Makeup från MAC

Studio finish concealer i NC 15

- en toppen concealer för ansiktet (ej under ögon) till att täcka rodnader, finnar osv. Denna är särskilt bra eftersom den är icke-komedogen (vilket betyder att den inte täpper till porer) så man kan vara lugn att man inte får fler finnar av den.


Pro longwear concealer i NC 20

- en fulltäckande concealer som passar utmärkt under ögonen då den är flytande och sätter sig inte i linjer och veck. Dessutom är den vattenfast!


Face & Body foundation i N1

- en låg-medel täckande foundation som du kan jobba med i lager. Är ganska rinnig i konsistensen, är superlätt att blanda in i huden, är vattenresistent, men det blir glansig på huden, så man behöver puder för att fixera den!


Mineralize skinfinish natural i Light

- ett hudliknande puder i sin finish, varken matt eller skimrig, utan blir perfekt och osynlig! Bästa pudret jag använt!


Powder Blush i Taupe Shape

- bli inte rädd av denna grå-bruna, tråkiga färg! Den blir riktigt fin och naturlig på, precis lagom lätt som hudens egen rodnad. Fin färg som håller länge på huden. Varken matt eller skrimrig, som skinfinish pudret.


Brow Set

- en genomskinlig gelé för brynen som håller dem på plats under dagen. Blir inte klistrigt och känns inte onaturligt. Perfekt för brynen!


Kommentarer
K.N

Hej. Vad tycker du är lättast när du fyller i dina ögonbryn? Ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga? Tacksam för svar

Svar: Penna är lättare och snabbare, men jag föredrar skugga faktiskt. Kan man med skugga så får man ett mycket bättre och snyggare resultat.
André Olsson

2013-02-27 @ 22:54:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0