Kissable lips

Vägen till ett par oemotståndliga läppar är ett bra läppbalsam! Ett som inte innehåller några mineralojlor eller konstigheter. Hälsokostaffärer brukar ha bra läppbalsam, men de är ganska dyra. En hundralapp får man räkna med, men det är dina läppar värda! För ett vanligt läppsyl innehåller ofta mineraloljor vilket gör dina läppar torrare i längden. Ett bra läppbalsam utan en massa konstigheter är Tender Care lip balm från Oriflame. Detta hittar du här. En annan superprodukt för läpparna är Blueberry lip gloss, också från oriflame. Innehåller extrakt från blåbär vilket skyddar läpparna mot fria radikaler, ger näring och glans.





Jag har blivit helt besatt av läppar den senaste veckan. Läppstift, läppglans etc.. Det är så himla underskattat, faktiskt! Får göra en tutorial på hur man gör ett par perfekta läppar snart :)
   Är faktiskt riktigt sugen på att köpa Lady Gagas läpprodukter som hon har designat och gjort för MAC. För varje produkt man köper går alla pengarna till de HIV och AIDS-drabbade människorna. En väldigt god sak att göra både från Lady Gagas och MACs sida!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0