Frost

Om ni inte har sett Disneys nya film Frost (Frozen) så tycker jag verkligen att ni ska se den!Färgbubblor

Min idé började rätt, men slutade inte alls som jag hade tänkt. Jag hade nämligen inte testat att använda dessa skuggor fuktade, tidigare. 

En konstig makeup blev detta bara, dock gillar jag den orangea färgen närmst fransarna och den rosa, hjärtliknande bubblan! Guldet i brynen är också ganska coolt. Mycket fina grejer för sig, men tillsammans blev det bara konstigt.

Grått

Gråa ögonskuggor har aldrig varit min grej. En tråkig och livlös, död färg enligt mig. Men om den är ljus och skimrig går det lite bättre! Här har jag blivit inspirerad av Linda Hallberg, och det är från hennes blogg jag lånat bilden från. http://lindahallberg.com

Skuggorna jag använt mig av, är Pistol (på locket) och Bootycall (under brynet) från Urban Decay.

Lila

Lila ögonskugga har jag lite svårt för då man måste ha en bra intensitet i färgen så att det inte ser ut som en blåtira. Skimmer i det hela gör det ännu snyggare också! 
Rostiga ögon

Ytterligare en Molly Sandén-inspirerad makeup! Extremt fin kontrast till ett par blåa ögon. Tänk er rostiga kedjor som har suttit på dig länge, men fortfarande har du glöden i ögonen om att få bryta dig fri. Den känslan får jag av den här makeupen och hur underbar är inte den tanken? Sluta aldrig kämpa!
Chains

Gud vilken inspirations-kick jag fått nyligen!! Så fantastiskt kul att sminka igen. Denna makeup är inspirerad av Molly Sandéns album Unchained som är ett oerhört vackert album med massvis av känslor somnar fram, åtminstone till mig! Så underbart, vackert och känsloladdat helt enkeltÄlskar röd ögonskugga!

Här kommer en liten repris tror jag! Röd ögonskugga kan vara så otroligt svårt att få till, men om man väl lyckas så är det sååå fint tycker jag!! Några tips för detta:

-varm hudton
-bra med bronzer och rouge i ansiktet
-svart/brun kajal för att undvika ett "irriterat öga"-utseende på looken
-skimmer på något ställe
Röda läppar

Ett par röda läppar kräver en del arbete för att de ska bli snygga och hålla bra! Det är extra viktigt med läppenna och puder faktiskt, för att få det lite extra proffsigt. Börja med läppenna och läppstift, pudra därefter för att låsa in färgen! Ta ytterligare ett lager läppstift (och läppglans ifall du vill) :)

En bra läppensel kan vara bra för att komma åt alla konturer och veck ordentligt!


RSS 2.0