Ett grymt solpuder

Har nyligen testat ett av IsaDoras solpuder i färgen 48 Matte tan. Mineralälskare som jag är, så föredrar jag puder i lös form, men denna föll mig verkligen i smaken! Färgen är en härlig blandning av en brun, gyllene och röd färg som ger en perfekt nyans! Den är inte så pigmenterad, men i detta fallet är det faktiskt bara bra, för då är det lättare att bygga upp färgen, så att man inte råkar få för mycket ;)

Catwalk Ystad

Igår (lördag) gick jag modell för Chrispa som visade deras herrsmycken. De flesta företag i Ystad var med och visade uppvad de har att erbjuda, och varje år har de då en modevisning.

Vanligtvis brukar modevisningen hålla hus på Scala teatern, i år var den uppdelad i tre modevisningar varav jag var modell på två av dom.

Parelle som erbjuder makeup, hudvård, hårvård och parfymer, behövde hjälp att sminka modeller (eftersom det var många fler än jag som skulle gå modell). Jag hjälpte alltså till lite där. Som tack fick jag en stor goodiebag med en massa roliga saker :D

Ny hårfön

För ca 1-2 veckor sen gick min gamla hårfön sönder och slutade fungera, därför blev jag tvungen att införskaffa mig en ny. Självklart ville jag ha något som är riktigt bra och som kommer hålla länge och någon som jag vet har väldigt bra kvalité på sina produkter, därför blev det Wella!

Good Hair är salongen jag går till när mitt hår behöver bli snyggt, och de använder sig bara utav Wella. Fick råd av deras chef Emelie om hårfönen, och jag bestämde mig för att köpa den! :)

Den har två hastigheter, tre värmeinställningar och en kall-knapp. Dessutom hörs den inte så mycket.





Känns som att jag blivit väldigt kommersiell

Igår var jag med på nyheterna då jag blev intervjuad om vad jag tycker att de ska dra ner räddningstjänstens tjänster. Idag har jag och "mitt lilla gäng" på Chrispa haft en VIP kväll då vi bjöd in folk då vi skulle ha föreläsning om höstens trender. Jag stod då för de behandlingar jag utför (ansiktsbehandlingar, vaxning, massage, bryn och fransar osv). I helgen ska jag vara modell för Parelle och eventuellt även för Chrispa då det lanserar nya kollektioner från parfym, smink, hudvård, hårvård osv!

Nu är jag på väg hem och ska sova riktigt gott! Imorgon väntar några ansiktsbehandlingar på mig ;)

Mot ett naturligare jag

Ibland känner man för en utseende-förändring eller något som ger "ett lyft". Just nu känns det som att mitt utseende har blivit lite i obalans. Det är en del nytt jag vill testa och ändra! Vad gör man då?

Denna vecka har jag testat en ny frisyr vilket har gett min ansiktsform ett bra lyft, den får mig även mig att (enligt mig själv) se lite tuffare ut. Men till detta kommer ett par små, nätta och välformade, feminina ögonbryn. Mina ögonbryn och även min hårfärg känns lite för ljus för att få det "hårda" intrycket. (Mitt ansikte är lite för snällt, därför behöver jag få mig själv att se lite hårdare ut).

Vad gör man? Känner ni igen er när inget blir bra? Kramar på er!

Testar Emite Makeup

Fick en gåva av Emite Makeup som heter Smokey Eye look. Här har ni några bilder på kajal, ögonskugga och mascara! Ni får ursäkta om bilderna hamnar lite huller om buller (min mobil gör som den vill)

Frilansande på Butik Barnsligt i Lund

Jag var i Lund med Felicia och Emil idag där jag gjorde ansiktsmålningar på barn som kom in i den nyöppnade butiken. Allt är helt nyrenoverat, och där är faktiskt väldigt mysigt och barntrevligt såklart ;) Lilian (som äger butiken) och Kyllan (som jobbar där) tror jag verkligen att ni kommer gilla! Så himla jordnära och underbara människor!

Anledningen till varför jag älskar brun utan sol

Brun utan sol crème/mousse/lotion/spray osv osv har så många fördelar jämför med att besöka solariet! Du skadar inte huden, du bränner inte den, den åldras inte lika snabbt, det vårdar huden och stimulerar den. Idag har de flesta brun utan sol utvecklats så bra att de inte blir orangea. Förr kunde man bli en morot, men idag finns det alltid något som kan passa en bra!

Jag har fastnat för sprayen jag skaffade mig för ett tag sen för att den ger så bra färg. MEN jag kommer inte köpa den igen då hälften går till spillo. Jag ska faktiskt ta och testa en mousse snart, det är något jag aldrig testat :)

En brun utan sol jämnar ut hudtonen, gör dig några toner brunare och får dig att se piggare och fräschare ut. Se bara på mina bilder här före och efter applicering. Efter-bilden är tagen direkt efter appliceringen (den ger alltså färg direkt)



En svart-brons sotning

Fick mer inspiration att göra något kul. Denna gång ville jag blanda skimmerskugga och en matt skugga, denna gången blev det en skimmrig brons och en matt svart.

Eyeliner-inspirerad

Det vad längesen jag fick lust att sminka något, och idag var en sån dag faktiskt :) Idag var sminkningen Eyeliner-inspirerad. Barnsligt lätt att göra faktiskt. Ta bara hjälp av ett papper och följ ögats form, så lyckas du!

Detox för kroppen, och huden såklart!

Visste du att du kan få slätare, finare och mjukare hud genom att detoxa din kropp? Detox betyder att avgifta och få bort allt skit. Det är inte bara bra för din kropp, utan även för huden.

Genom att fasta några dagar (jag menar inte att ni inte får äta alls) men helt enkelt mindre och väl genomtänkt, "ren" mat. (Kan vara en bra metod om man känner att man behöver gå ner nåt kilo.)

Man behöver inte svälta ihjäl sig. Man kan även dricka extra mycket vatten eller grönt te. Grönt te innehåller massor av nyttiga antioxidanter och detox-ämnen!! Skillnaden på grönt och rött/svart te är att grönt te inte är "behandlat" eller hur jag ska förklara det. Grönt te är liksom örter och gröna växter "direkt" nedförpackade i påsen.

Glöm inte att röra på sig lite extra så att din kropp ökar blodcirkulationen och kan göra sig av med all gammal skit du har i kroppen :) Vips, så kommer du märka att du mår både bättre pch ser bättre ut! ;)



Vitamin B5

Att ha en fin och bra hud är något de flesta vill ha! Eller hur? Ibland räcker det inte bara med att använda bra produkter som hjälper från utsidan, utan vi behöver självklart också något som arbetar inifrån!

Att använda oss av rätt produkter för vår hudtyp är viktigt såklart! Jag har hittat helt rätt med C Skincares produkter blandat med specialprodukter från Comfort Zone. Men dessa precis som alla andra produkter jobbar "ute" och även om man använder AHA syra som jobbar djupt, så kommer man aldrig tillräckligt långt ner för att få 100% ren och fin hy.

Att ha en varierad, balanserad och nyttig kost, träna regelbundet, sova ordentligt och dricka mycket vatten är lika viktigt som bra produkter!! För att din hud ska bli bra behövs blodcirkulationen hållas igång, huden behöver få näring och mineraler och även kunna rensa ut allt slagg! Slagg är en begrepp för olika sorters smuts osv som huden inte ska ha.

Det finns hundratals olika studier som bygger på att kost har ett stort samband med hudens påverkan. Det är trots allt så att huden jobbar inifrån och ut! Inte tvärtom.

Anledningen till att jag skriver om allt detta är för att jag ska försöka genomföra detta! Jag har även köpt ett kosttillskott som ska hjälpa huden på traven! Detta kosttillskott heter Pantothenic Acid som är vitamin B5 med andra ord och lite annat smått och gott! Detta kosttillskott bildar fler och skickar ett ämne som heter Koenzym A. Denna enzym skickas till huden och bryter ner det överflödiga talget och ökar ämnesomsättningen i huden. Detta kommer alltså hjälpa att hålla finnar och pormaskar borta och förbättra hudens struktur och utseende markant. Värt att testa! Denna kostar 225:- för 90 dagar.

Snabb fika med Katja och Amanda

Efter skolan stack jag, Katja och Amanda in på Max och fikade snabbt innan vi skulle ta tåget hem ;)

Mer från Born This Way Ball

Konserten var så bra den kunde bli! Lady Gaga var väldigt, väldigt bra live! Blev riktigt förvånad faktiskt. Har hört annat innan nämligen. Alla var glada såklart och hon var så himla mänsklig. Folk från publiken fick komma upp, folk blev inbjudna personligen av henne backstage. Hon gav oss så mycket självförtroende, gav oss så mycket styrka, och när man tänker efter är en del av det helt självklart. Hon pratade bland annat om att det alltid kommer finnas folk som inte tycker om en, som försöker trycka ner en. Och då sa hon: "But who gives a fuck!?" Och detta kommer jag faktiskt ta med mig länge och minnas!! Och ni ska på se lite blodet såklart (en del är lånade från Therez)

Hon var grym!

Blev en väldigt lyckad kväll, den kunde inte blivit bättre! Gaga levererade allt hon kunde och gjorde denna dag för mig och 30.000 andra enormt glada! Skriver mer sen ;)

Ikväll: Lady Gaga BTW Ball

Ikväll ska jag och Felicia åka ner till Köpenhamn och se Lady Gaga!!! Aaaaaaah fan vad grymt det ska bli! Har planerat en cool makeup till ikväll också, såklart! Men jag kommer antagligen inte kunna lägga upp den idag eftersom jag ska fixa mig i Danmark, vi får se helt enkelt! Vi hörs imorgon :D

RSS 2.0