Fullspäckad dag :)

Vaknade vid 7.00 imorse för att göra mig iordning för min lillebrors konfirmation. Var tvungen att duscha och så, därför tog det lång tid att fixa mig. Kl. 10 körde jag och syrran iväg i racer-fart! Satt i kyrkan, som är lika drygt som sirap.
   Efter allt i kyrkan stack hela släkten och käkade mat. Riktigt god mat, och nu är jag verkligen proppmätt! Tror att jag sprängs snart ;)
   Snart ska jag ut och fira valborg tsm med några vänner :) Ses imorgon!

Besviken på Gaga

Så gott som alla vet att jag älskar Lady Gaga. Men denna gången (också den första gången) har hon gjort mig besviken. Inte på hennes låt Judas, utan hennes utseende. Igår uppträdde hon med Judas för första gången live, i en hemsk dräkt och urfult ansikte.
   Hårfärgen är riktigt sunken. Ni ser utväxten som inte färgats tillräckligt. Ganska dassig färg också... Ögonbrynen ser hemska ut också. Helt bortrakade och ditmålade. Helt krokiga och hackiga. Inte ens symmetriska. Till och med jag hade gjort det bättre!
   Helt ärligt ser hon ut som en polsk h**a. Jag älskar henne, men denna gången ser det ut som hon har försökt byta look själv eller bytt till en sämre makeupartist och stylist.
   Besviken på dig Gaga...

Nytt för mig: Maxosol

Maxosol är solpiller som hjälper huden att stärka sitt egen försvar mot UV-strålar och gör huden brunare och mer hållbar. Både min storasyster och hennes kompis har ätit dessa, och de är verkligen bruna året om, aldrig bleka! Så nu är det min tur att testa dem :)



Dagens shopping!

Efter en tråkig skoldag ville mamma ha med mig ut på stan, fast det var mest jag som shoppade...

Ett läppsyl med Sprite-smak! Skitgott, fanns i coca cola, fanta, och några andra. Haha, skitcoolt! :D



Ett par Hello Kitty hörlurar åt min lillasyster som blev jätteglad :)



Den nya Harry Potter filmen!



Ett par nya Skullcandy-lurar eftersom jag tog sönder mina gröna.



Och till sist en skitsnygg skjorta från kappahl!

Vill ha!

Har hittat precis såna sandaler jag velat ha sen förra sommaren! Letade som en dåre efter ett par förra året, men hittade inga! Detta året är de mer lätttillgängliga från Zara; 559:- Dessa ska jag köpa nu till sommaren! De är så jävla snygga! Jag är förälskad <3

Lite stress och panik!!

Är jävligt stressad och har panik över allt! (Sånt får man finnar av.)
   Har ett inlämningsarbete som ska vara inlämnat senast 23.59 idag. Har bara skrivit en liten början, men jag kommer verkligen inte på något! Sen har vi ett PowerPoint-arbete som ska vara klart på tisdag. Ska bara göras en del bilder och skrivas lite text. Sen har vi glosor till tisdag också, men de är lätta! Vi har nationella prov i engelska redan nästa vecka vilket jag har panik över, då vi fick veta detta idag. Har en kort text i engelska att skriva om.
   Asså jag ska ta och sitta över i skolan lite och få klart allt denna vecka! För jag pallar inte stress. Det är lika bra att få allt överstökat och gjort! För jag vet att jag inte kommer göra någonting hemma. Bättre att köra intensivt nu och kunna ta det lugnt inför nationella och fokusera på det! Ha det! 

Dagens look

Idag var det första skoldagen efter lovet, så då vill man gärna se bra och fräsch ut, som om man haft ett bra lov. Så jag fixade till håret med en backslick, som blev berömd av ett flertal personer idag; vad fin du är i håret!, har du gjort slingor? Hade även min jeansskjorta på mig som är väldigt tunn och skön! :)



Kolla in mina negerben! ;) Har även en jätteful bränna i pannan. Helt vit i hårfästet...

Gårdagens look!

Gårdagens look vafr väldigt enkel; shorts, t-shirt och en cardigan. Tricket är att hitta en fin cardigan som matchar sin hudton.

Från M.A.C

Titta vad jag har fått!!! :D Fick detta av mina vänner, Emelie och Charlotte. Tack så himla mycket!! :)





Fix + , Mineralize SPF 15 Foundation , Studio Finish concealer!

Fix +

Ett vatten-spray av vitaminer och mineraler, innehållande en "lugna-huden-effekt" av grönt te, kamomill, gurka, toppad med färska naturlig, energigivande doft av Sugi. Ger lyster, fixerar makeup. Spraya . Huden dricker upp det!

Mineralize SPF 15 Foundation

En lättviktig mineralpuder-foundation som ger huden en slät, strålande, naturlig finish. Borstas huden för medel-byggbar täckning. Särskilda mineral komplex hjälper till att hålla huden frisk och fylld med näring samtidigt som en blandning av mjukgörande ämnen bidrar till att skapa en smidig, felfri hy. Dagligt SPF 15 solskydd skyddar huden mot skadliga strålar.

Studio Finish concealer

En lätt, krämig, diskret genomskinlig concealer. Ger en mjuk, hållbar osynlig täckning för alla defekter i ansiktet. Vattenfast, doft-fri och icke-acneframkallande. Denna lätta concealer är så koncentrerad att en liten mängd kan ge genomskinlig täckning av hudens brister och missfärgningar. Den täcker effektivt mörka ringar, blemmor, födelsemärken, tatueringar och födelsemärken. Berikad med antioxidanter (vitamin A och vitamin E), innehåller också Silica för att absorbera hudens talg. Concealern har en solskyddsfaktor på 35 och finns i en mängd olika färger. Det kan appliceras med en medium till fast fiberpensel, en latex svamp eller fingertopparna.

Låter perfekt, eller hur!? :D

Bränd!

Det känns väldigt dumt att säga detta efter det förra inlägget jag skrev, men: Jag har brännt mig! Skulle nog behövt ha SPF 30 eller 50 känns det som :(
   När man väl har brännt sig, är det viktigt att återfukta ordentligt och irritera huden så lite som möjligt. Peeling är det sista jag skulle utsätta min hud för nu. Att raka mig vore också en dum idé.



Ja, ni ser ju själva. Jag är den som inte brukar få så mycket färg. Det brukar ta väldigt lång tid för mig att bli brun, och jag brukar inte bränna mig heller. Måste säga att jag är lite förvånad.

Ha det bra, och sola försiktigt! :)

Välkommen solsken!

Först och främst vill jag be om ursäkt för den grymt dåliga uppdatering på den senaste tiden. Men vårt internet har strulat lite, så jag har inte haft möjlighet att blogga. Har varit ute i solen mycket också..
  
Om solen!
Nu när solen är framme är det viktigt att skydda huden. Solen biter mycket mer än man tror, redan nu! Själv har jag använt mig av SPF 20 och 15 denna vecka. Ändå har jag bränt mig på näsan och kindbenen. Det är många som tror att man inte blir brun om man har SPF, men det blir man! Melaninet i huden som gör dig brun, tar tid på sig för att bygga upp ditt eget solskydd. SPF skyddar dig mot att inte bränna dig och få rynkor i förtid. Men när du väl bränner dig, förstörs huden och måste bilda ny hud, vilket gör processen mycket långsammare. Så använd solskydd! Din hud kommer tacka dig för det!







Här såg ni tre ordigerade bilder på mig, och man kan se ganska tydligt var solen har tagit. Solexponering hjälper till att bli av med finnar och pormaskar. Men bli inte för glada. Solen hjälper bara till en viss del. När man väl har solat för mycket börjar huden bli fetare för att den blir uttorkad, och då får man fler finnar. Så var noga med att smörja in huden ofta. Solkyddskrämer är ofta ganska feta vilket gör att din hud inte torkar ut. UVA-strålarna är de som gör dig brun, det som stimulerar melaninet. UVB-strålarna är de strålar som bränner dig och gör huden röd. Så var noga med att hitta med solkräm med både UVA och UVB-skydd. Strålarna bryter ner elastin och kollagen i din hud, vilket gör huden slappare. Därför får man rynkor om man inte använder solskydd.

Ja, nu har ni fått veta lite om solen och dess verkan på din hud. Mitt bästa tips: Använd solskydd! Nyckeln till fin hud är att förebygga, inte reparera.

Infect me with your love and fill med with your poison.

Innan jag skulle till modevisningen och sminka, fick jag göra mig lite extra fin. Så jag rufsade till håret på alla möjliga håll och tog lite extra concealer för att se pigg ut! Mina mörka ringar har börjat komma fram ännu mer nu, efter några dagars urkass sömn. Igen, har jag använt mig av mineralsminket Tikei som jag rekommenderar varmt! Jag har inte använt flytande foundation sen nyår, och det märks på huden. Huden lindras och läker faktiskt tack vare alla mineraler i sminket. Jag kan ha finnar, och sova med mineralsminket utan att oroa mig. Huden blir bättre av mineralerna, och porerna täpps inte till.

Jobb på Outfit!

Idag har jag varit på anställningsintervju och fått jobb på Outfit. Det är klädesaffären som öppnade igår här i Ystad. Jag är riktigt 'exited' inför att börja där! Får börja jobba där precis när jag vill, jag bara säger till när jag kan. Sen i sommar kommer jag också jobba där. Sökte jobb inom kommunen också, (vilket jag inte tror jag kommer få) men det kan jag egentligen skita i eftersom jag får bättre lön på outfit. Dessutom är det roligare på Outfit. Nog om det, nu ska jag bädda sängen och lägga kläder i tvätten och sortera hudvårdsprodukter! :)

Efter modevisningen

Nu är jag äntligen hemma efter 6,5 timme sminkande och modellande! Hade åtta modeller och Anna från klassen hjälpte mig också, som tur var. Annars hade jag nog aldrig hunnit!
   Jag satte igång redan 13.30 med förberedelser, sen kl 14 var det bara till att köra igång! Vi var klara med alla modeller till 17.40. Sen förberedde alla sig inför modevisningen! Även jag fick vara ute och visa mig, fick även hjälpa till att klä på och av modellerna som var riktigt stressade. Det blev ett och annat bröst som syntes, haha ;)
   När allt var klart och de flesta hade gått hem, fick alla samlas och få en belöning för allt hårt arbete! Allihopa fick ett sktisnyggt läderarmband från Filippa K.


Vi fick även pengar att handla kläder för i butiken, men eftersom det inte fanns herrkläder, avstod jag från det. Så jag fick fundera om jag ville ha pengar i handen, eller något annat. Så det skulle jag fundera på.
   Jag blev även erbjuden jobb där! Helt sjukt! Jag kan fortfarande inte fatta att de ville ha mig där!? De sa att jag var så sjukt duktig, och kunnig inom mitt område. De tyckte att jag verkade vara väldigt kompetent och utåtriktad som var perfekt för detta jobbet. -Jag ska säjla kläder med andra ord. Jag var inte kompetent bara i smink utan om hela modebiten. Självklart vill jag jobba där! Så vi skulle sätta oss ner senare och diskutera detta. Så det känns ritkigt bra att jag ska få jobba hos en väldigt dyr och exklusiv affär. Outfit, heter den förresten. Ligger bredvid Tullklipp! De har en helt fantastiskt lokal!!
   Inte nog med allt detta; de ville anlita mig till en ännu större modevisning i sommar på Ystad Saltsjöbad. På kommer de hyra in modeller, och det är bara exklusivt folk, fint folk som ska dit. Det här är ingen vanlig modevisning! Har även blivit förfrågad att göra tre brudmakeup i sommar.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, trots att jag vill och är sjukt glad över allt! Tyvärr har jag inte en enda bild från dagen. Inte en enda :( :( :(

NU: modevisning!

Alldeles strax ska jag sticka iväg och förbereda mig inför att sminka modeller! Nervositeten börjar stiga kan jag säga. Är ändå inte jättenervös, jag har varit med om värre! Pusshaj!

Judas

Har ni hört Lady Gagas nya låt: Judas?? Om inte, så lyssna på den nu! :D



Behind the scenes of a makeup-artist!

Att sminka är självklart huvuddelen för en makeupartist. Men förberedelser och eftergörat ingår också! Innan en makeupartist kan börja sminka, måste man plocka fram allt smink och lägga upp en plan hur man ska göra makeupen. Innan man kan göra makeupen, måste man veta vad man ska sminka för något genom att fråga managern som har anställt dig.
   Okej, så nu sminkar man! Efter man har sminkat gäller det att ta undan allt, se till så att allt smink är rent och fint. Det är viktigt att hålla alla penslar rena och fina också! Detta tar tid. Man bör både tvätta och sprita sina penslar med speciell penselsprit som man kan köpa. Jag och de andra makeupartisterna tvättar våra penslar med Yes; vanligt diskmedel.
   Idag har jag tvättat och spritat alla mina penslar som jag ska ha med mig imorgon när jag ska sminka inför en modevisning här i Ystad! Ska bli riktigt kul. Men jag vet redan att jag kommer vara jättestressad och orolig över att jag inte kommer hinna med alla modeller imorgon. Jag hoppas verkligen att allt går bra! Önska mig lycka till! :)

Sitter ute

Jag sitter ute nu, i shorts och piké, med datan i knät! Om jag har uppgattat allt rätt, så tror jag att alla tar vara på varenda lilla minut av solen. Tror också att ett flertal är ute och går, ligger och solar i trädgården etc. Satt inne mestadelen av dagen igår, för jag var så jävla trött.
   Jag bestämde mig för att sticka ut en runda på stan iallafall. Var ute efter ett par shorts. Det blev två såna par och en jeansskjorta! La ut bilder på kläderna igår.
   Ska skriva ett inlägg i hudvårdslära senare idag, för jag känner att det behövs nu när solen är framme mer och mer om dagarna.
   Är riktigt sugen på att fika eller något! Jag älskar verkligen sommar och sol. Sommaren är definitivt den bästa årstiden. Man kan bara ha kul och göra vad man känner för! :D
   Men nu ska jag fortsätta att njuta av solen, med lurarna i öronen. Ha det bäst!

Lite random bilder


14/4


17/4


18/4








Shopping innan lovet!

Har gått i skolan idag, vi fick även tårta av rektor och lärare för att vi var så duktiga igår! Se mer om gårdagens händelse HÄR
   När jag kom hem så fixade jag, mamma och mina dryga småsyskon lite grann utomhus för att få fint. Sen gick vi och lämnade in min punkterade cykel på lagning. Jag ville gå på stan och fixa lite ärenden, varav inhandla ett nytt läppbalsam åt mina torra läppar. Kör bara på rena, naturliga produkter för läpparna. Vill inte ha några mineraloljor i!! Sen gick jag även till min hudterapeut och skulle köpa nya ansiktsprodukter, särskilt eftersom jag fått såna himla utslag på den senaste tiden. Riktigt hemskt. Nu är det också så att produkterna är ganska dyra. Så det blev bara en rengöring för 365:- Det är ganska maffigt! Sen kostar ansiktsvattnet 365, och moisturisern 575:-. Men det är också de enda produkter jag behöver använda. De är riktigt bra, men också väääldigt dryga. (Och dyra!!) I längden är de billiga, men starkapitalet blir ganska dyrt, som sagt.



En deo från Playboy i doften Vegas.



Ett läppbalsam, eller s.k. Naturcerat. Innehåller endast naturliga ingredienser bla. bisalva och teatreeolja'







Märket Bioline är från Italien. Detta märke går endast att få tag på hos hupterapeuter och SPA:n. Jag köpte min inne på Vackra Hudvård och Design, som jag har nämnt tidigare också. Det är alltså väldigt exklusivt!
   Det är en butik som man vill vara på. Man får alltid hjälp och där är en så bra atmosfär. Under tiden jag var där, visade hon mig serien, jag fick prova alla produkter och lukta. Hon berättade också vad de gjorde/hade för effekter på huden etc. Sen fick jag med mig ett rejält prov på den dyra krämen också, som hon sa borde räcka i några veckor.
   Om du vill se mer om vackra och dessa produkter, klicka här ! Om du vill se mer om Biolines alla produkter för alla möjliga hudtyper, klicka här.

Har klippt idag

Idag har jag klippt/snaggat Jacob. Han ville ha det riktigt kort, så jag rekommenderade 12 mm. Efter att ha gjort hela nacken, kände han lite och ville ha 9 mm istället. Jag berättade och förklarade varför 12 mm var bättre, men iallfall lyssnade jag på min kunds önskemål och tog fram 9 mm:ern. När vi var helt klara sa han: "Okej, nästa gång lyssnar jag på dig. Vi skulle tagit 12 mm istället!" Men håret växer ju ut igen ;)

FÖRE





Har slingat håret idag!





Den översta bilden stämmer bäst överrens med verkligheten. Färgen blev väldigt ljus och fin. Man känner sig även lite brunare pga det. Kul :)

Every rose has its thorn

Was it something I said, or something I did? Did my words not come out right?
Every rose has its thorn, just like every night has its dawn!

Though it's been a while now, I can still feel so much pain!
Like a knife that cuts you the wound heals. But that scar, that scar will remain...

Du borde veta vem du är.. </3




Fullproppad med känslor!!

Nu är jag bara totalt fullproppad med olika känslor, och det är verkligen hemst! Jag oroar mig för en massa saker, jag är förväntansfull, jag är sur, glad, förvirrad, olyckligt kär, riktigt vilsen är jag! För tillfället orkar jag inte mer av någonting! I need a vacation tonight! Jag känner mig som ett pussel, som inte är ihopabyggt än...



Eyeliner + Globskugga

Blev inspirerad av Katy Perrys alla olika eyeliners. När jag tänker mig henne, så ser jag en väldigt enkel makeup, men med en snygg eyeliner! Ville kombinera denna med en globskugga för att få lite djup i ögat.



Min sminkning!





Vad tycks? :)

Svart och vitt med en nypa värme

Är sjukt sugen på att sminka efter att ha sett musikvideon till Katy Perry's E.T!



Modellbilden från Makeupstudion! :D

Idag har jag fått min modellbild från makeupstudion, då jag var sminkmodell för makeupartisten Sidney. Fotografen och Makeupläraren valde ut denna bilden som Sidneys slutfotograferingsbild. Det fanns självklart många fler, bra bilder. Men de måste man betala för :/ Så här är bilden iallfall,! (och ja, jag skelar på bilden, eller så är det ljuset som gör det, jag vet inte :S)

Fint väder - positivt eller negativt

Fint väder är positivt på många sätt och vis! Man blir glad, får mer energi, man umgås mer, är ute och njuter, mår bra helt enkelt.
   Negativt? I mitt fall påminner det mig om många fina dagar och fina minnen. Men det gör också att jag saknar hur allt en gång var. Jag önskar att jag bara kunde stoppa klockan! Vädret får mig att påminna mig om glada tider, man var ute och umgicks. Jag har tappat kontakten med en del för att de har mycket i skolan, är för långt borta med andra ord.
   Finns även de vänner som jag har förlorat, pga missförstånd etc. Detta underbara väder påminner mig om hur bra jag och de personerna hade det en gång. Inte nu längre. Jag saknar de personerna fruktansvärt mycket! Vi stod varandra väldigt nära och stöttade varandra genom allt. Samtidigt är jag en jävla mes som inte vågar ställa allt till rätta med en förklaring, eller bara ett förlåt om det är det som hade behövts. Det gör riktigt ont att tänka på det!


  
Jag hatar att säga det; men allt var bättre förr. Det är bara en tidsfråga innan man inser det.

Havsblått

Idag hade jag på mig en skjorta, i en havsblå, fräsch färg, som jag fick av min låtsaspappa för ett tag sen. Han köpte en likadan, haha ;)



Tycker även att jag fick färg av solen igår, trots att ingen i skolan såg någon skillnad :( Bara för det ska jag ta pch testa min nya brun-utan-sol idag :D



Ha det bra! :)

En flitig söndag!

Som jag skrev i förra inlägget, skulle jag ut och gå.
   Jag gick ut till slingan som är ca 2,5 km från mig (sökte på min iPod, men vet inte riktigt om den stämmer :/ ) Jag sprang 3 km sen och gick hem. Så man kan säga att jag har rört på mig under 8 km. Inte dåligt för att vara mig!!
   Sen när jag kom hem gjorde jag styrkeövningar för mage och armar. Tog det seriöst faktiskt, så det var mer ansträngande än vad det lät som.
   Efter det gjorde jag mig en enkel pastasallad som jag åt ganska så mycket av! Faktiskt riktigt gott, men med kyckling till, skulle det varit ännu godare! ;)



Duschade, och sen märkte jag att jag hade fått ganska mycket färg av solen under dagen! Haha, trodde inte att solen skulle bita så mycket som den gjorde. Det är inte så konstigt heller, när huden inte är van vid sol än :D

Imorse! (Vilken blekfis jag är, fast jag är brunare på kroppen!)



Och nu, ungefär!



Jag ser stor skillnad, och man märker oftast skillnaden mest själv! Hoppas det blir fler såna här fina dagar snart igen. Hörde att det skulle vara sämre imorgon :(

Ha det bäst!

Söndagar är till för att göra det man vill göra

Idag är det underbart väder! Har redan varit ute och kört moppe. Det är så skönt att bara köra i detta vädert. Hade lätt kunnat köra en timme. Bara köra... Nu har jag iallfall bestämt mig för att gå en runda. Det är skönt att bara gå i detta underbara väder. Ska plugga in lurarna till iPoden, sen kan man bara njuta. Ska nog tvätta ansiktet så att man kan få lite färg kanske!? ;) Glöm inte solskydd, för man kan bränna sig redan nu när man inte är van vid solen än :)

Soliga lördag <3

Vaknade redan vid åtta av solens strålar! Åt lite av gårdagens godis medan jag tittade på tv. Sen gick jag upp, duschade och fixade mig, åt frukost. Sen plingade moster och mormor på dörren. Jag fick en skitfin tröja av mormor, tack än en gång! :)



Sen gick jag ut på stan och var på jakt efter en brun utan sol. Min bus från aco hade tagit slut, och jag har lite kvar av nivea sun, men den blir man orange av. Så idag köpte jag Hawaiian Tropic Sun Dial!



Det är en BUS som man själv kan reglera vilken styrka man vill ha. Ena halvan består av en återfuktare, den andra halvan består av brun utan sol. Så man snurrar helt enkelt i toppen och ställer in vilken styrka man vill ha, sen pumpar man ut den. Har bara luktat lite. Lukar gott men lite för starkt för min smak. Blir kanske bättre ändå, jag vet inte. Kommer med resultat, recension osv..



Sen gick jag och Richard ut. Vi gick en bra runda lite överallt, bla. stranden och tog lite bilder på mig. Jag modellade med andra ord. Blev en del bra bilder, som jag snart lägger ut.



Hade mina bruna linser idag, för att jag var tvungen att ha solbrillor på mig pga den starka solen. Hade också på mig mina nya, vita converse! :D
   Senare ikväll ska jag va med några vänner och se film. Kul :)

Ni får ha det bra! :)

Fredagsmys

Var en ganska tråkig skoldag, för att jag inte hade någon stylistkompis idag; vi var ojämna idag. Så iallafall började vi med att räkna allt smink och skrev ner varenda sak vi har. Vi har också börjat med hemlåningslappar, för att vi ska se så att inget försvinner. Låter skitbra, tycker jag!
   Om det är fler än jag som märkt det, så har man blåst iväg!! Kände mig lite som Mary Poppins när jag höll på att flyga iväg.
   Det är Ystadträff vid världens ende idag, men jag orkar inte. Tog en powernap innan för att jag hade huvudvärk, så försvann den lika snabbt igen iallafall: skönt! Så jag har blivit lite seg av det... Ska iallafall se på film och äta godis tsm med min lillasyster, för det har hon tjatat om sen i måndags. Så nu får jag väl ge efter.
   Bilden jag tog igr tycker jag är riktigt häftig; för den är inte riktigt som jag brukar se ut på bild. Det är just det som är fräckt; det är nyskapande! Så jag redigerade bilderna lite lätt för att få dem ännu bättre! :)



Hold it!

If I said my heart was beating loud
If we could escape the crowd somehow
If I said I want your body now

Cause' you feel like paradise
And I need a Vacation tonight
So if I said I want your body now

-Would you hold is against me?

Från larv till fjäril

Har blivit lite gladare idag. Var lite sådär i skolan... Sen när jag kom hem stack jag på stan och gjorde lite ärenden. Åt mat, åkte till Netto min min storasyster.
   Efter det ringde min vän Emelie som är frisör. Hon skulle fixa hår till en modevisning här i Ystad, och de som arrangerar modevisningen frågade de Emelie om hon kände någon bra makeupartist som kunde sminka på modevisningen. Hon tänkte på mig direkt då, och det betyder väldigt mycket för mig <3 Det är väldigt kul att många rekommenderar mig och stöder mig så himla mycket under min utbildning. Jag får ett väldigt gott rykte. Tack Emelie <3
   Här är några bilder som jag tog idag. Den nedersta är redigerad.



Snyft...

Denna dagen har verkligen bara varit skit! Totalt urkass. Har varit allmänt deppig sen igårkväll pga olika skäl. I skolan hade vi matte och jag fattade absolut ingenting. Det stod ERROR över hela miniräknaren!



Här är miniräknaren som man får damp på!
  

När jag väl skulle cykla hem, hade någon punkterat mitt framdäck med ett häftstift, så då fick jag vara kvar på skolan ett tag och försöka reda ut detta. Till sist fick jag gå hem!
   När jag var ledare på 6-7-åringarna i gymnastik blev jag inte mycket gladare när de ställer personliga (och för mig) känsliga frågor. När jag kommer hem därifrån skulle jag säka sommarjobb. Så då satt jag med datorn i köket med mamma. Sen börjar min låtsaspappa dampa på mig för att jag satt där när jag hade ett stort rum att vara på. Jag käftade emot och både han och jag visste att han hade fel för sig. Så jävla skönt att han höll sin käft efteråt!!
   Nu sitter jag i sängen, fixar bilder till ett grupparbete i skolan om ett engelskt-talande land. OCH äter muffins och godis som jag köpt för att jag är så jävla deppig. Och det hjälper inte heller. Kan inte nån bara skjuta mig!?


Jag resonerar kring saker

Vaknade flera gånger imorse vid 6 och trodde varenda gång att jag inte hade ställt klockan, fast jag visste att jag hade det! Lite jobbigt faktiskt. Men jag sov gott inatt och var glad igår för att jag hade upptäckt en massa nya tv-kanaler som jag inte visste att jag hade :) Sånt är faktiskt kul!


Som numera är vanligt, slösar jag upp mina produkter så mycket jag kan! Både till ansikte, hår och kropp! Inte nog för att jag behöver använda det, utan också för att jag har för mycket. Har kastat hur mycket som helst, men det är ändå lika mycket kvar.. :/ Så mina produkter för ansiktet börjar faktiskt dala nu! Har fortfarande en del för kroppen. Det går sakta men säkert.
   Jag vill verkligen sticka iväg imorgon och köpa Cliniderm by Aco. Har läst så mycket bra om deras produkter. Och jag förmodar att de är bra eftersom de bara har gjort produkter för torr och känslig hy. Då måste man ändå veta en del. Och deras produkter är inte billiga heller, så någon kvalité borde där finnas i.
   Jag vill bara ha och ha allt! Har svårt att prioritera också. Men när jag funderar varenda dag på vad jag ska köpa så får man nya tankar och idéer som drar ut på allt ännu längre. Måste ju också tänka på vad jag verkligen behöver. Jag behöver inte hudvårdsprodukter, för det har jag. Behöver jag kläder? Njae, egentligen inte.. Jag behöver en ny tv. Den jag har nu är typ 7 år gammal. Den funkar bra och så, men en ny hade verkligen inte varit fel! Behöver en ny säng också, det har jag behövt länge!! Det är en massa smått och gott man vill ha. Men rent behovsmässigt behöver man inte allt man vill ha. Dessutom måste jag lära mig spara pengar, för det är jag USEL på!
   En sak jag har bestämt mig för och även sagt till mamma att jag ska hålla mig till är att prioritera en ny tv! Inga undantag nu, inga onödigheter!

Black and yellow

Fast i mitt fall blev det bara gult. Idag hade jag på mig en gul tröja från Jc (märket Adam). En riktigt vårglad tröja som livar upp. Hade även min färgade dagkräm från Aco. Ger riktigt fin färg, men man får vara noga med att få det jämnt. Jag själv brukar applicera det som en foundation (alltså med svamp). Ett bra alternativ mot brun-utan-sol. Haha, ser nu att jag glömt toppen av öronen ;)





Vill göra fler slingor i håret! Tycker att jag tappade många slingor när jag klippte mig :( Tunnade också håret mycket (vilket behövdes). Får se hur jag gör...

Ha det bra!

Glädje och lycka

















I Februari skrev jag om mig själv och min blogg, då jag fick mycket respons vilket får en att bli glad! :) Antar att mycket av det som ni kommenterat stämmer, och alla kommentarer gör mig glad och lycklig. Det är sånt här man behöver när man har det svårt! Man behöver hjälp på vägen och framförallt veta att det finns människor stöttar en till varje pris. Och jag är lycklig över att ni finns <3 Känn er uppskattade, gör det verkligen! Och till "<3" som kommenterade idag; du måste verkligen kännt mig, eller åtminstone vetat vem jag var, sen jag var liten eftersom det var just Annelie jag skrev om. Har ingen aning om vem du är eller hur du kunde se detta i det jag skrev :S

Här är kommentarerna!






<3
om Om mig; ViceOlsson. och min blogg:
Andre, helt seriöst så verkar du fasen i det vara den starkaste personen i Ystad. du är helt fantastiskt, och hoppas verkligen du förstår hur mycket självförtroende du ger en liten tjej som jag. du är VERKLIGEN ett föredöme! hoppas alla dina drömmar slår in, för det är du värd.

VÄRLDENS STÖRSTA KRAM

ps. om det annelie som var "läraren" så är jag inte förvånad. ds

















04 April, 21:04
 
Annika om Om mig; ViceOlsson. och min blogg:
Andre, jag hoppas en dag att du får möjlighet att klippa av allt hår på din gamla fröken!
27 Februari, 18:25  
Emelie tullklipp  om Om mig; ViceOlsson. och min blogg:
Fick tårar i ögonen andre! Du e en sån fin människa och det finns verkligen få av såna som dig! Andre du e helt underbar och har en enorm styrka som många saknar! Och jag vet du kommer gå långt riktigt långt och jag tänker heja hela vägen för tycker om dig för du just e VICE Olsson
23 Februari, 09:19  
Eva  om Om mig; ViceOlsson. och min blogg:
Din berättelse om dig själv berör! Du är väldigt klarsynt. Jag gläds åt ditt återvunna självförtroende och din framgång med bloggen. Fortsätt vara dig själv! Lycka till! Kram
21 Februari, 22:17  
Carina på Tullklipp om Om mig; ViceOlsson. och min blogg:
Halloj Andre och Grattis till 1 år!!! Du är stark du!! Du vet att jag tror på dig till 110% du kommer att bli något stort i framtiden...Jag önskar dig all lycka ...och du vet att behöver du prata så är jag ALLTID där!!! Puss Carina
21 Februari, 21:26  
Hanna  om Om mig; ViceOlsson. och min blogg:
Jag läste allt! jag tycker du verkar vara en enormt stark person, och en rolig människa :D
ha det bra, kram!
21 Februari, 21:01  
Frida om Om mig; ViceOlsson. och min blogg:
Så fint skrivit André! Fortsätt kämpa med bloggen, den är väldigt rolig och intressant att läsa. :) Kram Frida
21 Februari, 20:37

Många undrar

Många undrar hur det var i lördags på Makeupstudion!

Så därför tänker jag berätta lite mer ingående om vad som hände där. Först kom vi (Elin och jag) dit. Vi blev bjudna på bulle och dricka. Sen blev vi sminkade och stylade i håret. De hade 2 timmar smink, kläder och hår på sig! Och jag tycker själv att det gick bra. Ingen stress alls! Sen var det dags att bli fotad. Jag var den tredje att bli fotad. Innan fotograferingen fick jag en liten "touch-up" på läppar och med vit kajal i ögonen. Precis sådär "sista finishen"! När jag skulle bli fotograferad var det ganska lugnt. Fotografen sa till mig hur jag skulle stå: "ta fram den axeln mer mot mig, titta på min hand" osv... Min makeupartist Sidney sa också till fotografen vad hon ville ha ut av bilden, vad hon hade tänkt m.m. Så jag blev fotad under 10 min högst, sen var det klart! Under dessa 10 minuterna blev jag fotad, ljuset blev lite ändrat och varierat beroende på vilket resultat/ vilken look man vill ha. Jag fick se på några av fotona och de blev väldigt vackra. Fotografen var väldigt nöjd med mig och tyckte att allt gick fint. Jag blev fotad både med och utan tröja. Kan säga att jag blev nervös när jag fick ta av mig tröjan och visa min klena kropp :/ Jag tog även en bild precis innan jag skulle ut och bli fotad, och såhär såg jag ut!



Har smink på så gott som hela överkroppen, men det gick ändå rätt bra. Till och med Elin som inte gillar att stå framför kameror tyckte att det var kul! Så det var ganska toppen ;) När fotografen har redigerat bilderna ska makeupartisterna få bilderna, och jag sen i min tur. Så då kommer jag lägga upp de bilderna! :)

Ny header och bakgrund!

Tycker att rubriken säger det mesta! ;)

Dagens look - Hiss eller diss?

Har haft en röd Polo Sport piké, ett par ljusa jeans från HM, ett bälte från Bo Ohlsson och "converse" från HM, på mig idag! Inget jag i vanliga fall skulle ha på mig, men det var ändå rätt snyggt tycker jag.







Så vad tycks? HISS eller DISS? :)

Bodyshape

Måste verkligen få lite kött på benen känner jag! Min överkropp är riktigt tanig. Så nu ska jag börja träna Wii fit dagligen som en småstart, haha. Känner faktiskt att Wii fit inte är helt värdelöst. Och om man gör saker och ting ordentligt så hjälper faktiskt den sortens träning. Bilderna är från igårkväll.



Min styling på Amanda

I torsdags skulle vi ta med en produkt till skolan och "göra reklam" för den. Som ett litet test på hur vi skulle göra reklam för produkten och berätta hur vi hade tänkt. Jag tog med mig Tikei's ögonskuggor. Så såhär blev hon!



Vill bara passa på att berätta att håret är mer livfullt i verkligheten. Tycker själv att det ser "platt" ut på bild.

Sen skulle Amanda sminka mig, och hon skulle göra reklam för en mascara.





Tyckte att Jonna blev riktigt snygg också! Hon gör reklam för örhänge! Sminkad av Felicia FM.

About feeling, not being

Det handlar inte om att vara vacker, utan om att känna sig vacker!



Nu när jag har varit modell i Malmö idag och förra veckan, har både makeupartister och andra modeller kommenterat hur fin min hy är. Blir självklart glad, men jag tycker inte det. Just på denna bilden (som förresten är oredigerad) ser min hy fin ut. Det jag har använt är tikei mineral -concealer och puder i färgen P3.
   Men sen jag började trycka mina finnar för några dagar sen har den blivit värre. Måste verkligen sluta med det genast! För huden är mycker bättre utan att trycka! :)
   Och såklart ska jag visa bilder från modellandet i Malmö idag! Jag blev sminkad, stylad i håret och fotad idag. Så så fort jag får bilderna, ska jag lägga ut dem! :D Bilderna blev faktiskt riktigt bra.

Tre favoriter till håret!



D:fi : Riktigt bra wax som kan forma och skapa i princip vilken frisyr som helst. Luktar riktigt gott, lite äpple, och är väldigt lätt att tvätta ur!

Syoss Shine&Hold Spray : Bra spray som ger en hälsosam glans och lyster (alltså inte en fettig look) och får håret att behålla sin form. Lätt att kamma ut och tvätta ur.

Syoos Heat Protect : Denna hade jag inte kunnat leva utan! Värmeskydd är så viktigt både om man fönar och/eller plattar/lockar sitt hår. Jag både fönar och plattar mitt, så det blir väldigt slitet utan värmeskydd.
   Sen jag började med detta har mitt hår blivit så himla mycket bättre!!! Verkligen asså! Jag har inget frissigt hår längre och håret blir inte slitet! Skulle rekommendera detta till alla även om ni inte använder värmeverktyg; för detta motverkar frissigt hår så himla mycket. Inget antifriss har funkat så bra som detta! Stort + för heat protect!

Var är jag?

- I Sjöbo. Närmre bestämt hos morfar. För imorgon ska jag och Elin (som bor i Sjöbo) åka till Malmö och vara där kvart i åtta på morgonen. Så vi kommer åka vid sju! Kände inte för att ta bussen från Ystad direkt på morgonen. Så nu får jag lite "sovmorgon", till och med! Har fortfarande ett par inlägg på hand, men har inte min egen dator där alla bilder befinner sig ;) Så ni får vänta till efter modellandet i Malmö! Ha det bäst!

RSS 2.0