Blek-fis no more!

Så här håller du brännan bäst:

1. Peela kroppen ( 1 ggr/ vecka)
2. Tvåla dig med en fuktgivande/bevarande tvål med någon härlig doft.
3. Smörj in kroppen med denna: (Inte om du ska ut och sola. Går bra på kvällen innan du lägger dig.)



Detta är en fuktgivande body-lotion som ger en väldigt lätt brun utan sol effekt. Perfekt för dig som inte vill vara den blekaste på stranden. Eller få BUS-märken. Återfuktar bra och håller länge.

4. Innan du går till stranden SKA du smörja in kroppen med solskydd. Och ha INGET smink. Jag är inte den som vill ha solskydd, men jag skyndar långsamt för att få den bästa, snyggaste, mest hållbara brännan. Ha minst spf 10 på kroppen och spf 6 i ansiktet. Jag har själv provat och är nöjd redan efter 2 dagar.

5. Efter stranden (om du behöver) duscha med en fuktbevarande tvål och smörj in dig med Garnier BodySummer eller Dove body summer glow. Men smörj alltid in dig efter sol och bad. 
Huden behöver extra mycket fukt på sommaren!

  



Ha det bäst!  




Kommentarer
Anonym

varför ska man ha lägre spf i ansiktet? trodde det var tvärtom efersom att man helst vill undvika rynkor?

2010-08-04 @ 02:31:03
André

Det är för att du långsamt ska vänja huden vid att få solskydd. Det tar tid för kroppen att producera melanin (det i hudens pigment som visar att du är brun) Vad jag vet så är kroppen mer "van" att få solskydd, då ansiktet inte är det. Så därför byter man högre, dag för dag, och sedan bytar du ner ju mer färg du får. Men du har helt rätt i vad du säger! :)

2010-08-04 @ 16:31:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0