Detox för kroppen, och huden såklart!

Visste du att du kan få slätare, finare och mjukare hud genom att detoxa din kropp? Detox betyder att avgifta och få bort allt skit. Det är inte bara bra för din kropp, utan även för huden.

Genom att fasta några dagar (jag menar inte att ni inte får äta alls) men helt enkelt mindre och väl genomtänkt, "ren" mat. (Kan vara en bra metod om man känner att man behöver gå ner nåt kilo.)

Man behöver inte svälta ihjäl sig. Man kan även dricka extra mycket vatten eller grönt te. Grönt te innehåller massor av nyttiga antioxidanter och detox-ämnen!! Skillnaden på grönt och rött/svart te är att grönt te inte är "behandlat" eller hur jag ska förklara det. Grönt te är liksom örter och gröna växter "direkt" nedförpackade i påsen.

Glöm inte att röra på sig lite extra så att din kropp ökar blodcirkulationen och kan göra sig av med all gammal skit du har i kroppen :) Vips, så kommer du märka att du mår både bättre pch ser bättre ut! ;)





Kommentarer
Ellen

Att kombinera mindre mat med mer träning är kanske inte det smartaste att göra??

Svar: Anledningen till att man ska göra både och är för att rensa ut gammal skit. Inlägget är menat för hälsosammare kropp och hud inom sig. Inte för viktminskning ;)
André Olsson

2012-09-11 @ 22:39:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0