Bronze/Glossig ögonmakeup

Ni skulle verkligen sett detta extremt fina glitter på ögonlocket i verklighet, det var verkligen magiskt! Tycker att glosset vid ögonvrån syns upp bra på bild dock.

Rösta!


Bloggextra.se
 
 
 

 

 

Grym sudd-pensel

Ännu en favorit från Oriflame, eller en mega-favorit för att vara exakt! Det är en suddpensel som används för att blanda ihop skuggor eller sudda ut snyggt, jag har nog aldrig fått ett så snyggt och snabbt resultat i mitt liv! Älskar verkligen denna! Och priset på 55:- kan jag bara älska ännu mer! Fler ska införskaffas, definitivt!

Nya hudvårdsfavoriter från Oriflame

Den första favoriten är en aloevera gelé som kan användas till flera olika syfte. Till brännskador, som lugnade gelé för normal-fet hud, lindra torra partier, användas som serum, osv osv! Den är helt enkelt fantastisk och ligger på endast 90:-.

De andra favoriterna kommer från En serie som heter Swedish SPA där det finns produkter för både kropp och ansikte, dessa två jag har är för ansiktet; en peeling och ansiktsmask. Peelingen är väldigt krämig och innehåller massvis av små supermjuka korn som inte "tar slut att skrubba" utan du kan hålla på hur länge du vill utan att kornen försvinner, så det är toppen! Masken är bäst för normal-fet hy som behöver djuprengöras, man kan kännas ganska torr strax efter man tvättat bort den, men den gör sitt jobb galant och båda produkter känns väldigt lyxiga! Dessa ligger på 120:- st.

En look med eyeliner

Jag är verkligen kass på att göra eyeliner, iallafall på mig själv, det är så himla svårt! Men idag lyckades jag få till det rätt bra förutom att den blev lite gör tjock för min smak. Det gäller att hitta vad man själv gillar, och på mig själv gillar jag nog bäst en ögonskugga faktiskt. Jag är inte mycket för creme/gel/flytande eyeliners tyvärr.

https://cdn1.cdnme.se/1758889/7-3/pic_51d9efa7e087c336d7b0c4ee.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1758889/7-3/pic_51d9efadddf2b3705c4b2e6b.jpg" class="image">

En färgglad blandning

Idag blev det en gul, grön och blå makeup med massor av färg och lycka!

Har 2 bilder att visa er, en men en skarpare kant på makeupen och en med en mjukare kant.

Bilden med den mjuka kanten ser mer "gjord" ut, det är väldigt viktigt att blanda och sugga ut skuggor för att det ska se snyggt ut, såvida makeupen inte ska vara skarp såklart!

Dagens makeup

Täckande där det behövs, men naturlig och låter huden visas genom :)

BareMinerals Prime time original
Mac Face & body foundation
Mac pro longwear concealer
Mac studio finish concealer
Mac studio fix powder
Mac brow set
Isadora matte bronzing powder

Don't let anyone dull your sparkle

Makeupen har fått inspiration från rubriken (som kommer från månadens glossybox-tema) och lite inspiration av egyptier.

Färgmässigt får ni lita på bilderna utan blixt! Jag har tagit med blixt också för att kunna se formen och fransarna bättre. Eftersom skuggorna är skrimriga så blir de inte så bra med blixt då de reflekterar bort ljus.

RSS 2.0