Peeling och ansiktsmask

Ett snabbtips för er som snabbt behöver bli av med pormaskar, rodnader och torrhet bör fortsätta läsa!

Peeling: Socker och flytande honung. Blanda ihop en liten mängd efter tycke. Rengör först ansiktet, applicera därefter i cirkelrörelser under minst 1 minut och jobba riktigt ordentligt med den. Skölj av.

Ansiktsmask: ca 1-2 msk flytande honung, 1 tsk kanel och 2 tsk kakao. Känn efter lite hur den känns. Värm
i micron några sekunder så att den blir varm. Applicera den i hela ansiktet och låt verka 15 min.

Peelingen kommer ta bort dina döda hudceller och ge en fräsch lyster.

Ansiktsmasken kommer öppna upp porerna eftersom den är varm. Kakaon drar ut orenhetens väldigt lätt eftersom porerna är öppna. Kanelen rengör och dämpar rodnader och verkar antiinflammatoriskt. Honungen kommer återfukta huden och hålla den i balans.

Helt perfekt!!

Naked 2 paletten

Har sett flera sminkningar på Youtube där en naked-palett används och självklart behövde jag ha en också! Denna kommer från märket Urban Decay. Dessa är väldigt populära, som ni hör så finns det en "original" naked-palett och en ny som heter naked 2. Skulle faktiskt vilja säga att 2:an har många fördelar jämför med originalet. Man får även en dubbelsidig borste och en Lip Junkie i färgen Naked. Ett perfekt köp! Ni kommer få se många makeuper med denna!!
 
 
 

MAC cosmetics och Hollister

Kände att jag var sugen på att testa något helt nytt snart då min bareminerals foundation snart är slut. Kände att MAC skulle få lite uppmärksamhet då jag bara testat 2 produkter därifrån, som dessutom blev fel färg för mig väldigt fort då jag köpte det under sommaren (min bränna håller i en vecka).
 
Jag fick hjälp av en tjej som stod vid mac och hjälpte mig välja ut något som jag var ute efter, alltså något lätt täckande men som man även kan bygga upp om man vill. Vi tittade lite på mineralpudret och även på en foundation som heter Face and Body. Vi kom fram till att jag kan välja antingen eller, eller både och! Det tycker jag är bra, och just då kände jag för Face and Body, men jag tänker faktiskt köpa mineralpudret snart också. Kändes väldigt bra att få hjälp där! En svamp fick jag ha också! 270 för Face and Body (i färgen N1) och svampen för 85.
 
Svängde förbi Hollister ocksådär jag tittade lite på kläder, det slutade med en body mist i doften Laguna Beach som luktar sååååå himla gott!
 
På bilden ser ni också Sephora-boxen när den är ihopfälld.
 
 

Sephora color pop-up store

Köpte mig en otroligt billig låda med 3 three-in-one luminizers, 6 eye top coats, 12 cream eyeliners, 64 eyeshadows, 6 lip top coats, 48 lip glosses, 6 three-in-one lip, eyes, cheek creams. MYCKET ALLTSÅ! Denna kostar ca 400 på Sephora och det är en helt okej palett med nästan allt du behöver! En kul sak att ha och testa lite. Ganska bra pigment i skuggorna också. Innehåller både matta och skimriga skuggor, glittriga, tranparenta, färgrika läppfärger osv osv osv!
 
 
 

God Jul!

Har haft en liten paus från bloggen, vilket har behövt så att jag har hunnit med skolarbete, praktik, julklappar osv. Nu kommer jag iallafall ha mer tid till bloggen och kommer kunna göra massa kul saker med lite nya grejer :)
 

Sephora

Idag hade Sephora invigning (det är den första i Sverige). Sephora är känt världen över och har väldigt gott rykte och välkänt för sin goda service och bra utbud samt sortiment. ÄNTLIGEN har det kommit till Sverige!

Jag skulle säga att de har många av de mer amerikanska märkena som de säljer mycket av där och som kan vara svårt att få tag på. Men äntligen är det tillgängligt för oss! Sephora har ett eget märke med massor av smink och hudvård. Jag trodde att Sephora skulle vara väääldigt dyrt, men till min förvåning var detta en prisklass mellan HM och MaxFactor. Alltså sjukt billigt och jag har bara hört bra, så det kan inte bli bättre! Jag är i extas alltså!!!!

Jag köpte mig själv en primer, face mist och en mineralpuderborste för ca 350kr. Sen köpte jag lite julklappar och så där. Åk dit!!

RSS 2.0