Är riktigt förbannad!!

Det enda paret sandaler jag kunde tänka mig ha i år är slut i min storlek! Har letat fan över hela landet och varenda nätbutik som finns efter vad jag letar efter! Och nu är de slut. Finns ett par liknande, men det är ju inte dom jag vill ha! :'(

Dessa ville jag ha!

Check!

Städa rummet - Check
Göra klart skolarbete - Check
Kolla över min ekonomi - Check
Tvätta penslar - Check
Arbete med innehållsförteckningar - ........
Makeup-tutorial - ........

Har trots allt hunnit med en del idag! Ser ut som att bloggandet får vänta lite till :( Hade skitbra uppdatering förra veckan! Bloggade över 4 inlägg/dag!!!

Settled in the mind?

Somnade ute i solen idag också.. Ganska skönt faktiskt! Mitt vax blev också klart igår, så idag har jag vaxat mina ben. Vaxet blev bättre än vad den blev förra gångerna jag gjorde det. Är så gott som klar med mitt skolarbete. Kvar har jag att städa rummet och göra en makeup-tutorial.
   Känner att jag tjatar lite, men skriver jag det flera gånger kommer jag ihåg det bättre ;) Har bara skola imorgon, sen är det långledigt :D Snart sommarlov :O

Brände mig!

Tro det eller ej, men jag somnade ute när jag solade idag. Kan högst ha varit i 20 min jag sov, men ändå! Var inte ute länge, men jag brände mig. Och man ser ganska tydligt att jag hade linne på mig ;)

Återkommer imorgon!

Återkommer med mer bloggande imorgon! Just nu har jag för mycket på schemat, och som kille klarar jag ju inte av att göra två saker samtidigt! Ska städa på rummet, göra ett skolarbete, bli klar med mitt sockervax som jag gör just nu, göra en makeup-tutorial, planera mitt nya rum (min storasyster ska flyttahemifrån, så jag ska flytta till ett rum som är hälften så stort som det jag har)... Har säkert mer att göra, men det orkar jag inte med för tillfället! Hörs igen imorgon :)

Är blek!

Den svenska sommaren tar en väldig tid på sig tycker jag! Just idag är det helt molnfritt, vilket är härligt! Imorgon skulle det bli 26C i lilla Ystad! Skönt :) Sitter ute i solen med datan i knät och bara steker min vinterbleka hud. Visst kan man använda BUS (vilket jag också gör) men det blir ju aldrig samma resultat som en riktig bränna!
   Ska försöka hinna med en makeup-tutorial till ikväll. Har först och främst ett stylist-arbete att göra klart till onsdag. Sen har vi inget mer, direkt.. Vi hörs senare!

Mingelbild!

Hittade en mingelbild på mig från Lottas blogg, som alltid har så himla fina bilder :)Ser ju lagom sliten och svettig ut!? ;)

Förbereder en beställning!

Känner att jag har riktigt mycket press på mig, både från mitt privatliv, jobblivet och skollivet!
   ¤ Jag satt med ett arbete i skolan tills det bara var jag och lärarna kvar i skolan, i fredags. Jag har kämpat i vissa ämnen riktigt hårt nu inför mina betyg! Det är det betygen jag får nu, som jag kommer få visa mina arbetsgivare när jag söker jobb eller söker in på högskola.
   ¤ Jobbet kräver inte så mycket när man ser det som att jag säljer saker, står i kassan och fixar runt i butiken. Det folk inte vet är att jag har sjukt svårt att prata med folk jag inte känner. Jag kämpar och kämpar för att nå mitt mål! Att jobba som jag gör kräver att man är social, och det är det jag jobbar på när ingen vet. Vissa gånger har jag tyckt att det är riktigt hemskt att stå i butiken, ändå har jag mitt leende på läpparna och är trevlig. 
   ¤ När det gäller jobbet som MUA (MakeUpArtist) krävs det mycket förberedelser och tålamod och stressande. Man måste förbereda sig för var man ska vara, hur man ska göra m.m. När man har många att sminka på kort tid måste man stressa! Man har riktigt bråttom med att ha klart alla modeller till en viss tid. Och man får absolut inte visa att man har bråttom för sin kund/modell. Där måste man vara proffissionell och ha sitt Pokerface. Jag visste att det skulle bli tufft som MUA, men långt från såhär tufft. Hoppas det blir bättre med tiden! Samma här, jobbar jag med att vara mer social, men det är lättare som MUA än försäljare, helt klart!
   ¤ Nu till exempel, förbereder jag en makeup-beställning från Tikei som ska beställas den 20:e juni. Varken förr eller senare. Allt sånt ingår också! Ni kanske undrar varför jag gör detta nu? Jo, för jag ska på en modevisning och det är bra att veta så att man verkligen beställer allt man behöver! Utöver detta ska jag köpa mascara, läppglans och franslim. Det är också viktigt att vara ekonomisk! Jag gjorde först en "ihopa-plockning" där jag tyckte allt blev lite för dyrt. När jag skulle se vad jag kunde skära ner på, insåg jag att jag kunde få allt jag ville ha mycket billigare pga. att det fanns ett klart set med penslar som blev billigare än var pensel för sig. Sånt måste man också se upp för! ;)Beställer alltid 10kr-prover på ögonskuggorna, för de räcker jättelänge! Skulle man köpt en full burk skulle den räckt i över ett år! Och som ni ser kunde jag skära ner priset rejält, även med allt jag ville ha! Och även några fler prover :)
  

Djurhårs VS Syntet

Många djur vars päls används till pälskläder och makeupborstar lever ett riktigt hemskt liv (känsliga läsare kan sluta att läsa nu!).
   I Asien t.ex. har djuren inte har några rättigheter alls. Även i Usa och Europa behandlas djur, som avlas för pälsens skull, mycket illa. Små burar, många djur, djur som skinnflås levande och som sen lämnas att dö. Djur som lider och lever ett fruktansvärt liv. Djur som dör för att vi ska få makeupborstar av djurhår och pälskläder.
Är det rätt? Det tycker inte jag iallafall! Därför använder jag (till mesta dels) syntetpenslar från Tikei. Det bästa med syntetpenslar är att de håller mycket längre, tål fler tvättar, tikei's är de mjukaste jag har! Ska beställa hem en stor beställning från Tikei nästa månad, varav jag ska ha mycket av det till en modevisning.
   Jag älskar verkligen Tikei! Det är det bästa jag någonsin använt! Åtminstone i snällhet mot huden! Det finns vissa nackdelar självklart, som att jag kanske inte håller perfekt hela dagen som sminket i skolan gör.. Men det är min åsikt :)                                                               

               VS      Borstar Ultimate Kit                            

Mina gröna linser!

Har hämtat ut mina gröna linser idag! :) Skriver mer om det sen.

Ännu en fråga

Fråga 3: Jag har grönblåa ögon och mörkbrunt hår, och är väldigt ljus i hyn.. hittar aldrig någon ögonskugga som jag tycker passar mig i färg.. använder jag brun så känns det som att det skär sig mot mitt bruna hår.. har du något tips?

Svar: Om du vill framhäva dina ögon använder du dig av en orange eller brun ögonskugga. Eftersom du tycker att det bruna skär sig, bör du ställa dig frågan varför? Jag skulle kunna tänka mig att tonen är fel, inte färgen. Alla färger har en ton. Antingen varm eller kall (varm innehåller fler gula pigment, kall innehåller fler blå pigment). Om du har en varm hårfärg (en lite guldig, mer röd brun) ska du ha en varm, brun ögonskugga. Om du har en kallare hårfärg (en silvrig, bara brun rakt av) ska du ha en kall, brun skugga. 
   Sen kan det vara så att man inte passar i ögonskugga bara. Vissa är ju så också. Men jag hoppas att mitt svar kan vara till hjälp :)
   

Säljarutbildning

Kl 18.00 var jag på en kort säljarutbildning, bara det lilla lätta. Detta för att jag ska bli en bra säljare på mitt nya jobb på Outfit. Vi har en internetshop som du hittar på http://outfit.nu! Det var väldigt inspirerande och var väldigt givande. Man fick ett helt annat perspektiv av säljande. Ska jobba på lördag och tisdag, kul! :) Funderar om jag ska orka göra en sminkning nu och lägga upp den imorgon.. Behöver städa på rummet, så jag får nog göra det idag istället. Får sminka och lägga upp det på kvällen istället. Ska nämnligen fixa en väns ögonbryn imorgon :) Ses imorgon!

Svaren från frågestunden!

Fråga 1: Jag vet inte om detta är en så bra fråga men av att ha läst din blogg verkar du ju kunna detta väldigt bra. Hur lägger man på mascara på de undre ögonfransarna och hur får man kajal (penna att stanna i alla fall i mer än en timme) :)

SVAR: Alla frågor är bra! Lite svårt att förklara hur du tar mascara på underfransarna.. Det gör du som du gör på överfransarna. Ett tips är att ta mascara på underfransarna för överfransarna. På så sätt minskar du risken för kladd.
   Det här med kajal har ganska många undrat över. Jag håller med dig! Ibland tycker jag att det försvinner efter 5 minuter. Du tar din kajal som vanligt, därefter ska du ta ögonskugga i samma färg ovanpå. Ditt öga kommer kännas lite torrare än vanligt och se lite suddigt till en början, efter 1-2 minuter är allt normalt igen. Då kommer din kajal hålla hela dagen! Är det något du inte förstår, så säg till! :)
Fråga 2: Jag har lätt blond/röd hårfärg och fräknar. vad föreslår du som en bra sminkning till avslutning och fest, utan att dölja mina fräknar och få det att se onaturligt och för påspacklat ut? Jag har ljusa ögonbryn och ögonfransar vanliga fall, men jag brukar använda en brun mascara.

SVAR: Har man fräknar är det väldigt vanligt att man ser alldeles för sminkad ut. Det beror på att fräknar innehåller olika mycket pigment i sig, och därför täcks alla inte lika bra som andra. Ett tips är att blanda i vaselin i din foundation, eller så blandar du i foundation i din dagcreme. Känner du att du inte får tillräckligt med täckning på finnar, blemmor etc rekommenderar jag MAC's Studio finish concealer SPF 35! Kostar runt 170:- Den är skitbra! Välj ett transparent (osynligt) puder att fixera det med. Här rekommenderar jag puder från Makeupfabriken, du hittar det under Ansikte>Puder och det heter Vanilla 10g. Kostar 119:-
   Till avslutning har du min tutorial i ett av mina förra inlägg! Passar alla! Till fest skulle jag tagit en par bruna, sotade ögon. Svart hade blivit alldeles för skarpt! Tycker det är bra att du tar neutral mascara, och det tycker jag att du ska fortsätta med! :) I ett av mina äldre inlägg som du hittar under kategorin Smink har jag en tutorial på en svart sotning, du byter bara ut det svarta mot brunt, helt enkelt! Hoppas svaret passade, annars är det bara till att fråga igen :)
  

You could be my girl, girl, girl, but would you love me if I ruled the world?Lady Gaga - Heavy metal lover

Bal och skolavslutnings -tutorial!

Om bal och skolavslutnings -makeup! När man ska ut på bal, bröllop och skolavslutning etc vill man självklart vara snygg! Till alla som frågar mig hur man kan sminka sig, så svarar jag alltid: så neutralt som möjligt! Man ska inte överdriva sig snygg, man ska framhäva det bästa av sig själv. Denna tutorial har jag gjort så enkel och lätt som möjligt för att ni ska förstå och veta hur ni ska göra. Om det är något ni inte förstår eller något ni undrar över, tveka inte att fråga!!
Dessa tre skuggor kommer vi använda oss av!1. Lägg den vita skuggan (den översta) på markerade ställen.2. Lägg den champangefärgade skuggan (den i mitten) på markerade ställen.3. Lägg den bruna skuggan (den nedersta) på markerade ställen och sudda sedan ut väl. På bilden har jag inte suddat än.4. Lägg den bruna skuggan på markeade ställen, och den vita skuggan på markerade ställen.5. Nu ska du göra en eyeliner! Titta på väntser samt höger öga. Glöm inte att ta eyeliner mellan dina egna fransar! Då får du den bästa och den snyggaste effekten!6. Applicera mascara på alla övre fransar men bara den yttre delen av underfransarna! Nu är du klar! :)Vad tycker ni om min tutorial?
Var den lättare att förstå? Era åsikter är viktiga, så att jag vet hur jag ska fortsätta göra mina tutorials. Därför är det viktigt att alla som läst detta, kommenterar. På så sätt vet jag om något behövs ändras. Om inget behövs ändras, kommentera då också! :)

U smile

When you smile, I smile...
   Brukar inte lägga upp bilder på när jag ler, för jag gillar inte mitt leende. Men här får ni en bild! Håller på med tutorialen nu också.. Så den kommer upp senare idag! Har även frågestunden. Har än så länge bara fått en fråga, jag vill ha fler! Ni kan fråga precis vad ni vill! :) Ikväll ska jag på säljarutbildning för att jag ska bli så bra som möjligt på mitt jobb :)

Natti natti :)

Nu har jag tvättat och smort in mitt ansikte i mina desperata försök att bli av mina utslag, orsakade av mina solpiller. Har även tilltagit proactivs mask och hoppas på det bästa imorgon bitti! :)

Godnatt! Ses imorgon, och glöm inte att fråga i frågestunds-inlägget :)

Imorgon väntar en bal och skolavslutning

Har precis gjort klart en bal och skolavslutnings -sminkning! Ska lägga upp tutorialen imorgon. Här kommer en aptitretare!


Känner också att jag måste svara på en fråga från frågestunden redan nu! Till dig; "Anonym"; Jag tycker väldigt synd om dig eftersom du inte ens vågar stå för vem du är! Om du har en fråga, stå då för vem du är. Det är ju bara en fråga, trots allt. Vill upplysa dig om att jag har ditt ip nummer och vet precis vem du är. Och som svar på din fråga: nej.

Frågestund!Tänkte köra upp en frågestund! Ni frågar vad ni vill och jag svarar! Lägger upp alla frågor och svar imorgon eller senast fredag!

Mina linser kom idag!

Idag har mina linser kommit, så jag skulle gått och hämtat dem om jag hade haft pengar på mitt konto.
Ska få/Skulle fått min lön från Outfit idag. Är riktigt förväntansfull :D Så jag ska ner till banken snart (igen) och se om min lön kommit så att jag kan hämta ut dom! Haha, fan vad snyggt det kommer bli! :D

Vaxat ögonbrynen!

Idag bestämde jag mig för att fixa mina bryn! Är så himla van vid att ha dem fixade och lätta att hålla i skick. Har försökt få dem att växa så jag kunde forma om dem, men på vissa ställen växer det inget liksom. Så idag gav jag upp! Jag vaxade först bort alla småfjun sen fick jag plocka och forma dem. Till sist trimmade jag dem för att de inte skulle se så buskiga ut. Orkar inte lägga ut bilder steg för steg, så ni får bara före och efter istället.Red lips, like the ones in Snow White

I skolan har vi lärt oss göra perfekta läppar. Och det tar 10-15 min att göra. Skulle bli jobbigt i en tutorial med alla 10 steg man gör. Istället gör jag en lätt "hemma-variant".

Fyll i dina läppar med läppenna. Se linjerna jag ritat in! Alla linjer du ska göra ska vara raka. Du får måla så mycket du vill innanför dessa linjer! Alla vet och säger detta: det är så sjukt svårt!!Fyll sedan i dina läppar med läppstift efter smak.Våra lärare säger att det tar flera år att lära sig göra en perfekt mun! Det är övning som gäller.

Lady Lilac

Här kommer min makeup tutorial! Har gjort den ganska enkelt, inget avancerat egentligen.. Det gäller bara att öva. Passar perfekt till fest! Blir snyggast till bruna ögon, men det passar alla ögonfärger :) Om du inte vill ha lila, är det bara att byta ut färg och göra allt i samma princip.

1. Börja med att lägga en lila/rosa skimrig basfärg.2. Mörka ner den yttre delen med en mörkare lila skugga.3. Fortsätt att mörka ner den yttre delen! Lägg den i en form som detta märket: < . Ta gärna en mörk lila och blanda i lite svart skugga också. Sudda ut!

4. Lägg en vit skugga i ögonvrån och skugga uppåt. Lägg lite på brynbenet för att få ett ögonlyft.5. Lägg en "platt" eyeliner (jag hade ingen så jag fick ta vatten och skugga, det blev inte bra..) och lägg mascara på de övre ögonfransarna!6. Lägg samma mörka lila/svarta skugga på den yttre delen av underfransarna. Lägg vit skugga i den inre delen. Och för en fräck effekt kan du lägga vit ögonskugga på slemhinnan också! Till sist; mascara på underfransarna och du är klar!Så vad tycks? Tummen upp? :)

Förhandstitt

Här får ni en förhandstitt på min kommande makeup tutorial!

Få inspiration!Använt:
Vit, matt skugga
Champangefärgad, halvskimrig skugga
Turkos, matt skugga
Grönt lös skimmer
Svart, mat skugga
Mascara

She rolled my hair, put my lipstick onÄlskar verkligen denna bilden, haha!
   Håller på med en makeup-tutorial som tar en stund att göra..
   Har även ångest över två arbeten till fredag, sen har jag inget mer att göra denna terminen!! Ska och måste göra det ena arbetet nu, för det är skönt att bara slappa sen! Ska försöka hinna med ett eller två inlägg senare ikväll. Hörs! :)

RakningJag har faktiskt använt slut på en produkt! Det är kryss i taket, nästan! Den är jag faktiskt inte så nöjd med. Tycker att den passar känslig hy bra, den är mjukgörande är väldigt mild och har mild doft. Men den minskar inte irritationer så bra, och den blev väldigt vattnig i slutet. Så nya ska jag använda två nya! Ett skum och en gel. Vet inte vad jag tycker bäst om, så jag får testa mig fram. Och det kommer ju räcka ett bra tag! Kanske man kan använda gel och skum samtidigt? Haha, ska faktiskt testa! :D

Glad och ledsen smiley

:D - Det gick jättejättebra på nationella i matte idag. Blev förvånad själv över att jag ens klarade av att skriva på MVG uppgifterna. Även om det går skit, så är jag jävligt nöjd över min instats! Jag har verkligen gjort mitt bästa här. Finns faktiskt en möjlighet till mvg i slutbetyg :)

:( - Fick reda på mina nationella prov i engelska. Sammanställt fick jag VG rakt av. Engelskan har gått väldigt bra för mig hela tiden med bra resultat och oftast MVG. Jag var en av de två som hade bäst grammatik i engelska till exempel..  Så vad hände här!? Min lärare tyckte att jag skulle vara nöjd med resultatet, men det är jag inte. Jag nöjer mig inte med VG. Så pga. det nationella provet kommer jag inte få MVG i slutbetyg :!*&@
   Undrade även över mina betyg i samhälle och svenska.. Hade två saker jag behövde förbättra, som jag ska göra klart till fredag. Och då gäller det att det blir bra!! Annars kan jag säga hejdå till MVG där också. Fan asså!! Nu känner jag verkligen press på mig.

Ny profilbild på FB

Nationella prov

Känner att jag måste berätta om mina nationella prov! Har gjort alla 4 nationella prov i engelska, men jag har inte fått reda på något av proven än. I matte däremot fick jag högst poäng i klassen på del 1!! Där känner jag mig överlägsen när andra skryter att de är bättre än mig, ha!! Nu har jag något att skryta om! Vi har del 2 imorgon (som också är det allra sista nationella provet vi har i 1:an) och jag mår inte riktigt bra över det, eftersom morgondagens prov kommer avgöra om jag bara får mitt VG i matte eller om jag får MVG..

Lady Gagas nya skiva!

Idag, klockan 13.00 släppte Lady Gaga sin nya skiva - Born this way, med 16 nya låtar!

Såhär ser omslaget ut!Americano


Bad Kids


Black Jesus † Amen Fashion 


Bloody Mary


Born This Way


The Edge Of Glory


Electric Chapel


Fashion of His Love


Government Hooker


Hair


Heavy Metal Lover


Highway Unicorn (Road to love)


Judas


Marry The Night


Scheiße


The Queen

Skor

Idag har jag rensat bland alla vinterjackor, halsdukar, mössor etc och skorna. Känns skönt att slippa bry sig om det och sikta in sig på sommaren!Alla mina skor minus tre par. Renasade ut 6 par skor, vilket behövdes. En del var utslitna, sen slängde jag ett par så gott som nya, vita som hade fått en det fläck eyeliner på sig, som inte gick bort.. Det är de kritvita skorna till vänter om de svarta. Hitta fläcken!
   Sen fick jag några "nya" skor också. Jag bytte ut skosnören för att många av dem var utslitna, en del sönder.Haha, hittade även mina gröna foppatofflor! Dom slängde jag direkt, för jag ska inte behöva använda fula skor ;)De allra bästa skorna jag har haft är från Rieker antistress. Det är såna ergonomiska skor, som är bra för fötterna etc. Köpte dem förra sommaren, och ångrar det inte för fem öre!Update om linserna

Beställde linserna igår, alltså tog de emot min beställning idag eftersom de inte jobbar på söndagar. Vid 10 imorse fick jag ett mejl om att mitt paket bearbetades. För någon timme sedan fick jag ännu ett mejl om att varan var skickad. Det är ännu en sak jag gillar med Färgade Linser, att man är uppdaterad av vad som händer och att det går så fruktansvärt fort! Resultatet till höger är likt det jag kommer få. Så jävla snyggt! :D

Kissable lips

Vägen till ett par oemotståndliga läppar är ett bra läppbalsam! Ett som inte innehåller några mineralojlor eller konstigheter. Hälsokostaffärer brukar ha bra läppbalsam, men de är ganska dyra. En hundralapp får man räkna med, men det är dina läppar värda! För ett vanligt läppsyl innehåller ofta mineraloljor vilket gör dina läppar torrare i längden. Ett bra läppbalsam utan en massa konstigheter är Tender Care lip balm från Oriflame. Detta hittar du här. En annan superprodukt för läpparna är Blueberry lip gloss, också från oriflame. Innehåller extrakt från blåbär vilket skyddar läpparna mot fria radikaler, ger näring och glans.

Jag har blivit helt besatt av läppar den senaste veckan. Läppstift, läppglans etc.. Det är så himla underskattat, faktiskt! Får göra en tutorial på hur man gör ett par perfekta läppar snart :)
   Är faktiskt riktigt sugen på att köpa Lady Gagas läpprodukter som hon har designat och gjort för MAC. För varje produkt man köper går alla pengarna till de HIV och AIDS-drabbade människorna. En väldigt god sak att göra både från Lady Gagas och MACs sida!


Fräscht badrum

Hade så sjukt tråkigt idag att jag städade mitt badrum, och då är det illa :P Nej, men det är faktiskt skönt att ha ett fräscht badrum. Särskilt när man är som mig och nästintill bor där. Så jag städade, tog dit några nya handdukar, satte dit ljus, och satte upp några extra tavlor. Ljus på toaletten är så jäkla mysigt!! Testa det :D

En massa gamla bilder!

Satte igång vår stenålders-data och tittade igenom gamla foton. Det är sjukt så många minnen där finns. Tänkte ge er några foton på mig och berätta lite om dom.


19 maj 2004 - Inte ömöjligt att vi firade Lennart då.


11 juni 2004 - Skolavslutning
18 juli 2005 - Min födelsedag
23 december 2005 - Lilla julafton (Då jag hade börjat platta håret och hade tandställning. Jag fick tandställning för att min ena framtand satt ovanför käkbenet, så de fick operera bort en del av det och sedan dra ner tanden med hjälp av tandställningen. Ingen skön känsla kan jag lova!)23 december 2005 - Ännu en bild


24 december 2005 - Dagen efter hade jag tydligen inte plattat håret, och jag ser ut som en luffare!
2 juni 2006 - En vanlig dag
12 novemer 2006 - Också en vanlig dag. Har klippt mig någon gång emellan.3 januari 2007 - Hade färgat håret med en färg från HM där man först färgade allt och sen drog man slingor själv. Min storasyster har nog också klippt mig, sen hade jag daxvax i.12 juni 2007 - Slutar sexan och ska börja 7:an. Ser lite ängslig ut? Då hade jag klippt av allt hår och blekt sönder det!Okänt datum - Skolfotot i 7:an. Färgade snabbt över det sönderblekta håret. Här tycker jag att jag var söt :)2 december 2008 - På julen i åttan15 februari 2009 - Sportlovet i åttan22 maj 2011 - En söndag

70-års firande

Igår (som jag skrev innan också) firade vi min farfar på 70-års dagen.


Lennart, födelsedagsgrisen :)Söta Lotta!


Och min söta lillasyster Hedda!

Söndag 22/5

Igår blev en rolig dag! Vaknade och åt frukost, sen solade jag en stund. Vid 14 följde jag med min lillasyster på simskolan. Minns när jag gjorde såna övningar, haha!
   Ganska snart efter det åkte vi till min farfar på hans 70-årsdag. Grattis än en gång, och tack för allt! :) Vi fick supergod mat och dryck följt av en underbar tårta. Vid 21 stack jag för att jag skulle vidare till en kompis och festa, närmre bestämt Wille.
   Vi var 7 st tjejer och killar, gick ner till Max där de flesta ungdomar brukar vara en lördagkväll. Fast igår var där inte så mycket folk. Vi gick runt lite, sen stack vi hem till Wille igen och festade. Riktigt trevligt, precis som annars! :) Tack :D
Nu på morgonkvisten passade jag på att beställa gröna linser från Färgade Linser. De har fri frakt t.o.m idag, skriv bara in koden frakt1105 i kassan. Köpte brunar linser där för ett år sen, som jag fortfarande har kvar och är lika fina som när jag köpte dem. Är verkligen nöjd med Colorblends linser!

Dessa beställde jag!

Freshlook Colorblends Gemstone Green Med Styrka

Färgen kommer bli mer turkosgrön på mig, för modellen på bilden har bruna ögon i sig själv. Så de täcker bra, men släpper igenom sin egen färg till viss del, vilket gör att de ser naturliga ut. Tror det kommer bli skitsnyggt i sommar :)

I Scream - Ice cream

Rubriken är lite rolig. Man uttalar båda likadant ;)
   Jag är riktigt förbannad och irriterad just nu! Skulle till skolan och var riktigt taggad för vår friluftsdag då vi skulle spela brännboll och kubb. Tänkte att det var ju en kul sak som hela skolan skulle göra, det var sol m.m. Men nej! När man kommer till skolan blir man uppdelad i grupper, så då fick jag sitta och jobba med datakunskap. Iallafall fick vi sluta skolan vid 10.30, och det blev ingen friluftsdag. Där rann min bägare över, nu är jag sjukt trött på min fucking skola. Riktigt förbannad är jag. Inte nog med det, vi har haft ungefär 15 idrottelektioner på dessa två terminer vi har gått i skolan. Sjukt dåligt!!
   Och som det var sagt skulle jag klippa mig idag, men så blev det inte heller för att min storasyster pms:ar idag. Kul! Så just nu känner jag för att bara raka av mig allt hår för att visa att man inte kan låta sina känslor gå över styr. Sjukt irriterad och förbannad är jag! :O

Här är två bilder på mig sen imorse när jag var riktigt taggad!Ett gott minne!!

Ville berätta om ett gammalt, men ack så underbart minne! Jag var 12 år, hade en bästis som hette Niklas. Denna sommaren var jag i Gärsnäs, hos min pappa, och Niklas bodde också i Gärsnäs.
   Vi var bra kompisar sen innan, men just sommaren 07 var vi närmre varann än någonsin! Vi umgicks säkert 2 veckor i streck! Verkligen i streck! Sov över hos varandra, gjorde precis allt tillsammans. Fyfan vad skönt det var, inga bekymmer, man kunde bara ha kul och inte behöva bry sig om något ;)
   Vi var på stranden, hoppade studsmatta, tältade, spelade Eyetoy på ps2, åkte in till simrishamn och åt glass i hamnen... En tid jag aldrig kommer ångra! En tid jag inte ville skulle sluta.
   Men det gjorde den. Vi började på högstadiet, jag i Ystad och han i Simrishamn. Vi var långt ifrån varandra och vi båda hittade nya vänner. Vi sågs en gång i åttan, men vi har inte umgåtts sen dess.
   Ibland vill man frysa tiden och njuta så mycket man kan! Men denna klocka och jordens snurrande förstör för oss. Jag vill inte låta gammal; men allt var bättre förr. I don't wanna be so old and grey!


Klicka för att stänga bilden


Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden

Här är några vääldigt gamla bilder, ser att några är från 08.

Ett skratt förlänger livet!

Såg precis en sida där ens Iphone hade gjort s.k "autocorrect" i sms:en. Sjukt roligt att läsa, faktiskt! :DHahaha, jag skrattar mig själv till döds. Jag får inte luft xD

Dagen innan fredag!

I skolan hade vi en temadag - fräscha upp skolan! Så medan en del hade datakunskap (då vi började med excel) höll andra elever på med att måla, sudda ut klotter, se till att det inte låg skräp på golvet (och jag sorterade penslar och gjorde fint i vårt tvättrum). Vi hade även en soffa som var sönder som vi skulle fixa. Men det kunde vi inte göra förrän imorgon, så det ska vi göra då. Vi skulle på upp vårt café en gång för alla också, men då hade leveransen inte kommit till skolan. Så himla typiskt! Men, men... Det kommer upp innan sommarlovet iallafall :)
  
Imorgon har vi friluftsdag på hela skolan och ska umgås, ha kul och spela brännboll och kubb. Ska bli fint väder också, så det blir säkert riktigt kul! :) Kan man passa på att sola också! :)

Jag var inte och klippte mig idag, jag hade missuppfattat min syster igår. Men imorgon ska jag klippa mig istället! Vet inte riktigt hur än, men jag har fått för mig att jag ska raka av ena sidan. Inte helt alltså, utan väldigt, väldigt kort!

Sen var jag på portömning och peeling idag. Så nu är min hud helt slät. Inga torra partier och inga orenheter. Det som jag behöver täcka är mina utslag. Det är fortfarande väldigt rött. Vår omvårdnadslärare sa att det kanske kunde hjälpa med salta bad och att sola. Så nu vill jag ju helst iväg till solariet! Men det har jag inte råd med :(  Det suger! Får se om jag kan tigga lite av pappa ;)

HairLady Gaga - Hair

Ooh, ooh, ooh, ooh, oh
Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, woah

Whenever I'm dressed cool,
My parents put up a fight.
(Uh huh, uh huh)
And if I'm a hot shot,
Mom will cut my hair at night.
(Uh huh, uh huh)
And in the morning,
I'm short of my identity.
(Uh huh, uh huh)
I scream Mom and Dad,
Why can't I be who I wanna be?
(Uh huh, uh huh) to be.

I just wanna be myself,
And I want you to love me for who I am.
I just wanna be myself,
And I want you to know, I am my hair.

I've had enough, this is my prayer,
That I'll die living just as free as my hair.
I've had enough, this is my prayer,
That I'll die living just as free as my hair.
I've had enough, I'm not a freak,
I'm just here trying to play cool on the streets
I've had enough, enough, enough,
And this is my prayer, I swear,
I'm as free as my hair.
I'm as free as my hair.
I am my hair.
I am my hair...
Denna låten betyder väldigt mycket för mig! Budskapet i låten framgår tydligt. Jag såg ett klipp på youtube när Lady Gaga berättar om sången. Hon säger att hennes föräldrar alltid sa åt henne att gå upp på sitt rum igen och borsta håret, eller att "sådär kan du inte se ut". Håret var hennes frihet och kände inte att hon fick vara sig själv. Därför skrev hon låten, och den är helt underbar! <3

Imorgon ska jag till min kära syster på salongen och klippa mig! Har faktiskt tagit inspirationen till att klippa mig som jag vill! Håret ska vara ens frihet. Har en gräslig utväxt också, men i vanliga fall är den inte så markant, faktiskt. Så jag får se om jag slingar det också, eller om jag skiter i det. Håret bleks ju av solen i sommar också!
Imorgon får ni ser hur det blir! :)


Look-a-like: Linda Hallberg

Idag skulle jag göra röda läppar med en svag rosa underton och en svart, ganska bred eyeliner. När jag var klar tänkte jag på Linda Hallberg direkt! Vad tycker ni? Visst finns likheten i sminket!? (Och ni får ursäkta läpparna, jag had faktiskt inget läppstift till hands, utan jag fick ta läppglans och blanda i ögonskugga)Här är söta Linda!I just wanna be something

Kan berätta anledningen till varför jag inte bloggat särskilt mycket den senaste veckan. Det är för att jag fått en allergisk reaktion mot någonting. Med största sannolikhet en hudvårdsprodukt. Så mitt ansikte är inte vad det brukar vara. Jag har fått röda utslag på armarna och i ansiktet. Det som stör mig mest av allt är att jag inte vet vad jag är allergisk mot. Glad att jag har min concealer från MAC som täcker det mesta!! Här är en redigerad bild, antar att ni förstår varför.. Skulle bara vilja ligga i sängen tills det har försvunnit. Självförtroendet är i botten!Drömmar, ångest och saknad...

Jag har sovit sjukt dåligt inatt. Faktum är att det är fullmåne idag och imorgon. Så vem vet om det har något samband med det att göra? Jag brukar sova dåligt när det är fullmåne, men just nu har jag verkligen uppmärksammat det själv. Och jag har drömt en massa olika drömmar.
   ¤1 Jag hade en dröm om att jag hade fått en fet fläck med olja och bensin på mina nya, vita converse. Så jag skriker efter mamma och säger åt henne att hon får använda blekmedel och precis allt hon vill för att få bort det, för jag inte har råd att köpa nya :( Fyfan vad förstörd jag var! Jag som var så glad över mina nya converse.

¤1 Nu har jag tittar efter drömtydningar.. Oljan betyder att jag kommer bli tröstad av en kär vän. Antar att jag behöver det efter allt som pågår i mitt huvud.. :( Skorna betyder att jag kommer att höra av en gammal vän, och att någon kommer göra mig besviken.

¤2 För att man ska förstå nästa dröm måste jag berätta lite först. Jag slutade på gymnastik för ett år sen, för att jag blev så pressad och inte klarade av det. Vi var en liten elit-satsad grupp på 4 killar inkl. mig. Vi stod varandra väldigt nära, men jag stod särskilt nära en av dem som jag var riktigt bra vän med. När jag slutade var det precis som att de kände att jag svek dem. Jag tappade kontakten med dem och jag saknar dem fruktansvärt mycket. Samtidigt är jag riktigt feg som inte vågar prata med dem. Jag saknar dem så himla mycket!!
   Nu till drömmen; Den personen som jag stod riktigt nära, träffade jag igen. Jag halvsprang dit typ.. Jag kände lyckan och lättnaden inom mig och började pratade med honom då. Det var en så himla skön känsla. Jag minns inte riktigt vad som hände sen, men någonstans kände jag mig sviken tills slut, och jag tror det var då jag vaknade..

¤2  Att jag springer betyder att jag har svårt att övertyga din vän om dina uppriktiga känslor.

Sammanfattat vet jag inte mitt nästa steg.. Jag kommer bli tröstad av en vän, jag kommer höra av en gammal vän, någon kommer göra mig besviken och jag har svårt att övertyga min vän om mina uppriktiga känslor.

Just nu tänker jag såhär; Om jag tar kontakt med min gamla vän, kommer han antagligen höra av sig, men jag har svårt för att övertyga om mina känslor och därefter kommer jag bli besviken. Till sist kommer jag bli tröstad av en vän. Så jag vet inte.. Möjligheter finns!

Jobbat!

Dålig uppdatering, I know! Har jobbat både igår och idag. Igår var jag och Jonna och sminkade modeller inför en filminspelning. Gick riktigt bra! Idag har jag jobbat på Outfit och sålt en massa kläder. Var ganska dött där till en början, sen kom det en storm av folk! Kul!! :)

Gaga på svt1

Missa inte Lady Gaga på SVT1 idag kl 22.40!

Makeup tutorial

Idag tänkte jag visa er steg för steg i en sminkning. Det var ett tag sen sist, och det är för att det tar så fruktansvärt mycket tid för mig att få ihop en bra tutorial! Iallafall, här kommer den!


Du behöver:

 • Svart, vit och brun ögonskugga
 • Ansiktsvatten, primer, tops och en svamp
 • Fransböjare, mascara
 • Mineralfoundation
 • Brynpenna och olika penslar, bl.a en snedskuren pensel

   
  


 1. Börja med att applicera primer på ögonområdet sen applicerar du mineralfoundation i hela ansiktet, extra noga vid ögonen.   2.  Fyll i brynen med en brynpenna eller med skugga. Jag valde penna för att ändra formen på mina.   3. Häll upp några droppar ansiktsvatten. Doppa den snedskurna penseln i vattnet, doppa penseln i en brun eller svart skugga och gör en fransmarkering.

    

   4. Lägg vit ögonskugga på ögonlocket! Den ska gå upp till globlinjen, men det gör inget om den kommer högre upp. Lägg lite skugga under ögonbrynet också. (vänster öga) Ni ser nog skillnaden.

 

   5. Nu ska du lägga själva globskuggan. Du lägger den precis i globen, varken högre eller lägre. Sedan ska du sudda den uppåt.   6. När du gjort detta på båda ögonen, ska du lägga samma bruna skugga på den undre fransraden och sudda lätt. Jag har valt att göra en eyeliner i samma bruna, som blev helt urusel! Jag måste lära mig lägga eyeliner på mig själv. Jag kan det helt enkelt inte.. :(   7. Nu ska du applicera mascara, både uppe och nere!   8. Till sist ska du lägga vit ögonskugga på slemhinnan (där du möjligen brukar ta svart kajal) men den fick jag ingen bra bild på, så detta får duga.

Hoppas ni gillade min tutorial, jag har lagt ner mycket tid på den!

Ha det bäst! :)

Moroccan oil

Fick ett prov av en helt ny, frisör-super olja för håret av min kära vän Carina :) Moroccan oil heter den och är verkligen extraordinär! En flaska kostar 339:-. A little pricey, but totally worth it!

Tack så mycket Carina!! :)

Bli brun på en dag!

André har de bästa knepen om man är i nöd av en riktigt brun, snygg bränna snabbt! Vad använder jag? En brun utan sol innan jag lägger mig och en färgad dagcreme när jag vaknar.

Tinted self tan cream!

Gillar denna eftersom man ser vart man tagit brun utan sol, och färgen blir inte orange eller gul. Nackdelen är att man får en konstig ton i ansiktet när man precis applicerat den, därför rekommenderar jag bara den till kvällen. För du vill inte ha den på dig på dagen!

På morgonen har du fått en snygg bränna och ska använda en färgad dagcreme för att få extra färg och ev. bli av med öjämna hudtoner. Perfekt och du har misslyckat lite med brun utan solen. Var noga med att få den jämn! Man kan använda en svamp eller foundationpensel om man vill.
   Jag använder Aco's! Ger en fin, naturlig färg som inte är gul eller orange. Den är fin! Har hört att L300 har en också som ska vara bra. Någon som testat?

 

Resultat!Detta är om du vill blir riktigt brun! Annars räcker det med antingen brun utan sol som håller några dagar, eller färgad dagcreme om du inte vågar dig på brun utan sol.

Mitt hår!

Kände att jag ville berätta lite om mitt hår just nu! Det har blivit mycket bättre i kvalitén, det känns bättre och ser bra ut.
   Jag har blonda slingor, vilket gör mitt hår ganska skört. Men samtidigt behövs det för mitt hår är väldigt tjockt och har självfall. Och eftersom jag har självfall, plattar jag mitt hår, dessutom är mitt hår väldigt frissigt. Men inte längre!
   Med ett fåtal produkter har mitt hår blivit super!Control Freak från Tigi Bed Head. -Schampoo och balsam. Finns serum och spraymousse också. Stamps the curls and fights the frizz. Gör alltså hår med självfall rakare och mindre frissigt.Ett leave-in-balsam som skyddar håret mot UV-strålar, återfuktar, håller håret mjukare och fräschare längre.Jag använder jag Syoss heat protect när jag plattar mitt hår. Oftast tar jag i det när mitt hår är fuktigt. Detta gör så himla mycket skilnad jämfört när jag inte använde det. Detta har skyddat mitt hår mot värmen, och det märks! Antingen gör det mitt hår mindre frissigt, eller så har mitt hår blivit frissigt av att platta det. Ha värmeskydd! Det hjälper så himla mycket!!När jag stylar mitt hår använder jag antingen D:fi grön eller Tigi for men matte separation workable wax. Som sista finish använder jag Syoss shine & holdOch då en bild på mitt hår, såklart! Det är nytvättat, inga stylingprodukter i, inte plattat.


Nu är den ute!

Lady Gaga har nyss släppt ut sin nya låt: The edge of glory!

Tvätta penslarna rätt!

När du tvättar dina penslar är det viktigt att tänka på en del saker!

 • Använd diskmedel när du tvättar dem
 • När du tvättar penslarna, ha en klick diskmedel i handen och använd cirkelrörelser när du tvättar penseln
 • Skölj ur ordentligt med vatten och krama ur allt diskmedel från penseln
 • Upprepa tills du ser att all smuts är borta
 • Krama ur det allra sista diskmedlet och vattnet ur penseln
 • Lägg penslarna på tork
 • När du väl torkarna dina penslarna ska du aldrig låta dem stå upp. Lägg dem ner. Gärna i ett nedåtlutande läge, annras riskerar du att vatten tränger ner i penseln så att limmet som håller fast håren, löses upp och då börjar dina penslar tappa hår.7

Låt penslarna torka i ett nedåtlutande läge!

Hår i skolan!

Idag fick vi i uppgift av vår lärare Linnea att göra olika håruppsättningar. Hon hade kopierat ut ett antal olika håruppsättningar som vi skulle göra. Det gick väldigt bra för alla! Jag tror att alla var glada att vi slapp sminka idag.Jag i skolan idag! Hade mina bruna linser på :)Amanda står och gör fiskbensflätor på Jonna, som hade gjort Amandas fina uppsättning!Jag hjälper också till att göra fiskbensflätor på Jonna (som håller på att somna).Nu är vi tre stycken i Jonnas hår, för att det skulle gå snabbare! Sen hjälps vi alla åt att "dra ur" fiskbensflätorna för att sedan göra en romantisk uppsättning som blev såhär fin!Jag gjorde även en "Modern rockabilly" på Nathalie, som jag inte har bild på. Sen gjorde jag en "dubbel-inbakad fläta på Jonna som gick som en krans runt huvudet.

I don't want to remind you; But you know I'll be around!

Lady Gaga - Let love down

A king with no crown, king with no crown...

Ligger i sängen med lillsyrrans Hello Kitty hörlurar och deppar..
   Jag är så himla missnöjd med mig själv på många sätt och vis. Allt väldigt personligt också.. Det känns precis som allt jag gör bara blir fel! I skolan går det jättedåligt och jag pallar inte att känna att jag är dålig. Antingen har jag blivit sämre eller så är det brist på självförtroende och självkänsla. Lite av både och skulle jag tro.
   Sen beror det också på var jag är. När jag är bland folk som respekterar mig och uppskattar att jag är i deras närvaro, känner jag mig bättre än någonsin! Då är jag lycklig. Där trivs jag.
   Alla inbördes problem plågar mig! Det finns så mycket inom mig som får mig att må riktigt dåligt. Men när man väl öppnar sig och behöver hjälp av mamma och pappa skiter dom i en! Känns inte ens lönt att försöka längre.
   Helt ärligt är jag bara så jävla trött på allt! Folk i skolan märker också att jag inte är mig själv. De frågar mig om de har hänt något, och varför jag är så sur. Kan säkert också vara för att det är ovanligt att jag inte går med ett leende på läpparna som jag brukar. Ses imorgon!Ligger i sängen med datan i knät.

Lady Gaga - Judas

Ta hand om din hud!

Varje morgon och kväll bör man tvätta ansiktet med bra produkter för sin hudtyp. Jag har varit väldigt duktig med min rutin. Rutinen är det allra viktigaste. Så länge man har regelbunden rengöring så kvittar det om du bara gör det på kvällarna, varannan dag, eller morgon och kväll. Huden måste ha något att vara van vid.
   Jag har haft en regelbunden rengöring, och endast ett fåtal produkter. Less is more. Jag valde ut de produkterna jag gillar bäst och använder dem alltid nu! En produkt som jag använder både morgon och kväll är ögonkräm.Bekämpar små rynkor, mörka ringar och återfuktar ögonområdet bra!
   De produkter jag använder i min hudvårdsrutin är från Oriflame förutom ansiktsvattnet som är från Aco. Det är jättebra! Och just det, jag använder Fix + från MAC också! Den gillar jag verkligen!
   Och nu efter ett nyligen tvättat och ordentligt rengjort ansikte ser jag ut såhär!Förlåt, jag menade inte att skrämma er. Och ja, jag är jättetrött! Ögonen är också lite röda efter allt smink. Som tur är kommer det lägga sig till imorgon då vi ska ha praktiskt prov i skönhets-sminkning!

Ha det bäst! :)

Viktig rengöring

Efter man sminkat sig är det viktigt att använda speciell ögonmakeup-remover för att vara så skonsam mot ögonen som möjligt. Den jag använder (och den enda jag använder) är från Oriflame och heter Waterproof makeup remover. Det är den bästa jag känner till. Lumenes är okej, men den torkar ut för mycket!Det är en "vanlig" waterproof remover. Hälften blått, hälften klar vätska som man ska skaka innan man tar det på en bomullspad.

Allt försvinner med två-tre svep!

Efter en massa sminkande

Efter en massa sminkande kan det se ut såhär...

Blått som Gaga

Nu har jag kommit på varför jag gillar sminkningen så mycket! Den liknar den Lady Gaga hade i musikvideon till Born This Way!Jag var tvungen att göra likadant på andra ögat, fixa rouge och läppar för hela sminkningen! Fick till några schyssta bilder också! :)

Vad tycker ni? :)

Två olika looks

Blev riktigt sugen på att sminka idag! Brukar vara för lat för det och orkar liksom aldrig. Men ibland händer det att det kliar i fingrarna!

Här är en sminkning som jag gjorde samma vecka som jag började gymnasiet!På mitt vänstra öga har jag återskapat denna look till en bättre version! Till höger en sexig fest look!Favorit i repris!

+ Snygga övergångar 
+ Höger lösfrans riktigt bra satt

- Skulle behövas suddas ut mer för en snyggare look 
- Skuggor på vänsterögat skulle ha en rundare form.
- Vänster lösfrans kunde satts bättre
- Drogskuggan till vänster skulle behövas vara närmre fransraden och suddas mer
- Lite för stora fransar

Ni ser hur mycket fel jag själv kan hitta (kanske ni också) trots att det är en snygg sminkning. Det är svårt att få till en perfekt makeup! Det finns alltid fel. Men det första steget är att se felen. Nästa steg är att lära sig av dem.

Todays look: When you let love down... Oh, you let me down!

MAC studio finish concealer spf 35
MAC Mineralize loose/foundation
Tikei mineralpuder N3
.FÄRG skugga -kakao

Nationella prov

Imorgon bitti ska vi ha nationella prov i engelska -writing! Är lite smått nervös, men tror och hoppas att det går bra. Skrivandet tycker jag är mycket lättare än lyssnandet. Alla lyssningsövningar från nationella prov har jag svårt för att höra vad dom säger. Det är inte att jag inte förstår, utan jag hör inte vad dom säger.
   Där är en lyssna och skriv övning i engelska. Sen har vi nationella i matte också. Svenska har vi inte förrän i tvåan. Så nu är det några veckors "intensivt" arbete..

Efter proactivs mask!Masken fungerade verkligen super-duper-bra!! Bästa masken jag använt. Jag tog en klick ansiktsmask endast på finnarna och lät det vara över natten. Spot-treatment kallar jag detta. På morgonen tvättade jag bort det. Och allt var borta! Förutom såren på de finnar jag hade innan.
   Alla pormaskar och finnar jag inte hade tryckt på innan masken, var helt borta! Inte något alls synted kvar. Hade en stor finne mitt på näsan och tänkte trycka den, men jag tyckte att jag skulle ha masken som "bevis" om det verkligen funkade. På morgonen var där inget kvar! Det syntes inte att det hade varit nåt där.
   Denna kommer jag verkligen fortsätta med, om den funkar så här bra i framtiden också :) Så nu får ni två oredigerade bilder och utan smink för att se resultatet. En med och en utan blixt.

Efter detta är jag riktigt sugen på att testa proactivs serie! Någon av er som har/har testat Proactiv? Vad tycker ni? Låt mig veta! :)

Måndagsbarn

Idag är det måndag! Sov så jävla gott inatt. Har inte sovit så gott på länge. Vaknade självmant vid sju, helt utsoven fast ändå morgontrött, liksom. Sen i skolan blev det en vanlig skoldag och elevrådsmöte. Har endast några bilder och fakta att göra till ett Powerpoint-arbete i läxa. På onsdag är det nationella prov i engelska. Så jag är lite nervös inför det, men jag tror det går bra.
   Idag har jag även bytat bakgrund och header som ni ser. Lite samma stuk som innan. Jag kände att jag behövde nytt.
   Städade på rummet när jag kom hem. Har ganska stökigt på rummet ofta. Men jag har iallafall lätt att städa på rummet! :)

Lockar

Jag vill verkligen rakpermanenta mitt hår! Jag plattar mitt hår så gott som varje dag och sliter på håret. Har värmeskydd, men det hjälper ju kanske inte till 100%. Det är jobbigt att känna; åh, nu kan jag inte tvätta håret för då måste jag först föna det och platta det, så då är jag inte klar förrän om en timme. Att platta mitt hår tar 15-20 min. Och mitt hår är väldigt frissigt trots att jag använder schampoo och balsam mot det! Lägger ut en bild på mitt, "så rakt som möjligt utan plattång"- hår. Jag kan få ett lätt afro om jag vill ;)

Söndag!

Vad gör man på en söndag? -Det man känner för! Jag sov länge och gott, åkte till min bästa moster och var där typ hela dagen. Badade i jaccuzzi, åt grillat m.m och hade det jättetrevligt. Haha, jag tankade moppen också. (Så jävla dyr bensin!)
   Sen på kvällen köpte jag lite godis och såg på Harry Potter för femte gången denna helgen.André testarEn lugnande och djuprengörande mask som innehåller svavel som tränger djupt ner i porerna och motverkar oren hy.

Refining Mask löser effektivt upp tilltäppta porer. Den mjukar upp och förfinar hudens struktur. Perfekt att kombinera med de övriga produkterna i Proactivs hudvårdssystem.  -Taget från Proactiv's hemsida.
   Fick denna av min kära kusin :) Tack så mycket!! :D
RSS 2.0