Måste vara galen

Var iväg och köpte en rakhyvel idag för 209:- Endast med ett blad till... Dock sänder den ut micropulser, men jag skulle nog vilja kalla det vibrator istället för rakhyvel, men jag får väl hoppas att det blir skillnad nu med en ny rakcreme för 245:- och en ny rakhyvel för 209:- Jag tänkte köpa en after shave också, men just nu är jag för snål för det, för den kostar 425:- Nu ska jag spara undan de 900kr jag har kvar+det jag får betalt för, för modevisningen till en ny tv! Jag fyller ändå snart år (18 juli) så jag kan önska mig en after shave då. Comfort Zone Man Space Hydra Performer heter den och kostar 425:- på Vackra, om någon undrar vad jag önskar mig :)


Gillette Fusion Power Stealth heter denna jag köpte!

Shopping och modevisning

Fick börja dagen med att duscha och fixa mig, för sen skulle jag ut och shoppa det sista till modevisningen, därefter var det modevisning! Så det blev puderpuffar, spatlar, pappersservetter, tops, bomullstussar, makeupremover, mascaraborstar, lösfransar, franslim, pincetter...
   Sjävla sminket har jag, men det är alla smådetaljer och verktyg man ofta glömmer! Fick en cape av vackra Emelie idag! Så det enda som saknas för mig som makeupartist är en kakelplatta, haha :) Sen kan jag börja ta emot kunder och åka ut på evenemang utan att behöva oroa mig över att sakna något.
   Och jag ska definitivt beställa hem fler penslar från Tikei! De är superbra!!



Köpte faktiskt något till mig själv också idag: [comfort zone] man space, shave performer; En mjukgörande rakcreme med ny sammansättning av aktiva mjukgörande, skyddande och lindrande ämnen. Huden blir extremt mjuk och resultatet är en perfekt rakning. Användning: Fukta de hudpartier som ska rakas med ljummet vatten och applicera en liten mängd av produkten jämnt. Skölj rakhyveln ofta. Avsluta med att applicera hydra performer. Kostar 245:- på Vackra.
   Och imorgon ska jag gå och köpa mig en ny rakhyvel också. Mina blad som jag köpte i september förra året har gjort sitt känner jag! Tänkte att det var dags för en hyvel som sänder ut micropulser för en ännu bättre rakning. Känner att de pengarna jag inversterar kommer vara värt det i längden!

Måndag

Vet att jag har haft dålig uppdatering, men jag har behövt koppla av. När man är hos pappa kan man bara känna lugn, där är verkligen ingen stress för fem öre! Man kan sova gott och länge utan att någon stör. Märker nu när jag är tillbaka hos mamma hur man blir upphetsad och frustrerad lättare. Och jag jobbade idag, men jag kände verkligen inte för det idag. Jag ville fortsätta slappa. Riktigt hemsk jobbdag enligt mig själv.
   Imorgon ska jag iväg och sminka till en modevisning. Är inte taggad just nu och tror jag inte kommer vara jättetaggad förrän fem minuter innan det börjar. Ska bara ta det lugnt och göra mitt bästa, för då blir det bäst! Så jag måste upp tidigt imorgonbitti och fixa mig för modevisningen, sticka ut på stan och fixa ihop de sista smågrejerna. Och sen kolla så att jag får allt med mig!
   Men nu ska jag försöka få min skönhetssömn, för det behöver jag VERKLIGEN!

Hyra film

Idag har jag och pappa varit och hyrt tre filmer som vi har sett idag! Det var The Last Airbender, Vampires Suck och Unstoppable.
  
The Last Airbender gillade jag verkligen! Känner mig besatt redan och vill se nästa film! (tror det kommer tre filmer) Har sett den två ggr redan :) Vampires suck var ganska skoj, lite trist handling och kanske inte världens bästa film, men den funkade tycker jag. Unstoppable var också riktigt bra! Handlingen var bra och man satt helt stel av spänning. Den handlar om två killar som ska försöka få stopp på ett skenande tåg. Denna film är baserad på en verklig händelse dessutom, vilket gör den fantastisk.
   Så nu har jag en fråga till er: Brukar ni hyra film ofta?

 

Glad midsommar!

Åkte till pappa igår för att fira midsommar idag. Brukar alltid ha så roliga midsommarfester här :) Så just nu rensar jag faktiskt ut gamla grejer som jag aldrig använder, så ska vi snart åka o kasta det, så har jag ett fint rum här också :)

Jag igår


En härlig sak är att vi har fått bastu nu! Och vårt nya badrum är också klart snart. Huset börjar kännas riktigt lyxigt ^^ Får visa er bilder sen.
   Idag gick jag upp vid 10 och duschade i den nya duschen. Riktigt härligt! Sen fixade jag håret och ansiktet så att man ser ut som en männsika igen ;)



Glad midsommar på er, allihop!

Presenten från Emelie



Mhm... Något från MAC..... Vad kan det vara då?



Fyra olika lipglass !! En matt hudfärgad och tre skimriga, en aprikos, en mörkröd och en brun. Gillar bäst den framme till höger (aprikos, som heter Spirits A Flying)!
   Tack så j*vla mycket, Emelie! Du är verkligen den bästa och den underbaraste människan på jorden! Älskar dig ♥

Tikei - sminket

Till att börja med, har Tikei skaffat ny logga, som ni ser till höger. Till vänster är den gamla loggan.





Foundation C2 och P3, 129:- st, Bronzer 89:-, Rouge -Angel 89:-



Ögonskuggor. Full burk kostar 59:- Jag har beställt prover för 10kr/st för att se vilka jag vill köpa fulla burkar av.



Concealer pink 89:-, veil matte 129:-, veil glow 129:-, mineral primer 129:- Dessa jag har är också prover. 
  
Faktiskt riktigt bra att man kan betälla hem prover på allt de har för 10:-/st. Bra om man inte vet vilken foundationfärg man behöver, så slipper man slösa en hel förmögenhet på det. Bra att man kan testa och se om man gillar det, eller om man vill se hur en ögonskugga se ut i verkligenheten och hur längre den sitter på plats etc...

Tikei - borstarna

Nu kommer mina sminkinlägg om det jag köpte. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men det är jobbigt både för mig och er. Ska försöka dela upp det istället.



Kabukiborste 159:-, rouge/veil/foundation -borste 159:-, 2st concealerborstar 99:-/st, ögonskuggsborste 69:-



Travelkit 219:- - Litet penselset (borstarna är ganska små) Fräckt fodral medföljer, plats för borstarna och även för smink i facket.



Foundationborste, rouge/veil -borste, concealerborste, 2 ögonskuggspenslar, snedskuren pensel, mascara/bryn -borste

One day, when the sky is fallin'

Sätt igång musiken, läs och njut!



Var helt förstörd imorse! Jag var så jävla ledsen och hade en sån jävla ångest över mitt liv. Det känns precis som en del av förra sommaren; helt hemskt! Fick en massa hemska åsikter mot mig personligen igår irl, som sårade mig riktigt djupt. Det kan aldrig förlåtas eller glömmas, och jag hatar dig verkligen! Nog om det!
   Måste åtminstone lära mig att säga till när det har gått för långt. Jag kan inte bara ta en massa skit hela tiden! Jag har en massa härliga människor runt mig som stöttar mig och accepterar mig för den jag är. Men det finns också lika många mot mig. Måste också lära mig att våga säga det jag verkigen känner. Precis som mitt horoskop sa denna veckan är mitt lyckokast att våga säga det jag känner! Skulle behöva en spark i röven eller lite stöd för att komma framtåt, för just nu står jag still och långsamt går bakåt.

Vi ses på andra sidan

Nu ska jag sova! Har satt i löshår på syrran sen 14.30-20.15, dock hade vi en timmes paus under denna tid. Fick hem sminket från Tikei, osså fick jag en present av underbara Emelie idag från MAC. Emelie -du är verkligen världens bästa människa, man kan inte mindre än att älska dig <3 Det kommer gå superbra för dig nu på din egen salong Good Hair!
  
Så naturligtvis kommer ni få bilder på alla dessa godsaker imorgon innan 14, för då börjar jag jobba. Nu ska jag drömma sött och förhoppningsvis (för en gångs skull) få en god natts sömn. Vi ses på andra sidan! :)

Post och express

Har väntat hela morgonen åt min syster för att hennes löshår som jag ska sätta i idag skulle komma hem med express. Sen bad hon mig köra ut med det till hennes jobb så att hon kunde se om färgen blev bra, vilket den blev!
   Och nu sitter jag och väntar på posten där mitt smink från Tikei kommer vara :D Sen på fredag får jag min lön :D Men nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig för att vara på salongen och sätta i löshår resten av dagen, puss

Modevisning på G

Idag har jag jobbat till nu (21.00) Har varit på genrep inför en privat modevisning nästa tisdag (28:e). Jag ville också ha hjälp av Jonna till denna modevisning, så hon var också med mig! Vi bollade lite ideér om vilka sminkningar vi kunde göra på våra modeller. Faktiskt är det riktigt skönt att vara två stycken, för man ser på saker olika och man kan ta hjälp av den andre.
   Imorgon, förhoppningsvis, kommer mitt beställda smink från tikei. Idag fick jag ett mejl om att det hade skickats iallafall. Tikei är alltid supersnabba med sina leveranser.
   Fick mina betyg hemskickade från skolan idag, och såhär var mitt års resultat!



Har också några "André testar" på gång. Skulle kunna lägga upp två st imorgon, för då är jag ledig!! :D

FB update


Beställde smink inför modevisningen nästa vecka för nästan 1200 spänn. Det mesta av det var dock penslar, men att investera i bra penslar är så himla viktigt. I längden kommer penslarna vara sjukt billiga, för de håller så jäkla länge! Sminket jag beställde från var Tikei, mineralmärket som jag gillar bäst av alla! Länk hittar ni uppe i bloggen.

Karaktär: Disney-figur

Blev så himla inspirerad av alla Disney-figurernas sminkningar och hur man kan återskapa dem i verkligheten. Till en början startade jag bara med en enkel, flawless and perfect makeup.





Jag har fruktansvärt mycket makeup på mig för att man ska få en perfekt bas. Har vit foundation, nermattande puder och massor av concealer, särskilt under ögonen, för disneykaraktärer har inga mörka ringar. Brynen är också viktiga att få perfekta!

Städat i gaderoben

Före



Efter



Kanske konstigt, men dock sant är att man hittar kläder bättre på golvet. Om man har stökigt så vet man var allt är, faktiskt. Och för många ungdomar är golvet en horisontell gaderob :)

I'm on the edge with you!

För ca en vecka sedan släppte Lady Gaga ut en musikvideo (som gjordes på en inspelningsdag) till sin låt The Edge of Glory.







Dags att rensa ut gamla produkter?

Här kommer lite nyttiga tips om när du bör byta ut dina smink och hudvårdsprodukter!

Oftast så finns det en liten burk med en siffra i botten på din produkt, den betyder att från och med du öppnat den, så håller den i 3,6,12,24 osv månader..

Hudvård och krämiga produkter håller oftast inte så länge eftersom de innehåller aktiva ämnen som helt enkelt blir gamla och inte verkar längre efter just 6 månader. Man dricker ju inte gammal mjölk liksom?

Torra produkter som ögonskuggor, puder och rouger håller längre, dels för att de är torra och dels för att de inte drar på sig bakterier på samma sätt som en krämig produkt gör.

Concealer:
En concealer i fast form har oftast en hållbarhet på cirka 6-9 månader och en concealer som används med pensel håller i ett år. Detta förutsätter så klart att du är noga med att tvätta penseln. Du kan också ta lite på en bomullspinne och applicera med i stället. Slängs när den blivit torr. Är concealer vätskebaserad kan den börja klumpa eller dela sig.

Foundation:
En foundation håller i cirka ett år om du förvarar den svalt och någorlunda mörkt. En gammal foundation kan ge upphov till svullna ögon, utslag och hudirritation i ansiktet.

Puder & Puderrouge:
Ett puder kan oftast användas tills de tar slut, men jag har också läst en maxgräns på 2-3 år. Undantag hållbarheten förkortas rejält ifall du petar med fingrarna i pudret, eftersom att du då för med bakterier ner i pudret, som tyvärr då kan ge utslag och hudirritationer. Var väldigt noga med att tvätta dina borstar regelbundet.

Krämrouge & Krämögonskugga:
Dessa produkter i krämform kan om man inte för ner fingrarna i burkarna hålla i maximum 1 år. Produkter i krämform har tyvärr kort hållbarhet eftersom att de innehåller fett.

Ögonskugga:
En ögonskugga har nästintill evigt liv om du undviker att applicera med fingrarna och torka rent den regelbundet. Glöm inte att stänga locket till ögonskuggan noga. Var som vanligt noga med att dina penslar. Får du besvär med ögonen efter du har använt ögonskugga kan det bero på att du har stoppat ner fingrarna i ögonskuggsburken, vilket är ett big no no… Kasta produkten då!

Flytande eyeliner:
En flytande eyeliner håller i högst ett år. OBS! Var noga med att torka av den då och då.

Mascara:
En mascara bör bytas var tredje månad, men på förpackningarna står det oftast 6 månader. En gammal mascara kan ge dig ögoninfektioner. Om du är linsbärare bör du vara extra noggrann. OBS! Låna aldrig ut din mascara till någon annan. Du ska inte heller pumpa borsten upp och ner i mascaratuben, då försämras mascaran snabbare genom att den blir uttorkad. Om du haft en ögoninfektion, köp en ny mascara.

Kajalpenna:
En kajalpenna kan du använda tills den tar slut. När du vässar pennan tar du hela tiden bort bakterier som ligger kvar sedan tidigare. Var noga med att också tvätta av din pennvässare direkt efter användning. Kasta kajalpennan om du haft en ögoninfektion.

Läppenna:
En läppenna kan du använda i minst 2 år ifall du sköter om den väl. När du vässar pennan tar du hela tiden bort bakterier som ligger kvar sedan tidigare. Var noga med att också tvätta av din pennvässare direkt efter användning. Använd inte läppenna om du har munsår.

Läppglans:
Ett läppglans ska man helst använda upp inom sex månader efter det att man öppnat det. Om du märker att läppglansets konsistens blivit tunnare ska du slänga den. Gamla läppglans innehåller ofta hudrester och en massa bakterier. Detta kan leda till munsår och andra besvär. Använd aldrig om du har munsår.

Läppstift:
Ett läppstift håller i cirka ett år om du applicerar stiftet direkt på läppen. Du ska alltid torka av läppstiftet efter användning, detta för att undvika bakterier. Det kan hålla lite längre om du använder en läppensel. Glöm inte bort att tvätta läppenseln regelbundet. Använd aldrig om du har munsår.

Nagellack:
Ett nagellack håller i cirka ett år till två år enligt vissa skönhetsforum eller tills det blir segt.

Fuktkräm
En fuktkräm håller i cirka 12 månader. En hudkräm som innehåller fett kan härskna och det kan också bildas bakterier i produkten. Släng krämen om du märker att fettet börjar dela sig. Håll den borta från värme och solljus. Som vanligt inga fingrar i burken, använd en spatel eller svamp. Spatel och svampen ska så klart rengöras efter användning.

Viktiga tips:
Rengör din sminkväska eller sminklåda regelbundet. Tvätta dina sminkpenslar regelbundet, låt dem torka på en ren handduk i liggande ställning, så att vatten inte rinner ner och förstör sminkpenslar i trä. Förvara dina sminkpenslar i ett separat fodral.

Många personer förvarar sitt smink i badrumsskåpet eller på badrumsskåpet, ifall du har en varm lampa precis bredvid skåpet så ska sminket inte förvaras där, eftersom att smink mår bäst när det förvaras svalt och i de allra flesta fall mörkt. Glöm inte att bakterier gillar värme och feta produkter härsknar lätt i värme. Låna helst inte ut ditt smink, speciellt inte ögonsmink och läppsmink.

Enligt EU:s kosmetikadirektiv ska produkter som i oöppnat skick har längre livslängd än 30 månader vara försedda med en öppen burk-symbol som talar om hur länge den är användbar efter förpackningen är bruten.
Lånat från totalbeauty.se

Tänk på att det är väldigt olika från märke till märke och produkt till produkt! Så kolla alltid på den där lilla symbolen med burken så kan du vara säker!

Är med på Aco's Facebook-sida

Fick ett mejl av en kille som jobbade på ACO och berättade att han tyckte mitt inlägg om Aco face bronze var väldigt bra. Och nu var jag även med på deras facebook-sida. Tyckte att det var riktigt kul :D Var med mig och gilla deras sida på FB, du också! http://www.facebook.com/acosverige

Där du går med dina skor

När jag ser dig, tänker på dig, minns jag. Allt känns helt konstigt. Underbart, samtidigt plågsamt. Jag vill kunna älska dig, men det är något som drar mig från dig. I mina drömmar tänker jag på dig, jag vill vara med dig. I verkligeheten är vi så långt från varandra man kan komma. Jag vill veta vad du tänker, vill veta vad du känner. Dina bruna hud och ditt blonda hår påminner om sommar i överflöd. Jag vet något som du inte vet. Jag är kär i dig. Men du kommer aldrig få veta det...
   Now, I'm gonna marry the night. Har ju en ganska fin dag imorgon med testsminkning på en brud :)

De "populäraste" makeup-missarna

På allra hösta plats kommer för mörk foundation.



På andra plats kommer att ha för mycket makeup! Man kan ha gjort basen för kakig, eller rent av ha för mycket överallt. Har man röda läppar bör man vara försiktig med ögonmakeupen, annars kan det sluta med att man bara ser dum ut.



För bred och sned eyeliner, på ögonlocket, inte vid fransarna.



Blå ögonskugga!
Det är en av de värsta färgerna jag vet när det gäller ögonskugga. Det är för att man inte kan bära upp färgen och om det faller ner ögonskugga under ögat ser du ännu tröttare ut. 



Överplockade ögonbryn, ifyllda som McDonald's: "M"



"Rouge-missbrukaren". Detta innebär att man har rent för mycket och helt fel färg på sin rouge.


I've learned to choose and even learned to say goodbye

Om du är som jag och ser hemsk ut (trött och glåmig) när du vaknar, kan jag tipsa om Aco face creme bronze / Aco face gel bronze. Cremen är för normal/torr hy och gelen är för normal/fet hy.



Jag har cremen och den är perfekt för den ger ansiktet det där lilla extra så att man ser pigg ut. Färgen är väldigt naturlig! Bra om du inte vågar använda brun utan sol. Huden ser väldigt återfuktad och frisk ut. Man får lyster! Jag vet inte om det bara är jag, men på kvällen när jag tvättar av den har min hud blivit jättemjuk!
   Denna färgade dag-creme/gel är också ett bra alternativ om man vill framhäva sin bränna ännu mer, eller slippa foundation under sommaren! Testa den! :)



Jag idag, oredigerad bild, inget smink, bara creme bronzen.

Oh, oh, oh.. I'm in love!

With Judas, Judas!! Min absoluta favoritlåt är Judas, det ser man klart och tydligt på min iTunes-lista. Och spelningarna är bara på datorn, jag har min iPod och mobil också som är med mig 24/7.











Makeupborstar

De makeuppenslar och borstarna som jag anser vara de allra bästa borstarna är från Tikei. Alla deras penslar, vare sig om det är till puder eller ögonskugga, är gjorda av syntet. Det som är så bra med syntet är att det inte är från djur, de håller mycket längre än djurhårspenslar, kan tvättas många fler gånger utan att slitas lika mycket, de tovar sig inte så lätt, de samlar inte på sig bakterier och smuts (dock fastnar det ju alltid hudflagor, hudfett m.m på borsten, men det gror liksom inga bakterier på dem). Detta är alla penslar från Tikei som finns.




   De penlsar vi har i skolan är mestadels gjorda av djurhår förutom eyeliner och läpp -penslarna. Och på dem märker man (särskilt puder och rouge -borstarna) att de har blivit slitna av allt tvättande!!

Ögon makeup

Gjorde ingen tutorial idag, det var en bra början till en, men sen klantade jag till det. Så ni får bara lite inspiration istället :)









Jobbade heela dagen igår. Åt inte från 9.00 till 18.00. Så jag var skithungrig när jag kom hem, och gottesugen var jag, så jag och Jonna bakade negerbollar. Skitgott! :D
   Tog en lång sovmorgon till 10 idag, ska inte jobba förrän på fredag :D Då ska jag vara med Rebecka från Chrispa och öva bröllopssminkningar med henne inför två brudar jag ska sminka. På lördag är jag på Outfit igen.
   Som ni kanske ser har jag ändrat min design lite. Tycker att det genast blev personligare med länkar som jag gillar :) Blir lättare och enklare för er också om jag nämner någon sida. Hoppas ni gillar't ;)

Test

Ska testa om detta funkar med röstning?



- 1
- 2
- 3
- 4

Jag har krämer mot allt!

Haha, nu är det liiiite illa tycker jag! ;)
   En tjej i klassen frågade mig vad jag gjorde med min hud varje dag. Så jag berättade då att jag tvättar, tar ansiktsvatten, smörjer in mig med två olika krämer och sen tar ögonkräm och ibland en olja som rengör på djupet under natten, och en mask mot pormaskar osv...Så då sa hon: "Asså du har ju fan krämer mot allt, jag har fan typ inget av allt du sa".
   På stranden igår spelade jag och några killkompisar fotbollstennis ute på bryggan med tröjorna på för att de blåste kallt. Då påpekade en av dem att alla skulle få en s.k "bondebränna"........."förutom du då, André... för du har väl säkert nån kräm mot det"
   Så nu känner jag för att motverka detta "rykte" om att jag har krämer mot allt (förvisso har jag nästan det xD) Men hur vet jag inte.. :P

Nu är det sommarlov!

Vi kom till skolan, spelade brännboll och kubb. Sen fick vi baguett och två olika sorters tårtor. Kan säga att så gott som alla klagade över att snart spy så mätta vi var. Rektorn höll ett litet tal för oss, sen var det sommarlov!
   Visst går jag på en liten skola, men inte så liten så att det var bara jag som hade klätt upp mig? Haha, tyckte att det var ganska kul.. ;)
   Fick kostymen av mamma i fredags. Hon köper aldrig något till mig, men jag antar att hon tyckte att jag skulle ha/behövde en. Tack mamma!
  
Sen stack jag till stranden med två vänner och där var ett antal andra som jag verkligen inte trivs med. Så det var faktiskt inte så kul...
   Och sommarlov för mig betyder jobb.. Men faktiskt tycker jag att det ska bli kul, för jag kommer göra något som jag är intresserad av. Andra jobbar mest för pengar. Jag tror också att man gör ett bättre jobb om man är engagerad, intresserad och verkligen vill jobba!
Måste också komma igång med mina makeup-tutorials! Jag har en massa snygga sminkningar nu till sommaren! Tror faktiskt också att ni uppskattar mina tutorials :) Ska försöka göra detta mer till en sminkblogg än en André-blogg.
   Om ni är intresserade av smink tycker jag att ni ska titta in Lindas Sminkblogg.

Juni 11, 2011

Var på student igår, bilder m.m kommer i ett annat inlägg.
   Håller på och städar rummet för fullt, in i minsta vrå och i varje hörn! Tänkte att det kanske blir lättare att hålla rent under sommarlovet när jag kommer ha fullt upp med annat under dagarna.
   Förutom att ha städat har jag gjort mitt framtida rum i ett program som heter Google SketchUp 8. På så sätt har jag bättre kunnat se framför mig hur rummet kommer bli. Riktigt kul att göra, eller om man ska möblera om. Tycker dock att det är ganska svårt, man behöver öva mycket!! Har också räknat ut vad allt kommer kosta. Och såhär kommer mitt rum se ut, enligt vad jag har tänkt.. På ett ungefär då, allt som jag vill göra kan jag inte göra bra. Som stolen till exempel ;)

Lite ångest har man väl..

Slutar skolan på måndag.. Ja, så jävla kasst, jag vet! Men skolan säger att vi måste "ha ett visst antal skoldagar under vårt läsår."
   Sen är det jobb, jobb, jobb! Kommer jobba på Outfit måndag, fredag, lördag. Ev. ons, tors -eftermiddag. Ska på modevisning och sminka den 28 juni. Därefter ska jag vara i Falsterbo och sälja för Outfit den 6/7-10/7 nåt sånt tror jag. Sen har jag två bröllopssminkningar att göra den 18/7 (min födelsedag) och 6/8. Till sist har jag ev. Oriflame då jag ska ha visningar och "tjejkvällar" och sälja där.
   Så jag känner att hela min sommar kommer vara så gott som fullbokad och typ ingen tid för stranden. Fördelen är självklart pengarna. Men inget är så mycket värt som tid!
   Ska bli riktigt, riktigt skönt med semester på Kreta sen i september-oktober! Det lär jag behöva. Orkar inte ens tänka på läxorna i skolan som vi kommer få...



Och kommentera mer! Det är mycket roligare att ha en blogg där folk kommenterar mycket och ofta :) Som bloggare känner man att läsarna är mer uppmärksamma och verkligen läser bloggen. Man känner sig mer uppskattat, och man blir glad!

Maskerad och avslutning för 1 år sen

Det är faktiskt hemskt att se, läsa och höra alla nior som slutar skolan nu! Jag minns hur hemskt det var. Jag tyckte självklart att avslutningen, maskeraden och lärarmiddagen och festen var underbar, men det var hemskt att det var allra sista gången man träffade alla personerna på en och samma gång som man delat så sjukt många minnen med! Jag saknar fortfarande en massa människor och nu påminns jag om det ännu mer!
   Att titta på bilder får mig tårögd. Jag minns hur alla sa att de var glada att få slippa högstadiet och börja på gymnasiet. Alla hade fel! Jag och många andra saknar verkligen högstadiet!!
   Hur dåligt man än tycker man har det nu, kommer man i en senare tid upptäcka att man hade det jävligt bra och saknar den tiden.
   Här är några bilder av mig för ett år sen!



 Jag som Lady Gaga ( och i högklackat dessutom ;) )


Jag precis innan maskeradtävlingen. ( Jag vann hela maskeradtävlingen bland alla nior på skolan :D )



Jag och Sara i bussen påväg till lärarmiddag


Engla och jag i bussen


Jag och Jackline under skoldansen


Om någon från Norreports förgående nior läser detta vill jag säga att jag saknar er enormt mycket!

Do you want love or you want fame?

Klippte mig igår

Igår klippte jag mig, så nu är mitt råttfärgade hår tillbaka! Vill verkligen ha det ljusare så fort som möjligt! Man ser det tydligast vid öronen, sen är det kvar slingor lite här och var...





Oredigerad bild, inget smink och äntligen är mina utslag borta! Min hud är bättre än någonsin och det känns riktigt härligt! :) Vad tycker ni om håret??

Nytt i badrumsskåpet!


Oxygen Boost face mist!

Uppfriskande ansiktsmist med brunalg och det återfuktande komplexet Aqua-Boost. Hjälper din hy att andas fritt. Spraya över ansikte och hals. Kan användas över makeup. 150  ml.
   Är lika bra som de andra produkterna i Oxygen Boost -serien! Har ansiktsmasken som är underbar mot torr hy. De flesta ansiktsvatten är inte tillräckligt återfuktande för mig, men det är denna! Är ett måste inför sommaren, särskilt på stranden! :)

I am wind and hurricane, the stormy sky and rain

I will fly!
On a challenger across the sky
Like a phoenix so you can remind them of
the dream I bore

Sunsets

Jag blev förälskad och du höll mig kvar i det tillståndet

Den nya epidemin...

Liksom alla andra har jag bränt mig, trots spf 10! Antar att jag var så desperat efter en solbränna att jag "glömde bort" att smörja in mig ordentligt och flera gånger. Nu efteråt ångrar jag det djupt!
   Jag om någon vet hur mycket skada det gör på huden. Min hud är skadad. En solbrännsskada räknad som en brännskada klass ett. I klass två har vätskeblåsor bildats och öppna sår finns! Nu vet jag inte så mycket om alla klasserna, men lite kort om det. UVA-strålarna (de som tränger ner djupast och bildar rynkor) kan man säga att de gör dig brun. UVB-strålarna (de som inte kommer ner så långt, men skadar huden mest) är de som bränner dig, och gör huden röd.
   Helt ärligt vet jag inte om min spf innehåller skydd mot UVB, men jag vet att den har mot UVA. Måste jag kolla upp, för det kan vara därför. Det är superviktigt att ha både mot UVA och UVB!!
   Här är min rygg precis när jag märkte att jag bränt mig. Sen på kvällen blev det bara värre och änny rödare. Har inte kunnat sova på två nätter, det gör så jäkla ont!



Har smort in mig med AfterSun, men det hjälper inte så mycket som man vill... Är också så fiffig att min innehåller naturliga extrakt av morotsolja, vilket hjälper bränd hud att bli brun och hålla färgen längre!




Shopping i Malmö

Var i Malmö i torsdags och skulle köpa sandaler till skolavslutningen och sommaren, jag fick med mig allt utom just sandaler. Saken var den att Zara hade stängt då, och jag hittade verkligen inga sandaler någonstans (!). Till slut blev jag riktigt lack, så jag köpte kläder och lite annat istället!

Här är några kläder från Identity









Köpte mer kläder än såhär, men de andra kläderna ska jag ha på skolavslutningen, så de vill jag inte visa :) Sen var jag inne på Kicks och köpte denna.


Hejhej allihopa!

Halloj! :) Jag lovar att jag inte har glömt er!! I onsdags var jag ute med några vänner och fikade, igår var jag i Malmö och shoppade (ska visa er sen vad jag köpte!) och idag har jag jobbat till nu. Imorgon ska jag också jobba, fast bara till 14 :) Helt underbart väder vi har! Höll på och dö i värmen idag ;)

RSS 2.0