BrilliantSmile Touch Up Pro

Jag har precis testat BrilliantSmile Touch Up Pro, där man sitter med en genomskinlig skena med gelé i tillsammans med plasmaljus i 40min. Denna är alltså bäst för de som redan gjort en tandblekning och behöver en uppfräschning igen efter ett tag då alla missfärgningar inte kommit ut ur tanden utan eventuellt dragit sig in i tanden igen. Så nu är mina tänder riktigt vita! Behandlingen kändes inte ett enda dugg och gav ett riktigt bra resultat! Som innan gjorde jag detta hos Erica på Hud & Skönhet.

Den fortsätter imponera!

Min spraytan fortsätter imponera på mig! Den höll även en ordentlig peeling med både korn och syra i! Men även om färgen inte "föll av" så testade jag att applicera ännu en omgång och färgen blev precis lika snygg, men lite brunare. Vissa brukar bli mer orangea ju mer man tar. Gud vad jag gillar den!! Synd att hälften hamnar i duschen :(

Brun!

Sprayen jag testade gav faktiskt väldigt mycket, och en väldigt, väldigt fin brun färg! Den luktar lika illa som de andra jag testat, men färgen överväger det helt klart!!

Några tips inför skolstarten

Att börja skolan nu kan kännas lite jobbigt, precis som alla andra år också såklart. Men det är ju särskilt jobbigt om man ska börja högstadiet eller gymnasiet, för då blir det mycket förändringar.

Jag minns faktiskt exakt hur det var dagen jag skulle börja 7:an och hur jobbigt jag hade det första veckan under gymnasiet.

Man är mer eller mindre nervös, jag skulle nog kalla mig själv ett nervvrak faktiskt! ;) Det jag kan tipsa om är att vara er själv! Prata inte med någon om ni inte vill. Ibland kan det vara skönt att först se hur de andra är och lära känna omgivningen runt om kring sig. Försök att inte sticka ut för mycket i början med konstigt smink eller konstigt hår eller konstiga kläder. Med detta menar jag att ni behöver inte överdriva! Man vill inte bli ihågkommen som "han eller hon med dom konstiga kläderna" till exempel.

Är du nervös eller har svårigheter med vad som helst, till exempel att prata inför klassen, skriva på tavlan eller vad det än är; berätta det för dina lärare så fort som möjligt! Det kommer underlätta för dig väldigt mycket!!

Försök ta det mesta med en nypa salt i början. Och du behöver inte oroa dig! Tiden löser det mesta, annars brukar man alltid ha någon att prata med som kan stötta.

Kramar!

Spraytan

(jag har flyttat, därav dålig tid med bloggen)

Jo, jag har köpt en Spraytan på Chrispa! Jag har testat en del olika brun-utan-sol krämer, bland annat från ACO, Nivea, Åhléns, comodynes och Gunry. Alla jag har testat har blivit mer eller mindre kladdiga och lite fläckiga på sina ställe och luktat mer eller mindre skunk.

Så nu tänkte jag då testa en spray som ska vara väldigt bra för att det inte ska bli så fläckigt. Den luktar skunk efter ett tag, som alla andra jag testat (så det är jag ju van vid). Färgen är lite grönbrun för att få en snygg och naturlig färg som inte alls är orange. Bli inte avskräckt för att jag skriver grönbrun, det jag vill få fram är att det inte är röd, rosa, orange eller gyllene utan bara en kall BRUN.

Mitt första intryck av denna spray är att man MÅSTE stå i duschen för sprayen kommer så gott som överrallt, och det är ett minus. Men färgen man får på huden direkt ser väldigt bra ut, den är som sagt inte orange. Den är VÄLDIGT lätt att få jämn och man får INGA streck någonstans även om man skulle vilja. Den blir inte glansig på huden vilket är ett plus! Den torkar dessutom in väldigt fort, på ca 2-3 minuter kan man klä på sig igen! :) Så jag får se till imorgon hur pass mycket färg den ger.

Sminkat en brud idag!

Idag har varit en ganska intensiv dag. Jag sminkade en brud och hennes systrar, som alla blev jättefina!

Tar en dusch

Ska sova snart, så ska jag upp tidigt imorgon och jobba! Vi hörs :)

Svar från frågestunden

CE: När började du få intresse för smink? Vad var dina reaktioner från omgivningen? Oftast om man är kille kan det bli negativa reaktioner ju..! KRAM
 
SVAR: Mitt intresse för smink började i 8:an (när jag var 14 alltså) under en filminspelning med skolan där jag blev sminkad med foundation och concealer. Detta tyckte jag alltså var underbart, för min hy såg ju så fantastik ut efter det. Så efter den filminspelningen började jag täcka dom få finnar jag hade då och lite mörka ringar. I nian blev min hy värre, och då började jag använda mer smink, bla mineralpuder varje dag.
 
En del personer tycker ju att det kan vara lite konstigt att en kille är intresserad av smink, men de allra flesta tycker det är riktigt roligt och litar på en så himla mycket mer eftersom de vet att man måste vara väldigt intresserad om man väljer ett sånt här yrke.
 
Anonym: Är du homosexuell?<3
 
SVAR: Typisk anonym fråga.... Men nej, det är jag inte, jag är bisexuell.
 
M: Vad använder du för ansiktsprodukter? :D
 
SVAR: Just nu har jag fått in en väldigt lätt, bra och billig rutin som fungerar riktigt bra för mig!
 
C skincare Allover Wash
Makeupstore Face Mist
C skincare balancing fluid
 
Nu under sommaren använder jag även Comfort Zone Tan Maximizer och Hawaiian Tropic spf 30 för ansiktet som dessutom är oljefri och inte täpper till huden!
 
Sminkmässigt använder jag just nu bareMinerals original foundation, mineral veil och Warmth.
 
Cecilia: Var går du på behandlingar?
 
SVAR: Jag går på Hud & Skönhet i Ystad som ligger inne på Chrispa :) Där är väldigt fina lokaler!! :)
 
 

Som ni ser har jag "sommarlov"

När jag inte jobbar så försöker jag ta det lugnt och ha så mycket sommarlov som det går, därför får bloggen inte så mycket tid. Det kommer sen när jag börjar skolan igen ska ni se! Då kommer jag in i mina rutiner och får inspirationen till att blogga om skönhet. Tålamod är en styrka!

Frågestund

Nu har ni chansen att ställa hur många och vilka frågor ni vill, så ska jag svara så gott jag kan på era frågor! :)

RSS 2.0