenlen och slät.

  

Tender Care Vanilla. En universalcreme som återfuktar bäst, till exempel torra läppar, sprukna hälar, torra armbågar, torra nagelband. Ja, överallt kan den användas, nästan. Luktar underbart. Två handkrämer, en med pepparkaksdoft, en med lussekattsdoft. Och Giordani Gold bronzing pearls. De bästa för att ha som rouge eller bronzer. Ge en fin färg som sitter hela dagen och ser naturlig ut.

Detta var långt från allt, men detta var det jag tyckte var viktigast. Är helt slut nu! Har bloggat detta under en timme snart. Det tar lång tid att blogga, tro det eller ej! Man behöver sin tid :)

Ha det bra! :)

Green bottles

Världens härligaste färg, världens härligaste doft!

It's all in the eye

Ögonen är själens spegel! Därför ska du ta hand om dina ögon. Ett bra tips är att använda ögonkräm för att reducera påsar och mörka ringar. Ta gärna hjälp av en hudexpert där du handlar dina hudvårdsprodukter, så får du det som passar dig bäst.



Och nu ska jag pallra mig in i duschen, använda Control Freak schampoo och balsam samt Treat Me Right peppermint hairmask, för att få friskt och skönt hår! ;)








Ha det bra!                    / ViceOlsson.

Igår

Igår var jag i skolan som vanligt, fortsatte med globskugga som vi gjort denna vecka. Ni kan se allt vi gör i skolan på vår blogg: http://gymnasiestylisterna.blogg.se !

Efter skolan gick jag ner till Tullklipp då jag skulle sminka två vackra kvinnor som skulle se Lady Gaga i Malmö! När jag var färdig med dem, så skulle två ursnygga ungdomar åka iväg till Malmö och röja.
   Jag önskar verkligen att jag var där asså! Shit vad jag ångrar att jag inte var där!!!! Jag är nästan deprimerad. Men jag ska försöka tänka positivt; Det kommer säkert fler tillfällen. Och då kommer jag vara där! Det här har fått mig att vilja kämpa för att bli Lady Gagas makeup-artist / Stylist! Det skulle vara min största dröm. Och den ska jag försöka uppfylla.

Ska se om jag kan få tag i några bilder från sminkningarna jag gjorde på dem.

Ni får ha det bra! :)

Under the bed..

Nu har jag gjort klart delen/väggen där min säng står. Resultaten har blivit riktigt bra. Har även möblerat om sen innan. Här kommer ni se foton på samma del av rummet, med sin förändring.

FÖRE



EFTER



Tänk på att resten av rummet fortfarande är lite stökigt... Hade glömt att plocka undan det innan jag fotade! Men skit i det.
   Jag har målat om. Tre väggar är vita och har en grå fondvägg. Som ni ser hade jag ljusblå väggar innan. Och hyllorna på väggen gjorde verkligen allt nästan. Satte upp dem för en kvart sen ungefär... De gav ett så mycket mysigare och inbjudadne intryck!

Här är en annan, lite mysigare bild!



Kommer lägga ut bilder när jag är helt klar med rummet. Men jag tror att det kommer ta ett tag, för jag vill att det ska bli jättebra!

Ha det bra!

Foto-kollage

Idag, efter skolan har jag latat mig.. Som vanligt då... Efter det, var jag tvungen att lägga mig i sängen, för jag blev så ansträngd :P

Nej, men jag har gjort ett foto-kollage, som betyder sjukt mycket för mig. Idén fick jag först från att jag skulle sätta upp hyllor på min vägg. och sätta fina ljus på dem, så det blir riktigt mysigt. (Jag har kommit på att jag älskar ljus.) Men jag har inte satt upp de jäkla hyllorna än. För jag tänkte att det blir trist med bara ljus. Så tänkte jag: någon tavla kanske... Sen såg jag en hög med foton som jag skulle plocka undan. Då kom jag på att jag skulle göra ett foto-kollage. Sagt och gjort. Här är resultatet!



ViceOlsson. loggan står för mig, den står för den jag är. Jag är aldrig bäst, bara näst bäst.. Och det har stört mig många år, för jag har så höga prestationskrav på mig själv. Idag till exmpel, på vårt engelska glos-test, kunde jag inte ett av orden, så då blev jag skitsur på mig själv. Riktigt skitsur, alltså!
Därför har det blivit Vice.. av någon anledning bara...
   Bilderna beskriver för mig, så gott som hela mitt liv! Bilder beskriver mer än 1000 ord. Och här är elva foton. Även om det mestadels bara är bilder på mig själv, så har bilden en bakgrund, bakom mig. Bakom mitt liv. Sjukt många känslor som dyker upp av att titta på bilderna.
   Så detta kollage kommer sitta bättre än perfekt på min vägg. This is me...

Tjohej leverpastej..

Först måste jag skriva om en kommentar jag fick idag;  

  Anonym om Idag har jag köpt...:

GAAHH, hur mycket jävla pengar har du egntligen?


SVAR: Jag har inte så mycket pengar! Jag lever på mitt studiebidrag (1050:-). Och många av de saker jag köper, har jag ofta någon rabattkupong (som när jag köpte Yvonne Rydings produkter)  Eller tag två betala för 1 (skorna). Och det på Ikea var mest Ikea-family-pris, så det mesta där var billigt.


Över till något annat! Jag var inte i skolan idag, så jag har sovit mest. Jag gjorde två nya sminkningar. Jag är inte klar med redigeringen till höstmakeupen. Allt kommer. Jag har verkligen hur mycket som helst som står på mitt schema, så jag måste säga att jag är mer eller mindre stressad.  Bara denna vecka har jag sju inbokade händelser, nästa vecka har jag nästan lika mycket, så det blir inte mycket fritid för min del :(


I helgen har min hy blivit underbar av Yvonne Rydings produkter. Så här blir en kort recension.
   Innan var min hud endast bra återfuktad tack vare produkterna. Med Yvonnes produkter har min hud, tack vare produkterna, lärt sig ta hand om sig själv lite. Min hud är naturligt återfuktad, inte alls lika torr som innan. Utan nu har min hud blivit mer naturlig. Hennes produkter är nästintill helt ekologiska, de flesta produkter är parabenfria.
   Jag har svårt för att beskriva hur snabbt det funkade. Bara över första natten blev min hud synbart slätare. Efter några dagar var hudtonen utjämnad, huden ännu slätare och mjukare, och inga porer alls syntes. Verkligen inte minsta lilla! Nej, jag kan helst enkelt inte beskriva hur bra de var. Man måste bara pröva själv. Helt otroligt!

Och såhär såg jag ut i lördags. (Idag har jag faktiskt tagit mig tid att fixa mina ögonbryn, både plockat de jämna och färgat dem, så nu ser de riktigt bra ut faktiskt) Och för en gångs skull är bilden inte redigerad alls.

Update

Hej alla läsare! Jag har inte glömt att jag ska lägga ut min höstmakeup! ;) 
   Jag har haft fullt upp och knappt varit hemma alls nu i helgen. Fast nu måste jag sticka igen (har varit hemma några timmar) för jag ska på Fars-dag-middag på Prins Charles i Ystad. 
   Jag har gjort mig ovanligt snygg både igår och idag...
  Och jag har ett antal bilder på lager från helgen. Lägger ut allt så fort jag orkar/hinner/har tid.

Ha det gott!

Det mesta om mig...

1. Mitt fullständiga namn är André Oskar Sebastian Olsson.
2. Jag är född den 18 juli 1994.
3. Bor i Ystad och har alltid gjort, dock skilda föräldrar då pappa bor nära Simrishamn.
4. Jag sover alltid med minst 3 kuddar, tre madrasser och två kuddar under mina knä, för att sova gott.
5. Jag hatar när det är störigt mörkt i ett rum.
6. Jag älskar Lady Gaga!
7. Hade dött utan musik, bara för en dag.
8. Jag tittar inte så mycket på tv längre.
9. Älskar att ha tända ljus i ett mörkt rum.
10. Sommaren är min allra bästa årstid!!

11. Jag hatar vintern men gillar den 23-25 dec.
12. Jag har varit väldigt fåfäng, dock inte så mycket längre..
13. Jag har åtta speglar på rummet, men använder bara tre.
14. Jag har varit fjortis en gång i tiden.
15. Har alltid haft otur i kärlek, men mycket tur i vänskap.
16. Har världens sämsta hållning när jag sitter.
17. Är inte så duktig på att sminka som alla tror.
18. Har svårt för negativ kritik, mot mig.
19. Min bästa film är Svanprinsessan.
20. Har alltid varit duktig i skolan.

21. Senaste veckan har jag bara velat åka från skolan, för att sova.
22. Och det är inte likt mig!
23. Har alltid näsblod minst varannan dag på vintern.
24. Älskar massage!!
25. Har alltid varit väldigt smal.
26. Har tränat gymnastik i elitsatsad grupp.
27. Har börjat träna Wii Fit regelbundet, faktiskt givande för mig efter ca 7 månaders icke-tränande.
28. Har usel kondition!
29. Kan koreografin till Bad Romance och Alejandro.
30. Har scenskräck.

31. Älskar Michelle Phan!
32. Jag kan vara en riktigt bitch, har jag hört...
33. Gillar inredning. Har möblerat om tusentals gånger, bara på mitt rum.
34. Blir aldrig helt nöjd.
35. Har höga krav på mig själv.



Det var långt från allt, men tillräckligt.

Ha nu lite fredagsmys! ;)

Autumn makeup

Har precis gjort en höst makeup! Så mina ögon är ganska gråtfärdiga av all makeupremover... :(  Men jag håller på att redigera den, så den kommer nog läggas ut imorgon. Jag tänkte lägga lite tid och energi till bilderna ;)

Ha det bra!

Facebreak

Ja, jag har varit igång med ännu ett facebreak. Och för er som inte vet, innebär detta att man bara tar hand om ansiktet på ett bra sätt (tvätta regelbundet+inget smink alls). Har gjort det sen i torsdags med mina nya produkter, som verkligen är skitbra!!! Har aldrig haft så fin hy utan smink eller något annat. Så jag är mer än nöjd med Yvonne Rydings produkter. Det är verkligen jättesvårt att förklara hur bra de verkligen är!
  
Imorgon tänkte jag skriva en lista om mig själv, så lär ni känna mig lite bättre, förhoppningsvis. Nästan alltid kul att skriva upp saker om sig själv, särskilt om det är helt onödigt att veta egentligen. Så det ska bli kul.

Ha det bra!



Bild från somras, när jag var blond och brun.. (Fan vad snyggt det är med en bränna!)

Mörka himmel på himmlen där...

...Säg mig varför du så mörk är!

Just nu ligger jag i världens mysigaste säng med flera mjuka kuddar, har ett 90 % klart rum, endast småkrafs kvar, med härliga ljus som lätt lyser upp mörkheten här. Ett av de mysigaste, underbaraste dagarna i mitt liv. Jag känner mig så "bryr mig om att alla ska må bra". En riktigt härlig känsla. Nu känns det nästan som jul. Att man ska hjälpas åt och vara snäll.

Måste ta mig i kragen och göra det som jag tycker är kul; att göra inspirerande blogg-inlägg! Med att göra en sminkning, ta bilder, redigera bilderna, blogga, eller bara skriva som nu ;)

Och glöm inte att ha det bäst!

quick update

Hallå allihopa! Jag har varit i Malmö idag (igen.. haha!!) Var där med pappa idag och var och tittade nästan överallt. Det jag fick med mig hem var en färgburk till min fondvägg och en mage full av Ikea-mat och McDonalds. Väldigt nyttigt måste jag säga :) Väldigt trevligt iallafall. Och på Ikea provade vi alla soffor...

Men nu ska jag hoppa in i duschen, det är ju skola imorgon igen :(  Måste nog säga att det hade varit skönt att skita i skolan och sova hela dagen istället. ;)

Hajpo!

Shoppingtur i Malmö!

Idag har jag varit i Malmö med mamma hela dagen! (Körde klockan 9.00 och var hemma 18.00)

Först började vi med en tur till Skopunkten där jag köpte två par skor. Två par riktigt snygga kängor som är skitsnyggt nu i höst och modernt enligt den stilen jag har/vill ha.
   Efter det körde vi till Toys'r'us, fast där hittade inte jag något (tror ni förstår varför, men mamma hittade en del) Vi körde även till den nya butiken XXXLutz. Jag vet, det är ett riktigt drygt namn... Många fina möbler, soffor, sängar, pynt m.m. Men jag hittade inte det jag skulle.
  Sen åkte vi till Burlövs Center, mamma tänkte titta på BR. Istället köpte jag en ny mobil
(Sony Ericsson Xperia X8.) Och så tittade jag lite på Kicks. Massa kul grejer, men jag sket i att köpa något.



Sist men inte minst åkte vi till IKEA, då var klockan 14. Så vi åt (eller krängde snarare). Jag åt fläskytterfilé med pommes och bearnaisesås, mandeltårta, kanelbulle, delicatoboll och lite cola till det! Riktigt gott var det!!

Iallafall köpte jag 6 nya speglar, jag är ganska fåfäng, haha!! En ny matta, insatser till mitt sminkbord, så att jag kan ha smink där i. Även en ny "prydnadskudde", ljusgrå, men dock riktigt fräck. Ska visa bilder på allt sen.  Jag tänkte köpa en ny sminkstol, men alla var slut. :( Jo, jag köpte också en liten lackhylla, alltså en mini-liten typ 30x30cm. Riktigt söt :)

Mitt rum börjar bli klart snart. Min planering som jag skulle följa är inte helt sluförd. Idag skulle jag ha rensat bort allt gammalt och ha en vägg kvar att måla. Men här är fortfarande lite gammalt, aja.. Får väl fixa det inatt ;) Men jag ska inte vara så deppig, för det är inte mycket kvar :)  Så snart får ni se en massa bilder!'


Ha det bäst!

Precis allt om hudvård!



Dina tre första baser; Rengöringslotion, ansiktsvatten, fuktkräm.

1. Rengöringslotion! 

Varför?
Ansiktet är det första som möter oss när vi träffar en människa. I det kan vi direkt avgöra om någon mår bra. En grå och slapp hy tyder på att personen inte är så pigg medan en rosenfräsch hy speglar en alert och välmående person. Vägen till denna rosenfräscha hy börjar med rengöring.

Många undrar varför de inte kan använda tvål till rengöring av ansiktet. Tyvärr ger vanliga tvålar ofta problem med att huden blir uttorkad och rester av smuts och makeup blir kvar. Detta beror bl. a på att tvålar oftast har ett pH-värde som är alldeles för högt (15-20). Yvonne Rydings produkter har ett pH-värde som motsvarar hudens naturliga (5.5). På så sätt får vi en både effektiv och skonsam rengöring. Slarvar man med rengöringen får man inte bort det yttersta lagret av döda hudceller, överflödigt talg, svett och smuts. Huden blir grå och ojämn, talgkörtlarna täpps till och börjar bilda kvisslor, finnar och förstorade porer även hos torra hudtyper. Hos personer med fet hy kan det leda till akneproblem.

Vad innehåller den?
Denna rengöringslotion innehåller flera naturliga ämnen bl. a. kanel  som är Bakteriedödande, rengörande, lugnande och stimulerande och lavendelolja  som genom destillering av blommorna utvinns en olja som inverkar positivt på hudens förmåga att bilda ny vävnad. Har även en balanserande och lugnande effekt.



2. Ansiktsvatten!

Varför?
Ansiktsvattnet är viktigt. Det ser till att göra huden redo och förbereder huden att ta emot en fuktighetskräm. Den lämnar även efter sig en svalkande och fräsch känsla. Vid normal och fet hy avlägsnar vattnet effektivt det överflödiga fettet och gör så att porerna sluts tillfälligt. Vid torr och äldre hud har det en viktig funktion i att avlägsna rester av rengöringskrämen utan att torka ut huden. Man ska komma ihåg att vanligt kranvatten innehåller mycket kalk, vissa områden i Sverige mer än andra. Kalken lägger sig som en hinna på huden och täpper till. Så därför rekommenderar jag att alltid använda ansiktsvatten innan man smörjer in sin hud med fuktighetskräm.

Vad innehåller den?
Förr i tiden användes ofta jästextrakt som djuprengöring för ansiktet. Därför har de tagit denna kunskapen och tillsatt i det i Facial Tonic istället för uttorkande alkohol som är vanligt i många andra ansiktsvatten. För fuktgivning och antirynkeffekt har ett bokknoppsextrakt tillsatts. Andra aktiva ingredienser i ansiktsvattnet är kanel och lavendel som ingår för sina antiseptiska och läkande egenskaper.



3. Fuktkräm!  (Day Cream och Light Day Care)

Varför?
Huden får sin naturliga fuktighet från det fett som ständigt utsöndras av talgkörtlarna och blandas med svett från svettkörtlarna. Varje dag sker en viss fuktighetsförlust. Huden brukar bli torr efter att vi tvättat oss – i synnerhet i trakter med hårt vatten. Avdunstningen ökar i takt med åldrandeprocessen och förvärras ytterligare av blåst, sol, kyla, inomhusvärme, luftkonditionering och datorer. Oljor i krämer och lotioner har som enda syfte att få vattnet att avdunsta långsammare från huden. Jag förespråkar användande av vegetabiliska oljor. De håller en god och jämn kvalitet när det gäller att behålla fukten i huden.

Genom att smörja in sitt ansikte med noggrant utvalda krämer/lotioner kan man ge sin hud de bästa förutsättningarna till att bibehålla den viktiga fukten. Smörj in det väl rengjorda ansiktet både morgon och kväll. Glöm inte hals och dekolletage som också tillhör kroppens mest utsatta områden.

Vad innehåller den?
De har kryddat seriens krämer med en stor mängd aktiva ingredienser som hjälper huden att förbli mjuk, slät och elastisk trots att åren går och den utsätts för yttre påfrestningar. Ansiktskrämerna innehåller bl.a. en sensationell ingrediens som heter Antarcticine som är en kollagen booster. Det är ett speciellt A-vitamin som är inkapslat och ej frigörs förrän man smörjer in huden. De använder sig även av Gatulin RC – C-vitamin – med återfuktande och regenererande egenskaper. En annan speciell ingrediens är majsstärkelsen som hjälper huden att bibehålla fukten samtidigt som den ger en silkesmatt yta, som makeup lätt fäster och stannar på. Krämerna har också kryddats med vitaminkomplex och Q10. Och se till att välja den kräm som passar din hudtyp bäst. Day Cream för normal/torr hud och Light Day Care för Normal/Fet hud.




Ska så snart som möjligt skriva om de andra tre produkterna jag köpte. Här är bara basen till rengöring :)

Ha det bra! Och ta hand om dig, var du än är!

Idag har jag köpt...

En helt ny hudvårdsserie åt mig själv! :D Köpte Yvonne Ryding - A beautiful idea.  Vet att det är riktigt bra produkter, har testat dem innan. Tänker skriva ett riktigt långt inlägg om allt sen, när jag har tid. Har fortfarande fullt upp med rummet. Det här köpte jag iallafall;

Cleansing Lotion


Facial Tonic


Day Cream


Light Day Care


Facial Peeling


Herbal Mask



Eye Contour Care


Sen ska jag skriva om Yvonnes tankar och ideér runt hennes serie, om vad produkterna är bra för, vad de innehåller, vad som skiljer allt detta jämfört med annat etc...  Ska bli kul att skriva om :)

Suunk loov!

Hej!

Jag är så sjuuukt seg, verkligen asså! Jag har sovit till klockan tio varje dag nu. Och jag brukar högst sova till nio. Inte nog med det, jag är trött när jag vaknar också. Jag har en riktig "somna-om-men-måste-gå-upp  känsla".

Men det är inte jättekonstigt att jag är så trött, för jag håller som på och målar om rummet. Blir sjukt nöjd med resultatet, men det tar tid. Ännu drygare är att rensa och sortera gammalt skit. Bara tanken på det gör mig trött. Lyckligtvis blir jag klar på fredag med att ha rensat bort allt gammalt, sen är det fondväggen jag ska fixa med.

Och imorgon ska jag... Ja, ni får se vad jag ska göra då :) Jag vill behålla lite spänning.. Grr!! See ya ^^

RSS 2.0