Lite om HM för tillfället

Skulle skicka tillbaka skorna idag efter skolan. Påväg till skolan märkte jag att det lilla facket (där dragkedjan redan var sönder ända sen när jag fick den) att insidan var sönder också. Så nu ska jag skicka tillbaka den också och få en ny istället! Väskan är underbar på alla sätt och vis, men jag tänker inte ha en som är sönder från början, sen märker jag att det var mer fel på den än vad jag såg.
   Nog om det, idag har jag beställt en onepiece och ett par byxor (samma som de mörkblåa fast i beige) och ännu ett par solglasögon. Kommer säkert bli bra! :)

  

Kommentarer gillar jag skarpt!

Under de senaste 24 timmarna har jag fått mycket respons, och det är riktigt kul! Fortsätt så :)

Ibland kan det vara riktigt glassigt att vara sjuk

Ganska bokstavligt talat dessutom :) Men jag har knappt ont i halsen längre, däremot måste jag snyta mig stup i kvarten.

Bronze

Stoppade in mascaraborsten i ögat två ggr, därför har lite kajal suddats bort...


Ska gå in i drömmarnas värld

Tog en fuktgivande ansiktsmask idag. Det har jag inte gjort på minst 12 veckor! Men jag kände verkligen att det hjälpte, skönt när det är så! :)
   Har druckit en massa te -säkert 5 koppar. Imorgon ska jag satsa på riktigt mycket vatten under dagen! Tänkte 1,5 l under skoldagen. Det är mycket för att vara mig!

Dagens look - Med en kopp te i handen



Glöm inte att kommentera!! Kommentarerna utgör hälften av bloggen, glöm inte det! Det blir tråkigare att blogga utan kommentarer....

I skolan testar vi trend&fantasi!

Nu i tvåan ska vi stylister ge oss på trend och fantasi. För att förklara lite mer finns det tre olika sorters sminkningar över lag; skönhets, trend och fantasi. De olika kategorierna innehåller olika delar av smink, vad man får göra och inte göra för att det ska klassas som just trend till exempel. I ettan fick vi lära oss skönhets, idag skulle vi börja med trend!

Felicia W




Elin


Jonna


Felicia SO


Felicia FM


Katja (som jag sminkade). Vår lärare tyckte att det var på gränsen till fantasi..


Apoteket!

Sen i söndags har jag haft ont i halsen till och från. Men idag har jag verkligen haft ont hela tiden och näsan har runnit som bara den! Jag har blivit sjuk :( Lyckligtvis "bara" en enkel förkylning. Så jag stack ner till apoteket och köpte Strepsils som ska lindra halsont vilket det redan gjort ganska bra efter en tablett! Nässpray är inte lönt och köpa, för då får jag bara näsblod. Snor eller näsblod? -Snor!



Nej, nu känner jag att jag måste snyta mig igen! :(

Jennifer Love Hewitt inspirerad makeup





Just det!

Satt och tittade genom bilderna på mobilen och kom på att jag inte visat er bruden jag sminkade ju!





Det här är Cecilie som fick sin brudsminkning helt efter sina önskemål och blev jättenöjd!

Tog en snabbis i solariet...

...Och det får man tolka hur man vill! ;) Kände verkligen att jag behövde få kroppen att synas även om man har en vit tröja på sig. Fick en kommentar första dagen i skolan att jag var väldigt blek, haha :)
   Dessutom ska vi ha skolfotografering på fredag, så jag har lite panik nu över ansiktet. Måste bli av med alla röda prickar (det västa iallafall). Jag kan ju täcka över, men det är inte det jag vill. Jag vill se så naturlig och så "verklig" ut som möjligt!

Mitt dåliga schema!

Måndag: 12.30-15.30   -Svenska B
Tisdag: 8.30-11.30       -Karaktär
Onsdag: 10.00-15.30    -Matte B, Engelska B, Studieverkstad
Torsdag: 8.30-11.30     -Karaktär
Fredag: 8.30-14.00       -Karaktär

Kommer ju knappt vara i skolan ens... Och det tycker jag är dåligt! Vi kommer ha mer karaktär på tisdagar till våren och även estetisk verksamhet. De andra kurser jag också valt är naturkunskap B, sen kommer vi ha idrott också, men kanske inte förrän i trean? Tycker att skolan planerar dåligt på lång sikt...

Vitt, grått och svarta fransar







Godsakerna från Ullared



Kalsonger, strumpor, frans/bryn-färg och en massa olika lösögonfransar!

Väntar på godsaker!

Mamma och storasyster är sen igår i Ullared och storhandlar! Och när de kommer hem kommer jag äga en massa nya lösfransar! :D Skillnaden på lösfransar är jättestor!! I Ullared kostar ett par lösfransar en tredjedel av vad de kostar här i Ystad...
   Det ser fantastikt ut här hemma, utom i köket. Måste säga att det känns helt underbart med ett städat hem som man trivs i! Ska försöka uppdatera mer under dagen, trots att jag inte har något att skriva om..

Välförtjänt vila!

Har städat överallt utom i köket och i mammas och mickes sovrum! Tog ett långt bad med hårinpackning och bara njöt av renheten och lugnet överallt!!

Då var kaoset i ordning igen!

Som jag skrev innan, såg mitt rum för jävligt ut, och här har ni beviset, men det är den sista bilden som räknas nu :)





Har torkat av lite i köket, nu ska jag städa vardagsrummet! Har ändå inget bättre för mig och mamma är i Ullared, så då passar jag på och städar utan att få en utskällning ;)

Det är lördag och jag städar!

Har städat min egen toalett nu från tak till golv och i varenda liten vrå. Känns bra att veta att det är rent också :) Sen städade jag vårt badkar där det stod en massa olika schampo, balsam, tvål, badleksaker, ja allt möjligt!
   Har fått i mig lite mat nu, så nu är det dags att börja städa mitt eget rum som ser för jävligt ut!







Håll med mig om att några ljus gör jättemycket! Det blir en helt annan miljö än en vanlig toalett/badrum

Dålig uppdatering idag, men jag är hemma nu!

Var hos min (snart) 16-åriga kusin på kalas med släkten och firade henne. Riktigt trevligt! Tog inga bilder, men det blev grillat med potatisgratäng och en enormt god sallad! Till efterrätt blev det hallonpaj eller kladdkaka med glass, vaniljsås, grädde och/eller färska bär till.

Nu är jag hemma iallafall och ska njuta av att sova länge efter tre dagar utan någon rejäl sömn, och det känns som evigheter sen jag var ledig på en lördag... Skönt!! :D Godnatt.

Enligt planeringen funkar allt idag!

Idag har jag varit snabb och effektiv vilket resulterade till att jag kunde blogga nu på morgonen. Eller, jag sitter mest och väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan platta det snart... Har 35 minuter på mig till smink och hår nu, sen ska jag sticka till skolan, och idag ska vi sminka ettorna!
   Tog den nya koftan på mig idag, men jag hade lite problem med att välja vilken halsduk jag skulle ha till, men jag tog min favorithalsduk från HM.

Är inte sur, bara trött!

Ny ögoncreme

Min ögoncreme; seeing is beliveing tog slut dag, så det var dags för en ny (som vi hade hemma dock) som heter soothing eye contour gel.
   Den innehåller lugnade kamomill och lugnade extrakt från örter. Den ska dämpa svullna ögon och vårda den känsliga huden.  Har redan testat den och den svalkar riktigt skönt! Man känner sig riktigt uppfräschad.



Den gamla till vänster, den nya till höger.



Älskar den turkosa färgen! Den ser riktigt god ut, eller hur! :D

Efter fikat - Shopping med Lisette

Har äntligen bestämt mig för att lämna tillbaka skorna från HM! Det var inga skor jag innerst inne gillade eller trivdes i. Så jag ska skicka tillbaka dem imorgon. Men i ett fortfarande desperat behov av ett par höstskor hittade jag ett par på Scorett i äkta skinn som satt riktigt bra, var sköna och vattentåliga. Egentligen skulle jag vilja ha ett par med högt skaft, men det blev med lågt.







Sen gick vi till Unos kläder där jag hittade världens underbaraste kofta som också fanns i mörkblå (dock inte min storlek, såklart när den var sjukt fin!!!!)



Och med rätt tröja under och en fet halsduk kommer detta bli en klar favorit i höst/vinter! :D

Och just det! Höll på att glömma att jag köpte hem ett lager bomullspads (160 st) på apoteket. Så jag hoppas att de räcker i två månader! De tar slut skitfort :O Topz är det allra bästa märket på bomullspads! De smular inte sönder det mista lilla och är jättemjuka!


Nytt i badrumsskåpet: Sun Soul Tan Maximizer



Creme-gel med antioxidant-verkan för att intensifiera och förlänga den naturliga färgen. Den exklusiva formulan stimulerar och förbättrar den naturliga melaninproduktionen samt förebygger rodnader. Sun Soul Tan maxmizer ger en mer jämn och hållbar solbränna.

Innhåller argan olja, känd som "skönhetens olja" av Berbererna. Oljan är närande och skyddande för huden tack vare sin höga halt av omättade fettsyror.

Applicera på ansikte och kropp två veckor innan och under solexponering. Produkten innehåller inget solskydd, det är därför viktigt att tillföra solskyddscreme ovanpå. Se Comfort zone´s sol skydds program.

I'm not a mistake, I'm not a fake, it's set in my DNA

Dagens look:



MAC studio finish concealer
Tikei mineralpuder
Tikei bronzer
Tikei rouge i färg Sunrise
Bryn ifyllda med skugga från palette
Clear lash conditioner från Oriflame
På läppar: Tromborg lip cure

En fika med mina underbara vänner -after school

Vi slutade extremt tidigt idag! Redan vid 11.25 nånting. Och jag och Lisette hade planerat en fika antingen denna eller nästa vecka, så det blev idag när vi ändå slutade tidigt! Och det blev fler än jag och Lisette som bestämde sig för att fika :)



Amanda, Felicia, Lisette och Katja!


Jag somnar snart... Är kluven dessutom

Är ganska trött efter att ha gått upp 6.20 imorse, det är trots allt ungefär 4h tidigare än vad jag gjort de senaste veckorna.
   Är fortfarande kluven över skorna jag beställde. På ett sätt vill jag ha dem, och på ett sätt inte.. De är jättesnygga och så, men jag är ovan vid att de är spetsiga i tårna, då jag brukar ha rundade tår alltid. Från ena sidan ser den riktigt snygg ut, och från den andra ser det lite ut som en tjej-sko. Den kan vara jäkligt snygg till höst och till mer "klädda" outfits. Känns ju jobbigt att skicka tillbaka dem också.. Jag får tänka lite till helt enkelt!
   Försökte med en sminkning idag till bloggen så att jag hade bloggat lite mer åtminstone.. Men det blev verkligen inget bra av det, därför struntade jag i det!

Godnatt!

Dagens look såg ut såhär!



Jag tog liiite längre tid på mig än planerat imorse, därför hann jag inte blogga som lovat och det ber jag om ursäkt för!

Min skoldag då?
- Den var bra! Kul att få träffa alla igen. Skolan hade fått en större matsal, men annars var det mesta som vanligt förutom att reglerna hade ändrats ganska mycket.
   21 st nya ettor fanns på skolan varav 7 st till Stylist. När jag skulle presentera mig gjorde jag bort mig totalt! Jag började med att säga att jag var jättenervös (vilket jag var) men sen bröt jag ihop och började asgarva! Fyfan vad pinsamt det var, men det gick ju bra ändå.
   Vi åt lunch, sen gick vi alla från skolan till stranden och spelade kubb/gick tipsrunda. Vi slutade tills det började regna vid 1.

Bråttom!

Hinner inte uppdatera egentligen, måste sticka snart!! Återkommer sen istället :)

Skolväskan packad!

Nu är min nya, underbara väska packad med allt som kan tänkas vara nödvändigt i skolan! Pincett, puder, vax, hårspray, parfym.. Haha, nej! Jag bara skojar! Men det är inte omöjligt förvisso! ;) Har packat ner en pärm ett kollegieblock och 7 pennor, 2 sudd och en pennvässare. Om ni undrar varför jag har så många pennor är det för att knappt hälften i min klass äger en penna... Sorgligt!



OCH jag har äntligen valt min Outfit för imorgon! Det var inte kläderna som inte passade in, det var skorna. Angående skorna jag beställde, är jag inte 100 på om jag vill ha dem.. Inte riktigt min stil, men de passade.

Men outfiten får ni inte se förrän imorgonbitti! ;) Jag uppdaterar då också!

Ännu en fråga



Hej Felicia! Ja, en s.k. Kabukiborste är väldigt nödvändig när man använder mineralpuder! Det är dels för att den är tätare än vanliga bortar och för att den är gjord av ett speciellt syntetmaterial som plockar upp mineralpudret bättre.
   The Bodyshops mineralpuder är helt okej, men borsten är inget vidare. Finns en ännu mjukare och bättre på Tikei för 159:- Men jag tycker verkligen inte att du ska känna dig lurad! :)

Kan bara inte förstå att ett helt sommarlov har gått

Det är ofattbart att det var vinter för några månader sen, och nu är det snart vinter igen :( Solen har inte visat sig mycket under "sommaren". Skulle nog vilja säga att vädermässigt har detta varit den sämsta sommaren!
   Men imorgon är det dags att fortsätta med skolan! Satt och funderade lite innan idag. Jag tänkte att imorgon kommer det bli en ny fräsch start! Men det vill jag nog inte, för då känns det som allt man gjort innan varit bortkastat. Jag vill bara fortsätta med det som varit och det tänker jag göra! :)
   Har säkert spenderat en timme om vad jag ska ha på mig imorgon och hur jag ska se ut. Jag vill att allt ska vara perfekt och jag vill bara visa det bästa av mig själv imorgon! Det är alltid det första intrycket som kommer avgöra hur det kommer bli sen. Och självklart har man lyckats på en enorm finne på hakan när man har hållt på över en vecka med att bli av med allt till imorgon! :( Så imorgon blir det nog inget mineralpuder, imorgon blir det vattenfast och heltäckande! Såg att det skulle regna, så jag måste antagligen ta med plattången till skolan också. När man vill att allt ska vara perfekt går allt åt helvete! 

Pannkaka mot Paket

Jag och mamma gjorde en deal med att om jag gjorde pannkakor åt familjen idag, så skulle hon hämta mitt HM-paket direkt efter jobbet (det kom idag!!).
   Så nu har jag gjort ungefär 40-50 pannkakor och mamma har precis kommit hem med paketet.. ;)





En fråga...

Fick en fråga idag av Maria som jag tänkte besvara :)


Hej Maria! Tack så mycket!! :)

Det finns inget direkt svar på hur man bli av med finnar. 
   Det jag kan rekommendera är att att rengöra och återfukta alltid! Morgon och kväll. Använd samma produkter morgon och kväll under en månads tid så lovar jag att bara det kommer göra underverk!
   Något annat jag kan tipsa om är ångbad. Du kokar upp vatten i en kastrull, sen tar du en handduk över huvudet och "stoppar in huvudet i ångan" och låter ångan öppna upp porerna under ca 5-10 min, därefter använder du en scrub och sköljer av med kallt vatten.
   Mina två sista tips är att inte trycka eller klämma! Det är skitsvårt, det vet jag om, men det hjälper! Istället för att trycka använder du en lermask endast på finnarna under natten. Jag använder proactivs mask som kostar 149kr. Jag tar bara på masken på finnarna, sover med den under natten och vaknar upp utan lika många finnar. Det försvinner inte helt under en natt, men efter en vecka eller två bör allt vara borta om inte tryckt och tagit på masken så fort en finne börjar dyka upp.

Hoppas svaret hjälpte dig! Ha det bra :)

Sminklära - Mineralsmink

Nu blir det ännu en sminklektion. Denna gång med mineralsmink! Återigen använder jag mitt trogna märke Tikei! Ni får lära er vad det innehåller och hur man applicerar det!




Applicering: Arbeta in produkten väl i borsten tills du "inte ser" produkten längre. Använd mjuka cirkelrörelser och ta hellre för lite än för mycket. Det finns ett talessätt som säger: Less is more.






Nu har ni fått lära er en del om mineralsmink! Det är inte lätt att veta vad man ska och och inte ha, vad som är bra och vad som är dåligt... Och om ni har några frågor; kommentera, så svarar jag!

Allt känns fantastiskt!

Av en eller annan anledning känns allting helt rätt. Inget som oroar mig, inga bekymmer direkt. Det känns som att jag passar in i samhället och är mig själv. Jag känner att jag tillhör... Förstår ni hur jag tänker? Känslan är svår att beskriva, men jag tror att jag skulle kunna kalla det för lycka :)
Jag hade en dröm om Viktor Frisk och Johnny Edlind där de två och jag satt och pratade. Det var första gången vi träffades och skulle lära känna varandra, har ingen aning om varför. Men iallafall; vi bara satt och snackade och jag säger: "Ni är ju faktiskt riktigt schyssta! Inte alls vad jag väntade mig."
   Och det jag tror drömmen ville säga mig var att man ska vara sig själv, både i bloggen och verkligheten, vara nöjd med sig själv och vara en bra medmänniska och ge vad man får. Ingen dålig dröm och jag får säga det själv! :)
Sitter och funderar lite över mitt sommalov. Jag känner inte att jag har fått ut allt jag har velat, men jag har ändå gjort mycket! Jag vet om att jag har förändrats väldigt mycket på många sätt. Jag har uppnått många mål som jag aldrig skulle klara om jag inte gett mig fan på det. Till viss del har jag varit tvungen att uppnå vissa mål p.g.a mitt jobb och blivande jobb. Saken är också den att jag vet att inget kommer bli detsamma sen... Allt är vad man gör det till. Jag har tidigare kännt mig svag och missnöjd med mig själv. Många gånger har Lady Gaga (som är min absoluta förebild) hjälp mig upp på fötter igen (fråga mig inte hur, men hon har den inverkan på mig). Nu känner jag mig så himla nöjd med mig själv och står på egna stadiga ben. För jag är jag och jag är stolt över vem jag är!

Och ursäkta för novellen! ;)

Sminklära - Hudton

Nu kommer en sminklära i hudton! Alla som använder smink har nytta av detta. Så nu kan du kanske lära dig hitta en foundation som passar just Dig! I bilden till höger står det C2, P3 och N2; dessa foundationfärger kommer från Tikei mineral makeup, och dessa är endast exempel. Det är jättelätt att hitta en foundation på Tikei, för de har en "karta" över sina färger och toner. Så titta gärna in där :)
 



Jämför bilderna med din egen hudton. Vilken hudton har du? Kommentera gärna vilken hudton du har, skulle vara kul att se om ni fick hjälp av denna korta informationen :)

Min hudton ser ut såhär, och jag har en blandning av Tikeis olika mineralpuder för att få fram en perfekt ton och färg för mig!

Uppdatering

Jag har lagt till mer information i min Sminklära! Dessutom hittar ni en ny kategori här ovanför som heter Lär dig smink! Klicka på den så kommer ni till inlägget!
   Håller på med en ny sminklära, så håll er uppdaterade :)

Planerar morgondagen

Har planerat lite inför imorgon. Ska ta en fika och umgås med några vänner imorgon, tänkte även titta en runda på stan (dock inte köpa något) och hålla utkik efter mitt HM-paket. Det blev skickat i fredags, så med lite tur kommer det imorgon men troligtvis på tisdag vilket blir perfekt!
   Nu ska jag se på I rymden finns inga känslor igen, för att den är så himla bra och talar in i mitt hjärta! Godnatt :)

Jag gillar rymden. Den är inte så komplicerad. För i rymden finns inga känslor.

Såg på en av världens bästa filmer igår: I rymden finns inga känslor.  Förutom Avatar och Harry Potter är detta den bästa filmen jag sett! Även om den är rolig har den ett väldigt bra budskap och ett jävligt bra innehåll som verkligen får en att tänka efter och fundera över sitt liv! Ni måste se den!

Handling:
Filmen handlar om Simon, en kille som har Aspergers syndrom som bor tillsammans med hans bror Sam och Sams flickvän. De har ett planerat schema för varje person, för varje minut, och allt de ska göra. Alltid samma, hela tiden.
   Sams flickvän gör slut en dag. Vem ska då diska efter maten? (Sams flickvän hade denna uppgift på sitt schema) Simon var då tvungen att hitta nån ny jävla tjej åt Sam.
   Under dagarna som gått har Simon sprungit på Jennifer varje morgon klockan 07.55. De pratar lite varje morgon. Simon gör en undersökning om vilken tjej som kommer passa bäst till Sam. Denna tjej blir då Jennifer.

Man ska ta hand om sig!

Idag har jag varit ute i slingan igen och sprungit. Jag pressade min gräns idag, och det känns riktigt bra att man känner att man gjort sitt allra bästa. Trots det har jag prestationsångest när jag vet om att jag har klarat av att springa mycket längre och bättre... Men det viktiga är att fokusera på nuet!

Kom hem riktigt svettig!


Sen tog jag ett långt bad och peelade mig, hade hårinpackning, klippte naglarna och bara tog hand om mig. Det var ett tag sen jag gjorde det också..

Nu känner man sig fantastisk!! :)

Om du hade plingat på och sett mig i verkligheten hade du trott att jag var galen...

...Iallafall när jag ser ut såhär!



Se på videon så har ni förklaringen till varför jag ser ut som jag gör! ;)

Vad är snyggare på en fest än en sotning!?

Är riktigt stolt över vad jag åstakommit med denna sotning. Trodde inte att jag skulle få till det bra. Hemligheten är att inte hålla på för mycket med skuggan. Och jag tänkte på varenda steg när Birgitta Lagerholm (VD för MakeupStudion, MakeupStudion Education och Makeupfabriken) var hos oss i skolan (då vi fick lära oss just sotning).





Dåliga närbilder, men här kommer två icke-närbilder





Bara älskar den sista bilden!

Sminklära - Neutralisering

Nu kommer en lektion i smink! Förhoppningsvis uppskattat och lärorikt! Idag ska ni få lära er om neutralisering! 






Här visar jag hur jag sminkat mig idag med hjälp av smink från Tikei mineral makeup!





Det finns många olika produkter som neutraliserar dina imperfektioner!
   Det finns mineralsmink från tikei. De har många olika concealers och neutraliserings-concealers. De har en rosa, en grön och en gul neutraliserings-concealers samt fyra hudfärgade concealers. Jag har den gröna och gula (som neutraliserar rött och lila)



Det finns även hudfärgade neutraliserings-concealers. Det är alltså hudfärgade concealers med ex. gröna eller gula pigment inuti. MakeupStore har massor av såna här!



Men det finns också en trio-concealer från Makeupfabriken som jag gillar bättre dels för att jag är bekant med den och har använt den (och för att makeupstore skriver att gult neutraliserar rött, vilket det inte gör)!



Let's put on my face and get to work!



Trött som ett as, men nu ska jag jobba till två. Återkommer med dagens look efter det!

Fredagsmys

Var helt inställd på att sticka ut i slingan vid 19. Men alla motargument segrade... Har inte varit ute på hela dagen, men jag har inte kännt mig i toppform heller.
   Har haft näsblod hela morgonen och några enstaka gånger under tre dagar nu. Får alltid näsblod (så gott som varje dag) under höst och vinter. Ingen vet varför, inte ens doktorer.
   Så därför har jag bara suttit i sängen och spelat wii och fixat med designen idag.. Är riktigt seg och trött!

Hållt på i snart 4 timmar!

Design är något som tar mer tid än vad man tror. Och man blir aldrig riktigt nöjd heller... Har tittat runt bland kodmallar och en jäkla massa siffror och bokstäver man inte förstår sig på. Men helt tokigt blev det inte!
   Bloggen har blivit bredare (så att jag lägga upp ännu större bilder). Jag har lagt till en bloglovin-knapp (så att man kan följa mig där). Det finns även några bild-länkar på de sidor och bloggar jag gillar.
   Det som är återstående nu är en ny header som jag behöver plåtas till, och en ny meny under headern (där det står startsida, smink, shopping, m.m.)

Testinlägg för smileys :)

:( :D

Följ min blogg med bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

Nu måste jag sticka iväg!

Ska på 65-års kalas hos en släkting! Så jag återkommer senare ikväll! :)

Bakat kakor

Såg på Lelia bakar igår, vilket gav mig inspiration till att baka kolasnittar (som hon gjorde igår). Hon tipsade även att man kunde ha i lite kakao, så blev det chokladsnittar istället. Självklart testade jag det också!




(För chokladsnittar tillsätter du 2msk kakao och 1 tsk vaniljsocker istället för ingefäran)

På mitt Wii Fit Plus

Både min vikt och mitt BMI ser bra ut enligt Wii fit. Är 182 lång och väger nu lite under 59. Hade gått upp 1.8kg sen jag vägde mig där sist. Skulle behöva gå upp några kilo till, men hur mycket man än försöker går det inte...





Hemma från slingan!

Och nu är jag riktigt mör i kroppen! Vet inte hur längesen det var som jag rörde på mig ordentligt, och det märktes idag! Svettig är jag, dock ska jag fortsätta med Wii fit Plus som jag älskar, särskilt yogan!!

Frukost

Just nu sitter jag och äter frukost och förbereder mig inför 5km i slingan! Men först måste jag pumpa cykeln..
   Sov riktigt gott inatt igen, men inatt hade jag en massa konstiga drömmar. Haha, ibland undrar man vad som finns i sitt huvud ;)
   Vi hörs efter slingan!

Två rostade ostmackor och ett glas oboy :)

Hoppas på ännu en god natts sömn :)

Nu ska jag sova, hoppas på ännu en god natts sömn! :) Men nu var jag tvungen att öppna fönstret, för här blev så himla varmt av alla lampor.
   Och som för vana drack jag ett stort glas vatten innan jag la mig i sängen. Kroppen (särskilt huden) behöver extra fukt under natten!!
   Godnatt!

Jag försöker och försöker!

...Bli av med mina pormaskar! Det största problemet är att jag trycker, och det har jag inte gjort på en vecka vilket givit stort resultat. Men pormaskarna återstår alltid. Varenda gång jag försöker.
   Så till slut trycker jag ändå för att det är den enda utvägen mot de små knottrorna. Proactivs mask funkar och är riktigt bra, men den ska man helt använda innan pormaskarna är påväg, men det är ju svårt att veta.
   Dum som jag är (och jag vet att det blir precis som alla andra veckor) har jag tryckt pormaskarna, tagit på proactivs mask på dem, imorgon kommer jag vara röd på de ställe jag tryckt och det kommer eventuellt finnas sår också. Jag kommer behöva smink i några dagar. Efter tre eller fyra dagar har rödheten och såren försvunnit och då börjar jag på samma visa igen...

En dag med moster

Efter mitt förra inlägg kom min moster hem till mig och frågade om jag ville med ut en runda. Så vi gick runt lite på stan, tittade på kläder, skor, smink m.m. 



Sen åkte vi hem till henne, åt middag till sist tittade vi på Leila bakar och ett engelskt städprogram (som faktiskt var riktigt intressant) medans vi gav varandra massage. Massage är min och mosters grej, liksom ;) Tack för en trevlig dag, moster! :)

Filmer är bra!

Sov jättegott idag igen! Skönt att man kan göra det för en gångs skull! :) Iallafall; syftet med detta inlägget är att lära er något! Jag har lärt mig en jättebra sak från en film jag såg!

Du vill bli accepterad av andra, men hur kan du förvänta dig det när du inte kan acceptera dig själv?

Ett skitbra citat enligt mig! Och jag kan inte mer än att hålla med! Håller ni med mig?

Idag kör jag på en sminkfri dag (dock concealer under ögonen så att jag inte skrämmer folk)

Hösten är påväg!

Jag kan känna att hösten är påväg nu! Dels av att det både regnar och blåser mer, och man känner att huden börjar bli torrare.
   Tror att det börjar bli dags för fuktgivande ansiktsmasker snart! Men idag körde jag bara med en extra fuktbomb bestående av två produkter från No7 och Sun Dial.

  

Brun sotning

Det finns en massa olika varianter av sotningar med olika färger, former och storlekar! Detta är min bruna variant av en sotning! (Mörkare i verklighet, jag har en massa ljus+blixt)





Usch, vad jag önskar att jag hade haft ett extra (avtagbart) huvud att sminka på.. Då hade det inte blivit lika ojämnt och fläckigt...

Beställt kläder!

Och jag hoppas verkligen att de hinner komma innan skolan börjar den 24:e. Det stod att leveransen var mellan den 22:e och 26:e. Hoppas, hoppas, hoppas!


Detta beställde jag:

Min första video här i bloggen!



Har dock inte kommit underfund över hur man spelar in ljud typ.. Får ta reda på det :)

Solen lyser!

Idag sov jag riktigt, riktigt gott! Det var längesen jag kännt mig såhär utvilad!! Självklart sover man länge när det är bra väder ute. Funderar på att bara ut och gå en lååång runda. Det var riktigt längesen jag rörde på mig ordentligt.
   Har blivit brunare av BUS:en, men mineralpudret är fortfarande för mörkt. Nej, nu ska jag äta frukost, sen ska jag ut och gå med några nya låtar till iPoden, som jag gillar just nu!



Sun Dial!

Nu kände jag verkligen för lite brun-utan-sol när jag såg att både min flytande foundation och mitt mineralpuder börjar bli för mörkt.
   Jag har valt denna från Hawaiian Tropic för att man kan välja vilken styrka av BUS man vill ha. Dessutom blir färgen den naturligaste av några märken jag testat (som jag kommer på just nu) ; ACO, Nivea, Dove, Oriflame och Åhlens.

kostar ca 139:-



Så imorgon hoppas jag på att vara brunare och fräschare :)

Love is a result!

Du får mig att vilja stiga upp på morgonen. Det är du som får mig att gå. Du får mig att längta. Ingen är perfekt, men du är för bra för att vara sann. 
   Min kärlek för dig växer större för var dag, men den har aldrig varit så stor som nu. Mitt hjärta håller på att dö av längtan. Du vet att om jag hade fått chansen, hade jag tagit den utan tvekan!
   Alla upplever kärlek olika, överskriften beskriver det tydligast! Kärlek är ett resultat.

Fan, fan, fan!

Ställde klockan till 7.45 imorse, så jag stände av den då, men jag somnade om igen och vaknade 8.57. Skulle börja jobba 10.00. Så då fick jag panik och slet på mig kläderna, tog lite concelaer, bara det allra nödvändigaste. 
   Så nu står jag här och jobbar iallafall och jag är sjukt trött. Det är lika dörr som vanligt här.. Nu ska jag jobba på lördag och måndag också, sen börjar skolan på onsdag! Det är en vecka kvar alltså. 
   Jag känner inte att jag fått ut allt det jag ville få ut under sommarlovet.. Det har dels varit p.g.a Sveriges regniga sommardagar.. Och alla jobbdagar... Fan, fan, fan!

 

Sega söndag!

Idag har jag segat och latat mig som en björn i ide. Även om jag har latat mig med att se på film och lyssna på musik har jag städat rummet och tvättat mina penslar :) Så det är ju alltid något.
   Jag hade jättekul igår på festen hemma hos Jonna, en massa trevligt folk, bra musik, allt var bra liksom. Detta gör jag gärna om!
   Skulle egentligen vilja skriva av mig lite, men det tänker jag inte... Vissa saker bör man hålla utanför den offentliga blogg-världen ;)
   Skulle också vilja tacka allt och alla som var på festen igår, extra stort tack till Jonna! Ni var grymma :)

Fixad och klar för fest!

Har tagit på mig mina "nya" jeans nu! Har haft de sen i våras, och eftersom jag beställde de på nätet orkade jag inte skicka tillbaka dem (de var för stora i benen) när de ändå var billiga..
   Men idag hjälpte mormor mig att sy in benen, tack så himla mycket!! Så nu kan jag ha jeansen på mig iallafall. Jag tog sandpapper också för att slita på dem lite och ge dem en egen look. Ett par specialare med andra ord ;)



Kände även för att ta lite mer bronzer från Tikei, mest för att inte se så blek och plastig ut.



Som ni också kanske ser har jag fixat till håret nu, med Virtualist, D:fi och Syoss hårspray.

      

Dagens look: Totally flawless

Har segat idag.. Sov inte jättebra så jag spelade lite wii, åt frukost..
   Senare idag ska jag iväg på fest hos en kompis, så då måste man verkligen "piffa till sig" och bara visa det bästa av sig själv. Därför har jag lagt en felfri makeup som kommer hålla hela kvällen! Detta har jag använt..



Lumene Crystal radiance primer
MAC studio finish concealer (C15)
Isadora High Perfromance (02)
.Färg löspuder (vanilla)
Tikei bronzer
Oriflame Giordani Gold pearls (rose)
Brun och vit skugga från palett till brynen (de är in-ringade med rött och grönt)

Resultat:

Min dag i bilder

En riktigt morgontrött (och blek!) André går iväg lite innan 11..



Några minuter senare!



Efter besöket på Good Hair kommer en blond André hem med lite mer färg i ansiktet! :)



Ska se om jag kan få nån bätte bild, det var rätt svårt att få till en verklighetstrogen bild.

Klockan är 02.13



Och jag är fortfarande klarvaken och ser på Simpsons...

Filmkväll!

Var med Gustav och spelade en stund, sen gick vi med Wille på stan en stund, därefter gick vi till Willys och köpte oss lite gott! :)



Så nu snart tänkte vi ha filmkväll på mitt nya rum och se bl.a Limitless! :D

Vi hörs senare!

Nu väntar spel!

Väntar på att Gustav ska komma hit, så ska vi spela Super Smash Bros Brawl! Ett riktigt kul spel :) Så jag fick fixa till mig lite.. Har varit väldigt ofräsch de senaste dagarna känner jag.



Har använt:
MAC studio finish concealer
Tikei mineralpuder i färgerna C2 och P3
Oriflame Giordani gold bronzingpowder i färgerna bronze och rose.

Naturlig ögonskugga

Nu jäklar kunde jag sminka vid ett sminkbord igen! En riktigt härlig känsla när man har varit utan det i nästan en månad. Äntligen kan jag se minsta lilla por och minsta lilla hårstrå igen. Det får en att förstå hur ful man verkligen är, vilket påminde mig om att jag behöver plocka ögonbrynen och använda proactivs mask under natten!
För att få en så naturlig ögonskugga som möjligt gäller det att använda en skugga så nära din egen färg som möjligt (dock aldrig samma, för då syns den ju inte alls) och samma ton (kall/varm). Det gäller också att blanda en matt skugga med en skugga med skimmer i (inte glitter). Då får du den naturligaste skuggan av alla!

Nu är rummet klart!







Update från rummet!

Nu är min svarta heltäckningsmatta på plats, och en del av möblerna! Imorgon ska lampor och speglar upp, även allt småskrafs ska in här, sen kan man börja bo här på riktigt.

Från dörren


Från kudden


Från fotänden av sängen


Ett väldigt litet rum är det, det också ett väldigt mysigt rum som jag redan trivs bra i. Man känner sig trygg här. Men det kommer ändå kännas konstigt att sova här när man har sovit på ett annat rum under 7 år...

Målat mitt nya rum!

Idag har jag och morfar hjälpts åt och målat mitt blivande rum! Vi höll på ungefär sen halv tio fram till ett med nån paus och lite latande ;) Igår jobbade jag, direkt efter åkte jag och mamma till soptippen och kastade grejer, efter det åt hon och jag McDonalds. Och under kvällen sorterade och kastade jag syrrans gamla grejer och både spacklade och maskerade rummet. Därför blev det inget bloggande igår.

FÖRE (endast spacklat och maskerat) 


EFTER


Observera gärna elementets färg före och efter! Det ser mycket skabbigare ut nu när väggarna är vita och fina och fräscha :)

Ny vattenfast mascara

Jag var bara tvungen att köpa mig en vattenfast mascara då det har efterfrågats under tre sminkningar, odck har jag klarat mig varje gång. Men man kan inte förlita sig på andra alltid, därför blev det denna! Har även funderat på att man kanske alltid ska ha vattenfast i sina sminkingar...

Jacobs nya frisyr

Idag har mina händer tillsammans med en rakapparat och två saxar gett Jacob en ny look! Förra gången jag klippte jacob blev allt snaggat, men denna gången behöll vi lite längd och jag gav honom en frisyr som fick honom att se lite äldre ut :)

Förra gången jag klippte Jacob


Idag, när jag klippte Jacob

Sminkning

Nu är jag hemma från sminkningen! Jag och Emma (som tjejen hette) bestämde oss för att satsa på fransarna i sminkningen. Så det blev bara en lätt, naturfärgad skugga, väldigt smal eyeliner och lösfransar. Tyvärr hade Emma ingen bas, därför blev skuggan lite fläckig. Jag tog en primer för säkerhets skull, men det hjälpte inte så mycket. Men såhär blev resultatet iallafall.

Nu: Iväg och sminka!

Klockan tolv ska jag iväg och göra en ögonmake på en tjej som ska på bröllop. Tar kameran med mig, så ni får se bilder såklart :)
   Får nog sticka och köpa lite halstabletter först, jag har lite ont i halsen idag :( Men vi ses snart med ett nytt inlägg!

Sotigt svart

Idag kände jag verkligen för att sminka lite! Det var evigheter sen jag gjorde ett smink-inlägg, dels för att jag inte har haft någon spegel eller bra ljus på toaletten. Men idag fick det gå ändå.. Det kommer bli mer och mer hoppas jag :) Jag har använt mig av en palette från HM som jag fick av min syster. Faktiskt riktigt bra skuggor! De fäste riktigt bra utan att falla ner under ögat. Kan vara för att de var en aning krämiga.







Fan vad jag gillar den svarta sotningen!! Riktigt snygg tycker jag den är! Har bara använt mig av den vita, silvriga och svarta. Vad tycker ni? :)

Rakning!

Fick en förfrågan om hur man rakar sig för ett tag sedan av Martin, så nu tänkte jag visa er hur man gör!
Det du behöver är en rak -creme/gel/skum beroende på vilken hudtyp du har, du behöver också en bra rakhyvel och en after-shave. Jag själv gillar inte Gillettes rakgel, men deras rakhyvlar är bäst av alla! Deras after-shaves har jag inte testat så därför kan jag inte uttala mig om dem.
   Jag har Shave Performer från Comfort Zone, men den kostar också 245:- Gillettes produkter är bra, men passar inte mig. Se mer på deras hemsida här.



Nr 1: Ta varmt vatten och skölj de delar av ansiktet du ska raka. Låt områdena vara våta, torka inte av det! Tips; ta gärna en varm dusch före rakning, på så sätt mjukar du upp hårståna bättre och rakningen kommer vara mycket enklare.



Nr 2: Applicera din rak -creme/gel/skum på de ställe du ska raka.





Nr 3: Nu kan du börja raka! Börja med hals, därefter kinder och polisonger, till sist överläpp och haka. Raka medhårs till en början, behövs det raka mothårs, gör detta efter medhårs.



Nr 4: När du rakat klart alla område sköljer du av hela ansiktet med kallt vatten för att stänga porerna. Fortsätt med din vanliga dagsrutin eller applicera din aftershave direkt.



Nr 5: Frivilligt, men om du tar på en mineralfoundation efter rakning kommer detta hjälpa dig läka huden under dagen och dessutom täcka finnar och rodnader om du har det. Trots allt förstör man huden mer eller mindre oavsett vilka produkter man använder.

 
Här har jag mineralpuder från Tikei i färg P3.

Quick update!

Hej!

Hjälper fortfarande min syster med att flytta, dessutom har jag varit UTAN dator i TVÅ DAGAR! Helt hemsk måste jag säga!

På lördag ska jag sminka en tjej som ska gå på bröllop, ska göra en snygg eyeliner och sätta fast ett par lösfransar. Där kan jag få en chans att visa hur en perfekt eyeliner ska vara :)

Nej, nu ska jag iväg till min systers läghenhet och sätta upp en hylla! Uppdaterar imorgon bitti igen :)

OBS! Gammal bild

God morgon läsare!

Det var verkligen längesen jag gjorde ett inlägg på morgonen!
   Jag hjälpte min syster hela dagen igår med att flytta till sin nya lägenhet, så jag fick bära en massa upp för tusen trappor, skruva ihop byråer, bord m.m. Vi höll på från tolv på dagen till halv tolv på kvällen. Så idag är jag riktigt mör i kroppen, men den är ändå utvilad tack vare min sköna säng :)
   Jag ska jobba ända tills klockan 18 idag (rätt drygt på en seg måndag) därefter ska jag hjälpa henne så fort som möjligt igen! Ska inte jobba sen förrän nästa måndag, men jag har ändå en del att göra själv med mitt blivande rum som ska vara klart innan måndag.
   Denna bilden bjuder jag på, nu på morgonkvisten! Ni får ha en bra dag, så uppdaterar jag igen fortast möjligt :)

RSS 2.0