Uppdatering

Ledsen för att jag inte kunnat uppdatera på snart en vecka! Eftersom blogg.se har uppdaterat sin server går det inte att ladda upp bilder från mobilen, och det är så tråkigt med bara text :( Vi hörs snart!

Olika looks med en palett!

 
Med en 4-färgspalett kan man enkelt göra både vardags och fest-makeuper. Välj själv om du vill ha väligt ljusa och mjuka färger eller mörka och lite hårdare färger. Här har ni lite inspiration från .färgs 4-färgspalett!

Beställning från Makeupfabriken

Jag beställde:
 
3 olika mineralpuder i färgerna Winter Artica, Spring Golden och Golden Autumn
 
Litet penselset med Puderborste, Rougeborste, Ögonskuggspensel S och L, en spatel och en pincett
 
Svart, matt ögonskugga som heter Kaffe
 
En ögonskuggspalett med fyra skimriga, beige/bruna färger
 

Mer om .färgs mineralpuder

Jag får be så hemskt mycket om ursäkt! När jag fick hem mina nya mineralpuder såg jag att ingredienslistan inte var den samma längre, så jag tar om innehållet igen!
 
Mica: En vit mineral som funkar som ett helt vanligt puder.
Kaolin: En slags lera som absorberar fett och olja samt ger en bra fästningsförmåga på huden och håller huden matt.
Caprylic/Capric Triglyceride: En vätska från kokosolja som hjälper huden bevara fukt.
Glyceryl Caprylate: En mjukgörande ingrediens som ger huden en slät och fin yta.
Benzyl Alcohol: En organsik vätska från frukt eller te som justerar pH-värdet och ger näring åt huden.
Extrakt från solrosfröolja: Mjukgörande och fuktbevarande.
Extrakt från Rosmarinblad: En ört som verkar antioxiderande, är antimikrobell och mjukgörande.
 
Jag beställde tre olika färger: Nordic Winter Artica, Nordic Spring Golden, Nordic Golden Autumn. På detta sett kan jag blanda ihop alla färger mellan vinter och sommar!
 

Mineralpuder från .färg

Har bestämt mig för att gå ur mitt "Tikei-beroende" och börja använda .färgs mineralpuder istället. Detta mineralpudret innehåller mica, kaolin, korallalgsextrakt, methylparaben, propylparaben och pigment.

Kaolin är en slags lera som hjälper huden läka samtidigt som den resnar ut smuts från huden. Alltså är detta väldigt bra för folk med fet hy och lämpar sig bäst för blandhy eller fet hy. Har du torr hy skulle jag inte rekommendera det!

Korallalgsextraktet renar huden och ger vitaminer och har en lätt fuktgivande effekt.

Lämpad till min hudtyp så är denna teoretiskt sett bättre än Tikei. Så jag får helt enkelt pröva ordentligt så att jag kan se! :) Har beställt hem en färg som passar mig samt lite annat smått och gott som jag visar när jag fått hem det!



Make Up Store Face Mist

Är så glad över denna! Jonna var så snäll och kunde ordna denna till mig eftersom jag inte är i Malmö så ofta, tack!! :D

Make Up Store: Ultrafin mst berikad med vårdande Aloevera, läkande trollhassel, Allantion, Alga Extract, Vitamin A, C och E. Spraya över rengjort ansikte eller över makeup för att fixera.

Nya skor

Har fått tummen ur r*ven nu och köpt mig ett par ordentliga skor som jag både kan ha till vardags och när jag tränar. Dessa heter Nike Free 3.0 och känns knappt på foten, väger väldigt lite och ger ett väldigt bra stöd till foten. Köpta på Intersport där dom just nu kostar 790:- Finns både i dam och herr -modell. Rekommenderas starkt!

Fråga

Hej. Nu är det så att jag har en fråga: Jag har blandhy och är torr om kinderna. Jag använder mineralfoundation, hur ska jag göra för att det inte skall vara småtorrt på mina kinder? Kan man spraya på sådan facemist?
Tacksam för svar

SVAR: Antingen kan du smörja in kinderna med en kräm som är en aning fetare än vad du har i resten av ansiktet. Eller så kan du spraya en facemist över ansiktet vilket gör att sminket inte ser lika pudrigt ut och du ger huden mer fukt!

Skulle isåfall rekommendera antingen Mac Fix+ eller MakeupStore Facemist eller Emma S. Alla tre funkar lika bra och luktar gott! :)

Mina favorit peelingar

Den mest effektiva: Comfort Zone Active Pureness Scrub

Den härligaste: KEB Smoothing Facial Scrub

Den skonsammaste: C Skincare Sugar Scrub

Dekoration från Jysk och Hemtex

När jag fick upp min fina tavla fick jag en sån himla inspiration till att hitta mer dekoration till mitt rum, och jag hittade verkligen vad jag var ute efter!





Ännu en tavla

Detaljer

Har fått mycket fin respons på mina tavlor, så här tänkte jag visa er en av mina tavlor igen så att ni kan se fler detaljer! :)

Mina tavlor

Har fått smak över att göra mina egna tavlor faktiskt! Har satt upp två stycken än så länge och har även en till på gång :)

För att se fräsch ut

Har hittat den perfekta trion (shading, rouge och highlight) för att se så fräsch ut som möjligt! Skuggorna jag använt heter Nougat, Aprikos och Grädde som kommer från http://makeupfabriken.se">http://makeupfabriken.se">http://makeupfabriken.se%3C/a%3E">http://makeupfabriken.se">http://makeupfabriken.se%3C/a%3E">http://makeupfabriken.se%3C/a%3E">http://makeupfabriken.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://makeupfabriken.se

Ny ögoncreme

Ska testa en ny ögoncreme som jag fick av Angelica, än så länge gillar jag den! Ger väldigt mycket fukt och känns mjuk. Kommer med en recension snart, såklart! :)

Ny tröja från HM

RSS 2.0