Avslutning med underbara Angelica

Idag hade vi (som tradition) att alla i klassen bakar något riktigt gott, och sen äter vi av varandra! En riktigt god tradition om jag får säga det själv, men idag var inte vilken avslutning som helst, utan vår sista dag i skolan med Angelica.

Underbara, alltid lika glada Angelica!
Hon är en person som hjälpt vår klass i vått och torrt, stärkt oss som personer och velat oss det bästa! Vi kommer alltid ha dig i våra hjärtan, men jag tänker inte säga hejdå än. Det är inte sista gången vi träffas!

Gillette ProGlide

Att ha bra grejer när man rakar sig vet vi alla om! Gillette är männens ledande märke som är både bra och relativt billigt. Jag har testat deras nya rakgel och "gamla" after shave balm.

Rakgel:
+Löddrar bra
+Väldigt dryg
+Återfuktar mycket
+Ger väldigt bra glid
+Lugnar huden
+Känns skyddande
-Gelen läcker ut lite

After Shave Balm:
+Känns lugnande
+Svider inte
+Innehåller inte alkohol
+Lämnar huden mjuk
-Känns billig och enkel
-Sjunker in i huden för långsamt

 

Åhléns BUS

Åhléns brun utan sol är färgad, vilket är bra så att man ser var man applicerat den. Den innehåller även en aning skimmer vilket gör att man genast ser solbränd ut och får en riktigt snygg glow!

Dessutom luktar den fruktansvärt gott! Efter en natt luktar man lite BUS, men det är pga reaktionen när DHA:t färgar hudens yttersta lager. Jag rekommenderar den inte till nybörjare eller personer som är väldigt bleka. Denna är bäst när man redan fått lite färg och är en van användare, för annars blir du tiger-randig!

Kostar så lite som 89:-, innehåller 150ml och detta är en av de absolut bästa jag använt!

+Snygg färg!
+Underbar doft
+Bra pris
+Snygg glöd i huden
+Återfuktande

-Man blir lite kladdig
-Ej för nybörjare

Ekologiskt

Vi alla vet att ekologiska produkter är extra bra produkter eftersom det värnar om både naturen och dig samtidigt som det känns lite extra lyxigt! Comfort Zone har en ekologiskt serie där 99% av innehållet är naturligt och 21,34% av dom är biologiska! Förpackningen är återvunnen, tuben är återvunnen och har en söt liten skruvkork i trä. 

Jag har köpt Sacred Nature Bio Mask! Den är väldigt närande, vårdande och återuppbyggande som passar alla hudtyper. Jag tycker att doften från örterna är en aning skarp, men man står ut! Och jag kan passa på att säga att Hud & Skönhet har 50% rabatt på alla Comfort Zone produkter, så passa på innan det tar slut! 

Bra saker för håret!

Var på Good Hair och införskaffade mig nytt vax och hårpray. D:fi är ett riktigt bra vax som ger superstadga och hållbarhet, samt luktar gott och är lätt att tvätta ur!

Wella Proffessional Super Set Hairspray är ett starkt fixerande hårspray som är ganska torrt i konsistensen, torkar väldigt fort, blir halvmatt och naturligt samt får inte håret att kännas minsta lilla klibbigt och är lätt att tvätta ur! 

Från FärgadeLinser



Beställde 2 par linser till sommaren i färgen Sterling Grey (gråa alltså) som faktiskt är väldigt lik min egen ögonfärg! Superbra! :) Det var riktigt billigt dessutom: dessa två par inkl. frakt kostade 377:-.

Seg lördag...

Var sjukt sugen på att festa igår, det var underbart väder och verkligen feststämning överallt kändes det som ;)
Jag blev hemma och somnade väldigt fort efter en jobbig dag på praktiken med en massa behandlingar! Kul :)
Idag har jag duschat och mest tagit lugnt framför tv:n. Ska fortsätta med det nu ;)

Även jag kan laga mat

Ingeni familjen var hemma idag, så jag fick göra min egen mat! Det blev hemmagjorda pommes, bönor och snitzel :)

Tack :)

Fick en underbar börs/plånbok av Fiffie idag som tack för att jag gjort fransförlängning på henne :) Har även funderat över hur man förväntar sig att killar ska ha små plånböcker som får plats i bakfickan... Killar ska väl ha feta plånböcker eller vad tycker ni? ;)

Ni måste ha solskydd!

Solskydd är A och O redan nu! Även om man har färg så ska man börja med MINST spf 30.
Det kan verka mycket och man tror att solen inte är så stark än. Men saken är den att det är nu den är som allra starkast när du inte fått så mycket sol under ett halvår ungefär. Börja högt och sänk sedan spf ju brunare du blir.
Och ha högre spf i ansiktet eftersom det utsätts hela tiden.
Och tänk på att ca 90% av solens strålar även går genom moln!!!
Ha ett speciell solskydd som är anpassat för ansiktet! Oftast är de oljefria och passar ansiktet och skyddar mycket bättre än en "allover solkräm".

André använder: C skincare

Har tyvärr inte haft tid för att skriva ner egna ord om Cskincare, vilket jag skulle vilja. Men här har ni info om vad jag köpt :)

Piercing?

Var och piercade bröstvårtan idag! Jag är sjukt nöjd, men det gör sjukt ont!! :(

Le!

Är riktigt nöjd med tandblekningen jag gjorde hos Erica (BrilliantSmile). Nu ler jag så ofta jag kan 😁

Nya glasögon

Var på Specsavers för 2 veckor sen och kollade synen. Fick lite högre styrka och ett par nya, fina bågar som jag ska försöka att inte förstöra, haha ;)

Rutiner!!

Rutiner är det viktigaste vad gäller hudvård! Om man inte har en rutin kommer huden aldrig bli bra. Rengöring och återfuktning är det allra viktigaste för din hud. Mina rutiner?

Morgon:
Rakning
Rengöring
Ansiktsvatten
Balanserande creme till ansiktet
Ögoncreme
Läppcreme

Kväll:
Rengöring
Ansiktsvatten
Balanserande creme till ansiktet
Ögoncreme
Läppcreme
(Ev. Comfort Zone Spot corrector)

En eller två ggr/vecka:
Rengöring
Ansiktsvatten
Peeling
Återfuktande/Balanserande ansiktsmask
Ansiktsvatten
Balanserande creme till ansiktet
Ögoncreme
Läppcreme
(Ev. Comfort Zone Spot corrector)

Fler bilder från tandblekningen

BrilliantSmile - Tandblekning

Idag har jag varit på Hud & Skönhet där jag har gjort tandblekning! Det tog ungefär 1.5-2h och jag är JÄTTENÖJD med resultatet! Äntligen är mina tänder grå-vita och inte gul-ljusa. Läs mer om allt på http://hudochskonhet.com/tandblekning

Skönhetsideal

Slitet hår, oren hy, buskiga bryn, för stora lår, för stor näsa, för små bröst..... Detta är bara några av de saker som många dagligen tänker på. Att vi alla påverkas av skönhetsidealet är ingen nyhet. Det finns alltid något vi inte är nöjda med. Jag har massor av saker med mig själv som jag inte är nöjd med (både utseende och beteende).
   Ibland kan man se genom fingrarna, men ibland kan det även leda till depression, plastikoperationer och i värsta fall självmord. Idag kan man göra det mesta (om man har pengarna såklart).
   Min åsikt är den att jag tycker man ska få göra skönhetsingrepp om man själv verkligen vill det för sin egen skull, för att trivas med sig själv.
   Det är faktiskt inte helt omöjligt att jag själv kommer lägga mig under kniven en dag. Jag har en del utseendefixeringar som jag vill göra för min egen skull och för att trivas med mig själv. Jag vet om att det okså finns gränser till vad man bör göra. Jag vill inte ha läppar som en anka till exempel.
   Tänk efter lite, vad tycker du, hur känner du?


Bloggextra.se

Ute och övningskör

Se upp, för nu är jag ute i trafiken :O

Sommarsmink

Något riktigt fräscht på sommaren är rena och klara färger. Turkos till exempel är underbart att ha under varma sommarkvällar/fester!

RSS 2.0