Shopping!



Lädersandaler
Kalsonger från Björn Borg
Piké från Lacoste
After shave balm från OlivAloe (natural cosmetics)
Olive oil soap från OlivAloe (natural cosmetics)
Parfym från Diesel
Parfym från Emperio Armani

Dag 6: Promenad i bergen

Idag har vi varit uppe i bergen och gått! Vi gick förbi the old church och var på ett lokalfik med en väldigt social och trevlig personal.



    



 

Dag 5: Slappande

Denna dag spenderades med lagom molnigt väder, slappande vid poolen, kortspelande och inget speciellt med andra ord.

Dag 4: Vattengympa

Nu ha vi testat vattengympa med en underbar lärare! Vi har gjort detta under 3 dagar, idag hade vi en paus pga lite sämre väder...

Dag 3: På morgonen

Idag var vi uppe redan vid åtta för att få i oss all god frukost!!
   Jag själv åt bulle, amerikansk pannkaka, fransk croissant och en massa annat gott. Har även tagit en Piña Colada och en Strawberry..nånting... Här är det 16-års gräns på sprit och dessutom är det gratis drinkar hela tiden!



   

Dag 2: På kvällen

På kvällen bestämde vi oss för att gå en runda på stan, väldigt många affärer och superlåga priser!! Ibland känner man att man hade kunnat köpa alltihop, men jag har faktiskt inte handlat en enda grej här.. 

   

Ikväll ska vi åka in till Chania och titta i butiker där. Jag letar efter ett par lädersandaler (jag hittade här på Platanias, men inte riktigt vad jag ville ha) så vi ska gå in till en väldigt känd läderaffär där det finns skor, bälte, vänskor m.m.

Dag 2: Vid poolen

Dag 2 spenderades till största del vid poolen!



   
   

AquaFishSpa

På kvällen var vi ute på en liten runda i stan, där hittade vi ett spa där fiskarna gjorde jobbet! Detta var man ju bara tvungen att testa för 10E, 20min.



    



De här fiskarna äter upp alla döda hudceller. En del tyckte att det kittlades jättemycket, en del som elektriska stötar, jag tyckte att det kändes som coca cola -bubblor som bubblade under fötterna.
   Det var faktiskt riktigt behagligt och avslappnande! Verkligen en upplevelse och något jag varmt kan rekommendera. Fötterna blir mjuka och fina, dock försvinner inte allt torrt...

Dag 1: Ankomsten

Äntligen har jag fått möjlighet till internet, så här kommer en massa härliga bilder!!

På hotellet, skitvarmt!!


   
   

Tror att allt är med

Packar för fullt! Vi åker ju kl 3.30 hemifrån inatt, så jag försöker komma ihåg allt jag ska ha med.. Jag missbedömde lite när jag räknade med en necessär till smink, hår och hudvård.. Det blev en liten väska!



Hoppas bara att jag inte glömmer något! Kollar genom kläder, badbyxor, alla skönhetsprodukter m.m.

Sotning



Tips: Investera i en bra skugga, t.ex. från Peggy Sage, Makeupfabriken eller MakeupStore. Ha en bra ögonskuggspensel, och överarbeta inte skuggan. Ju längre du suddar och håller på, desto sämre blir resultatet.

Dagens look



Kavaj! Alltid snyggt och stilrent :)

Nu ska jag packa, stressa med allt jag behöver göra efter de 13 timmarna jag sov igår, men det behövdes!!
   Inatt åker jag till Kreta och ska vara där i två veckor!! :D Efter många och långa överväganden har jag bestämt mig för att ta med min dator så att jag kan uppdatera er! Och gå in på FB m.m. Jag klarar mig verkligen inte utan internet och elektronik; helt sjukt! ;)

Trött!!

Hade massage i skolan från kl 8.30-15.30. Vi håller på och lära oss helkroppsmassage, och det är så himla mycket man ska veta om kroppen, vad som händer och hur man ska göra. Så än så länge har vi lärt oss rygg, baksida av hela ben och fötter. Och haft lite teori om de olika massagetagen, vad de gör och har för effekter samt veta när man inte får massera av någon anledning.
   En sak var att man skulle dricka mycket efteråt för att man kunde må så dåligt annars för att man kör igång allt. Och det måste slagit riktigt hårt på mig, för jag somnade kl 18 och sovit till nu. Ska ta och dricka bara, sen har jag absolut inga problem med att somna igen. Tycker det är ganska sjukt på ett sätt...

(Gammal bild)

Dagens look



Ögonen var ganska svullna och röda imorse, därför ser de inte helt hundra ut... Ser läskigt ut :/

Ännu en video! Det har fallit mig i smaken :)

Då är videon gjord!

Nu har jag gjort klart videon på youtube! Jag har förhandsgranskat den och allt ser bra ut! :) Så vad tycker ni? :D

VideofyMe=inte bra. Imorgon: testar youtube!

Har använt mig av VideofyMe till mina videos för det är så lätt. Men uppenbarligen kommer inte allt med för att det blir stillbild, ljudet är inte bra... Nej, jag är inte nöjd! Så imorgonbitti (om jag hinner d.v.s) ska jag spela in min dagsmakeup. Youtube funkar ju alltid, men jag måste lära mig det också ;)

Från MakeupFabriken (ny)

Jag kan inte se några av mina videoinlägg! Kan ni det!? Viktigt att ni svarar!

Efter skolan

Vi hade idrottsdag i skolan då vi hade ett väldigt jobbigt och intensivt träningspass med Armand Krajnc som vunnit VM i boxning. Tror att alla kommer ha träningsvärk imorgon, jag har det redan nu!!
   Sen missade jag en föreläsning om idrott och hälsa, för jag skulle iväg med min vän Emma på akupunktur. Men jag fick lära mig lite om akupunktur istället, som var riktigt, riktigt intressant!! :)

Idag kom det! :D

Blev helt förvånad när jag såg mitt paket i brevlådan idag. Hade inte förväntat mig det förrän tidigast imorgon.





Tomrummet

I wanna love you but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you but I want it too much



I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Från vardags till fest-makeup

Tänkte vara snäll att utöka med en "påbyggd" makeup eftersom den förra videon inte blev bra. Men denna blev inte ett dugg bättre heller, så jag får försöka ta reda på vad det är för fel :(

Lätt vardagssotning



Fråga mig inte vad som är fel med videon... Denna gången funkade ljudet, men nu är det stillbild flera gånger. När man väl försöker få till en bra video blir allt fel :(

Mina glasögon är sönder

Det var en sned skruv i ena bågen som jag skulle ta ur och skruva rätt, men såklart skulle jag tappa den knappnåls-stora skruven i heltäckningsmattan. Så antingen måste jag iväg och köpa superlim som en temporär lösning eller använda mig av linser i en månad.
   Hur som helst behövs ett par nya glasögon i vilket fall som, men det känns som på ett dumt sätt att skaffa nya... Hittade ett par snygga på Lensway för 489, men så tillkommer ytbehandlingar m.m.





De skulle kunna se ut såhär på mig! (fick klippa ut bågarna i paint och sätta dit dem)

Looking good

Har spelat ungefär 13,5h under en 24h-period. Inte bra! :P

Massor att göra!

Håller på och skriver ner allt jag ska ha med, packar det som kan packas redan nu... Har en läxa som ska vara klart till onsdag som jag också måste göra. Idag kommer jag ha mycket att göra iallafall!
   Och jag är så j*vla sugen på det jag beställde!! Jag kan inte vänta :D



Penslarna

Penslarna är snart torra, skönt! Började med att dela upp syntet och djurhårspenslarna, för nu har det nogranna tvättandet börjat!

Syntet: Diskmedel
Djurhårs: Diskmedel, schampoo, balsam

Jag använde mig av Elvital Anti-Breakage som reparerar och mjukgör skadat och slitet hår och lovar 60% mindre brutna hårstrå. Och jag hade helt klart fler syntetpenslar än djurhårs!



Spelat Pokemon i mer än 5 timmar

Nu jäklar har mitt barndoms-sinne kommit igång! Jag började om från ruta ett och har spelat i snart 6 timmar!! Men har man inget bättre för sig, spelar det ju ingen roll (haha, fattade ni den?) ;)

Tvätta penslar

Mitt rum ser fantastiskt ut! Det som kvarstår är att tvätta penslar och dammsuga! Vi hörs sen :)

Going back in time

Kollar genom mina grejer och bestämmer mig för vad jag ska ta med mig till Kreta. Och jag hittade mina fina Pokemon spel! Pokemon har varit med mig hela livet och är en del av mig. I förskolan brukade jag alltid ta med mig mitt GameBoy och spela pokemon, haha... Vilka tider det var! :) Lätt att jag ska ta med detta! ;)



Om en vecka åker jag!

Om exakt en vecka åker jag iväg till Kreta och ska vara där i två veckor och bo på ett 5-stjärnigt hotell. Vi kommer bli hämtade från Ystad kl 3.30 på lördag natt/morgon (så jag kommer ju vara extremt trött!!)
   Ska få min resväska idag, så ska jag börja skriva ner vad jag ska ha med mig och självklart börja packa! Ska också kolla om jag vill ha något från taxfreen som ska beställas imorgon.





Makeupfabriken!

Jag var riktigt avundsjuk på allt smink Jonna köpte! HÄÄÄR kan ni se vad hon köpte! Sminket kommer från Makeupfabriken i samarbete med Makeupstudion Education, som vi också använder oss mest av i skolan. Vad beställde jag då?


Efter resan till Kreta (och när jag blivit lite blekare) ska jag beställa ett mineralpuder därifrån så att jag har en lätt och snygg makeup i vinter med rätt färg och ton. Vi ska lära oss allt om detta mineralpudret i skolan också, så det kommer bli perfekt! :)

Picture Day - Nu och då

Michelle Phan är och har varit en stor inspirations -och lärokälla för mig! Hon var den som fick mig att utveckla min kreativitet när det gäller makeup och hudvård. Hon har kommit med två videos för skolfoto, en för några dagar sen, och en förra året, se hur mycket hennes video har förändrats :)

NU



http://youtu.be/FUJ7uQ2qwxk

Lilac and midnight blue

Nu har jag gjort två olika sminkningar med hjälp av Tikei's fina mineralskuggor!

Vita: Serenity
Lila: Jewel och Amethyst
Blå: Midnight blue



Hur blev håret? -Så blev det!



Dagens look

Jacka, HM
Tubhalskduk, HM
Skjorta, Kappahl
Jeans, HM
Skor, Converse

Bakat ett berg av...

Mys!!

Har frusit som fan idag! Riktigt kallt och murrigt höstväder :(
   Och då åkte onepiecen på direkt! Har t.o.m sovit med den två dagar i rad nu! Den är beroendeframkallade skön!! Vill inte ha några andra kläder än denna ;) Är nästan bud på att köpa en till i annan färg :)

Ni är sämst på att kommentera :(

2% av mina läsare har kommenterat mitt förra inlägg. Jag behöver ju ert stöd och er hjälp! Ska klippa mig kl 17, så det är bäst att ni kommenterar nu! ;)

Ska klippa mig imorgon!

Vill ha någon ny fräsch, rolig frisyr nu! Har blivit på sjukt trött på att ha samma frisyr hela tiden och att ha svårt för att variera sig när håret blivit för långt/växt ut ojämnt. Har tittat på hundratals bilder efter inspiration och vad jag kan tänka mig...
   Det är också svårt att få vad man vill ha för att min frisör inte gör som jag vill, och det förstår jag också för att de flesta frisyrer jag vill ha passar inte min ansiktsform... :(

HJÄLP MIG VÄLJA FRISYR GENOM ATT RÖSTA MED EN KOMMENTAR! :) DET SKULLE BETYDA SÅ HIMLA MYCKET!!

Bild 1



Bild 2



Bild 3



Bild 4



Bild 5

Fråga från Malin



Självklart har jag några "Must Haves". För mina läppar använder jag bara Tromborg Lip Cure, och det stämmer att den inte ger någon färg, utan de ljuvliga mattrosa läpparna är mina egna :) Däremot har Tromborg en annan produkt som heter lip balm där det finns en svag rosa ton i som kostar runt 145:-
 Jag kommer med fler produkt-tips senare :)

Film: Mumien

Nu sitter jag i sängen med min teletubbie-dräkt och mår riktigt dåligt! Förkylningen är tillbaka igen så jag har ont i halsen, snörvlar och är lite röd i ögonen. Har verkligen inte tid att vara sjuk! Jag har en massa att göra. Imorgon kommer min dag vara så gott som fullproppad. Om jag har tur kommer jag få en liten lucka efter skolan och innan jag ska vara gymnastikledare. Får jag inte det är det full rulle från 8.30-19.00!
   Men nu ska jag tvätta ansiktet, ta en kopp te och se på film och försöka bättra mig! :)

Detta använder jag dagligen!



Morgon:
(Comfort Zone Shave Performer)
Exfoliating Cleansing Gel
Renovating Whitening Lotion
Protect & Perfect Serum
(After Shave Balm)
(Sun Soul Tan maximizer)
Sundefence spf 10
Soothing eye gel
Tromborg lip cure

Kväll:
Exfoliating Cleansing Gel
Renovating Whitening Lotion
Protect & Perfect Serum
(Sun Soul Tan maximizer)
Moisture Quench Night Cream
Soothing eye gel
Tromborg lip cure
(Proactiv mask)

De produkter jag satt parantes runt, används bara vid speciella tillfällen; när det behövs!

Dagens trendsminkningar!



Här är min sminkning på Felicia som har fått grön rouge! Min tanke från början gick inte att genomföra, så jag fick göra en snabb åtgärdning med ungefär samma tanke... :/



Nytt och mycket bättre!



Inget mer spegelskåp som är ivägen när man går in på min egna lilla toalett :) Isället har en rund, platt spegel kommit upp! :) Det blev genast mycket bättre ljus, men det behövdes mer ljus, så jag bytte till en starkare glödlampa. Nu är ljuset skitbra också! Men jag behöver ju fortfarande förvaring, så jag har kollat på Ikea vad jag vill ha istället som tar mindre plats, rymmer mer och är helt enkelt mycket bättre!

Inte komiskt, men för bra för att vara sant



Johnnys blogg hittade jag detta inlägg där han skrev om mig och mitt inlägg som jag skrev om honom och Viktor Frisk. Det känns ganska sjukt att han har sett och tittat på min blogg, jag kan bara inte få in det i hjärnan! Jag vet att han har en större blogg en mig, och att en storbloggare läser/läst min blogg känns riktigt bra :D

Nu har jag fått min Teletubbies-dräkt :)

Ni tror att allt är lätt!

Ni vet känslan när man vet att man har rätt, men ingen litar på dig utan bara går emot dig. Så känner jag mig just nu! Jag försöker göra allt så bra som möjligt för oss alla men det känns bara som att jag får en massa skit tillbaka! Ingen uppskattning för 5 öre!
   Försök att vara elevråds-representant, festkommités-representant, caféprojektsledare, halft stylistlärare (när det gäller planering och att gå ut med information för att vår lärare inte gör det) och en del läxor på det! Ni tror att allt det jag gör är lätt! Jag gör det bättre för er och ni kan lata er medan jag gör allt grovgörat. Ni klagar på att jag får en massa information som ni inte får, ni klagar på småsaker som jag därefter försöker ordna åt er! Ni klagar, klagar och klagar, men visar ingen direkt uppskattning. Jag tycker att ni kan stoppa upp två fingrar i röven!
   Jag tar mitt, ert och lärarnas ansvar i många fall och måste sköta mina betyg också. Inte klagar jag för det. Tycker att ni kan tänka efter vad som är rätt och fel! Nu är det min tur att klaga!!!

Återfått respekten för djurhårsborstar och penslar

Ett tag var jag verkligen emot djurhårsborstar! Om jag ska vara ärlig föredrar jag fortfarande syntetiska borstar och penslar! Syntetpenslar har så himla många fler fördelar!

¤ Det är snällare mot djuren
¤ Det kan inte utvecklas bakterier i håren och är därför "renare"
¤ De håller längre
¤ De är mjukare
¤ Ingen risk för att vara känslig mot penslarna

Men sminkresultatet påverkas ju av penslarna! Av min erfarenhet tycker jag att man får en mjukare look (inte så hård med skarpa kanter) med syntet jämfört med djurhårs. Och de mjukaste penslarna jag hår är gjorda av syntet. De är i precis lika fint skick som när jag köpte dem, och det är inte mina djurhårs.

Hon på Make Up Store sa att man först skulle tvätta djurhårspenslarna med diskmedel (för att få dem rena) och därefter skulle man tvätta dem med schampoo och balsam för att vårda dem. Och det förstår jag nu! Hade jag tvättat mitt hår med diskmedel hade håret blivit rent, men till slut hade det blivit risigt och mindre mjukt, eller hur!? Så om jag känner mina penslar rätt kommer de behöva en hårinpackning! ;)



Last nights look

Skulle bort med släkten på Kräftskiva igår. Riktigt god mat (trots att jag inte äter kräftor) och trevligt sällskap! 
   Använde bara mineralsmink och Smog (som man kan använda till allt möjligt! Jag använde den till brynen och shading!)

Tikei Mineral Primer
Tikei Concealer: Yellow och Mint
Tikei Mineralfoundation: C2, P3, N2
Tikei Veil Matte
Tikei Rouge: Sunrise och bronzer
Tikei skugga: Serenity
MUS Smog


Detta måste vara trend!

Har kämpat med att kolla upp och förstå vad trend verkligen är, och detta tycker jag är trend!

MUS Smog
.FÄRG Kakao
Peggy Sage DUO shadow
Depend fransar nr 1
Rimmel exxagerating eyeliner
Pure white eyeliner
Wonder Lash Intense Mascara
MAC Lipglass; Spirits A Flying





Malmö med klassen till vår modevisning, därefter privat shopping

Idag åkte jag och hela min underbara klass till Malmö för att fråga efter bal och stundentklänningar till vår modevisning som vi planerat ha i februari. Redan efter första butiken (Pink&Purple) fick vi väldigt bra respons så vi behövde inte leta mer!

Så därefter började vi alla shoppa! För min del blev det alldeles för mycket shopping!! Vi åt även på Burger King i mitten av shoppingen.



Microshadow i färgen Smog och pensel #106 och en tidning från MUS 15-års jubileum.

  



På Panduro Hobby hittade jag nättyg, fjädrar och små pärlor (tänkte ha det till våra trend-sminkningar i skolan :)

Tack allihopa för en av de bästa skoldagarna ever! :D

Mycket att göra, idag igen!

Var i skolan, hade ingen lärare. Men till sist fick vi ha lite Småföretagande som vi alla missat i måndags pga en schema-miss. Vi fick lära oss om lån, amortering och ränta (även räkna ut allt detta). Kan säga att alla var helt borta ett tag ;)
   Fick även hjälpa de stackars ettorna som var helt själva och sminkade idag :( Men duktiga och självständiga som de är klarade de sig fint själv också :)
   Vid 15 gick jag och Elin hem till mig. Vi åt lite fika, tittade på några roliga klipp på youtube och fixade till oss inför att vara med på föräldramötet på vår skola. Måste nog säga att alla var enade om exakt samma sak! Och det var tur att Jag och Elin var med och kunde svara på en del Stylistfrågor eftersom vår mentor Jennifer inte kunde vara närvarande under kvällen.

Jag sminkade mig med skolans smink idag, först blev jag alldeles för ljus; jag såg ut som ett spöke! De andra höll med om det också... Men sen testade jag en skugga som jag blev helt förälskad i!!! Det är en ögonskugga/rouge/bronzer -Man använder den som man vill. Skuggan kommer från Grimas Make up och kostar bara 75:- Det är skitbilligt för en så otroligt bra skugga!
 
Camel mellan ljus heter denna


You'll always be my superstar!

Har en sån jävla massa klydd både hit och dit med skolan. När lärarna inte sköter sitt jobb eller "glömmer bort" vad de säger och lovar tar jag hand om saker och ting och får saker att fungera!
   På ett sätt tycker jag det är jävligt kul för att det får mig att känna mig uppskattad. Men dagen skulle kunna finnas när jag inte är där och fixar allt till rätta.
   Jag är nog den "största" eleven på skolan som både syns och hörs mest och har mest ansvar av eleverna. Inget som är dåligt, absolut inte! Men som elev borde man inte ha så mycket ansvar som jag har.
   Ibland känner jag mig praktiskt taget som en lärare när jag är där. Inte som en elev... Sköt ert jobb så jag kan bli bra utblidad istället för att jag ska behöva utbilda mig själv!





Detta är anledningen till att du ska rengöra ansiktet!

Hade inte makeup på mig varken idag eller igår. Det kändes faktiskt skönt, för trots några finnar har jag inte kännt mig så ful som jag brukar vara.
   Även om man inte haft smink blir ansiktet ändå riktigt skitigt av luftföroreningar m.m, så man måste tvätta ansiktet! Här är beviset!

Fullproppad dag!

Ska ha matte nu kl. 10 och vara i skolan till 15.30. Direkt då ska jag köra upp till tennisstadion och träna 6-8-åringar i gymnastik. Så på en halvtimmes tid ska jag hinna byta om, äta och ta mig dit. Det kommer bli lite stressigt, men inget jag inte klarar av! ;)

Ha en skön dag allihopa! :)

Nu: Film!

Nu ska jag se på Miss Secret Agent, men jag är så jävla sugen på kakor, glass, godis; något gott med socker i! Känns som jag inte ätit något mumsigt på evigheter :(

Gått en mil och varit på föreläsning!

Vi (1or, 2or och 3or) hade friluftsdag idag då vi gick en mil (skitjobbigt i slutet, men fan vad bra det kändes efterråt) sen gick vi på föreläsning hos en kille som hette Armand (boxare) och fick lära oss om träning och kost!

Långa, svarta fransar

För att framhäva dina fransar på bästa möjliga sätt ska du ha dem så rena och separerade som möjligt. Ta aldrig mer än ett lager mascara!!
   Om du känner att du knappt har några fransar kan jag rekommendera s.k trebensfransar!



När man ska ha dessa bör man inte ha mer än tre stycken/öga. De ska sitta ytterst på ögat och bredvid varandra.


Här har jag använt WonderLash Intense Mascara. Vill man ha svarta fransar på ovansidan också (vilket jag inte har på bilden) tar man en eyeliner och svartar fransarna, ta inte mascara!

Dagens look





Har använt:
Isadora High Performance
Isadora Velvet Touch Compact Powder
Tikei's bronzer
HM Pure White
Gröna linser från
http://fargadelinser.se

Har också på mig min Bad Hair Day mössa! Kände att mitt hår inte blev som jag ville, dessutom är det dåligt väder ute :(

Kolla bilden!


Kommer med en "inga lösögonfransar, med lösögonfrans-effekt" imorgon, för jag börjar inte förrän 12.30 imorgon alla måndagar denna termin!

FACE Stockholm

Vill tipsa om ett jättefint läppglans från FACE Stockholm i färgen Rose. Ett fint, halvtransparent glans. Lite kladdigt enligt min smak, men det sitter nog länge!

Färgat ögonbrynen!

Som jag skrev för någon dag sen har jag blivit heltokig i ögonbryn! Färgade och plockade mammas bryn igår, idag var det min tur! Så slipper man fylla i brynen lika mycket också! ;)

FÖRE


EFTER


Mycket fräschare, eller vad tycker ni? :)

Vaxat havla ben

Vaxade mina ben idag! Det gjorde verkligen skitont, men det var också ett jäkligt bra tag sen jag gjorde det. Kommer fortsätta vaxa, för då kommer hårväxten bli mindre efter ett tag, dessutom att om jag fortsätter vaxa så kommer det inte kännas lika mycket.

Skillnaden


Mina ben är väääldigt rödprickiga just nu, men jag har tagit ett svalkande bad och låtit de vila i några timmar nu.. Ska snart smörja in dem med en speciell kräm för benen som hjälper till motverka grova hår (och förebygga hår över huvud taget).

Usch, så skönt att ha sminklådorna städade!





Elin, Felicia och Felicia var hemma hos mig igår och tittade hur jag hade det... Stökigt rum hade jag; och skämdes gjorde jag! Så mitt rum kommer förhoppningsvis vara städat framöver! Allt som återstår nu är att dammsuga, vilket kommer behövas göra två ggr/vecka som jag har märkt nu. En gång per vecka är för lite...

Lördag morgon

Vaknade vid tio... Hade glömt att dra ner rullgardinen, så jag vaknade lite till och från av solen under morgonen. Annars hade jag definitivt kunnat sova längre! Det blir ju inte så mycket sömn när man går i skolan...

Har sån fruktansvärd bloggtorka!!



Vi hade skolfoto idag. Fotografen var sämst. Vi elever gjorde jobbet bättre än honom.

Från skolan idag

Idag förväntade vi oss att ha SPA (som vi tvåor ska ha på torsdagar), men vår SPA-lärare kom inte idag. Hon skulle komma antingen nästa eller nästnästa vecka :) Så halva klassen sminkade idag, resten ska sminka imorgon.
(Jag själv kan säga att jag inte kan trendsminkningar alls! För mig är det skönhet eller fantasi... Har skitsvårt för trend, därför har jag suttit och tittat på en massa bilder på trendsminkingar, och jag börjar förstå vad det går ut på.)









Och här kommer några "behind the scenes! -bilder! :)









/ André

Har fått fnatt på ögonbryn!!

Själv tycker jag att basen och ögonbrynen är de viktigaste sakerna i en sminkning! Brynen är enormt viktiga även utan smink, för det ramar in både ansiktet och ögonen. Se denna video från Linda Hallberg om hur hon fyller i sina bryn.



Idag var jag på stan (först bara med Elin, sen Felicia och Felicia också som vi stötte på) och köpte mig några ögonbryns-ateraljer ;) Några ögonbrynsstenciler, ögonbrynspenna och highlighter (vit kajal)





RSS 2.0