i.d | bareMinerals

Trots allt dåligt jag sagt om i.d innan om bismuth oxychloride står jag fortfarande för det! Jag gillar verkligen inte att det innehåller bismuth oxychlorid eftersom många inte tål det, en del får knotter och utslag i ansiktet (vilket hände min moster), en del tycker att det kliar när man blir varm osv.
 
Det positiva med mineralen är att produkten fäster bättre på huden, håller mycket längre på huden och blir mycket mer vattentåligt samt att vid rätt mängd gör detta att mineralpudret ser fantastiskt osynligt ut på huden. 
 
Alltså: I lördags gick jag till Vackra Hudvård & Design där de säljer bareMinerals. Fick otroligt bra hjälp där måste jag säga! Först rengjorde hon (Therese tror jag hon hette) mitt ansikte, därefter smorde hon in mitt ansikte med en dagkräm. Efter detta tittade hon ut en färg till mig och testade den på käken, ner mot halsen. Efter rätt färg sminkade hon halva ansiktet med olika produkter och berättade hur och vad man skulle göra för allra bästa resultat. Och en stund senare gick jag därifrån med ett startkit innehållande allt på bilden för endast 995:-
 
Vill verkligen ge stort beröm till Vackra för sitt goda bemötande och all hjälp, precis som alltid! 
 
 
 
Mer information om produkter, användning och resultat samt recension kommer om ca 2 veckor.

Firade min 18-års dag i Malmö igår!

Hade en helt fantastiskt bra dag igår, som jag spenderade tillsammans med några goda vänner, så vi var ute och åt, jag tog min första lagliga drink (haha). Så min dag blev ganska lugn, men den kunde verkligen inte blivit bättre än vad den var!

Är på väg hem!

Bloggar när jag kommer hem :)

Godnatt från stugan

Har haft väldigt roligt idag! Har hunnit med att bada en hel del. Mot kvällen bestämde vi oss för att äta fondue, så maten blev ganska långdragen som ni kanske förstår... Nu är jag iallafall vääääldigt trött och ska vila upp mig inför ännu mer roligheter imorgon :D

Sticker till Lalandia nu, ses på måndag!

Nya tröjor

Var inne en snabb sväng på JC och hittade dessa två fina tröjor :)

På Good Hair

Idag har jag blivit klippt och färgad av min underbara syster på Good Hair! Så fruktansvärt nöjd är jag! Bl.a Magdalena Graaf och Bingo Rimer har varit på Good Hair och blivit fina! :)

Var tar sommaren vägen?

Recension av .FÄRGs mineralpuder

Dags för en recension nu!
 
+Innehåller många bra ingredienser som vårdar huden
+Blir väldigt, väldigt naturlig på huden
+Syns inte alls förutom om man tar väldigt mycket
+Prisvärd
+Finnar och pormaskar försvinner snabbare med denna
+Bra om man bara vill jämna ut hudtonen utan att det syns
+Smälter in i sin egen hudton väldigt bra!
 
-Kan bli lite skrimrig och man packar på massor av mineralpuder, t.ex under ögonen.
-"Dåligt lock". Skulle behövas en slags "film" som gör det lättare för pudret att fastna i borsten. Pudret flyger ganska lätt pga det.
-Behövs en concealer för att täcka större problem
 

Bra pincett från Depend

Det har alltid varit viktigt med en bra pincett för mig när jag plockar mina bryn. Den behöver vara vass och kan ta med håret från roten lätt. Den bästa jag hittat som är ganska billig kommer från Depend.
 
Den är dubbelslipad och väldigt lätt. Man får lätt tag i små hår och det kommer upp ur roten (istället för att brytas av som det kan göra med sämre pincetter).
 
Detta är min andra pincett som jag köper. Den förra köpte jag för ca ett år sedan, så den är väldigt sliten och behöver bytas ut! Kostar ca 99:-. Min var på extrapris så den kostade 79:-.
 
 
 

Bra ansiktsmasker från Formula 10.0.6

Den senaste tiden har jag varit flitig med att använda ansiktsmask regelbundet och verkligen fastnat för Formula 10.0.6 som har tre olika: Pores Be Pure, No Time To Shine och Deep Down Detox.
 
+Väldigt dryg
+Luktar fräscht och sött
+Rensar verkligen riktigt djupt!
+Slätar ut huden markant
+Får bort små pormaskar, finnar och igentäppta porer effektivt och snabbt!!
+Jämnar ut hudtonen, gör den klar
+Dämpar rodnad och förhindrar inflammationer
+Väldigt billig (99:- för 100ml)
+Snygg och praktisk tub-förpackning
 
-Svider ganska mycket men det är verkligen värt resultatet!
 
RSS 2.0