Recension av Bioline Hydractive

För ett tag sen skaffade jag mig lite produkter från Bioline, ett lite dyrare märke som används på hudvårdssalonger. Nu är mina produkter helt slut förutom lite av sockerpeelingen. Dessa produkter passar främst torr hy.
 
Hydractive Milk: En väldigt mild rengöringsmjölk som inte tar bort smink särskilt bra, men är helt grym på att återfukta! Efter rengöringen känns huden mjuk och återfuktad, inget stramt ansikte alls. Känns som att den lämnar en skyddande hinna kvar. Pris: 300:- för 200ml. Köpa igen? -Nej
 
Hydractive Tonic: Ett återfuktande och härligt ansiktsvatten som återför alla vitaminer och mineraler huden förlorat, tar även bort sista resterna av makeup. Väldigt fuktgivande och härligt! Pris: 300:- för 200ml. Köpa igen? -Ja!
 
Hydractive Rich Cream: En extra fuktgivande creme som kan användas både som dag och natt -creme beroende på behov. Gör huden mjuk, smidig och återfuktad. Pris: 425:- för 50ml. Köpa igen? -Nej
 
Sweet Touch Sugar Scrub: En sockerscrub som tar bort döda hudceller effektivt med en lätt rivande känsla i en oljeblandning som hjälper sockret behållas på huden ett tag för att till sist smälta in ju mer man arbetar med den. Har en helt underbar, oemotståndlig doft. Lämnar kvar en behaglig, väldigt ren och återfuktad känsla utan att vara oljig alls. Pris: 385:- för 125ml. Köpa igen? -JA!! 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0