Återkommer

Denna veckan är lite sisådär stressig för mig.
   Har fått en massa extrauppgifter som jag tagit på mig för att saker och ting ska bli bra, tyvärr utan uppskattning av vissa. Dessutom har jag några kommande prov och två viktiga läxor/inlämningar som ska vara klara till fredag.
   Återkommer med bloggandet så fort jag har tid :)

Före -vit, Efter -brun

'



Från ett klassiskt Sverige-spöke till en lätt utomlandsbränna över en natt är aldrig fel!
   Gillar verkligen Hawaiian Tropic Sun Dial! Luktar knappt alls och blir alltid jämn och fin! Och dessutom sjunker den in i huden bra och ger inte sämre hy som en del andra tyvärr gör :)

Ny tv-bänk

I fredags var morfar här och hjälpte mig bygga en tv-bänk som han både betsat och lackat. Tack morfar! Du är bäst :)

You're the reason I feel amazing!

Visst känns det som vår nu! :D Sol gör mig så himla glad och full av energi! (Ligger efter en del med bloggandet som jag ska försöka återställa under veckan :) )
   Har precis badat och peelat mig. Riktigt skönt att starta veckan ren och fräsch ;) Ikväll blir det brun-utan-sol också! Perfekt! Använder mig av Hawaiian Tropic Sun Dial där man enkelt skruvar på korken och väljer hur brun man vill bli. Skitbra om man vill få det naturligt.

Har haft en riktigt kul dag!

Pappa väckte mig och sa att vi skulle åka in till Malmö och shoppa lite. Så vi var där och hittade lite saker till både mig och pappa :) Vi hälsade också på min farbror Thomas och åt fika där. Nu är jag hemma själv och ska snart äta pizza! Mysigt :)

Eyeliner

Det finns många olika sätt att göra en eyeliner! Med gel, cake eller en vanlig ögonskugga. Jag föredrar cake och vanlig skugga, för det sitter bäst och kladdar inte :)



viceolsson @instagram

Kommentera



Kommentera så att jag vet :) Så slipper min blogg vara så tråkig och så jag vet vad vad ni vill ha ;) Roligare att ha nöjda och återkommande läsare!

Vem drömmer då?

Nytt!



Skjorta från Selected Homme, många snygga detaljer!





Underbart stilren och figursydd skjorta från Dressmann som passar till alla tillfälle! Skönt och lätt material som inte krymper eller slits. Snyggt med kontraster vid krage och ärmar, dessutom finns denna modell i en mängd olika färger!



Gör permanent hårborttagning

Är med mormor och moster hos Erica och gör permanent hårborttagning! Detta är såååå himla spännande! :D

Fler bilder!

















Efter Prom Night Fashion Show

Har verkligen haft fullt och mer fullt upp med modevisningen denna veckan, särskilt idag!!! Åh, vilken stressig dag där alla kacklar som höns osv osv... Men allt var mödan värt, för vår modevisning blev (till sist) riktigt, riktigt bra och det kom över 200 pers! (Vi satte först ut 200 stolar men det fick sättas ut ännu fler, därför vet jag inte exakt..)
   Det var så jäkla kul och man får verkligen en kick att att gå på catwalken! Detta tycker jag är skitkul, och detta hade varit något för mig. Alla som tittar på en och uppskattar vad man gör och blir imponerade :)
   Har inte så mycket bilder än. Har haft några fotografer som fotat, och jag kommer lägga ut alla fina bilder när jag fått dem :)







Se inte ut som en panda!

Svårt för att tona ut ögonskuggor på ett snyggt sätt? Har du lätt för att likna en panda när du ska göra en sotning?

(Jämför höger och vänster öga)


Din bästa vän till det här? -Rätt pensel!
  
Den pensel jag gillar bäst för att sudda ut ögonskuggor kommer från Makeupfabriken och heter ögonskuggspensel L.



Will you be my Valentine?

På sätt och vis saknar jag någon som kompletterar mig. Känna att någon älskar mig för den jag är och att man har någon att ge sitt hjärta. Är ingen "loverboy", och jag gillar ingen direkt. Finns många som är snygga och attraktiva, men ingen som jag hade kunnat leva med :/ Så jag håller mig singel för tillfället :)



Glad alla hjärtans dag på er som också är ensamma och är nöjda med det! Vi har ju fortfarande andra som älskar oss för den vi är, eller hur? :)

Varma fötter

Fick ett par jättefina och sköna ragg-sockar av min morfars sambo Ingrid -Tack så hemskt mycket!! :-)

Lugn helg

Var hos Fiffie en stund igår, det var riktigt trevligt :) Sen tittade jag på film och åt godis med Jonna, sen däckade vi båda två haha ;) Sov gott och vaknade en aning för tidigt för att jag skulle åka till pappa. Nu har jag tagit en dusch och bara slappar. Skönt!

Låt dina ögon säga att du är kär!

Har använt:

Från Makeupfabriken
Grädde -Skugga
Aprikos -Skugga
Kakao -Skugga
Anyo -Läppglans

Från Tikei
Concealer Mint
Mineralfoundaton N2
Veil Matte
Rouge Horizon
Mineral Primer

Från Oriflame
2FX Mascara
Organic Mint Face Mist







Kommentera gärna vad ni tycker :)

Skola!

Idag har vi tid till att fixa med vår modevisning! Ganska stressigt nu den sista veckan :) Står och väntar på skjuts till skolan och det är askallt.

Tikei mineral makeup

Det märket jag själv varit trogen till i två år nu är Tikei och jag fortsätter köpa det! Det känns hemskt att säga, men hur skulle jag klara mig utan detta underbara märke? Jag är en sån person som älskar att testa nya saker och prova allt som finns på marknaden, men jag tänker inte testa något annat! Detta är det allra bästa!!
   Jag kan täcka 100% om jag vill utan att det ser onaturligt ut (särskilt om man jämför med flytande). Tikei är även mycket bättre än I.D Bare Minerals då I.D innehåller Bismuth Oxychloride vilket är ett billigt utblandningsämne och kan irretera huden och få den att kila. Inte nog med det; Tikei kostar 1/4 av priset!
   På deras hemsida hittar du allt du behöver veta! Du kan även beställa hem prover för 10:-/st så att du kan prova ut en foundationfärg som passar dig bäst! På hur många sidor kan man göra det?
   Nu efter 2 års erfarenhet och testande av massor av olika mineralfoundations kan jag verkligen det mesta om alla olika ingredienser, osv osv... Skulle nästan kunna säga att jag är expert ;) Nej, men av alla olika jag testat gillar jag Tikei's bäst, för den täcker mest av alla, är matt och innehåller bäst ingredienser!

Nästan ett år sen

Är fortfarande förkyld, men det börjar bli bättre! Skolan var seg idag, och direkt efter skulle jag på Dressmann och prova ut kläder till vår modevisning (ja, jag ska vara modell). Riktigt kul faktiskt! Hade gärna visat er bilder, men tyvärr kan jag inte visa er än ;)
   Är också riktigt glad att jag har vänner jag kan lita på, som stöttar mig och vill mitt bästa! Massor av kärlek till er!! ♥

Här är en bild sen april 2011!

Prosit!

Ligger i sängen och är riktigt förkyld! Snyter mig var 3:e minut... :(

Det bästa för en härlig hy: olja

Något jag testat mig på under någon veckas tid nu är olja; antingen olivolja (extra jungfru) eller rapsolja.

¤ Ställ dig i duschen, smörj in hela dig med oljan, även ansiktet och håret. Du kan vara lugn! Oljan täpper inte till porerna. Oljans molekyler är inte lika stora som porernas molekyler, därför kan hyn inte täppas till :)

¤ Låt oljan sjunka ner i håret och huden nån minut.

¤ Nu kan du duscha och tvätta håret som du vanligtvis brukar göra.

¤ Padda huden torr med en handduk

¤ Smörj in dig med en lätt bodylotion så kommer eventuell överflödig olja absorberas (tex Yvonne Ryding's body lotion)

¤ Sov och vakna med underbart mjuk hud!

Viva Glam

Testade att ta bilder med väldigt starka lampor, och ögonskuggan jag använt vid underfransarna ser ut som Lady Gaga's Viva Glam ;)





RSS 2.0